2015 Şubat Anneleri

valla aynen oyuncaktan başka herşeyle oynuyor tabak ve kaşık koyuyorum önüne 2 saat oyalanabiliyor ama oyuncak vereyim arkamı dönmeden atıyor elinden

Merhaba:)
Bayagi buyumus kuzucuk ismi ne olacak karar verdiniz mi? Dogum yapinca bize de haber ver merak ederiz. Saglikla dogsun insallah

inanç diye düşünüyorum(Z)
eşim henüz fikir vermedi ben inanç dedim bişey demedi ama hala belirsiz bakalım
haber veririm tabi
allah o günleri göstersin inşallah

off icim gitti resmen..
canim benim insallah gecer hemen.. doktor en azindan agrisini dindirecek bir ilac merhem vs vermedi mi?
Agrı kesıcı verdı sadece.çok slmıyorum onuda sutden geçıyor dıye
Bugun ıyyım bıraz.hastanede bısey sarmışlardı sıkan o baya sıkıp agrıtıyırmuş meger .çıkarınc Agrım azaldı . Nıye verdılerse onu

bu akşam orta yerimden çatlamadımya bidaha çatlamam heralde
apartmandakiler hayırlı olsuna geldi
2 dk yerimde oturamadım ben böyle çocukları sadece dizilerde olur sanıyordum daha kapıyı açar açmaz içeri koşarak ve çığlık atarak giren 2 çocuk mahvetti beni. girilmedik ne yatak odamda gardolabın içi kaldı ne ikranın beşiği kaldı en son mutfak tezgahıma sandalye çekip çıkmış biri diğeride ikranın mama sandalyesine oturmuş ellerinde çekmeceden aldıkları çatallarla savaş oyunu oynuyolarmış
bide sürekli abla abla beni çağırıyolar bi odadan çıkarıyorum diğer odaya dalıyorlar duşakabine bile girdiler
anneleride sağolsun hiç yapma evladım demedi
bu saatte bide süpürge yaptım heryer birbirine girdi
bi ara yangın var diye bağırasım geldi yemin ediyorum

Ay Allah sabrını arttırsın güç kuvvet versin hem gebesin hem bebeklisin hem misafir ağırlıyorsun. Harikasın!

Ay Allah sabrını arttırsın güç kuvvet versin hem gebesin hem bebeklisin hem misafir ağırlıyorsun. Harikasın!
oturursam kalkamayacagımı bildiğim için oturmamaya çalıştım valla yoksa karnım çatladı resmen

paşa allaha emanet büyüyor canım ilkinde günleri sayarken şimdi bunda zaman hızla geçiyor gibi
buyur canim,rabim ona omur biçmis taklada atsan hendekde $san buyur biseycik olmaz insallah ..
seni bilmiyorumda çocuklarin çok $ansli ikiz gibi berbaer buyyecekler
bide ayni cinsiiyet olsa taidndan yenmezdiii , kiyafet kavgalari saç bas toka yitismeleri hiç bitmezdi vallaaaaaaa

bak sana iki kardes ornegi vereyim
gecen gun biskuiv aldim 5 liydi, uçu çilekli ikisi cçkiolotali
çileklinin paketi çabuk yeniyor ogkanda onu sveiyor, aksamda tutturdu siz benim çilekli bisuvimi bitirdiniz diye
bende sussun diye avutmak için 5 tanenin uçunun çilekli oldugunu onun çok ^$ansli oldugunu fln dedim
ise yaradi sustu ama bu sefer kizim basladi duidagini buzerek konusmaya onunki iki taneymi$ ama olsunmus çilekliyide yermis sorun deilmi$ vijdan yapiyor bide o cikokoltaliyi seviyordu
onada seninkinide yiyen seven yok zaten bi sen yemis oluyorsun sen daha kârlisin dedim

Allahtan oglan duymadi kiza dediklerimiii
bu sefer kiviramazdim vallaaaaaa
en iyisi ben bi dahasina 10 lu paket alayim bari
Ne Oldu kız geçmiş olsun.
Birde pasiftin kimi kalayladın
ayagim kaydi dustum canim dizimin ustune
bugun biraz daha iyi, çok agriyordu uzerine fln basamiyordum
hala kaldiramiyuorum yataga girmek için fln ama iyyim yinede buna sukur

kimi kalayladimmm ? himm guzel soru

konu yu açan kisi baska sey diyor yorum ayzanlar baska sey diyordu, kadin yirtiniyor oyle deil boyle diye hala ayni yerdeler digerleri, oradakilere anlamasi kit demistim herhalde ondan banlandim
ban yiyecegimi bilsem demezdim amaaaa bu sefer

kiz senim dondurmaci emre hala ben benn diyor
egoist oldu çikdi bu çocuk benim basimaaaa

