normalde çayi sevmem ama semaver çayiysa bende gelirimmmAy tüh söylemeseydim keşke.. Keşke yakın olsak görüşebilsek kocalar mangal yapsa çocukları parkta sallasak bizde, sonra uyusalar arabalarında(hayallerde sınır yok nasıl olsa ) bizde çay içsek semaverden.. Ay bayılırım hayal kurmaya, bütün ayrıntılarıyla hemde. :)
sanmam canım ama bi baktır tabiiki bende gidicem en kısa zamanda.Demediler ama bende gitmek istiyorum, sanki bi gözü hafif kayık gibi Tuna'nın. Babasızında öyle ama yine de göz tembelliği filan varsa Allah korusun bi baktırmak lazım.
genlerde varsa daha da dikkatli olmak lazım.burda okulda takip eidyolar 3 yasindan sonra
oncesinde goturmediim ben hiç çocuklari dr da gotur demedi
bakilsa iyide çocuk durmazki, nasil zaptedicen dr bakana kadar
sunu bunu sorsa uzakdan onuda bilmez
yaza biraz dilleri açilirsa uçagi gorunce soyler anne bak uçak diye :)
ben hep oyle test ediyorum, teee nerdeki uçagi goruyorsa herseyi gorurler herhalde :)))
kizim okulda tahtadaki yazilari karistiriyor bazen, haziranda goz dibi muayensi yapacak goz dr u
esim ve ben de gozluk kullanicisiyiz benimkielr daha çok risk altinda
ben lazer yaptirdim ama genlerde var sonuçta
di mi di mi biri böyle deyince vicdanım rahatlıyor sanki çok yaşa e mi :)Hepimiz şükretiyoruz ama sabır da başka bişi, hem insanız tabi ki isyan edicez doğamızda var bu bizim hiç kendini suçlama :)
lohusayken benim kendi annem yanımdaydı. o bile çekiniyordu odaya girmeye gece bebek ağldığında. ama ben demiştim gelebilirsin diye. olması gereken bu ama bazıları düşünemiyor.Ikinciyi yeni soyledim bakalim henuz yapmadi. Ama aklina eserse yapar gibi geliyo guzel havayi gorunce dayanamayip hemen camasir atiyo:) Hepsini birlikte atma konusunda ben de anlam veremedim. Bi de yani 30derece 30dklik program. Ne kadar temizleyebilir ic camasirlarini falan. Bi de o kadar titizdir. Herkesin titizligi farkli alanlarda oluyo galiba. Yani boyle konusuyorum ama cok severim cok iyidir cok yardimcidir hamileyken de dogumdan sonra da hic elini cekmedi. Hep yardim etti sagolsun. Ama yine de anlayisli olamiyorum. Odamiza girme konusunda da bisey diyemiyorum ya alisti direkt dogumdan beri. Gece bebek agliyodu daliyodu odaya belki musait degiliz yani emzirmicek bise yapmicak. Oyle alismis demek ki kizindayken.
mangalcıbaşı Tuna nasıl da güzel yelliyor mangalı :)) yerim onu ben koptum gülmektenAyaz Tuna'dan beter bu uyku konusunda maşallah:)) Can'ım evet kahvaltınızı yaptık kahvemi de içtim, parka da gittik şimdi Tuna uyuyor bende film izlicem, babamız aşağıda odun kırıyor mangal için. İnanması güç ama tek tek gerçek oluyor hepsi, yuppiiiii :)
bende bendeee.. saatlerce hayal kurabilirim. ve canlandırdım gözümde şimdi bu sahneyi. ahh ne güzel olurduAy tüh söylemeseydim keşke.. Keşke yakın olsak görüşebilsek kocalar mangal yapsa çocukları parkta sallasak bizde, sonra uyusalar arabalarında(hayallerde sınır yok nasıl olsa ) bizde çay içsek semaverden.. Ay bayılırım hayal kurmaya, bütün ayrıntılarıyla hemde. :)
Ohh gözün aydın o zaman maşallah kuzuya. Ilaç veriyor musun peki ?SAOL Canim
iyi sukur
biraz oksuruyor, sabah burnunda bi kamyon sumuk çikdi :))
grip hali devam ama ates yok keyfide yavas yavas duzeliyor artik biseyler yemeye basladikça
Bir geeeel canım, oturur dedikodu yaparız :))normalde çayi sevmem ama semaver çayiysa bende gelirimmm
Her işe bi el atmasa olmaz :))mangalcıbaşı Tuna nasıl da güzel yelliyor mangalı :)) yerim onu ben koptum gülmekten
Ayyy ne güzel sende gel, cookie yapmış getirmiş ol sende. Orman meyveli çiizkek getiriyimbende bendeee.. saatlerce hayal kurabilirim. ve canlandırdım gözümde şimdi bu sahneyi. ahh ne güzel olurdu
dr sadece burun spreyi verdi burnunu temizliyorum sadeceOhh gözün aydın o zaman maşallah kuzuya. Ilaç veriyor musun peki ?
azd ur iki aya olur 18 numara :)Uyku saatlerini değiştirdi bizim kız.21=7 iyiydi.şimdi 7 de gece uykusuna geçiyor.sabah 6 da kalkıyor.yemek saatleride sasti. Gerci yedigide yoktu.Bozuldu tüm düzen.
Bugün ilk adım ayakkabısı alayım dedim.ablamızdan kalan 18 no var ama o bile büyük.17 aradım bulamadim.çok küçük ayakları.babannesine çekmiş.bana çekmemiş ben 39
Evett çok iyi geldi hiç gelmek istemedim şimdi ev işi yemek yapmak çok zor geldi:) İnşallah işimiz olur dA döneriz trHoşgeldiiiin :) ne iyi gelmiştir tatil. İnşallah eşinin işi de gönlünüze göre olur.
Berata 23 tam geliyor canım :)Uyku saatlerini değiştirdi bizim kız.21=7 iyiydi.şimdi 7 de gece uykusuna geçiyor.sabah 6 da kalkıyor.yemek saatleride sasti. Gerci yedigide yoktu.Bozuldu tüm düzen.
Bugün ilk adım ayakkabısı alayım dedim.ablamızdan kalan 18 no var ama o bile büyük.17 aradım bulamadim.çok küçük ayakları.babannesine çekmiş.bana çekmemiş ben 39
Kız sen ciddi ciddi hamilesin ne güzelEvett çok iyi geldi hiç gelmek istemedim şimdi ev işi yemek yapmak çok zor geldi:) İnşallah işimiz olur dA döneriz tr
evet çayın kahvenin yanında oh miss :)Ayyy ne güzel sende gel, cookie yapmış getirmiş ol sende. Orman meyveli çiizkek getiriyim
İnşallah yok daha gitmedim yarin arayacağız doktoru. Yok ya ben karsilastirdim Türkiye daha güzel benim icin. Gönlümdeki Kız ama bence erkek olacak yineKız sen ciddi ciddi hamilesin ne güzel)) sağlıkla doğar inşallah, gittin mi hiç doktora? Ayyy gelin tabi buralara daha güzel, gerçi son Zaman'larda pek değil ama yine de kendi vatanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?