2015 Şubat Anneleri

Ben haşlanmış et, kuş üzümü, fıstık, turuncu havuç, soğan, tarçın, yeni bahar, toz kimyon, karabiber koymuştum. Sanırım ben başka bişey yaptım :)) sarı havucu da hiç duymadım.

Dakik düzenli insanlara hep hayran olmuşumdur. Çok güzel bir özellik. Bir türlü beceremedim ben, dakik olmaya çalıştıkça daha beter geç kaldım. Sonra vazgeçtim . ama olmak isterdim :))
Herşeyin fazlası zarar. Bende hep insanları beklemek zorunda kalıyorum :))

evet canım resmen memeyle oynuyorlar çok mutlu oluyorlar demek :)
Begüm gün içinde özellikle akşam saatlerinde çok yapıyor. oyun kuruyorum unutsun diye. mesela yapacak bişey bulamayınca hemen geliyor. yani oldukça sık :)

ama gece tam tersi çok kalkıyor meme için ama sadece biraz emip yatıyor. oynamıyor yani. emziğin etkisi büyük eğer alıştırmasaydım kesinlikle beni emzik olarak kullanıp uyumak isteyecekti.

zor ama şimdilik dayanıyorum bne kaldı şurda en fazla bir yıl. kendi bırakmazsa ve kıyamazsam sonbaharda deniycem bi. çünkü bi süre sonra daha da aklı eriyomuş ve çok zor oluyomuş öyle duydum bi çok kişiden. onu da geçtim cidden sömürdü beni iliğimi kemiğimi kuruttu. eşim halimi görüp geçen büyük boy lactamil getirmiş :))

saatlerce duran bebek var mıdır cidden?
Begüm duruyor ama yarım saat sonra mızmızlanmaya başlıyor. bebeklerin çoğu o arabayı sevmiyor canım emin olabilirsin.

napalım öyle böyle Ayaz kuzuyla gezmeye de bi şekilde alışıcaksın

jinekoloğuma bi git canım eğer olmazsam bencede.
hastalık değil bence geniz akıntısı dediğin gibi. yani bi mikroptan virüsten öyle olduğunu sanmıyorum ben canım. şu bahar bi geçsin bakalım nolucak yaza.

Can'ım ruh hallerimiz bile genetik olarak yansıyormuş eminim damak zevki de benziyordur. Tuna da babası gibi etçi.
kesinlikle inanıyorum bende soyut şeylerin de benzediğine. et yiyorsa güzel işte :) bizimki de köfteyi seviyo artık şükür.

Ayni canim ben uyutunca yarim saate kalkiyodu simdi 2-3 saat uyudugu oluyo kayinvalide uyutunca. Uykularini iyice gunduze aldi gece uyumuyo sipa. Inan bu gece 4ten 5e kadar uyutmaya calistim ama uyumadi. Sonra kayinvalide geldi yanina onla da uyumadi.
Insallah meme ilk ve son bagimliliklari olur canim. Insallah kotu aliskanliklar edinmezler hic.

Herşeyin fazlası zarar. Bende hep insanları beklemek zorunda kalıyorum :))
Ben de heryere erkenden giderim hep beklerim alistim artik. Bebekli oldugum halde hala bekletmiyorum kimseyi pek. Cok sinir bozucu ama hep beklemek

anlaşılan o ki çoğumuz ya uyku ya iştahsızlıkla uğraşıyoruz. ya da ikisiyle de. allah başka dert vermesin de cidden yıpratıyor insanı. uyku ve yemek problemi olmasa çocuk bakmak kolay sanki :) büyüdüklerindeki hallerini henüz bilemiyoruz tabii:)

ben bu aralar iki problemle de uğraşıyorum.iki gecedir uyanıp sallanma aramıyo yatıyo sağolsun ama çok fazla uyanıp emmek istiyor. bu gece 6kez kalktım sanırım sabah 7ye kadar.

uyku problemine iştahsızlık da eklendi. Begüm öyle aşırı iştahlı bi bebek olmasa da yemeğini yerdi bi şekilde. hele acıktıysa ve sevdiği bişeyse tabağında bırakmazdı.

