2015 Şubat Anneleri

En mantiklisi canim Duru 6 aylik olunca hemen ayirdim valla iyi ki oyle bir karar vermisim cunku akli basindayken daha zor ayirmak bence. Ben de ikincide 3 ayini doldurur doldurmaz uyku egitimine basliycam diyorum
Bilemedik valla ilk bebede sudan cikmis balik gibiydik bekle beni ikinci bebe ahahaha

ay alemsin çok guldum romatizmamız mi azdı lafina

selam kızlar
pek giremiyorum ama aklım hep burda nasılsınız kuzucuklar nasıl zaman su gibi akıp geçiyor hızına yetişilmiyor
dün çocuk eğlence yerine gittik oyuncaklar çok dikkatini çekti anlar mı anlamaz mı bi bindirsekmi dedik beyimizin pek hoşuna gitti trene bindi sallanan arabaya bindi hiç yadırgamadı
eşime diyorum artık buralar mekanımız olacak

Berat şimdiden kızları görünce gülümsüyor tv de spikerlere gülüyor klip izlerken bayan sanatçılara gülüyor çok seviyor kızları çapkın :)
bızımkı de aynı. capkın bu beratlar.
ben de kaplıca istiyorum heryerim ağrıyor valla zor kalktım bugun yataktan.
biz de beratla uyuyorduk allahtan annem beşiğine alıştırdı. şimdi ayağımızda sallayıp beşiğine koyuyoruz. düştü korkumuz da olmuyor iyi oldu Allaha şükür. bi de direk beşiğinde uyusa süper olur. saatler de ileri alınınca tek uykuya düşürmeye karar verdim ama dün çok zorlandı nası yapcaz bu işi.

Günaydıııııın güzel analar.. inşallah çok uyuduğumuz ve çabuk biten yemek tabaklarının olduğu bir hafta olur. Acil zayıflamam lazım beniiiiim! Ne oldu bana yaa durmadan yemek istiyorum. Demir bağlamam düşük çıktı ilaç aldım acaba ondan mı böyle iştahım açıldı? Psikolojik de olabilir. Çünkü sağolsun canım kv kan ilacı kilo yapar iştah açar amaa diyerek güzel destek olduydu bana.. ne acayip ya.. direk kiloya odaklı kadın. Vah yavrum kanın mı azaldı demiyor da..

Umay villa diye bi kadın var Detox programı yapıyormuş katılacaktım ama günde üç saate yakın spor yaptırıyor ve baş ağrısı yapıyormuş programı. Vazgetim o sebeple. Biri beni motive etsin ne yiyip içiyim napıyım sizce? İncecik belli sütun bacaklı olmak istiyorum artık yahu! Boyum 1.63 kilom 66 ay inanamıyorum!!

Kalbimiz de beynimiz de aynı çalışıyor galib :) yüzdün akşam kilo vermeye karar verdim :) daha az yiyeceğim çünkü ben abartıyorum artık fena iştahım var :) bugün mesela bir yumurtalı omlet yedim ekmek falan olmadan bi de çay.. Şimdi okuldayım burda öğlen çok güzel yemek oluyor ama sadece çorba yicem kararlıyım :)) ben de artık güzel olmak istiyorum eskisi gibi, ben de 67 kiloyum, boy 1,72 ama göbek kısmı çok
Ben araştırdım en çok tok tutan yoğurtmuş, acıkınca onu yicem, bi de çikolata yerine çubuk kraker belki çubuk kraker yiye yiye çubuk gibi olurum :))))

Merhaba hanımlar,ben geldim sonunda.Geçmişin hepsini okuyamadım ancak anladığım kadarıyla uyku ve iştah problemleri almış başını gitmiş.Biz de çok farklı değiliz iştah sorunu pek olmasa da uyku sorunumuz artarak devam ediyor.Küçükken daha güzel uyuyordu benimki büyüdükçe iyice sapıttı.Yazacak çok şey var da hangisinden başlasam bilmiyorum :) Doğumgününde ev şehirdışından misafirlerim geldi 1 hafta kadar bizdelerdi bakamadım buraya hiç.Sonra oğlum hasta oldu hem de be hastalık.10 gün yüksek Ateş Boğaz Ağrı'sı iştahsızlık derken öylece geçti.ilk ciddi hastalığıydı o yüzden belki de çok yıprandık.Yine bakamadım buralara.Sonra da şehir dışı tatilimiz,dönünce en yakın arkadaşımın düğünü derken koptum buralardan.
MaRaL_ Hakan yüksek ateşten rahatsızlanmış çoook büyük geçmiş olsun,Allah bir daha da yaşatmasın inşallah.Bir de salgın var burda demişsin büyük oğlun için,iyi mi şimdi? mery60 cnm geldim yazamasam da hep aklıma geliyorsunuz.Burası ayrı bir bağımlılık yapıyor insanda.Kader arkadaşı gibiyiz hepimiz.Yazdıklarınızda çoğu Zaman kendimi görüyorum.Tuna da uyku konusunda hala aynı galiba uyku düşmanı bunlar
gelincikgibi Yazdıkların çok aydınlatıcı oluyor,bilgileniyorum sayende.Ayazın dışarıyı sevmemesi çok garip geliyor bana ama.Sokak delisi bir küçük adamım var benim,sitenin kapısından girince eve girmemek için başlıyor mızırdanmaya.Acayip bişey saatlerce dışarda olsa gıkı çıkmaz,böylesi de çok yorucu oluyor çünkü evde oyalamak inanılmaz zor.Bunların bir ortası yok,en iyisi Ayazla Mustafayı karıştırıp ikiye bölelim:) Az normale dönerler belki :)
yeb4 cnm nasılsın? En son yeni bir Bebek arabası aldığını okumuştum hayırlı olsun bile yazamadım o dönem.Begüme de maşallah,iştah sorunu da azalarak geçer inşallah.
vahide1204 geçici çözümler belki ama çok çok bunaldığında çocukları yatırıp ılık bir duş al,bikaç sayfa içinde Bebek ve çocuk kelimesi geçmeyen bişeyler oku,ama en önemlisi kendini hafife alma.Herşey mükemmel olmak zorunda değil sen elinden geleni yapıyorsun zaten.Oğlun için belki bir uzmana danışmak iyi gelebilir,psikolojik tarafı da varsa ki sen fiziksel olarak sorun yok demişsin yaralı olabilir yardım almak.Yine de sen en iyisini bilirsin.İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu sorunu,biraz rahatlamaya çalış yalnızca.Herşey güzel olacak geçecek bu günler de.

