- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bakalım inşallah allah nasip ederse düşünüyorum o ismi :)Guzel olur bence de canim Ikra- Inanc :)
birinin annesi doktordu kadın ağzını açıp bişey söylemedi kimseye kusur bulmak istemem ama biz annemizin bir bakışıyla yerinden kalkamayan çocuklardık şimdiki anneler dediğin gibi özgüveni olsun diye salmışlar çocukları vallaonlarin anneleri sanirim ozguven sahibi cocuk yetistiricem diye arsiz yapmislar cocuklari belliki.
son donemde de moda oldu ozgur cocuk yetistircem tripleri. hic bisy demiyo anneleri. saygisiz, her istedigini elde edebilecegini sanan arsiz bi nesil yetisiyo.
buyur canim,rabim ona omur biçmis taklada atsan hendekde $san buyur biseycik olmaz insallah ..
seni bilmiyorumda çocuklarin çok $ansli ikiz gibi berbaer buyyecekler
bide ayni cinsiiyet olsa taidndan yenmezdiii , kiyafet kavgalari saç bas toka yitismeleri hiç bitmezdi vallaaaaaaa
bak sana iki kardes ornegi vereyim
gecen gun biskuiv aldim 5 liydi, uçu çilekli ikisi cçkiolotali
çileklinin paketi çabuk yeniyor ogkanda onu sveiyor, aksamda tutturdu siz benim çilekli bisuvimi bitirdiniz diye
bende sussun diye avutmak için 5 tanenin uçunun çilekli oldugunu onun çok ^$ansli oldugunu fln dedim
ise yaradi sustu ama bu sefer kizim basladi duidagini buzerek konusmaya onunki iki taneymi$ ama olsunmus çilekliyide yermis sorun deilmi$ vijdan yapiyor bide o cikokoltaliyi seviyordu
onada seninkinide yiyen seven yok zaten bi sen yemis oluyorsun sen daha kârlisin dedim
Allahtan oglan duymadi kiza dediklerimiii
bu sefer kiviramazdim vallaaaaaa
en iyisi ben bi dahasina 10 lu paket alayim bari
Yakaladım seni. Nerdesin bakem. Concon tel bozuk dedi. Geldi mi kızın
Bende aynıyım ama senınkı belki nazardır dedim ben sakarım.ahahah vallaa o papucu yedirir bize emree anlamaz kuçukmus bebekmis, dedigim dedik çaldigim duduk diyor inatçi keçi, amcalarina çekmis çeke çekeee
hatim indirsen kâr etmez benim sakarliga sekerim dogustan sakarim ben:))
Aaa başına gelmeyen kalmamış harbi. Demek yazmanı istemedi kadertam bir bahtsız bedevi durumunu yaşıyorum çarşamba günü en son watsapta size yazdıktan sonra telefon güncelleme yapmaya çalışırken çökmüş servise gönderdik.
eşim o akşam emanet telefon bulmuş kullanayım diye getirdi ama ona sim kartı takmaya çalışırken sim kartımı bozmuş bütün numaralar ondaydı hepsi gitti yeni sim kart almak zorunda kaldık.
dün de emanet telefonu klozete düşürdümyine telefonsuz kaldım
kutup ayısıyla karşılaşmamak için camdan bile bakamıyorum korkudan
kızım geldi yılbaşında yanımdaydı ama cuma akşamı götürdüm yine köye kendim bakamıyorum karnım çok acıyor çarşamba gününe kadar köyde kalacak sonra annem gelecek yanıma
Aaa başına gelmeyen kalmamış harbi. Demek yazmanı istemedi kader
İşte istediğin şeye dikkat et. Ama kötüleri oluyor iyileri olmuyorvar üzerimde bi gudubetlik bu ara.
