2015 Şubat Anneleri

himm bakdim varmis
ama sanki koruma için gibi druyor yazilari
eczaciya sorarim artik hangisini onerirse onu alayim o zamn
Biliyorsundur belki ama yan komsum 6 evlat sahibi en kucuk cocugu devamli pisik olur hemde kanar yazik tereyagi o yoksa margarin suruyor hemen geciyor ben zeytin yagi sürüyorum oyle gecer dene istersen gecmis olsun...

Geniz akintisi ya da bogaz enf baslangici olabilirmi acaba benim oglan o zaman oyle yapiyor agzina alip tukuruyor ya da kusuyordu rabbim su cocullarimizin istahini ac yarabbim yemeyen cocuk gercekten annenin sinavi ben dogdugundan beri emsindiye bir amuda kalmadim sekilden sekile girdim simdi yemek fasli da oyle zayif bir bebek birde etraf ayyy bu cok zayif soyle yap boyle yap diyenler ayri sinir çıldırmamak elde degil
Offf nefret ediyorum çevrede olur olmaz yorumlar yapan insanlara.. Sana ne benim çocuğumdan alla alla.. Dinleme sen onları konuşsunlar ben zayıf çoğul seviyorum çık hareketli çok yiyor ama yakıyor de ;)) benimkine de zayıflamış diyenler var ama bende Artık cevap hemen hazır, bi sn yerinde durmuyor çok güzel yiyor ama et tutmuyor diyorum :)))) napim yalanı bulmuşlar kullanmak lazım ;))

Biliyorsundur belki ama yan komsum 6 evlat sahibi en kucuk cocugu devamli pisik olur hemde kanar yazik tereyagi o yoksa margarin suruyor hemen geciyor ben zeytin yagi sürüyorum oyle gecer dene istersen gecmis olsun...
duydum ama hiç denemedim
yaprim hemen uyansin
hatta saf zeytinyagim var dur ondan suruyum
kizrmizi bi ilaç var pisik için sivi boyle çok boyyor ama iyi geloiyor
sabah onu doklustum heryer kirmizi gormeiyorumki pisik azaldimi çogaldimi

kizlar ya ben gecen ay ilk adetimi olmustum ya 21 iydi ayin , iki gun onceden de leke olmustu baslangic 19 fln sayiliyor galiba neyse

bu ay 18 inde leke geldi baska gelen giden yok
subat i, 28 çekmesi nden fark saysak benim ne zmn adet olmam lazim simdi
pardon 29 çekdi

onceden her ayin ayni gunu oluyordum hakandan once

leke gelip gidince korkmaya absladim bisey yokdur demiii
vallah bu sefer tupleri baglatirim bisey varsa :mad:

kizlar ya ben gecen ay ilk adetimi olmustum ya 21 iydi ayin , iki gun onceden de leke olmustu baslangic 19 fln sayiliyor galiba neyse

pardon 29 çekdi

Bi kaç gün içinde olursun bence canım az daha bekle baktın olmadın test yap :KK53:

Yıpranmak hem de ne yıpranmak.benim bebeğim çok huysuzdu ki hala öyle.yardım eden tek bi kişi bile yoktu eşimden başka.en zor zamanlarında hep ikimiz uğraştık sağolsun yardımcım oldu.ikimiz de on yaş yaşlandık ama sorsan dünyanın en tatlı şeyi.iyi ki var..İnşallah ilerde hesabını sorucam bu zamanlarının:KK48:
sağlıkla büyüsünler hayırlı güzel şyi kalpli insanlar olsunlar da unuturuz elbet bu zorlukları da.

ama insanın yanında annesinin olmasının ne kadar önemli olduğunu anladım. kv ile aynı şehirdeyiz ama sevmek dışında pek bişey yapmaz. annem geldiği ya da ben gittiğim zaman dinlendiğimi hissediyorum kendime geliyorum. benim eşim de sağolsun yardım eder, bizde o ilk aylardaki kolik zamanlarını beraber atlattık ama erkeklerin de yapabilecekleri bi yere kadar. annem olsa öyle mi olurdu. geçen kuzenim çocukları annesine bırakıp tüm gün gezmiş tozmuş anlatıyo nasıl heveslendim kıskandım. ben kv ye iki saat zor bırakıyorum..

elimdeki kremde iyiydi bi iki surmede geçiryordu her zaman
o ise yaaramazsa yarin oglene kadar gidip bide mustela alayim bari o zaman
eşim araştırmış. burda bizim güvendiğimiz eczacı da en iyisi musteladır avrupada da demiş. bilemiyorum tabii ama ben memnun kaldım. bepanthene hikaye hiç işe yaramadı.

