2015 Şubat Anneleri

yeb4 evet kabullenmek lazım belki ama olmuyor kabullenemiyorum uykusuzluktan psikolojim bozuldu resmen :) bu arada git her yere hasta olmaz merak etme ben her gün 10 dk falan dışarı çıkıyorum ayazla ne kadar soğuk olursa olursun diğer türlü daha çok hasta olur.. Hee aynı mı isimleri ne Mutlu :))))

mery60 hayırlı olsun Canm, oluyor walla böyle ufak şeyler, sakınan göze çöp batar derler ya o hesap güle güle kazası belasız kullanın.. Tuna'mın ıştahı da yerine geldiyse maşallah ona.. Tontiş çok tatlı maşallah :))

dadera walla cnm ters tepti teori.. Duru yine mi başladı sık uyanmalara sen şimdi martta mı işe başlıyorsun? İnşallah o zamana düzelir de işe giderken rahat edersin benim gibi zombi gibi dolaşma

cimcimesultan çok güçlü bir kadınsın sen maşallah sana.. Kolay bir dönem değil bu senin için.. Ben bu Halim'le misafir ağırlayamıyorum sen maşallah güzel idare ediyorsun, Allah kolaylık versin, bebişlerine sana sağlık versin..

Bu arada ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz kızlar?? 2 yaşı beklemicem ben sütüm olursa ağıstosa kadar okullar başlamadan emzirmek hedefim ama bazen delirip kescem memeden diyorum şu uyku sorunu yüzünden ama kıyamam da hakkı emmek yazık alamam elinden

Ben ıkı yaş düşünüyorum cnm.dıgerlerınde olmadı bakalım bynda nasıp olcakmı

Yine basladi canim meme de vermiyorum yine de uyaniyo. Martta basliyorum canim. Tum gun goremedi diye gece yapisabilir meneye ondan korkuyorum. Bu arada emzirme konusunda hic ustb limit dusunmedim ama en fazla 2yasi beklerim galiba. Tabi o zamana kalirsa zaten az. Tum gun emzirmeyince tamamen bitebilir. Sen de bi bekle bakalim canim agustosu Ayaz'in duruma gore karar verirsin

teşekkür ederim canım güç mü deli cesaretimi bilemiyorum tabi

kızlar benim kız emzik almadığı için bilemiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım nasıl olması gerek
kiraz uç mu damaklı mı

gelincikgibi canım sağol, kaza yapmak çok kötüymüş insanın elinden birşey gelmiyor valla Allah beterinden korusun, sende kaza yapmıştın dimi.. Tuna'nın iştahı geldi çok şükür ama yemeyen çocuğun Nasıl zor olduğunu anlamamı sağladı bu durum, bide artık mısın kırın ederse o kadar çok ısrar etmemeyi öğrendim, iyi ders oldu bana yani :) bütün bebekler çok tatlılar canım ayazda az tontik değil şimdi, melül bakışlı :)

Gittiği yere kadar inşallah, ben çok seviyorum emzirmeyi

Dr a gıttık bız
10 ay bıtti bugun

75 cm ve 9.900 gr geldı oglusum
Guzel buyumuş
Yeme derdımiz yok çok şukur
Gece uyanıp oturuyor buna bı çözüm bulmam lazım.eşimde bende çok yorgunuz....

Tuna da uyanıyor, bende aynen devam ediyorum yatır kaldıra, bilemiyom valla ne bunların derdi.. Sütünü sağamaz mısın gün içinde? Ben rüyamda sütümü sağdığımı gördüm dün, makinenin Kapağı çıkmış bütün sütler üstüme döküldü ay Nasıl üzüldüm boşa gitti diye

Dr a gıttık bız
10 ay bıtti bugun

Guzel buyumuş
Nasıl uyutuyorsun yada çok erken uyuduğu için uykusunu alıyordur belki. Uyanınca napıyorsunuz?

Dr a gıttık bız
10 ay bıtti bugun

Guzel buyumuş
maşallah size iyi büyümüş
biz 6 kiloyuz malesef daha
7,300 olmuştu sonra bi hastalandı 6 kiloya düştü şimdi özel mama kullanıyoruz inşallah kilo alır
boy da 70 cm

Nasıl uyutuyorsun yada çok erken uyuduğu için uykusunu alıyordur belki. Uyanınca napıyorsunuz?
evet erken uyudugu için uykusunu aliyor
aksam 6 da çok uykusu oluyor karni ni doyuruyorum ya biraz pispis liyorum yada yatagina koyyorum direk uyyor zorlanmiyor zaten uyumak için

o 6 daki uykuyu ne geriye çekebiliyorum ne ileriye $a$tim kaldim ((
uyaninca yatakda 45 dk- 1 saat kdr babasini tokatliyor :) yatagin basucuna fln turmaniyor i$ik açmiyorum gece lambasinda godugu kdr iste elinden ne geliyorsa yapiyor :)

biberon veriyorum emziriyorum , uykusu gelince aglamya absliyor pispisalyip uyutuyorum

saol canim
çok geçmis olsun
i$tahi nasil kizinin
iştahı maşallah iyi yemediği yemek pek yok sadece tarhana ve peynir yemiyor peyniri yumurtayla ve makarnayla veriyorum ama tarhanayı yemiyor. onun dışında en sevdiği şeyler et ve balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…