Benim doktorum 3. Aydan itibaren dedi ancak ben 11 haftalikken basladim. Cunku karnimda cok gerginlik vardi. Kasinti da baslarsa catlama basladi demektir, o da iki gundur basladi
kızlar mrb,
bu site nolmuş bişi anlama dım telefonumdan da giremedimsabahtan beri yazcam yazamıyorum
Benimki de 21'de :) az kalmış ikimizinkide :) annemle konuştum kilo aldın mı? Karnın büyüdü mü :) dedim her ikiside yok:arada kasık ağrısı bende de oluyor ama geçiyor genelde sağ kasığım daha belirgin ağrı oluyor. ayakta uzun süre durunca veya yorulunca. artık vücut ağırlaşıyor ağırlaştıkça bele ayaklara filan baskı artıyor benim ayak tabanlarım çok ağrıyor. ama dediğim gibi kasık ağrısı arada olabiliyor.
bende 8 gün sonra kısmetse görücem hemde detaylı ultrasonum var. 22 ağustosta da doktor randevum var :) yani bol bol görücem kısmetse bu ay :)
arada kasık ağrısı bende de oluyor ama geçiyor genelde sağ kasığım daha belirgin ağrı oluyor. ayakta uzun süre durunca veya yorulunca. artık vücut ağırlaşıyor ağırlaştıkça bele ayaklara filan baskı artıyor benim ayak tabanlarım çok ağrıyor. ama dediğim gibi kasık ağrısı arada olabiliyor.
bende 8 gün sonra kısmetse görücem hemde detaylı ultrasonum var. 22 ağustosta da doktor randevum var :) yani bol bol görücem kısmetse bu ay :)
Merhaba hatunlar umarım herkesin durumu iyidir çok okuma firsatim olmadı bugun gezmelere verdim kendimi fakat inanılmaz yoruluyorum ya gram enerjim yok arac sürmek bile bitirdi beni eve doncek güç bulamadım arkadasta dinleniyorum yatsam uyurum ise nasıl gidecem onu düşünüyorum kara kara pilim bitmis sanki
Gibiyse değişir , çok erken tarihte söylemiş . Bi kaç hafta sonra daha netleşir :) gönlünden ne geçiyor :)kızlar merhaba biz bugün doktora gittik 13 haftalık doktor kız gibi ama kesin değil bekleyin dedisizce değişirmiki? 2li 3lü testleride yaptırmak istemedik.
Bende hastaneden geldik uyudum . Yaklaşık 3 saattir uyuyorum ve hala yataktan kalkamıyorum, dönem dönem oluyor . Henüz enerjiler yerine gelmedi. Ama çalışanının işi daha zor . Allah kolaylık versin sana :/
[QUpkasss, postcanım6468389, member: 492100"]Merhaba kızlar yeni hali değişik olmuş gerçekten . Ama alışında güzel olacağa benziyor. Telefon için daha çok içerik var hatta baksanıza doğum imzalarımızı bile görüyoruz artık :)
Bugün randevum vardı . 15+5 olduk . Yani kesinleşti . Bebeğin bi ölçümü yapılıyor o %100 doğru veriyor . Ve benim adet tarihimde bir karışıklık olduğunu daha net anladık. 135 gr olmuşuz. Kız dedi tekrar . Bende sizin dediklerinizi falan eşime dedim o da doktora sordu . Hemen göstereyim dedi . Vajinasını gösterdi ve dediki. Bak burası işte. Hem orası boş . Hem üç çizgi(dudakları oluyor orası) var dedi. Erkekte ise penis olur orda . Yani ihtimal dahi söz konusu değil. Şüphe duyanlar doktorunuzla konuşun sizde :)
Su an tatilin son demlerindeyim bizim isbasi ayin birinde fakat bütün yaz yatmaktan mi halsizlikten mi gücüm istegim olmuyo biseye kizimn hatrina ciktim bugun normalde sokaklarda saatlerce gezsem bana misin demez bugün ikinci saate yamuliverdm valla
Selammselam kızlar nasılsınız
işi bırakma kararı aldım
ama daha eşimle konuşmadım
orda çalışmaya devam edersem bebeğim agresif huysuz bişey olacak
Tabiki bebegin daha onemli ama en azindan patronunla konussanda o cikarmis gibi yapsa issizlik parasi alirsin cnm bi guzellik yapsin gider ayakselam kızlar nasılsınız
işi bırakma kararı aldım
ama daha eşimle konuşmadım
orda çalışmaya devam edersem bebeğim agresif huysuz bişey olacak
Selam arkadaslar yarin kontrolum var insallah cinsiyeti ogrenebilirim cok heycanliyim dua edin lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?