2015 Şubat Anneleri

Var canım var mideyle ilgili ne ararsan bende var care mare hak getire al bugun de dehset bi bulantı hortladi yine

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benim 5. Tüp bebek sonunda hamileliğim cok sükür su an 11+5 ilk bebişim 8 haftalıkken oldu suan kan sulandırıcı kullanıyorum benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mı?

benim baştan beri öyle canım yavaş ve az ye ağır yemekler yeme nedir bizim bi mideden çektiğimiz yaaa

içimde bir gazman var sanki sabah uyanıyorum boş mide olmasına rağmen afedersiniz geğiriyorum ağzıma bi lokma alıyorum yine aynı su içiyorum geğiriyorum artık insan içine çıkamaz oldum geğirince rahatlıyorum ama nerden geliyor bu gaz anlamıyorum

KIZLAR ŞİMDİ AĞLICAM BEN BU FORMU ÇÖZEMEDİM
SİZİN BANA ATTIGINIZ CEVAPLARI GÖREMİYORUM
VE DİĞER FORMLAR NERDE KONULAR FİLAN

Ne güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsinhayırlı uğurlu olsun kan sulandırıcı birçok hamile bayan kullanıyor

KIZLAR ŞİMDİ AĞLICAM BEN BU FORMU ÇÖZEMEDİM
SİZİN BANA ATTIGINIZ CEVAPLARI GÖREMİYORUM
VE DİĞER FORMLAR NERDE KONULAR FİLAN

Cikan mesajlarin arasinda daha fazla cvp var görmek istee misin gibı yazi çıkıyo bende ona basinca son yazılanlar cikiyor. Diger forumlar icin de en alta git subat annelerinde oldygunu gosteren biyer var onun basinda forumlar yazio ordan obur kisimlara geceblirsn

benim baştan beri öyle canım yavaş ve az ye ağır yemekler yeme nedir bizim bi mideden çektiğimiz yaaa

az az sık sık yeme olayını beceremıyorum bır turlu. iş yerınde yemek saatı bellı. mecburen orda yıyorum. aksam eve gıdıyrum cok acıkmıs oluyorum yıne yıyorum. bakalım ne olucak halımız

KIZLAR MERHABA

aklıma bişey takıldı size sormak istedim ikili test yaptırdım henüz kan sonuçları çıkmadı 12+6 da baktı 2 cm olarak ölçtü bu normal mi bakıyorum herkesin 1 küsur değerleri kaç olması gerekiyor ? bilen yazabilir mi kanda çıkmayınca tedirgin oldum

Canım 3 ya da 3,5'a kadar normal deniyor diye biliyorum. Allah'ın izni ile sağlıklı bebiştir inşallah

Merhaba doktora gittim geldim
Ense kalınlığı 1,8 mm çıktı
SAT'a göre 12 USG'ye göre 13.haftalıkmışız ?
Bir de kan verdim Down Sendromu içinmiş , 3 gün sonra çıkacakmış
Hayırlısı, hepimiz için...

benımde 2 cm çıktı. bende baktım herkesin bir küsür. bir de herkes doktor çok iyi dedi falan diyince acaba kalın mı diye endişelendim ama doktor bana da her şey normal 2,5 kadar normal dedi genişlik. kimisine de 3 cm kadar normal demiş.
benim kan sonuçlarımda normal çıktı.

ya verem olcam mesajları silemiyorum ve gelen mesajı okuyamıyorum. sevmedim bu halini yeniliklere kapalıydım ben neden böyle oldu geri gelsin eski hali.

canım ense kalınlığı +kan ikisi birlikte hesaplanıyor ortalama bi sonuç çıkıyor ense kalınlığı tek başına etken değil down sendrmu için korkma

3mm ye kadar normal yazıyordu internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…