maral seni gordugume sevindim kizim hasta balgam var ara ara oksuruk dun aksam ve gece cok huzursuzdu bal limon verdim burnunu temizledim ama burnu temiz zaten gece terlemisti sabah banyo yaptirdim yine huysuz hep memede olmak istiyor iki haftadir pek birsey yemiyor tum gun sadece 2-3 kasik corba 2 gundur 2 kere ishal gibi kaka yapiyor dun aksamki siyahti bugun birsey yok kulagina dokununca tepki vermiyor sence ne yapmaliyimevet erken uyudugu için uykusunu aliyor
aksam 6 da çok uykusu oluyor karni ni doyuruyorum ya biraz pispis liyorum yada yatagina koyyorum direk uyyor zorlanmiyor zaten uyumak için
o 6 daki uykuyu ne geriye çekebiliyorum ne ileriye $a$tim kaldim((
uyaninca yatakda 45 dk- 1 saat kdr babasini tokatliyor :) yatagin basucuna fln turmaniyor i$ik açmiyorum gece lambasinda godugu kdr iste elinden ne geliyorsa yapiyor :)
biberon veriyorum emziriyorum , uykusu gelince aglamya absliyor pispisalyip uyutuyorum
i$tahini bo$ver canim yemiyorsa sakin zorlama , bizde hasta olunca canimiz bisey istyemez ya çocuklarda oyle , bo$da olsa ver emsin dursun memeyi, bahaneyle sutun bile çogalir,sivi tuketimini arttit biraz sen kendinmaral seni gordugume sevindim kizim hasta balgam var ara ara oksuruk dun aksam ve gece cok huzursuzdu bal limon verdim burnunu temizledim ama burnu temiz zaten gece terlemisti sabah banyo yaptirdim yine huysuz hep memede olmak istiyor iki haftadir pek birsey yemiyor tum gun sadece 2-3 kasik corba 2 gundur 2 kere ishal gibi kaka yapiyor dun aksamki siyahti bugun birsey yok kulagina dokununca tepki vermiyor sence ne yapmaliyim
sagol maral cold mix unutmusum Allah razi olsun kadir beyin oksuruk semasina baktim da ne yapacagimi bilemedimi$tahini bo$ver canim yemiyorsa sakin zorlama , bizde hasta olunca canimiz bisey istyemez ya çocuklarda oyle , bo$da olsa ver emsin dursun memeyi, bahaneyle sutun bile çogalir,sivi tuketimini arttit biraz sen kendin
ishal olmasi iççn gunde 7-8 defa sulu kaka olmasi lazim
kulagi agrisa durmza yeri gogu yikar susturamazsin
burun temizleme dedigin hortum deil demi? serum fizyolojik yaîyoruz her burun deligine 10ar damla , birden bosaltmiyopruz damla damla yavas yap serumu, basi geriye dogru olsun yaparken
gece rahat uyumasi içi yastigini yukseltebilirsin
yakasina cold mix damlatabilirsin, lavanta kolanyasida çok ise yariyor diyolar
atesiz gripler 1 ay bile surebilir
soguk alginligi ilaci kullanmadigin surece isler pek kotuye gitmez
balli limon sicak su buhari ( banyo da olur ) cold mix vs rahat atlatsin diue bu donemmi
oksurugu kersen zaten direk cigerlerine iner hadise
Yani ben yazdan daha fazla emzirmek istemiyorum ama tabi kısmet.. Yok Can'ım yaa bitmiyor süt korkma ben de bütün gün evde değilim ama gelince eniyor sonuçta o da yetiyor süt için gani dolu dolu değil aşırı azaldı ama hala yutkunma sesi geliyor uğraştığında :)))Yine basladi canim meme de vermiyorum yine de uyaniyo. Martta basliyorum canim. Tum gun goremedi diye gece yapisabilir meneye ondan korkuyorum. Bu arada emzirme konusunda hic ustb limit dusunmedim ama en fazla 2yasi beklerim galiba. Tabi o zamana kalirsa zaten az. Tum gun emzirmeyince tamamen bitebilir. Sen de bi bekle bakalim canim agustosu Ayaz'in duruma gore karar verirsin
maşallah size iyi büyümüş
biz 6 kiloyuz malesef daha
7,300 olmuştu sonra bi hastalandı 6 kiloya düştü şimdi özel mama kullanıyoruz inşallah kilo alır
boy da 70 cm
Rıca ederım cnmsagol maral cold mix unutmusum Allah razi olsun kadir beyin oksuruk semasina baktim da ne yapacagimi bilemedim