geçen hafta demiştim inşallah benim telefonumda bozulur ama eşimin elinde kalır o da bana yeni telefon almak zorunda kalır diye. saatine denk getirmişim heralde 2 gün sonra telefonum bozuldu
Git git ohh ne varsa akrabalarda var. Arada bi gitmek lazım kafa dağıtmak lazım, değişiklik olur sana da. Korkma üşümez, yabancıların çocukları don gömlek geziyor biz çok düşünüyoruz ondan da gelip buluyor bizi hastalık. Hadi bakalım iyi gezmeler :)yaaaa arabayi mi vurdunuzcok gecmis olsun nazar cikti mi denir hayirli kaza mi denir ne denir bilmem de icinizin ciz ettigi kesin :)) ama bu kadarla kalsin tabii herseyde vardir bi hayir.
neyseki okullar tatildir ama evde dedigin gibi kose kapmaca oynayin durun
oyuncaklarla oynamiyolar zaten :)) tahmin edebiliyorum Tuna kuzunun da o hallerini
anlasilan o ki oyuncakla oynama zamanlari gelmedi henuz. cok uzuluyodum bende ilgisini cekmiyo tepki vermiyo iste yok motor gelisimi nolcak falan ama masallahi var bunlarin motorlari gayet gelisiyo bence, zeka fiskiriyo
demek cidden dislerden yapiyomus. durduk yere hasta da degilken niye gitsin istah zaten. allahim su disler biteydi de kurtuladik..
annemle babam burda da bizde evde mahsur kaldik pek bisey yaptigimiz yok. ama karlar eriyo gunes var bugun bizde rizeye gidicez dayima. memleketi gormeden gitmem dedi babam nolursa olsun
aksam da dayimda kalicaz. bendeki buyuk cesaret. bu sogukta baska evde kalicam. ama artik bu kadar titiz olmamaya karar verdim. sakindikca bisey oluyo cunku. arabayla gidip gelicez ne de olsa. alissin baska yerlerde de kalmaya. bende keyif yapayim dayimin kixlari dort gozle bekliyo kizi sevmek bakmak icin ohh
İşte istediğin şeye dikkat et. Ama kötüleri oluyor iyileri olmuyor
Yuh ya annelerinin bisey yapmamasi da supermisbu akşam orta yerimden çatlamadımya bidaha çatlamam heralde
apartmandakiler hayırlı olsuna geldi
2 dk yerimde oturamadım ben böyle çocukları sadece dizilerde olur sanıyordum daha kapıyı açar açmaz içeri koşarak ve çığlık atarak giren 2 çocuk mahvetti beni. girilmedik ne yatak odamda gardolabın içi kaldı ne ikranın beşiği kaldı en son mutfak tezgahıma sandalye çekip çıkmış biri diğeride ikranın mama sandalyesine oturmuş ellerinde çekmeceden aldıkları çatallarla savaş oyunu oynuyolarmış
bide sürekli abla abla beni çağırıyolar bi odadan çıkarıyorum diğer odaya dalıyorlar duşakabine bile girdiler
anneleride sağolsun hiç yapma evladım demedi
bu saatte bide süpürge yaptım heryer birbirine girdi
bi ara yangın var diye bağırasım geldi yemin ediyorum
Ayni canim yeni yil hic yaramadi saat basi uyaniyoKizlaaaaar :)
yazamadım hiç kayınvalide gile geldik biz de Almanya'dan da amcanlar geldi öyle hiç yazamadım..
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, güzel günler bizim olsun inşallah..barış, huzur, sağlık olsun hep hayatımızda..
Ayazı yeni yıla uyuyarak geçirdim ama değişen bişi yok :))) çocuk tam cozuttu artık gece felaket sinirlerim yine berbat.. Bakalım nolacaksa :))
Ayni canim yeni yil hic yaramadi saat basi uyaniyoKizlaaaaar :)
yazamadım hiç kayınvalide gile geldik biz de Almanya'dan da amcanlar geldi öyle hiç yazamadım..
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, güzel günler bizim olsun inşallah..barış, huzur, sağlık olsun hep hayatımızda..