Geniz akintisi ya da bogaz enf baslangici olabilirmi acaba benim oglan o zaman oyle yapiyor agzina alip tukuruyor ya da kusuyordu rabbim su cocullarimizin istahini ac yarabbim yemeyen cocuk gercekten annenin sinavi ben dogdugundan beri emsindiye bir amuda kalmadim sekilden sekile girdim simdi yemek fasli da oyle zayif bir bebek birde etraf ayyy bu cok zayif soyle yap boyle yap diyenler ayri sinir çıldırmamak elde degil
etraftakilerin dediklerini anca tınlamayatak mutlu olabilirsin ben bunu anladım. geçen güzel ama hafif serim bi havada çıktık çocuk arabasında duruyo karşıdan kadın geliyo geçerken üşümez mi annesi atkı taksan dedi. ters ters bakıp sert bi ses tonuyla bişey olmaz! dedim kadın çekti gitti. sinir olmadım takmadıö umrumda değiş. takma sende o senin çocuğun. gelincikgibi gelincikgibi ın dediği gibi yap.

geniz akıntısı var sanki kızımda ama bu aralar öksürmüyo geçti gibi. ama ondan olduğunu sanmıyorum. hiç bişey yemezdi o zaman. kusma vs yok. muz muhallebi tatlı vs sevdiği şeyleri de yemezdi o zaman. doktor kontrolü yaklaşıyo bakalım.

iştahsızlık çok zor allah yardım etsin sana da :(

sağlıkla büyüsünler hayırlı güzel şyi kalpli insanlar olsunlar da unuturuz elbet bu zorlukları da.

ama insanın yanında annesinin olmasının ne kadar önemli olduğunu anladım. kv ile aynı şehirdeyiz ama sevmek dışında pek bişey yapmaz. annem geldiği ya da ben gittiğim zaman dinlendiğimi hissediyorum kendime geliyorum. benim eşim de sağolsun yardım eder, bizde o ilk aylardaki kolik zamanlarını beraber atlattık ama erkeklerin de yapabilecekleri bi yere kadar. annem olsa öyle mi olurdu. geçen kuzenim çocukları annesine bırakıp tüm gün gezmiş tozmuş anlatıyo nasıl heveslendim kıskandım. ben kv ye iki saat zor bırakıyorum..
Senin en azından kv var şanslısın.benim annem de kv dede uzakta.bi ablam var yanımda onun da kendi çocuğu var zaten kimse düzenini bozmak istemiyo başkası için.annem gelse de bana pek faydası olmuyo sağolsun uğraşıyo ama baş edemiyo kızla.anca yemek banyo vs yaparken max yarım saat idare edebiliyo
Kv zaten kızımı görmedi bile.düğünden sonra sorun yaşadık ne ben gittim ne o geldi doğum yaptım aramadı bile...
Ay yazdıkça dertleniyorum.kızım iyi olsun başka şey istemiyorum.kimseden beklentim de yok.Allah bana eşime sağlık versin yeter.kızımıza bakmak boynumuzun borcu...

ay sizinkide mi vuruyor kasiga
bende diyorum 5 senede unutmusum çocuk buyutmesini , bi kasiigi tutmayi beceeremiyom oglan pat vurup duusuryorr:mad::mad::mad:

vallahi bi yemek faslindan sonra biri ustumuze basimiza bakip ne yedigimizi bilebilir tabagi gormden
arada tavana fln Da siçriyomuki hiç dikkat etmedim:KK64::KK64:
Tavana sıçramadı hiç :)) ama dediğin gibi üst baş kalmıyor resmen savaş alanı :)) yesinler de yeter ki..

pardon 29 çekdi

İlk başlarda düzensizlik oldu ben de de yani bi geldi bi gelmedi normal sanki ama tabi dikkat et yine de 4. Çocuk gelmesin ;)))

