2015 Şubat Anneleri

birinin annesi doktordu kadın ağzını açıp bişey söylemedi kimseye kusur bulmak istemem ama biz annemizin bir bakışıyla yerinden kalkamayan çocuklardık şimdiki anneler dediğin gibi özgüveni olsun diye salmışlar çocukları valla

evet o yönden bende şanslıyım ikiz gibi büyüyecekler sıfırdan başlamıyorum zaten yaptığım şeylere devam ediyorum henüz gece uykularımız uzamamışken yine 2 saatte bir uyanacagım kakası çişi maması devam edecek aynı düzen 2 sene sonra inşallah rahata kavuşacağım :)
kız olsaydı dediğin gibi aynı kıyafetleri giyerdi sorun olmazdı ama ikranın çok pembe kıyafeti olmadı bu yüzden yine giyecek kardeşide
ileride ikra kısa giymek ister kardeşi karşı çıkar cinsiyet çatışması çıkarsa bilemem tabi
senin işin daha zor valla aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık dikkatli olman lazım

Yakaladım seni. Nerdesin bakem. Concon tel bozuk dedi. Geldi mi kızın

tam bir bahtsız bedevi durumunu yaşıyorum çarşamba günü en son watsapta size yazdıktan sonra telefon güncelleme yapmaya çalışırken çökmüş servise gönderdik.
eşim o akşam emanet telefon bulmuş kullanayım diye getirdi ama ona sim kartı takmaya çalışırken sim kartımı bozmuş bütün numaralar ondaydı hepsi gitti yeni sim kart almak zorunda kaldık.
dün de emanet telefonu klozete düşürdüm yine telefonsuz kaldım
kutup ayısıyla karşılaşmamak için camdan bile bakamıyorum korkudan
kızım geldi yılbaşında yanımdaydı ama cuma akşamı götürdüm yine köye kendim bakamıyorum karnım çok acıyor çarşamba gününe kadar köyde kalacak sonra annem gelecek yanıma

ahahah vallaa o papucu yedirir bize emree anlamaz kuçukmus bebekmis, dedigim dedik çaldigim duduk diyor inatçi keçi, amcalarina çekmis çeke çekeee

hatim indirsen kâr etmez benim sakarliga sekerim dogustan sakarim ben:))
Bende aynıyım ama senınkı belki nazardır dedim ben sakarım.
Tabak çanak düşürmekte üstüme yok. Dün iki kez saksı kafama düştü iki ayrı evde. Büyük yetenek.

Aaa başına gelmeyen kalmamış harbi. Demek yazmanı istemedi kader

Aaa başına gelmeyen kalmamış harbi. Demek yazmanı istemedi kader

var üzerimde bi gudubetlik bu ara.
geçen hafta demiştim inşallah benim telefonumda bozulur ama eşimin elinde kalır o da bana yeni telefon almak zorunda kalır diye. saatine denk getirmişim heralde 2 gün sonra telefonum bozuldu

İşte istediğin şeye dikkat et. Ama kötüleri oluyor iyileri olmuyor

Git git ohh ne varsa akrabalarda var. Arada bi gitmek lazım kafa dağıtmak lazım, değişiklik olur sana da. Korkma üşümez, yabancıların çocukları don gömlek geziyor biz çok düşünüyoruz ondan da gelip buluyor bizi hastalık. Hadi bakalım iyi gezmeler :)

Yuh ya annelerinin bisey yapmamasi da supermis

Ayni canim yeni yil hic yaramadi saat basi uyaniyo

Ayni canim yeni yil hic yaramadi saat basi uyaniyo

Canim alakasiz alinti ama gecmis olsun gule gule kullanin arabanizi insallah. Tek kazasi bu olsun

Geçmiş olsun.güle güle kullanın.ilk ve son kazanız olsun.mutfakta ısıtıcı mi yakiyorsun.

hadi yaa bende o oyuncaktan alayım diyordum demek yüzüne bakmadı
sanırım oyuncak oynama zamanları henüz gelmedi biraz büyüsünler oynarlar herhalde ümit ediyorum yani

eşim cuma günü rusyaya gidecek 4 gün yok babamda şimdi aklıma kurt düşürdü rusyaya giden iş adamlarını tutuklayıp kampa götürdüler ne işi var orda dedi zaten aklıma kötü kötü şeyler geliyo
hadi bakalım erken doğum sebebi
düşünmekten delirdim

Bizimki de ayni canim oyuncaklar hic ilgisini cekmiyo kendi biyere gidemediginden de asiri cani sıkılıyo. Kucagima aliyorum kiziyo birakiyorum kiziyo. Herhangi bi sekilde dolassa da o da rahatlasa. Oyuncak doneminde degiller demek ki.
merak etme canim baslar emeklemeye ya da direkt yurur. o zaman daha fenaymis vallahi

sagol canimcim. aynen oyle vallahi. biz cok abartiyoruz bazen o yuzden çıtkirildim oluyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…