2015 Şubat Anneleri

Evet ben de öyle en ufak bir çıt sesine uyandığı için :))

Ohhhh Nasıl iyi olmuştur sorunsuz bir şekilde yemek yemesi :) sevşndim hep öyle devam eder inşallah Canm :)

Evet birlikte yapıyoruz zaten mecbur da mesela süpürge tutarken süpürgenin sapını o tutmak istiyor bu sefer de tabi ben bişi yapamıyorum :) ama çok komik ya alıyor bezi toz alıyor koltukları siliyor, el sallamaz, bye bye yapmaz ama ttemzilşk yapar :)))

Canım, işe yarayacak merak etme.. Bazı çocuklar diğer çocuklarla kıyasla daha hassas olur, oğlun da demek ki hassas bir yapıya sahip, etkilenmiş, alt ıslatma çözülemeyecek bir şey değil, çok sabır gerektiren bir süreç ama sonra bitiyor öyle düşün.. Sen çok özverili, çocuklarının üstüne titreyen bir annenin bunun fa üstesinden ustalıkla geleceksin:)

Ooo super bir erkek cocugu yetistiriyosun desene. Esine de yardimci olur insallah hep. Bizim kizin isle gucle pek alakasi yok annesi gibi o da hic sevmeyecek galiba:)

Sorma Almanya'yı sevmeme nedenlerinden biri de havası zaten sürekli kapalı :)

Haklısın canım, olacak havalar ısınsın daha fazla çıkarım inşallah akşamları hem büyüyorlar artık.. Ya bazen düşünüyorum da keşke ikizim olaymış bi daha çocuk derdi olmazdı bi çırpıda biterdi zor da olsa :)

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
Uzun zaman sonra bugun dinlendigimi hissettim biraz. Annemdeyiz nasil oldu bilmiyorum ama kiz bu gece super uyudu masallah. 9da yatti 3.30da uyandi(eski saate gore) sonra 5 gibi uyandi dedim hadi kizim biraz daha yatalim yatirdim yine uyudu ben şok tabi. Sonra da 6da cok neseli uyandi yanina yattim sirinlikler tatliliklar. Uzun zamandir belki de hic boyle bi gunumuz olmamisti. Tekrar masallah diyorum cunku benim feci nazarim degiyo. Dayisi da geldi sukur. Tum gun oynadilar kostur kostur. Hep boyle uyusun bebislerimiz hep uykumuzu alalim insallah artik. Bizi mahvediyo uykusuzluk

Evet ya onu ben de dusunuyorum bi kere katlabirdik zorluguna. Gecer giderdi. Neyse hayirlisi buymus demek:) ikinci cocukta daha rahat oluruz bence psikolojik acidan. Bakalim neler bekliyo bizi

Tam cennete düşmüşsün bu gece :))) maşallah duruya maşallah..

Gözün aydın canım, çok güzel bir pazar günü geçirin, ailecek, sevdiklerinle..:))

Bence ikinci çocukla daha da zor okur herşey çalışıyoruz çünkü ama şimdiden düşünmeyelim kafayı yerim yoksa :))))

Ayaz ileride her şeyi yapsın istiyorum, hem kendi içşn hem de eşi için, duruyla evlensin, ayaz işleri yapsın, duru da gezsin :))))

sağol canım benim.
ooo Ayaz bey aşmış yahuu maşallah bizimki süpürge açılınca sevinçten çıldırıyor peşinde koşuyor özellikle kablosuyla oynamayı çok seviyor. normalde eskiden bebekler korkardı süpürge sesinden vallahi bu yeni nesil acaip bişey çıktı ya hiç bişeyden korkmuyoşar

ayrıca erkek anneleri olarak takdir ediyorum sizi böyle alıştırın eşlerine yardımcı olsunlar bizimkiler gibi odun olmasınlar

Ayaz Duru'yu alacak madem Begüm'e de Tuna'yı alalım o da çok güzel temizlik yapıyodu

çok sevindim canım inşallah böyle devam eder. annene gidince daha iyi oluyo sanki ya. ayrıca gözünaydın kardeşin de sağsağlim gelmiş.

bu güzel pazar gününün tadını çıkarın

vahide1204 canim allah kolaylik versin, gercekten isin cok zor uc cocuk ev koca.. Ben bi taneyle perte ciktim en kisa zamanda eski gucune gelirsin tatlim cok opuyorum seni

Evet ya onu ben de dusunuyorum bi kere katlabirdik zorluguna. Gecer giderdi. Neyse hayirlisi buymus demek:) ikinci cocukta daha rahat oluruz bence psikolojik acidan. Bakalim neler bekliyo bizi
İkincisi olunca bastan odasını ayıracam dila da yanlis yaptik beraber yatinca kiz iyice kudurdu

Neydi eskiden vir vir buraya yaz yaz bitmiyordu :))

:)))) sonra da hepsi kanki olsun :)))

Kız şimdi böyle konuşmak kolay da iki güne birilerini getirirlerse kıskanırız kesin :)))

Yanında mı yatıyor Canm dila? Aslında güzel bişi çünkü sana olan bağı kuvvetleniyor aöa yorucu :) gece çok sık kalkıyor mu?
Beratta bizim yanımızda yatıyor hep canım uyuttuktan sonra beşiğe koysam bile 2 dk geçmeden uyanıyor uykudayken nerden anlıyorsa beşikte olduğunu ama yanımızda yatınca yine uyanıyor ama daha az uyanıyor canım bi de berat çok dağınık yatıyor uykuda yatakta yuvarlanarak uyuyor eli ayağı kafası beşiğin kenarlarına değince anında uyanıyor yeri dar geliyor kısacası ona etrafı kapalı koca bir karyola lazım bizimkinden

:)))) sonra da hepsi kanki olsun :)))

Kız şimdi böyle konuşmak kolay da iki güne birilerini getirirlerse kıskanırız kesin :)))
Berat şimdiden kızları görünce gülümsüyor tv de spikerlere gülüyor klip izlerken bayan sanatçılara gülüyor çok seviyor kızları çapkın :)

Senin adın çok sevindim Can'ım ooooh keyifle geçsin gününüz, gözünüz aydın bu arada :)

yerinmmmmm gelinimİ yerrrr . Yapsın tabi Tuna kahvaltı da hazırlasın yatağa getirsin hatta ohh bizde o kaplıca senin bu tur benim gezeriz. Kocalar da maç izlesin ayyyy ne hoş hayaller :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…