beş gündür gözle görülür bi iştahsızlık var.
mesela bu sabah kahvaltı karışımından yarım tası bile zor yedi 10buçukta. sonra arad bilerek bişey vermedim. uyudu uyandı bekledim aaat 5e çeyrek vardı yedireyim dedim. hemde en sevdiği mercimek çorbası.

yedirene kadar var ya anam ağladı. pepe açıyorum vallahi zararlı falan hak getire yetwrki yesin diyorum. iştahsızken napacağını şaşırıyor insan.
ağzını öyle bi kapatıyorki ya da fırsat bulup yemeği soksam hemen tükürüyor. zar zor soktum midesine bişeyler.

bu denli iştahsız olmamıştı hiç. keyfi de normal her zamanki gibi. biraz kabız gibi sanki ama yapıyo yine kakasını az az da olsa. babası büyüme atağı bence diyo. zaten bişe bulamayınca ya diş ya atak.
mahvolduk artık ya bu dişler çıkınca neye yorcaz acaba :))

Ben haşlanmış et, kuş üzümü, fıstık, turuncu havuç, soğan, tarçın, yeni bahar, toz kimyon, karabiber koymuştum. Sanırım ben başka bişey yaptım :)) sarı havucu da hiç duymadım.
Çok lezzetli olmuştur ımmm mis
Ama o Özbek pilavı deil :)) Sarı havucu bende Türkiye'de görmemiştim canım burada da Özbek pilavı onsuz olmaz :)

Tabi Can'ım elbet açılacak pes etmiyorum her gün ya annem ya ben çıkarıyoruz dışarı :))

Şöyle bir baktığımda açık söylemek gerekirse, iştahsızlık daha zor yanı çok uykusuz kalıyorum, fena bitkin, yorgun ve çoğu Zaman bu yüzden Can'ımdan bezmiş oluyorum ama ayaz yemediğinde daha çok yıpranıyorum.. Yani yeter ki uyuma ama ye diyorum mesela o anda..

Mutlaka bişi vardır ama biz onları Çözene kadar evlenmiş olacaklar :)))
Ben televizyonlar orda burda konuşulanları her zaman dinlrmiyorum açıkcası yani teorik olarak her şeyi konuşmak, önerilerde bulunmak falan kolay biz de biliyoruz bir çok şeyi ama uygulamada her şey farklı olabiliyor.. Video meselesi evet çok yararlı değildir ama annelik, içimiz rahat etmiyor kilodan düşmesi dha mı iyi sanki? Bence arada sırada yapıldığında hiç bir sakıncası olmaz ona varana kadar uyku bozukluğu daha vahim bir sorun asıl onu düzeltmemiz lazım :))

kesinlikle bence de iştahsızlık daha çok yıpratıyor.. zaten uykuları problemli bari yemeleri düzgün olsun di mi :)

anne olmadan önce çol büyük konuşuluyo. ben yapmam ben etmwem. ama öyle bi çaresiz kalıyosunki.. sadece böyle iştahsız dönemlerde pepe izletiyorum şarkılarını. facebookta komik bi video vardı anne baba olmadan önce bizim çocuğumuz böyle olacak diyolar bi de sonrasını gösteriyolar :) çok gülmüştüm :))

pepede ne varki ,bide ben deneyim yesinde nasil yerse yesin , buyyunce geçiyor bunlar nailsa :)
dun geze geze bi tek kofte yedirebilidim hiç bisey yemiyor esssek sipasi
bu sabah da 6 da uyandik simdi salonda geziyoz ev ahalisi uyyor

Keşke ama onlar bildiğini yapıyor :))
Walla ben çok diyordum hamileyken şöyle Yapcam falan diye ama halime bak şimdi :)))
Ay o Video süper yaa tam gerçekleri anlatıyor :)))

pepede ne varki ,bide ben deneyim yesinde nasil yerse yesin , buyyunce geçiyor bunlar nailsa :)
dun geze geze bi tek kofte yedirebilidim hiç bisey yemiyor esssek sipasi
bu sabah da 6 da uyandik simdi salonda geziyoz ev ahalisi uyyor
Herkes uyurken ayakta olmak çok gıcık, eşimi dürtüp uyandırasım geliyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…