- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Evet ben de öyle en ufak bir çıt sesine uyandığı için :)):)) uyurken bende özlüyorum ama uyanmasın diye parmak ucumda yürüyorum :) acaip bişey bu annelik..
burda da hava berbattı ama avmye gitmemiz gerekiyodu bişeyler almak için. gittik geldik yemeğini güzel yedi günler sonra ilk kez. sanırım acıkmıştı ve yprulmuştu iyi oldu.
Ayaz da annesiyle vakit geçirmek istiyo demekki kıyamam :) ev işlerini birlikte yapın :))
Canım, işe yarayacak merak etme.. Bazı çocuklar diğer çocuklarla kıyasla daha hassas olur, oğlun da demek ki hassas bir yapıya sahip, etkilenmiş, alt ıslatma çözülemeyecek bir şey değil, çok sabır gerektiren bir süreç ama sonra bitiyor öyle düşün.. Sen çok özverili, çocuklarının üstüne titreyen bir annenin bunun fa üstesinden ustalıkla geleceksin:)Sağolun kızlar.ağlamak baya iyi geldi.içimdeki negatiflik yok oldu.tamamen dibe cokmemisim demek ki.beni anlayacağınız biliyordum.damdan duseni en iyi damdan düşen anlar.
Alt ıslatma sorunu 4 yıl önce aniden başladı.kardeşi zor bebek olduğu için kendisiyle çok güzel olan ana oğul ilişkisi bir anda mecburen sekteye uğradı.içimden sanki hep benden intikam alıyor gibi hissediyorum.ama aynı dönem gündüz uykusunu bıraktı ve gece uykusu çok ağır.belki de sebeb bu.ama 4 senedir gece de 2 ya da 3 kez.fiziksel kontrolü temiz çıkıyor.alanyada bir danışma merkezi buldum.bakalım inşaallah ise yarar.
Ooo super bir erkek cocugu yetistiriyosun desene. Esine de yardimci olur insallah hep. Bizim kizin isle gucle pek alakasi yok annesi gibi o da hic sevmeyecek galiba:)Evet ben de öyle en ufak bir çıt sesine uyandığı için :))
Ohhhh Nasıl iyi olmuştur sorunsuz bir şekilde yemek yemesi :) sevşndim hep öyle devam eder inşallah Canm :)
Evet birlikte yapıyoruz zaten mecbur da mesela süpürge tutarken süpürgenin sapını o tutmak istiyor bu sefer de tabi ben bişi yapamıyorum :) ama çok komik ya alıyor bezi toz alıyor koltukları siliyor, el sallamaz, bye bye yapmaz ama ttemzilşk yapar :)))
Sorma Almanya'yı sevmeme nedenlerinden biri de havası zaten sürekli kapalı :)Ayy insan ozlemez mi bal bunlar bal. Hic sevmiyorum kapali havayi. Sıkıntılı. Ayaz'im da sıkılmıs yerim onu ayakkabilarini gosterirmis.
Yalniz cikma konusunda da asmalisin mutlaka kendini canim ozellikle de hazir annen burdayken. Yoksa kayinvalideye birakip hic cikmazsin. Yavas yavas alistir kendini bi kahve icmeye cik once esinle falan. Oyle oyle alisiyo insan.
Evet ya onu ben de dusunuyorum bi kere katlabirdik zorluguna. Gecer giderdi. Neyse hayirlisi buymus demek:) ikinci cocukta daha rahat oluruz bence psikolojik acidan. Bakalim neler bekliyo biziSorma Almanya'yı sevmeme nedenlerinden biri de havası zaten sürekli kapalı :)
Haklısın canım, olacak havalar ısınsın daha fazla çıkarım inşallah akşamları hem büyüyorlar artık.. Ya bazen düşünüyorum da keşke ikizim olaymış bi daha çocuk derdi olmazdı bi çırpıda biterdi zor da olsa :)
Tam cennete düşmüşsün bu gece :))) maşallah duruya maşallah..Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
Uzun zaman sonra bugun dinlendigimi hissettim biraz. Annemdeyiz nasil oldu bilmiyorum ama kiz bu gece super uyudu masallah. 9da yatti 3.30da uyandi(eski saate gore) sonra 5 gibi uyandi dedim hadi kizim biraz daha yatalim yatirdim yine uyuduben şok tabi. Sonra da 6da cok neseli uyandi yanina yattim sirinlikler tatliliklar. Uzun zamandir belki de hic boyle bi gunumuz olmamisti. Tekrar masallah diyorum cunku benim feci nazarim degiyo. Dayisi da geldi sukur. Tum gun oynadilar kostur kostur. Hep boyle uyusun bebislerimiz hep uykumuzu alalim insallah artik. Bizi mahvediyo uykusuzluk
sağol canım benim.Evet ben de öyle en ufak bir çıt sesine uyandığı için :))
Ohhhh Nasıl iyi olmuştur sorunsuz bir şekilde yemek yemesi :) sevşndim hep öyle devam eder inşallah Canm :)
Evet birlikte yapıyoruz zaten mecbur da mesela süpürge tutarken süpürgenin sapını o tutmak istiyor bu sefer de tabi ben bişi yapamıyorum :) ama çok komik ya alıyor bezi toz alıyor koltukları siliyor, el sallamaz, bye bye yapmaz ama ttemzilşk yapar :)))
çok sevindim canım inşallah böyle devam eder. annene gidince daha iyi oluyo sanki ya. ayrıca gözünaydın kardeşin de sağsağlim gelmiş.Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
Uzun zaman sonra bugun dinlendigimi hissettim biraz. Annemdeyiz nasil oldu bilmiyorum ama kiz bu gece super uyudu masallah. 9da yatti 3.30da uyandi(eski saate gore) sonra 5 gibi uyandi dedim hadi kizim biraz daha yatalim yatirdim yine uyuduben şok tabi. Sonra da 6da cok neseli uyandi yanina yattim sirinlikler tatliliklar. Uzun zamandir belki de hic boyle bi gunumuz olmamisti. Tekrar masallah diyorum cunku benim feci nazarim degiyo. Dayisi da geldi sukur. Tum gun oynadilar kostur kostur. Hep boyle uyusun bebislerimiz hep uykumuzu alalim insallah artik. Bizi mahvediyo uykusuzluk
Ayni cadi teyzoşu, hala yürümedi tembel ama çemkirirken gör bir deSelambugun benim de aklima sen gelmistin hic yazmiyo artik diye. Dila hanim nasil?
