2015 Şubat Anneleri

maral seni gordugume sevindim kizim hasta balgam var ara ara oksuruk dun aksam ve gece cok huzursuzdu bal limon verdim burnunu temizledim ama burnu temiz zaten gece terlemisti sabah banyo yaptirdim yine huysuz hep memede olmak istiyor iki haftadir pek birsey yemiyor tum gun sadece 2-3 kasik corba 2 gundur 2 kere ishal gibi kaka yapiyor dun aksamki siyahti bugun birsey yok kulagina dokununca tepki vermiyor sence ne yapmaliyim

i$tahini bo$ver canim yemiyorsa sakin zorlama , bizde hasta olunca canimiz bisey istyemez ya çocuklarda oyle , bo$da olsa ver emsin dursun memeyi, bahaneyle sutun bile çogalir,sivi tuketimini arttit biraz sen kendin

ishal olmasi iççn gunde 7-8 defa sulu kaka olmasi lazim

kulagi agrisa durmza yeri gogu yikar susturamazsin

burun temizleme dedigin hortum deil demi? serum fizyolojik yaîyoruz her burun deligine 10ar damla , birden bosaltmiyopruz damla damla yavas yap serumu, basi geriye dogru olsun yaparken

gece rahat uyumasi içi yastigini yukseltebilirsin
yakasina cold mix damlatabilirsin, lavanta kolanyasida çok ise yariyor diyolar

atesiz gripler 1 ay bile surebilir
soguk alginligi ilaci kullanmadigin surece isler pek kotuye gitmez
balli limon sicak su buhari ( banyo da olur ) cold mix vs rahat atlatsin diue bu donemmi
oksurugu kersen zaten direk cigerlerine iner hadise

sagol maral cold mix unutmusum Allah razi olsun kadir beyin oksuruk semasina baktim da ne yapacagimi bilemedim

Yani ben yazdan daha fazla emzirmek istemiyorum ama tabi kısmet.. Yok Can'ım yaa bitmiyor süt korkma ben de bütün gün evde değilim ama gelince eniyor sonuçta o da yetiyor süt için gani dolu dolu değil aşırı azaldı ama hala yutkunma sesi geliyor uğraştığında :)))

Süt içmiyor demi.ozel mama dedıgın de neykı
ben emzirmiyorum canım
bebelac kullanıyorum o zaten normal mama
şimdi infantrini diye özel bir mamaya başladık doktor raporuyla alıyoruz rapor çıkardı doktor

Alışkanlık haline de getirmiş olabilir kötü olmuş yorar tabi insanı erken de kalkar şimdi Hakan bey :)

Alışkanlık haline de getirmiş olabilir kötü olmuş yorar tabi insanı erken de kalkar şimdi Hakan bey :)
Delırtecek bu çocuk benı
Aksam ustu 4 buçukda uyumustu,bırax ugraştım uyuması için .bı saat kestıtıp uyanır dıye duşunmüştüm ama saat 7 oldu hala uyyor beyfendi

Ne zaman uyanırsa alıp gelıcem salona
gece uykysuna geçtı eşşekkkk

az önce doğuruyorum sandım ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya allahım ne olur şimdi olmasın dedim
yemek yerken bir sancı girdi belimle birlikte kasıklarıma
karnım davul gibi şişti oğlan bir kenara toplandı kasıldı ben suyum geldi sandım o kasılmayla birlikte azıcık altıma kaçırdım
ağrıdan nefes alamadım eşimde panik oldu hemen valizi almış koymuş kapıya. tamam dedik doğuyo bu çocuk durmayacak 3 hafta daha. duşa girdim rahatladım biraz sonra duştan çıkana kadar sancı kalmadı çok şükür biraz yatınca kendime geldim ama ömrümden ömür gitti

Doğum kasılması olunca kar nın ortada sertleşir canım.sağa yada sola olunca bebek o.bekler inşallah iki hafta daha senin minik

Doğum kasılması olunca kar nın ortada sertleşir canım.sağa yada sola olunca bebek o.bekler inşallah iki hafta daha senin minik
ayyy inşallah beklesin zaten eşimde yok bu hafta sonu keyfim kaçtı şimdiden. haftaya pazartesi olsun hemen.
durabildiği kadar dursun içeride bir gün bir gündür

Yatir kaldir da bi sure sonra kolaylasacakti sozde 5dkda uyuyacakti o da yok:) Sagarim sagmasina da pek bisey cikmaz bence. Zaten pek yok ama emdikce daha fazla icebiliyo en azindan. Hayir olsun canik ruyan

Sevindim canim insallah oyle olur:) benim normalde de hep az oldu sutum ama aksam gelince icer en azindan yazik.

Stres yapma Can'ım daha çok etkilenirsiniz ikinizde inşallah bekler minik bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…