2015 Şubat Anneleri

Aynı durumdayız canım.az önce sinirimden ağladım resmen yok yemiyo ne verdiysem tükürüyo.ne üst baş kaldı ne ortalık.sevdiği çorbaları yemekleri yapıyorum ağzına sürmüyo ama meyve ya da tatlı bişey versem kaşık kaşık yiyo çıldırcam.ilk günden beri böyleydi son 2 haftadır düzenli öğünleri vardı şaşmıyodu şimdi 2 3 gündür sapıttı yin.Allah ım ne zormuş çocuk büyütmek:KK45:
Allah sabir versin hepimize en zor ve en guzel sey annelik

bi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!

ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!
Anne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallah :(

Aklıma geldi @serefraz85 vardı nerelerde acaba @cimcimesultan sen nasılsın iki bebekli hayat nasıl gidiyor umarım yardimcilarin vardır önerilerini bekliyorum:) Ya bide hani çocuğu hasta olan bir arkadaşımız vardı hep dua istemişti sonra sağlığına kavuştu galiba neydi adı ahmetmiydi o kim di ya MaRaL_ MaRaL_ sen hatirlarsin
çocugun adi tuna ydi galibada
nicki hatirlayamaidm simdi ama gorsem hemen bilirim :)
irem li biseydi sankim

Anne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallah :KK43:
ay sizinkide mi vuruyor kasiga
bende diyorum 5 senede unutmusum çocuk buyutmesini , bi kasiigi tutmayi beceeremiyom oglan pat vurup duusuryorr:mad::mad::mad:

vallahi bi yemek faslindan sonra biri ustumuze basimiza bakip ne yedigimizi bilebilir tabagi gormden
arada tavana fln Da siçriyomuki hiç dikkat etmedim:KK64::KK64:

Aynı durumdayız canım.az önce sinirimden ağladım resmen yok yemiyo ne verdiysem tükürüyo.ne üst baş kaldı ne ortalık.sevdiği çorbaları yemekleri yapıyorum ağzına sürmüyo ama meyve ya da tatlı bişey versem kaşık kaşık yiyo çıldırcam.ilk günden beri böyleydi son 2 haftadır düzenli öğünleri vardı şaşmıyodu şimdi 2 3 gündür sapıttı yin.Allah ım ne zormuş çocuk büyütmek:KK45:
ah sorma bilsem bu kadar zor olduğunu son ana kadar herhalde yapmak istediğim ne varsa yapar kırkımda yapardım bi çocuk :)
şaka bi yana çok zor ve çok güzel. ama yıpranıyor insan. annelik bu yüzden kutsal sanırım. sevgisi olmasa kim katlanırki.

Canim yaa Allah sabir versin cok sinir bi durum biliyorum. Benimkinin de bana garezi ben verince yemiyo ama babannesinden yiyo. Anlamiyorum ki derdi ne. Bunlar bize naz yapiyo surekli sipalar. Biz de yaptik mi acaba bu kadar eziyet annemize. Artik duzelsin Begum kuzum da insallah.
ya biz bu kadar değildik ya da bizim annelerimizin çelik gibiymiş sinirleri :)

babaannesinde yiyosa iyi yine ya onda da yemese. bence sana naz yapıyo. inşallah düzelir bu yeme durumları ne diyeyim :(

Anne olarak Canun sıkılıyor biliyorum, derdin yaptığını yememesi değil, aç kalmasına dayanamaman aslında.. Sinirlenmen çok normal ben de öyle oluyorum hele de tükürür veya Kaşığa vurursa ama işte yapacak bişi yok yemeyince inat ediyorlar tamamen.. Sen de inat et dediğin gibi bırak gerçekten acıkınca yer inşallah :KK43:
evet canım o hiç önemli değil yaparım istediğini yeterki yese. aç biliyorum ve açlıktan bi gün bişey olmayacağını da biliyorum ama gel de anlat anne yüreğine.

her yemek vakti gelince stres başlıyo bende bi haftadır. gayet güzel yiyen çocuğa noldu anlamıyorum. arada oluyodu ama bi iki gün sürüyodu.

otlanma olunca süper yiyo ama yeterki abur cubur tatlı tuzlu olsun. bizim yediklerimizden veriyorum ama kaşığa antipati mi geliştirdi inan anlamıyorum. dediğin gibi o türkürmesi kaşığa vurması inan o an ona bağırmamak için bugn kendi elimi ısırdım sinirden. ben ne ara bu kadar tahammülsüz bi insan oldum ya. aslında canımı sıkan bu.

