2015 Şubat Anneleri

havaleden değil menenjitten olur o

yok ambulans konusunda pek iyi deıller
Benbı
gripden kaynaklanan ates yuzunden olan havalenin zarari yok diyor canim doktolar
menenjit varsa hasar kaliyor ondada ates oldugu için atesin ustune kaliyor suç ama oyle deil gerçek

yok ambulans konusunda pek iyi deıller
Benbı

gripden kaynaklanan ates yuzunden olan havalenin zarari yok diyor canim doktolar
menenjit varsa hasar kaliyor ondada ates oldugu için atesin ustune kaliyor suç ama oyle deil gerçek
Hmm anladım canım iyi o zaman

O zaman boşuna ateşten korkuyoruz zarar vermiyorsa
evet aynen oyle
ben korkmuyordum atesten
zararida yok ama iste anne yuregi ne bilirsen bil ne okursan oku o ani yasayiinca korkuyorsun yinede havaleden
acile goturdum oradaki profesor çocuk d ruyud burada uni hastanesi var
kendi çcouk d ruma goturdum oda çok tecrubeli eski bi dr
kadir bey kez oyle
hepsi ayni seyi soyluyor , ates havalesi zararsizdir diyolar
hatta çocuk d ru atesden korkup çocuugu ahstaneye gotudum diye guldu bana
hava almis gelmsiiniz fenami olmus diyor :)

ben kardesimle çok kavga ederdim
annem sen kuçukken ates havale si geçirdin ondan boyle delleniyon derdi
ama kardesim benden daha çok sinirli dir ona bisey demedi o geçirmedi herhalde

Daha sonrasında ne oluyomusta bu bi tik öncesi oradakilere gore.baygınlık bilinçkaybi falan mi.Allahtan kısa surmuş.ayy yürek dayanmıyor anlatırken bile.Allah Şafi ismiyle şifa versin hepinize biran evvel

Daha sonrasında ne oluyomusta bu bi tik öncesi oradakilere gore.baygınlık bilinçkaybi falan mi.Allahtan kısa surmuş.ayy yürek dayanmıyor anlatırken bile.Allah Şafi ismiyle şifa versin hepinize biran evvel
derin uykuya dalma varmis sonrasinda
bizde eksik olanlar o esnada kusma,bilinç kaybi yada uyuma iste her ehyse
agizdan dolu dolu kopuk gelmesi,eller ve kollarin siddetli hareket etmesi titreme esnasinda

hatta çocuk doktorum taklit etti :)
agzni yuzunu egdi, ellerini kolarrini çirpinir gibi salladi,sonra tik kapadi gozlerini horladi uyyomus yaniu sonrasindada
adam dr deil komedyen sanarsin :)))
TR de doktorlar için havale ama oncesi sonrasi yok bu isin
farkli dusunuyolar o neden anlamadim
ha havalede olsa bisey yapmayacaklarmis onuda sordum

selam noruyonuz bakemm

size bisey sorucam
ben o gun çocugu ambulansla goturdum ya hastaneye
5 yildir an yakin komsum olan kadinin kizi gordu galdi hatta abla noldu fln diye 15 yasinda koca kiz
komsum çokda en yakini o , en ufak biseye ihruyacimiz olsa birbirimizi arariz surekli tabak tasiriz, çok bakmistir isim varken çocuklarima bende onunkilere bakdim yani birimiz az birimiz fazla fln duyemem ikimizde elimden geligince her yardimi yapriz birbirimize

neyzse uzatmayim

bu komsum beni aramadi sormadi noldu ogluna diye
haberi olan bi kaç kisi daja avr onlarda aramadi sormadi
bendemi bi terslik var, normalde aranmasi gerekmiyormu,kimseden ses çikmayinca sozlenmis gibi yanlismi dunsuyiorum acaba dedim

ben i$in içine hastane girdimi kim olsa ararim bi geçmis oldun der kapatirim gerekiyorsa kisada olsa ama ararim
daha birini gecen ahfta sonu 3 kere aradim oglu bilegini kesmis ameliyat olmus diye

TR deki eltimi gecen ay gunde uç kere aradim 10 yasindaki kizi ataesli hastanede diye
artik kimseye kabahat bulmuiyorum sorun bende olmali ama nerde

Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum da sanki sen çok sık BÖyle şeyler yaşıyorsun? Bi yumurta olayı vardı hatırlıyorum onda da hep sen getiriyordun doğal yumurtaları falan.. Seninle ilgili olabileceğini düşünmüyorum ben açıkçası, kötü bişi yapmış olman lazım anlattıklarında da öyle bişi yok.. Karşındakiler vefasız anlaşılan canım her insan bir olmuyor ama sen içe düşünceli birisin O kesin, karşı taraf da öyle olmayınca üzülüyorsun haliyle..

Insallah canim gecer ameliyata gerek kalmadan.
Insan ozluyo tum gun aksam olunca boynuna sarilsin istiyo:) bizimki ozgur kiz zaten. Ama bu sabah gonlumu aldi:) sarilip durdu. Sabahin 5'inde cok sevgi dolu anlar yasadik

Yok süt tü o:)
Insanlar neden vefasız ki böyle
Böyle şeylere önem veririm ben herkes öyledir sanıyorum,bekler sanıyorum. Yani ne bilim yolda görsem aramamışsam utanırım kusura bakma duymadım falan derim ki aramadıysam duymamıştırım kesin. Böyle oluncada kendime kızıyorum haketmeyene herkese fazla değer veriyorum diye. Bence ınsan değer veriyorsa arayıp sorar.

ya canimdan bezdim yemin ederim yaa
hiç bisey yemiyor aç aç dolaniyor,butun gun pesimde meme diye kucagimdan inmiyor
kollarim sizliyor artik, onceden geceleri sizlardi artik gunduzde oluyor
az once en çok sevdigi ardiye dolabinin onunde yemek yediridm artik çok yoruldum ben ama yaaa
o dolapta koonservelerfln var dusurur diye hiç açmiyordum en sevdigi yer orasi ama goremuyordu
iki gune oradanda SIKILIR napicam ben
tek istedigim iyilesince geçmesi bitsin bu kabus artik nolurr
onceden yediginin yarisini yese raziyim ama haftalardir dogru duzgun bisey yemiyir
sabah yese aksam yemiyor aksam yese sabah yemiyor
yemeyince meme diyor,veriyorum doymuyor yetmiyor
offfffff

Canim cok deger verince maalesef boyle oluyo. Herkesi herseyde arar sorarsin ama seni kimse aramaz. Kimisi de kimseyi aramaz ama onu herkes arar. Sinir oluyorum boyle insanlara. Iyi niyetli oldugundan boyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…