havaleden değil menenjitten olur oMaralcım çok geçmiş olsun insanın eli ayağı titrer öyle bir durumda çok zor ya Allah şifa versin hemen iyileşsin inşAllah çocuğa bişey olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun canım havale sonucu engelli kalan beyin fonksiyonlarını yitiren çok insan var
Hmm havaleden ne oluyordu pekihavaleden değil menenjitten olur o
yok ambulans konusunda pek iyi deıllercanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam nasıl korkmuşsundur..
yarım saat gelmemesi ne demek ambulansın ya. bi de orda bayağı rahatlar sanırım. yani tamam bizde gereksiz çok müdahele oluyo ama böyle bi durumda yatırıp ateşini düşürmeye çalışırlardı havale geçirdiyse.
geçen ay halamın torunu havale geçirmişti öyle yapmışlardı.
yani belki gerek yok gerçekten ama şu an ne yapacağını da bilemiyorsun.
bi de hala ambulans nasıl o kadar gecikmiş ona şaştım kaldım burda alışkınız öyle şeylere de avrupanın adı var işte her şey dört dörtlük gibi geliyo insana :)
gripden kaynaklanan ates yuzunden olan havalenin zarari yok diyor canim doktolarMaralcım çok geçmiş olsun insanın eli ayağı titrer öyle bir durumda çok zor ya Allah şifa versin hemen iyileşsin inşAllah çocuğa bişey olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun canım havale sonucu engelli kalan beyin fonksiyonlarını yitiren çok insan var
hiç bisey olmuyor :)Hmm havaleden ne oluyordu peki
Canım Nasıl oldunuz??hiç bisey olmuyor :)
Hmm anladım canım iyi o zamanyok ambulans konusunda pek iyi deıller
Benbı
gripden kaynaklanan ates yuzunden olan havalenin zarari yok diyor canim doktolar
menenjit varsa hasar kaliyor ondada ates oldugu için atesin ustune kaliyor suç ama oyle deil gerçek
O zaman boşuna ateşten korkuyoruz zarar vermiyorsahiç bisey olmuyor :)
atesi yok bugun ama keyifisz yinedeCanım Nasıl oldunuz??
evet aynen oyleO zaman boşuna ateşten korkuyoruz zarar vermiyorsa
Daha sonrasında ne oluyomusta bu bi tik öncesi oradakilere gore.baygınlık bilinçkaybi falan mi.Allahtan kısa surmuş.ayy yürek dayanmıyor anlatırken bile.Allah Şafi ismiyle şifa versin hepinize biran evvelsu anda atesi 39 dan fazla
ates dusuruvuyu veruyorum saati gelince
ben napabilirimki baska offff
esim soruyor verdinmi ilaci diue
verdim diyorum inanmiyor bi daaha soruyor gerçektenmi diye :)))))
8 senedir beni en iyi o bilir ilk defa duzenli ilaç veruyorum
geçsin bi $u pis virus kaldigimiz yerden devam edecez bagisiklik guçlendirme çalismalarina insallahh
bi kaç gun arayla ust uste havaleyi esimle ben kaldiramayiz çocugva bisey olmaz ona eminim ama iste i$in pskilojik kismi var bide
derin uykuya dalma varmis sonrasindaDaha sonrasında ne oluyomusta bu bi tik öncesi oradakilere gore.baygınlık bilinçkaybi falan mi.Allahtan kısa surmuş.ayy yürek dayanmıyor anlatırken bile.Allah Şafi ismiyle şifa versin hepinize biran evvel
Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum da sanki sen çok sık BÖyle şeyler yaşıyorsun? Bi yumurta olayı vardı hatırlıyorum onda da hep sen getiriyordun doğal yumurtaları falan.. Seninle ilgili olabileceğini düşünmüyorum ben açıkçası, kötü bişi yapmış olman lazım anlattıklarında da öyle bişi yok.. Karşındakiler vefasız anlaşılan canım her insan bir olmuyor ama sen içe düşünceli birisin O kesin, karşı taraf da öyle olmayınca üzülüyorsun haliyle..selam noruyonuz bakemm
size bisey sorucam
ben o gun çocugu ambulansla goturdum ya hastaneye
5 yildir an yakin komsum olan kadinin kizi gordu galdi hatta abla noldu fln diye 15 yasinda koca kiz
komsum çokda en yakini o , en ufak biseye ihruyacimiz olsa birbirimizi arariz surekli tabak tasiriz, çok bakmistir isim varken çocuklarima bende onunkilere bakdim yani birimiz az birimiz fazla fln duyemem ikimizde elimden geligince her yardimi yapriz birbirimize
neyzse uzatmayim
bu komsum beni aramadi sormadi noldu ogluna diye
haberi olan bi kaç kisi daja avr onlarda aramadi sormadi
bendemi bi terslik var, normalde aranmasi gerekmiyormu,kimseden ses çikmayinca sozlenmis gibi yanlismi dunsuyiorum acaba dedim
ben i$in içine hastane girdimi kim olsa ararim bi geçmis oldun der kapatirim gerekiyorsa kisada olsa ama ararim
daha birini gecen ahfta sonu 3 kere aradim oglu bilegini kesmis ameliyat olmus diye
TR deki eltimi gecen ay gunde uç kere aradim 10 yasindaki kizi ataesli hastanede diye
artik kimseye kabahat bulmuiyorum sorun bende olmali ama nerde
Insallah canim gecer ameliyata gerek kalmadan.canım evet geniz eti sık hasta edermişbüyüyünce geçebiliomuş inşallah geçer..
ayrıca saçmalama lütfen öyle bişey mümkün mü :) bazı bebekler anneye çok yapışıktır bazıları daha özgür ruhludur. sakın öyle düşünme. kendini suçlu hissetmek için neden arama :)
Yok süt tü o:)Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum da sanki sen çok sık BÖyle şeyler yaşıyorsun? Bi yumurta olayı vardı hatırlıyorum onda da hep sen getiriyordun doğal yumurtaları falan.. Seninle ilgili olabileceğini düşünmüyorum ben açıkçası, kötü bişi yapmış olman lazım anlattıklarında da öyle bişi yok.. Karşındakiler vefasız anlaşılan canım her insan bir olmuyor ama sen içe düşünceli birisin O kesin, karşı taraf da öyle olmayınca üzülüyorsun haliyle..
Canim cok deger verince maalesef boyle oluyo. Herkesi herseyde arar sorarsin ama seni kimse aramaz. Kimisi de kimseyi aramaz ama onu herkes arar. Sinir oluyorum boyle insanlara. Iyi niyetli oldugundan boyle oluyoYok süt tü o:)
Insanlar neden vefasız ki böyle
Böyle şeylere önem veririm ben herkes öyledir sanıyorum,bekler sanıyorum. Yani ne bilim yolda görsem aramamışsam utanırım kusura bakma duymadım falan derim ki aramadıysam duymamıştırım kesin. Böyle oluncada kendime kızıyorum haketmeyene herkese fazla değer veriyorum diye. Bence ınsan değer veriyorsa arayıp sorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?