ben emzirmiyorum canımSüt içmiyor demi.ozel mama dedıgın de neykı
Alışkanlık haline de getirmiş olabilir kötü olmuş yorar tabi insanı erken de kalkar şimdi Hakan bey :)evet erken uyudugu için uykusunu aliyor
aksam 6 da çok uykusu oluyor karni ni doyuruyorum ya biraz pispis liyorum yada yatagina koyyorum direk uyyor zorlanmiyor zaten uyumak için
o 6 daki uykuyu ne geriye çekebiliyorum ne ileriye $a$tim kaldim((
uyaninca yatakda 45 dk- 1 saat kdr babasini tokatliyor :) yatagin basucuna fln turmaniyor i$ik açmiyorum gece lambasinda godugu kdr iste elinden ne geliyorsa yapiyor :)
biberon veriyorum emziriyorum , uykusu gelince aglamya absliyor pispisalyip uyutuyorum
Delırtecek bu çocuk benıAlışkanlık haline de getirmiş olabilir kötü olmuş yorar tabi insanı erken de kalkar şimdi Hakan bey :)
Doğum kasılması olunca kar nın ortada sertleşir canım.sağa yada sola olunca bebek o.bekler inşallah iki hafta daha senin minikaz önce doğuruyorum sandım ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya allahım ne olur şimdi olmasın dedim
yemek yerken bir sancı girdi belimle birlikte kasıklarıma
karnım davul gibi şişti oğlan bir kenara toplandı kasıldı ben suyum geldi sandım o kasılmayla birlikte azıcık altıma kaçırdım
ağrıdan nefes alamadım eşimde panik oldu hemen valizi almış koymuş kapıya. tamam dedik doğuyo bu çocuk durmayacak 3 hafta daha. duşa girdim rahatladım biraz sonra duştan çıkana kadar sancı kalmadı çok şükür biraz yatınca kendime geldim ama ömrümden ömür gitti
ayyy inşallah beklesin zaten eşimde yok bu hafta sonu keyfim kaçtı şimdiden. haftaya pazartesi olsun hemen.Doğum kasılması olunca kar nın ortada sertleşir canım.sağa yada sola olunca bebek o.bekler inşallah iki hafta daha senin minik
Yatir kaldir da bi sure sonra kolaylasacakti sozde 5dkda uyuyacakti o da yok:) Sagarim sagmasina da pek bisey cikmaz bence. Zaten pek yok ama emdikce daha fazla icebiliyo en azindan. Hayir olsun canik ruyanTuna da uyanıyor, bende aynen devam ediyorum yatır kaldıra, bilemiyom valla ne bunların derdi.. Sütünü sağamaz mısın gün içinde? Ben rüyamda sütümü sağdığımı gördüm dün, makinenin Kapağı çıkmış bütün sütler üstüme döküldü ay Nasıl üzüldüm boşa gitti diye
Sevindim canim insallah oyle olur:) benim normalde de hep az oldu sutum ama aksam gelince icer en azindan yazik.Yani ben yazdan daha fazla emzirmek istemiyorum ama tabi kısmet.. Yok Can'ım yaa bitmiyor süt korkma ben de bütün gün evde değilim ama gelince eniyor sonuçta o da yetiyor süt için gani dolu dolu değil aşırı azaldı ama hala yutkunma sesi geliyor uğraştığında :)))
genelde damaklı kauçuk seviyorlar canımkızlar benim kız emzik almadığı için bilemiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım nasıl olması gerek
kiraz uç mu damaklı mı
genelde damaklı kauçuk seviyorlar canım
Stres yapma Can'ım daha çok etkilenirsiniz ikinizde inşallah bekler minik beyaz önce doğuruyorum sandım ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya allahım ne olur şimdi olmasın dedim
yemek yerken bir sancı girdi belimle birlikte kasıklarıma
karnım davul gibi şişti oğlan bir kenara toplandı kasıldı ben suyum geldi sandım o kasılmayla birlikte azıcık altıma kaçırdım
ağrıdan nefes alamadım eşimde panik oldu hemen valizi almış koymuş kapıya. tamam dedik doğuyo bu çocuk durmayacak 3 hafta daha. duşa girdim rahatladım biraz sonra duştan çıkana kadar sancı kalmadı çok şükür biraz yatınca kendime geldim ama ömrümden ömür gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?