2015 Şubat Anneleri

normalde çayi sevmem ama semaver çayiysa bende gelirimmm

Demediler ama bende gitmek istiyorum, sanki bi gözü hafif kayık gibi Tuna'nın. Babasızında öyle ama yine de göz tembelliği filan varsa Allah korusun bi baktırmak lazım.
sanmam canım ama bi baktır tabiiki bende gidicem en kısa zamanda.

genlerde varsa daha da dikkatli olmak lazım.
bebekleri de götürün dediklerine göre var bi yolu muayene etmenin demekki. bi gidicez bakalım.

yalnız senin de muayene yöntemin süpermiş :))

lohusayken benim kendi annem yanımdaydı. o bile çekiniyordu odaya girmeye gece bebek ağldığında. ama ben demiştim gelebilirsin diye. olması gereken bu ama bazıları düşünemiyor.

o da dediğin gibiyse iyi niyetliymiş ne güzel seni düşünmesi. o zaman güzel güzel bi daha anlat ben çekiniyorum utanıyorum lütfen de. eminimki anlar :)

mangalcıbaşı Tuna nasıl da güzel yelliyor mangalı :)) yerim onu ben koptum gülmekten

bende bendeee.. saatlerce hayal kurabilirim. ve canlandırdım gözümde şimdi bu sahneyi. ahh ne güzel olurdu

Bugün ilk kez evde Begüm olmadan 4 saat geçirdim, aslında garip geldi ama pek de garipseyecek vaktim yoktu totoma motor takıp temizlik yaptım çünkü :)

hep ben dışardayken babaannesine bırakıyordum. normalde onunla zar zor temizlik yapıyodm ama bu sefer bayağı derin bi temizlik yapayım dedim. gece kuru kuru öksürüyo ya tozdan falan olabilşr dedi aile hekimi. gerçi iki gecedir öksürmüyo şükür. yatak altları vs her yeri çektim. camını cibinliğini falan yıkadım. 4 saat sürdü mümkün değildi Begüm varken yapmam.

çok yoruldum ama temiz oldu. ama yine pislenecek işte buna uyuz oluyorum bende bi garibim

Uyku saatlerini değiştirdi bizim kız.21=7 iyiydi.şimdi 7 de gece uykusuna geçiyor.sabah 6 da kalkıyor.yemek saatleride sasti. Gerci yedigide yoktu.Bozuldu tüm düzen.
Bugün ilk adım ayakkabısı alayım dedim.ablamızdan kalan 18 no var ama o bile büyük.17 aradım bulamadim.çok küçük ayakları.babannesine çekmiş.bana çekmemiş ben 39

SAOL Canim
iyi sukur
biraz oksuruyor, sabah burnunda bi kamyon sumuk çikdi :))
grip hali devam ama ates yok keyfide yavas yavas duzeliyor artik biseyler yemeye basladikça
Ohh gözün aydın o zaman maşallah kuzuya. Ilaç veriyor musun peki ?

azd ur iki aya olur 18 numara :)
benimkinin ayakkabisi varda hiç sevmiyor onla yuurumeyi bende giyidrmiyorum evdeyiz zaten
disradda kucakda :)

Berata 23 tam geliyor canım :)

Evett çok iyi geldi hiç gelmek istemedim şimdi ev işi yemek yapmak çok zor geldi:) İnşallah işimiz olur dA döneriz tr
Kız sen ciddi ciddi hamilesin ne güzel )) sağlıkla doğar inşallah, gittin mi hiç doktora? Ayyy gelin tabi buralara daha güzel, gerçi son Zaman'larda pek değil ama yine de kendi vatanın..

Ayyy ne güzel sende gel, cookie yapmış getirmiş ol sende. Orman meyveli çiizkek getiriyim
evet çayın kahvenin yanında oh miss :)
bayılırım çizkeke bende orman meyveli yaparım hep. kaç zamandır yapamadım fırsat olmuyoki

Kız sen ciddi ciddi hamilesin ne güzel )) sağlıkla doğar inşallah, gittin mi hiç doktora? Ayyy gelin tabi buralara daha güzel, gerçi son Zaman'larda pek değil ama yine de kendi vatanın..
İnşallah yok daha gitmedim yarin arayacağız doktoru. Yok ya ben karsilastirdim Türkiye daha güzel benim icin. Gönlümdeki Kız ama bence erkek olacak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…