amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..
Günaydın herkese. Hava biraz serilerse sanki enerjim yerine gelecek. Bu sıcak hayattan soğuttu resmen.
amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..
Ben kakao yağı kullanmaya başladım duş aldıktan sonra uyguluyorum. Gerçi iç karnım geniş olduğu için çatlağım pek olmazmış ama almış bulundum kullanıyorumkızlar çatlak kremi kullanan var mı?
yada başlamayı düşünen
benim ilk gebeliğim ne zaman başlanmalı bilmiyorum
kullanan varsa ne kullanıyorsunuz marka olarak
hiç bişi anlamadım bu siteden :)telefondan bir hafta girilemeyecekmiş cnm tadilat dolayısı ile. sitenin de son hali bu sanırım.
kocaman olmuş maşallah canımBu da son fotoğrafımız şuan. Ve kafatasında iki tane kist gördü söylemek zorunda olduğum için söylüyorum yoksa hiç bir problem teşkil etmiyor ilerki haftalarda geçer dedi.
Tekrardan hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip etsin. InşallahMerhaba kızlar yeni hali değişik olmuş gerçekten . Ama alışında güzel olacağa benziyor. Telefon için daha çok içerik var hatta baksanıza doğum imzalarımızı bile görüyoruz artık :)
Bugün randevum vardı . 15+5 olduk . Yani kesinleşti . Bebeğin bi ölçümü yapılıyor o %100 doğru veriyor . Ve benim adet tarihimde bir karışıklık olduğunu daha net anladık. 135 gr olmuşuz. Kız dedi tekrar . Bende sizin dediklerinizi falan eşime dedim o da doktora sordu . Hemen göstereyim dedi . Vajinasını gösterdi ve dediki. Bak burası işte. Hem orası boş . Hem üç çizgi(dudakları oluyor orası) var dedi. Erkekte ise penis olur orda . Yani ihtimal dahi söz konusu değil. Şüphe duyanlar doktorunuzla konuşun sizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?