bence biraz daha zamani var canim aynenhadi yaa bende o oyuncaktan alayım diyordum demek yüzüne bakmadı
sanırım oyuncak oynama zamanları henüz gelmedi biraz büyüsünler oynarlar herhalde ümit ediyorum yani
bencedeben bela ariyorum.
Ben ıkı yaş düşünüyorum cnm.dıgerlerınde olmadı bakalım bynda nasıp olcakmıBu arada ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz kızlar?? 2 yaşı beklemicem ben sütüm olursa ağıstosa kadar okullar başlamadan emzirmek hedefim ama bazen delirip kescem memeden diyorum şu uyku sorunu yüzünden ama kıyamam da hakkı emmek yazık alamam elinden
Yine basladi canim meme de vermiyorum yine de uyaniyo. Martta basliyorum canim. Tum gun goremedi diye gece yapisabilir meneye ondan korkuyorum. Bu arada emzirme konusunda hic ustb limit dusunmedim ama en fazla 2yasi beklerim galiba. Tabi o zamana kalirsa zaten az. Tum gun emzirmeyince tamamen bitebilir. Sen de bi bekle bakalim canim agustosu Ayaz'in duruma gore karar verirsinyeb4 evet kabullenmek lazım belki ama olmuyor kabullenemiyorum uykusuzluktan psikolojim bozuldu resmen :) bu arada git her yere hasta olmaz merak etme ben her gün 10 dk falan dışarı çıkıyorum ayazla ne kadar soğuk olursa olursun diğer türlü daha çok hasta olur.. Hee aynı mı isimleri ne Mutlu :))))
mery60 hayırlı olsun Canm, oluyor walla böyle ufak şeyler, sakınan göze çöp batar derler ya o hesap güle güle kazası belasız kullanın.. Tuna'mın ıştahı da yerine geldiyse maşallah ona.. Tontiş çok tatlı maşallah :))
dadera walla cnm ters tepti teori.. Duru yine mi başladı sık uyanmalara sen şimdi martta mı işe başlıyorsun? İnşallah o zamana düzelir de işe giderken rahat edersin benim gibi zombi gibi dolaşma
cimcimesultan çok güçlü bir kadınsın sen maşallah sana.. Kolay bir dönem değil bu senin için.. Ben bu Halim'le misafir ağırlayamıyorum sen maşallah güzel idare ediyorsun, Allah kolaylık versin, bebişlerine sana sağlık versin..
cimcimesultan çok güçlü bir kadınsın sen maşallah sana.. Kolay bir dönem değil bu senin için.. Ben bu Halim'le misafir ağırlayamıyorum sen maşallah güzel idare ediyorsun, Allah kolaylık versin, bebişlerine sana sağlık versin..
Sağol Can'ım amin. Daha güZelleri sizin olsun :)Canim alakasiz alinti ama gecmis olsun gule gule kullanin arabanizi insallah. Tek kazasi bu olsun
Ben damaklı verdimkızlar benim kız emzik almadığı için bilemiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım nasıl olması gerek
kiraz uç mu damaklı mı
Sağol Can'ım amin. Mutfakta da soba var. Birini sabahtan birini akşamdan yakıp kapıları açıyoruz her yer ısınıyor.Geçmiş olsun.güle güle kullanın.ilk ve son kazanız olsun.mutfakta ısıtıcı mi yakiyorsun.
Gittiği yere kadar inşallah, ben çok seviyorum emzirmeyiBu arada ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz kızlar?? 2 yaşı beklemicem ben sütüm olursa ağıstosa kadar okullar başlamadan emzirmek hedefim ama bazen delirip kescem memeden diyorum şu uyku sorunu yüzünden ama kıyamam da hakkı emmek yazık alamam elinden
Tuna da uyanıyor, bende aynen devam ediyorum yatır kaldıra, bilemiyom valla ne bunların derdi.. Sütünü sağamaz mısın gün içinde? Ben rüyamda sütümü sağdığımı gördüm dün, makinenin Kapağı çıkmış bütün sütler üstüme döküldü ay Nasıl üzüldüm boşa gitti diyeYine basladi canim meme de vermiyorum yine de uyaniyo. Martta basliyorum canim. Tum gun goremedi diye gece yapisabilir meneye ondan korkuyorum. Bu arada emzirme konusunda hic ustb limit dusunmedim ama en fazla 2yasi beklerim galiba. Tabi o zamana kalirsa zaten az. Tum gun emzirmeyince tamamen bitebilir. Sen de bi bekle bakalim canim agustosu Ayaz'in duruma gore karar verirsin
Nasıl uyutuyorsun yada çok erken uyuduğu için uykusunu alıyordur belki. Uyanınca napıyorsunuz?Dr a gıttık bız
10 ay bıtti bugun
75 cm ve 9.900 gr geldı oglusum
Guzel buyumuş
Yeme derdımiz yok çok şukur
Gece uyanıp oturuyor buna bı çözüm bulmam lazım.eşimde bende çok yorgunuz....
maşallah size iyi büyümüşDr a gıttık bız
10 ay bıtti bugun
75 cm ve 9.900 gr geldı oglusum
Guzel buyumuş
Yeme derdımiz yok çok şukur
Gece uyanıp oturuyor buna bı çözüm bulmam lazım.eşimde bende çok yorgunuz....
evet erken uyudugu için uykusunu aliyorNasıl uyutuyorsun yada çok erken uyuduğu için uykusunu alıyordur belki. Uyanınca napıyorsunuz?
saol canimmaşallah size iyi büyümüş
biz 6 kiloyuz malesef daha
7,300 olmuştu sonra bi hastalandı 6 kiloya düştü şimdi özel mama kullanıyoruz inşallah kilo alır
boy da 70 cm
iştahı maşallah iyi yemediği yemek pek yok sadece tarhana ve peynir yemiyor peyniri yumurtayla ve makarnayla veriyorum ama tarhanayı yemiyor. onun dışında en sevdiği şeyler et ve balıksaol canim
çok geçmis olsun
i$tahi nasil kizinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?