Son düzenleme:
büyümüştür emre. Valla kusura bakmasın eskiden tek erkekti şimdi pabucu dama atıldı.
Sende kendini bir okut iyice sakar çıktın.

Kizlaaaaar :)
yazamadım hiç kayınvalide gile geldik biz de Almanya'dan da amcanlar geldi öyle hiç yazamadım..

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, güzel günler bizim olsun inşallah..barış, huzur, sağlık olsun hep hayatımızda..

Ayazı yeni yıla uyuyarak geçirdim ama değişen bişi yok :))) çocuk tam cozuttu artık gece felaket sinirlerim yine berbat.. Bakalım nolacaksa :))

büyümüştür emre. Valla kusura bakmasın eskiden tek erkekti şimdi pabucu dama atıldı.
Sende kendini bir okut iyice sakar çıktın.
ahahah vallaa o papucu yedirir bize emree anlamaz kuçukmus bebekmis, dedigim dedik çaldigim duduk diyor inatçi keçi, amcalarina çekmis çeke çekeee

hatim indirsen kâr etmez benim sakarliga sekerim dogustan sakarim ben:))

oyy cok fena olmus yahuu.. vardir bir hayir ama yapacak bir sey yok allahin isi..

yaaaa arabayi mi vurdunuz cok gecmis olsun nazar cikti mi denir hayirli kaza mi denir ne denir bilmem de icinizin ciz ettigi kesin :)) ama bu kadarla kalsin tabii herseyde vardir bi hayir.

neyseki okullar tatildir ama evde dedigin gibi kose kapmaca oynayin durun
oyuncaklarla oynamiyolar zaten :)) tahmin edebiliyorum Tuna kuzunun da o hallerini
anlasilan o ki oyuncakla oynama zamanlari gelmedi henuz. cok uzuluyodum bende ilgisini cekmiyo tepki vermiyo iste yok motor gelisimi nolcak falan ama masallahi var bunlarin motorlari gayet gelisiyo bence, zeka fiskiriyo

demek cidden dislerden yapiyomus. durduk yere hasta da degilken niye gitsin istah zaten. allahim su disler biteydi de kurtuladik..
annemle babam burda da bizde evde mahsur kaldik pek bisey yaptigimiz yok. ama karlar eriyo gunes var bugun bizde rizeye gidicez dayima. memleketi gormeden gitmem dedi babam nolursa olsun

aksam da dayimda kalicaz. bendeki buyuk cesaret. bu sogukta baska evde kalicam. ama artik bu kadar titiz olmamaya karar verdim. sakindikca bisey oluyo cunku. arabayla gidip gelicez ne de olsa. alissin baska yerlerde de kalmaya. bende keyif yapayim dayimin kixlari dort gozle bekliyo kizi sevmek bakmak icin ohh

onlarin anneleri sanirim ozguven sahibi cocuk yetistiricem diye arsiz yapmislar cocuklari belliki.

son donemde de moda oldu ozgur cocuk yetistircem tripleri. hic bisy demiyo anneleri. saygisiz, her istedigini elde edebilecegini sanan arsiz bi nesil yetisiyo.

canimm sana da iyi seneler
bebekler degisir diye bi umut bekledik uyuyarak soktuk yeni yila ama ayni tas ayni hamam bence artik kabullenip mutlu olmaliyiz

bu arada tesadufen gordum esimizin isimleri ayni yanlis anlamadiysam. daha dogrusu benimkinin ikinci ismiyle ayni yani. soyleyesim geldi cok gorulen bi isim degil ya :))

Bizimki de ayni canim oyuncaklar hic ilgisini cekmiyo kendi biyere gidemediginden de asiri cani sıkılıyo. Kucagima aliyorum kiziyo birakiyorum kiziyo. Herhangi bi sekilde dolassa da o da rahatlasa. Oyuncak doneminde degiller demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…