Kilodan bahsetmişsiniz ben de son 15 gündür kilo almak için çabalıyorum,2 günde bir makarna yemeye çalışıyorum,ekmek tatlı falan.Hamile kalmadan önce 55 kg dım,şimdi 50 daha fazla zayıflamak istemiyorum kıyafetlerim olmuyor,sinirlerim bozuluyor.Bana da kilo alma taktikleri verin ne olur.

Ayy kusura bakmayın ne kadar uzun yazdım.Daha yazacaklarım var da birden bunaltmayayım sizi de,alıştıra alıştıra yazayım bari:)

Kızlar berat yürürken yüz üstü mutfak kaleboduruna düştü ve alt dudağı patladı şişti kanadı çok üzüldüm içim yandı ya hem de benim yüzümden oldu daha doğrusu ben arkasındaydım ama tutamadım onu yürümeyi yeni öğreniyor yürüyor ama dengesiz hep arkasından gidiyorum düşerse tutayım diye yine arkasındaydım ama bir anda düştü ve tutamadım ne yapacam düşmelerini nasıl engellicem artık hep tutayım diyorum hiç kendi başına yürütmeyeyim diyorum ama o da nasıl olacak tutmamı istemiyor bazen bi bakıyorum yürüyüp uzaklaşmış benden iki saniyede

Geçmiş olsun canım.kendi başına yurutmezsen surec uzar.en az bi hafta daha sabret öğrenir dengesini.benim ki de yeni yeni paytak paytak yuruyor.ben yerleri siliyorum o da peşimden yürümeye çalışıyor.bıraktım ben de silmeyi uyutuyorum.kayıp acitmasin diye.

Annem uyuttu şimdi sağolsun çok hareketli kestiremiyor insan ne zaman düşeceğini düştüğünde yüzünü ve kafasını çarpmasından çok korkuyorum canım sürekli popo üstü düşeceğini bilsem tutmam da böyle düşünce çok korkuyorum ne zor ilk yürüme zamanları Allah kolaylık versin hepimize

Ay ne güzel tesadüf :) birbirimize destek olalım, bende sabahları yulaf ve yumurta yemeyi düşünüyorum. Ama ben öğlene kadar asla duramam bişey yemeden. O ara bi meyve yerim artık yada meyve kurusu. Benim asıl meselem öğleden sonra başlıyor. Ne yesem doymuyorum, işin kötüsü ekmeğe bayılıyorum. Bide spor şart. Tuna öğlen uyurken tembellik etmeyip pilates yapsam çok güzel olacak ama gel de bunu içimdeki şişko Mery e anlat :))

Geçmiş olsun canım senin suçun değil ki düşmesi, düşe kalka büyüyecekler elbette. Her zaman tutmayabilirsin.. ama yakında denge kurmasını öğrenir merak etme. Çok çabuk öğreniyorlar har şeyi

Hoş geldin yeniden :) kilo almak da bi mesele demek ki. Ama sağlıklı kilo Alman'ı tavsiye ederim. Yediklerin seni içten şişmanlatmasın sonra, yani kolestrol şeker filan olmasın, dikkat et..

Sağol canım inşallah öğrenir kısa zamanda denge işini tabi öyle düşe kalka büyüyecekler kaçarı yok ama çok ağladı bi de kanı görünce dayanamıyorum çok üzüldüm yemekte yiyemez şimdi dudağı patladığı için şiş baya zaten iştahı yok şimdi bakalım napıcaz

Hakkaten ya ne kaplıcası gitsek gitsek spaya masaja gideriz, çünkü bi önceki gece çok dana etmişiz çok uorulmuşuz filan
tabii ya yaşlılar gibi ne kaplıcası. o zaman daaaaans

Ever üzülürüz o kesin ama kurallar böyle biz de uçtuk yuvadan.. Kız çocuğunu evlendirmek farklı derler bi de bakalım o günleri görelim yeter ki sağlıklı olalım da :))
kesinlikle farklı. ben evlenirken farkettim bunu eskiden ne farkı var diye düşünürdüm :)
aynen canım hayırlısıyla o günleri görelim de.

Sagol canim annemlerde daha iyi uyuyor hep nedense. Valla Tuna'yla da Begus super olur. Bizim kizlar yasadi valla. Gezer dururlar
farklı ortam bazen iyi geliyor cidden bebeklere.

tabii yaa hem yakışıklı hem becerikli damatlarımız

ay alemsin çok guldum romatizmamız mi azdı lafina
kaplıca deyince aklıma yaşlı teyzeler geliyo komik bi anım var onunla ilgili çünkü
güldüysen ne mutlu bana hep gül

vallahi aynen devam canım. uyku iştah problemleri vs. benim kız hala yürümedi bakalım bekliyoz :)

her şeye adapte oluyolar hiç yadırgamıyolar. Parklara da alıştı he :) yerim onu büyüyolar yaa ne garip dün gibi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…