- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
evet öyle dedi doktor allerjik bünyesi var mayısa kadar deloday kullan dedi kullanıyorum ama yine böyleEvet mevsim geçişinden olabilir.senin kız alerjik bünyeli bu aylar sıkıntılı geçebilir size.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle dedi doktor allerjik bünyesi var mayısa kadar deloday kullan dedi kullanıyorum ama yine böyleEvet mevsim geçişinden olabilir.senin kız alerjik bünyeli bu aylar sıkıntılı geçebilir size.
amiin hepimizin evlatlarının çok güzel ömrü olsun
keşke ya vallahi benimde aklımdan geçiyor. aynı şehirde olup irtibatı koparmayanlar olursa neden olmasın. ama farklı şehirdeyiz çoğumuz biraz zor
kader tabii bi bakmışsın hayat karşılaştırmış bi yerde![]()
Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu seneleriniz olsun inş hep beraber :)amiin hepimizin evlatlarının çok güzel ömrü olsun
keşke ya vallahi benimde aklımdan geçiyor. aynı şehirde olup irtibatı koparmayanlar olursa neden olmasın. ama farklı şehirdeyiz çoğumuz biraz zor
bende gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum ağrı çekmesin en azından diye yine vereyim bari.3 tane koldan yaptılar berata canım ikisini bir kola birini de diğer kola yapıldı bu aşılardan biri su çiçeği biri kkk diğeri zatürre demişti hemşire ağır olur ateş düşürücü verin demişti dolven verdik hiç ateşlenmedi canım
sağol canım amin inşşallah evlatlarımızı sağlıkla büyütürüz hepimizMutlu yıllar sizeeeeesağlıkla, mutlulukla geçirebileceğiniz nice yıllarınız olsun, allah ayırmasın
Bizim de iki kol ve bir bacak oldu Can'ım, hep farklı anlaşılan ama toplamda 3 adet
amin sağolasın canım çok teşekkürler :))Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu seneleriniz olsun inş hep beraber :)
Geçmiş olsun hiç ateşlenmez inşbende gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum ağrı çekmesin en azından diye yine vereyim bari.
Bizim de hiç ateş olmamisti bundada olmadı.az huysuzluk olurdu bunda o da yoktu.etkilemedi bizi.amin canım benim
ağır mı peki aşılar yani kötü oluyolar mı?
şu ana kadarki aşılarda hiç ateş olmadı huysuzluk oldu ama çok değil. bu daha ağır bi aşı sanırım.
2 yaşından sonra daha rahatlayacağına eminim bebelerimizin.
sen en iyisini bilirsin anneai olarak. ama 1 yıl daha dayanamaz mı annen? en azından bebeklik dönemi biter 2 yaşında kreşe gitmek için daha büyümüş olur.
inşallah biz de atlatırız güzelce. hep iyilikleri için ama hiç sevmiyorum bu aşıları ne zaman bitecek yahuBizim de hiç ateş olmamisti bundada olmadı.az huysuzluk olurdu bunda o da yoktu.etkilemedi bizi.
teşekkür ederiz teyzesiiyeb4 begüümmmmm doğum günün kutlu olsun güzellik ..
Beratta 2 gündür ellerinden bırakınca yürüyor kendi başına sadece arkasından yürüyorum dengesini kaybedince tutmak için yoksa düşüyor 7-8 adımdan sonra ama çok tatlı yürüyor ya yiyesi geliyor insanınaman allahım hava mükemmel resmen kısa kolluyla çıktım. markete gittik kızımla biraz yürüyüş yaptık. sitenin içinde yürüttüm kollarından turup çpk hevesli ilk defa böyle adım attı. evin içinde hiç adım atmak istemiyo. acaba ayakkabılardan mı yürüdü böyle?
yoruldu şimdi kıyamam uyutuyorum normalde gündüz bi sefer uyur ama az uyudu. uyusunki akşama huysuz olmasın güzel güzel üflesin mumunu tatlı tatlı poz versin prensesim benim
ne zaman büyüdüler ya. daha dün burda gaz sancılarına çözüm arıyorduk..
sanki çok çabuk geçti gibi geliyo ama inceden düşünce de ne çok şey yaşamışız diyorum![]()
Yürüyor Can'ım maşallah birkaç güne daha da güzel yürür benim cimcik henüz başlamadı sıralıyor hala :) bir de bu abisinden kuzeninden daha hareketli erken yürür diyordukBeratta 2 gündür ellerinden bırakınca yürüyor kendi başına sadece arkasından yürüyorum dengesini kaybedince tutmak için yoksa düşüyor 7-8 adımdan sonra ama çok tatlı yürüyor ya yiyesi geliyor insanınşimdi yürüyor mu berat yani yürüyor diyebilir miyim bi kanepeden karşı kanepeye kadar gidebiliyor yani 7-8 adım kadar yürüyor onu tutmadan destek almadan ama bırakamıyorum ayrılamıyorum peşinden belli olmuyor dengesini ne zaman kaybedeceği tam olarak yürüyor sayılmaz heralde
Sağol canım darısı başınıza :) bizimki de dün başladı geç kaldı 1 yaşını 1 ay geçti anca adım atıyor yeni yeni :)Yürüyor Can'ım maşallah birkaç güne daha da güzel yürür benim cimcik henüz başlamadı sıralıyor hala :) bir de bu abisinden kuzeninden daha hareketli erken yürür diyorduk![]()
Evet canim odasini ayirinca ben de bi sure oyle hissetmistim. Kotu anne miyim acaba diyodum. Bugun o kadar yogun gecti ki uzulecek firsatim olmadi:)canım beniiim
tahmin edebiliyorum ne hissettiğini kıyamamm..
bi hafta öyle buruk olacaksın ama sonra geçecek inan. bende odasını ayırdığımda bi hafta çok kötü olmuştum uyuyamamıştım daha 6 aylıktı sanki onu terkettim gibi hissetmiştim :)
insan çabuk alışıyor üzülme.. kv ve kp de inşallah canını sıkmaz güzel olur inşallah. çalışmak iyi gelecek :)
Tabi canim karsilasma olasiliklari yuksek yasitlar cunku. Hic olmadi universitede:)amiin hepimizin evlatlarının çok güzel ömrü olsun
Bogazi mi kuruyo acaba ya yutkunduguna gore surekli. Yavrum ya hemen iyilesir insallahoh iyi bari Duru kuşum iyi olsun.
bilmiyorum canım hiç anlamadım ama yarın aşısı var aile hekimine bi sorucam. olmadı kendi doktoruna götürücem.
en az yarım krize giriyor. uyuyamıyor öksürmekten yutkunmaktan.
odasının peteğini kapattım. hep havalandırıyorum.
benim de aklıma mevsim geçişinden başka birşey gelmiyor![]()
Ben hic ilac vermedim hic de ateslenmedi canim3 tane koldan yaptılar berata canım ikisini bir kola birini de diğer kola yapıldı bu aşılardan biri su çiçeği biri kkk diğeri zatürre demişti hemşire ağır olur ateş düşürücü verin demişti dolven verdik hiç ateşlenmedi canım