zaten canım sıkkın sinirim bozuk. millet evine kapanmış korkudan benim annem gitmiş marmarayla halası hastaymış onu bakmaya. bi süre ulaşamadım deli oldum sonra kpnuşunca kalayladım onu da. deli oldum ya. milletce psikolojimizin içine ettiler. of yine çok konuşmuşum tatlım :(

merhaba eski kader arkadaşlarım girmişken size de uğrayayım dedim. :) tekrardan hamileyim bakalım nasıl olacak nasıl gidecek. henüz çok erken ama hayırlısı, umarım sıkıntısız bir gebelik olur.
bayadır pcye giremiyordum bakayım bu vesileyle diye sizide bir okudum maşallah herkes iyi :)

merhaba eski kader arkadaşlarım girmişken size de uğrayayım dedim. :) tekrardan hamileyim bakalım nasıl olacak nasıl gidecek. henüz çok erken ama hayırlısı, umarım sıkıntısız bir gebelik olur.
bayadır pcye giremiyordum bakayım bu vesileyle diye sizide bir okudum maşallah herkes iyi :)
hg canim
Allah tamamina erdirisn insallah tebriklr

kizlar yaa benim oglan çok fena pisik olmus :(
delsik desik resmen , boyle sivilci gibide biseyler var
bi kaç gundur kakasi kokmuyor yada benim burnum koku almiyor
farkettigimde kuru oluyor kakasi :( bekle bekle deri napsin pisti sonunda

krem surdum ama pek ise yarmaiyor
ne halt edicem ben simdi

kizlar yaa benim oglan çok fena pisik olmus :KK43:
farkettigimde kuru oluyor kakasi :KK43: bekle bekle deri napsin pisti sonunda

ne halt edicem ben simdi
bizimkide aynı olmuştu hatta kanamıştı o sivilce gibi şeyler. mustela pişik kremi çok iyi geldi

hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

ah sorma bilsem bu kadar zor olduğunu son ana kadar herhalde yapmak istediğim ne varsa yapar kırkımda yapardım bi çocuk :)
şaka bi yana çok zor ve çok güzel. ama yıpranıyor insan. annelik bu yüzden kutsal sanırım. sevgisi olmasa kim katlanırki.
Yıpranmak hem de ne yıpranmak.benim bebeğim çok huysuzdu ki hala öyle.yardım eden tek bi kişi bile yoktu eşimden başka.en zor zamanlarında hep ikimiz uğraştık sağolsun yardımcım oldu.ikimiz de on yaş yaşlandık ama sorsan dünyanın en tatlı şeyi.iyi ki var..İnşallah ilerde hesabını sorucam bu zamanlarının:KK48:

bizimkide aynı olmuştu hatta kanamıştı o sivilce gibi şeyler. mustela pişik kremi çok iyi geldi
elimdeki kremde iyiydi bi iki surmede geçiryordu her zaman
o ise yaaramazsa yarin oglene kadar gidip bide mustela alayim bari o zaman

ne halt edicem ben simdi
Weleda marka varmı orda çok iyi geliyor bebekken bizimde öyle oldu çok iyi gelmişti

himm bakdim varmis
ama sanki koruma için gibi druyor yazilari
eczaciya sorarim artik hangisini onerirse onu alayim o zamn

ne halt edicem ben simdi
Bepantol da iyi gelir belki canım

bi bebek en son sabah 10da kahvaltısını edip de nasıl akşam 5te hala yemez of deliricem. kırıp dökecektim tabağı sinirimden. yemiyo yok yemiyo işte. seviyo diye sulu köfte yaptım kaç kaşık verdiysem tükürdü. döktüm yemeği yemezse yemesin açlıktan ölmez ya yedirmiycem ya rahat olucam acıkınca ağlar ister. niye sinirlerimi zorluyorumki!

ne uykusu ne yemeği düzgün bi haftadır. tükendim yemin ediyorum tükendim ya. kendimi dağlara vurasım var!
Geniz akintisi ya da bogaz enf baslangici olabilirmi acaba benim oglan o zaman oyle yapiyor agzina alip tukuruyor ya da kusuyordu rabbim su cocullarimizin istahini ac yarabbim yemeyen cocuk gercekten annenin sinavi ben dogdugundan beri emsindiye bir amuda kalmadim sekilden sekile girdim simdi yemek fasli da oyle zayif bir bebek birde etraf ayyy bu cok zayif soyle yap boyle yap diyenler ayri sinir çıldırmamak elde degil

Back
X