Ayazı yeni yıla uyuyarak geçirdim ama değişen bişi yok :))) çocuk tam cozuttu artık gece felaket sinirlerim yine berbat.. Bakalım nolacaksa :))
Canim alakasiz alinti ama gecmis olsun gule gule kullanin arabanizi insallah. Tek kazasi bu olsunGit git ohh ne varsa akrabalarda var. Arada bi gitmek lazım kafa dağıtmak lazım, değişiklik olur sana da. Korkma üşümez, yabancıların çocukları don gömlek geziyor biz çok düşünüyoruz ondan da gelip buluyor bizi hastalık. Hadi bakalım iyi gezmeler :)
Geçmiş olsun.güle güle kullanın.ilk ve son kazanız olsun.mutfakta ısıtıcı mi yakiyorsun.Oh anne baba yanında tabi uğrama buralara hııııı :) bizim kar durumlarını tahmin edersin tatlım belimizde kar, her yer don, hatta maalesef sıfır yeni aldığımız üç günlük arabamızı kaydırdık ve caminin duvarına tosladık, görünürde bişey yok ama frenlerde sorun oluştu, cuma servise götürecektik ama kapının önünden bir metre yürütemedik, götün götün geri döndük afedersineşim iki gün sınav görevinde, sobayı yakıp gidiyor sabah, ben odun ata ata akşama kadar söndürmemeye çalışıyorum. Tuna'yla bi oda bi mutfak turluyoruz gıdıklamaca ve öpmece oynuyoruz :)) bu arada begümün şekillİ oyuncaklara verdiği tepkiye Gül gül öldüm bizde aldıydık kaplumbağa şeklinde dışı, şu an onu kafasına geçirip sonra yere vurmaktan başka bi numarasını görmedik. Bir sayısını öğretmeye çalışıyorum doğum gününde hava atalım el ayakiyorsun çok zeki bakıııın diye iştahı düzeldi şükür, ama üstten ikinci dişe az kaldı hissediyorum yine bi kriZ gelecek, inşallah biz yoldayken yakalanmayız da.. Öyle işte.. Amma yazdım anlattım varmış meğer
temmuzz bende merak ediyordum neden oyuncaklara ilgisi yok diye demek hepsi oyle.
priz, telefon, tv ,kablo, cekmeceler, buzlugun kapagi nerde zararli sey varsa onlara bayiliyor.
hevesle hep oyuncak aldik ama iki kere otnadi bi daha suratina bakmadi. evde ilgisini cekebilecek ne varsa verdim. artik tukendi bisey bulamiyorum kiza oynasin diye.
bu zamanda ne gibi seylerle ilgilerini cekebiliriz nasil oyunlar oynayabiliriz aslinda arastirmak lazim.
hani sey vardi ya ucgen daire kare sekilleri delikten atiyosun eslestirip. ondan aldik ona. reklamlarda da vardi kucuk bebek delikten atmak yerine kapagini acip atiyodu
bizim kiz da dedim en azindan oyle yapar belki ama o direkt agzina soktu sonra kapaga vurdu en sonra firlatti atti ve geri donup suratina bile bakmadi oyuncagin
merak etme canim baslar emeklemeye ya da direkt yurur. o zaman daha fenaymis vallahiBizimki de ayni canim oyuncaklar hic ilgisini cekmiyo kendi biyere gidemediginden de asiri cani sıkılıyo. Kucagima aliyorum kiziyo birakiyorum kiziyo. Herhangi bi sekilde dolassa da o da rahatlasa. Oyuncak doneminde degiller demek ki.
merak etme canim baslar emeklemeye ya da direkt yurur. o zaman daha fenaymis vallahi
sagol canimcim. aynen oyle vallahi. biz cok abartiyoruz bazen o yuzden çıtkirildim oluyolar.Git git ohh ne varsa akrabalarda var. Arada bi gitmek lazım kafa dağıtmak lazım, değişiklik olur sana da. Korkma üşümez, yabancıların çocukları don gömlek geziyor biz çok düşünüyoruz ondan da gelip buluyor bizi hastalık. Hadi bakalım iyi gezmeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?