İkincisi olunca bastan odasını ayıracam dila da yanlis yaptik beraber yatinca kiz iyice kudurduEvet ya onu ben de dusunuyorum bi kere katlabirdik zorluguna. Gecer giderdi. Neyse hayirlisi buymus demek:) ikinci cocukta daha rahat oluruz bence psikolojik acidan. Bakalim neler bekliyo bizi
Neydi eskiden vir vir buraya yaz yaz bitmiyordu :))burası eskiden çok aktifti canım, geçmişi bi okumaya başlıyordum bitmiyordu. şimdi sürekli yazan 10 kişi yoktur :)
instagram da oturup saatlerini harcayabileceğin bi yer değil zaten, fotoğrfa bakıyosun o kadar :) neyse hadi düşün bakalım haber ver :))
Yanında mı yatıyor Canm dila? Aslında güzel bişi çünkü sana olan bağı kuvvetleniyor aöa yorucu :) gece çok sık kalkıyor mu?İkincisi olunca bastan odasını ayıracam dila da yanlis yaptik beraber yatinca kiz iyice kudurdu
:)))) sonra da hepsi kanki olsun :)))sağol canım benim.
ooo Ayaz bey aşmış yahuu maşallahbizimki süpürge açılınca sevinçten çıldırıyor peşinde koşuyor özellikle kablosuyla oynamayı çok seviyor. normalde eskiden bebekler korkardı süpürge sesinden vallahi bu yeni nesil acaip bişey çıktı ya hiç bişeyden korkmuyoşar
ayrıca erkek anneleri olarak takdir ediyorum sizi böyle alıştırın eşlerine yardımcı olsunlar bizimkiler gibi odun olmasınlar
Ayaz Duru'yu alacak madem Begüm'e de Tuna'yı alalım o da çok güzel temizlik yapıyodu
Beratta bizim yanımızda yatıyor hep canım uyuttuktan sonra beşiğe koysam bile 2 dk geçmeden uyanıyor uykudayken nerden anlıyorsa beşikte olduğunu ama yanımızda yatınca yine uyanıyor ama daha az uyanıyor canım bi de berat çok dağınık yatıyor uykuda yatakta yuvarlanarak uyuyor eli ayağı kafası beşiğin kenarlarına değince anında uyanıyor yeri dar geliyor kısacası ona etrafı kapalı koca bir karyola lazım bizimkindenYanında mı yatıyor Canm dila? Aslında güzel bişi çünkü sana olan bağı kuvvetleniyor aöa yorucu :) gece çok sık kalkıyor mu?
Berat şimdiden kızları görünce gülümsüyor tv de spikerlere gülüyor klip izlerken bayan sanatçılara gülüyor çok seviyor kızları çapkın :):)))) sonra da hepsi kanki olsun :)))
Kız şimdi böyle konuşmak kolay da iki güne birilerini getirirlerse kıskanırız kesin :)))
Senin adın çok sevindim Can'ım ooooh keyifle geçsin gününüz, gözünüz aydın bu arada :)Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
sağol canım benim.
ooo Ayaz bey aşmış yahuu maşallahbizimki süpürge açılınca sevinçten çıldırıyor peşinde koşuyor özellikle kablosuyla oynamayı çok seviyor. normalde eskiden bebekler korkardı süpürge sesinden vallahi bu yeni nesil acaip bişey çıktı ya hiç bişeyden korkmuyoşar
ayrıca erkek anneleri olarak takdir ediyorum sizi böyle alıştırın eşlerine yardımcı olsunlar bizimkiler gibi odun olmasınlar
Ayaz Duru'yu alacak madem Begüm'e de Tuna'yı alalım o da çok güzel temizlik yapıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?