Bugun bebekli bi musteri geldi imza atmasi gerekiyodu bebegi bana verdi o arada 2 aylik ama minnacik. Agliyo bi de. Bi tuhaf oldum cok ozlemisim o minik hallerini. Goguslerim sizladi valla cok ilginc.
Kizlar artik pek giremiyorum bazen de cevaplamayi unutuyorum kusura bakmayin takipteyim. Herkes iyidir umarim. Benim kiz iyice uyku olayini abartti gunduz. Valla babannesini hic yormuyo toplam 3-4 saat uyuyo. Ama bedelini bana odetiyo valla gece saglam bi uykusu yok. Zaten 5 bucuk olmadan ayakta. Cok da tatlandi hergun bisey ogreniyo. Cok hosuma gidiyo.

eşim araştırmış. burda bizim güvendiğimiz eczacı da en iyisi musteladır avrupada da demiş. bilemiyorum tabii ama ben memnun kaldım. bepanthene hikaye hiç işe yaramadı.
Dr u arayıp dedikleri ni aldım geri eczaneden
Derısı soyulmuş galiba :(

Dr u arayıp dedikleri ni aldım geri eczaneden
Derısı soyulmuş galiba :KK43:
üzülme canım dedim ya bizimkisi kanamıştı ama geçti o kremle. dokununca nasıl ağlıyodu acıdan.

bu arada brükselde de patlamalar olmuş. fransanın da sınır komşusu. terör avrupaya da bulaştı. sizler de dikkat edin :KK43:

güce doymayan insanların hatalarının bedelini hep masumlar ödüyor. ölen masum insanlara çok üzülüyorum ayrı. ama bu patlamaya da üzülmek içimden gelmiyor. yıllarca pkkyı beslediler, şimdi terörün namlusu onlara yöneldi. görsünler bakalım nasıl bir şeymiş..

Senin en azından kv var şanslısın.benim annem de kv dede uzakta.bi ablam var yanımda onun da kendi çocuğu var zaten kimse düzenini bozmak istemiyo başkası için.annem gelse de bana pek faydası olmuyo sağolsun uğraşıyo ama baş edemiyo kızla.anca yemek banyo vs yaparken max yarım saat idare edebiliyo
Kv zaten kızımı görmedi bile.düğünden sonra sorun yaşadık ne ben gittim ne o geldi doğum yaptım aramadı bile...
Ay yazdıkça dertleniyorum.kızım iyi olsun başka şey istemiyorum.kimseden beklentim de yok.Allah bana eşime sağlık versin yeter.kızımıza bakmak boynumuzun borcu...
senin durum karışıkmış :/ torunu olunca aramamak ne demek ya bayağı büyük şeyler yaşandı sanırım.
allah evladınızı size bağışlasın gerisi fos :)

Biz yurtdışından gelmeyin derken orası da ülkem gibi oldu :( hiç bir yerde güvende değiliz sırada neresi var acaba :(

üzülme canım dedim ya bizimkisi kanamıştı ama geçti o kremle. dokununca nasıl ağlıyodu acıdan.

bu arada brükselde de patlamalar olmuş. fransanın da sınır komşusu. terör avrupaya da bulaştı. sizler de dikkat edin :KK43:

güce doymayan insanların hatalarının bedelini hep masumlar ödüyor. ölen masum insanlara çok üzülüyorum ayrı. ama bu patlamaya da üzülmek içimden gelmiyor. yıllarca pkkyı beslediler, şimdi terörün namlusu onlara yöneldi. görsünler bakalım nasıl bir şeymiş..
Canım bu saldırıyı işid üstlenmiş, benim artık kafam karıştı allah bilir bu işidle pkk birlikte iş yapıyor.. Bu kötülük nerden geliyor aklım almıyor? Nedir amacın senin?

senin durum karışıkmış :/ torunu olunca aramamak ne demek ya bayağı büyük şeyler yaşandı sanırım.
allah evladınızı size bağışlasın gerisi fos :)
Amin canım cümlemizinkini.aslında çok da büyük şeyler değildi klasik düğün sorunları tartışmaları ama benim kv trip olayını abarttı biraz :)
Çocuk olmadan önce her şeyi dert ediyodum ama şimdi çok farklı.tek sorunum kızımın uykusu yemesi falan.allah herkese sağlık huzur versin kimseden beklentim yok zaten...

Back
X