günaydın kızlar herkese :)
ben tama rahatladım derken sımdı bırde hazımsızlık basladı. var mı boyle sıkıntısı olan? ne yesem mideme oturuyor sanki. ve ilk yarım saat aşırı rahatsız edıyor. soda falan da care degıl
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benim 5. Tüp bebek sonunda hamileliğim cok sükür su an 11+5 ilk bebişim 8 haftalıkken oldu suan kan sulandırıcı kullanıyorum benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mı?
günaydın kızlar herkese :)
ben tama rahatladım derken sımdı bırde hazımsızlık basladı. var mı boyle sıkıntısı olan? ne yesem mideme oturuyor sanki. ve ilk yarım saat aşırı rahatsız edıyor. soda falan da care degıl
içimde bir gazman var sanki sabah uyanıyorum boş mide olmasına rağmen afedersiniz geğiriyorum ağzıma bi lokma alıyorum yine aynı su içiyorum geğiriyorum artık insan içine çıkamaz oldum geğirince rahatlıyorum ama nerden geliyor bu gaz anlamıyorum
:)) benim hamileligimi doguma kadar anlamayacaklar kesin :) karsi komsumla ayniyiz hafta olarak onun gobuss belli benim dumduz sadece pantolon dugmesi kapanmiyor o kadar
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benim 5. Tüp bebek sonunda hamileliğim cok sükür su an 11+5 ilk bebişim 8 haftalıkken oldu suan kan sulandırıcı kullanıyorum benim gibi kan sulandırıcı kullanan var mı?
Cikan mesajlarin arasinda daha fazla cvp var görmek istee misin gibı yazi çıkıyo bende ona basinca son yazılanlar cikiyor. Diger forumlar icin de en alta git subat annelerinde oldygunu gosteren biyer var onun basinda forumlar yazio ordan obur kisimlara geceblirsn
az az sık sık yeme olayını beceremıyorum bır turlu. iş yerınde yemek saatı bellı. mecburen orda yıyorum. aksam eve gıdıyrum cok acıkmıs oluyorum yıne yıyorum. bakalım ne olucak halımız
aklıma bişey takıldı size sormak istedim ikili test yaptırdım henüz kan sonuçları çıkmadı 12+6 da baktı 2 cm olarak ölçtü bu normal mi bakıyorum herkesin 1 küsur değerleri kaç olması gerekiyor ? bilen yazabilir mi kanda çıkmayınca tedirgin oldum
aklıma bişey takıldı size sormak istedim ikili test yaptırdım henüz kan sonuçları çıkmadı 12+6 da baktı 2 cm olarak ölçtü bu normal mi bakıyorum herkesin 1 küsur değerleri kaç olması gerekiyor ? bilen yazabilir mi kanda çıkmayınca tedirgin oldum
Merhaba doktora gittim geldim
Ense kalınlığı 1,8 mm çıktı
SAT'a göre 12 USG'ye göre 13.haftalıkmışız ?
Bir de kan verdim Down Sendromu içinmiş , 3 gün sonra çıkacakmış
Hayırlısı, hepimiz için...
benımde 2 cm çıktı. bende baktım herkesin bir küsür. bir de herkes doktor çok iyi dedi falan diyince acaba kalın mı diye endişelendim ama doktor bana da her şey normal 2,5 kadar normal dedi genişlik. kimisine de 3 cm kadar normal demiş.
benim kan sonuçlarımda normal çıktı.
ya verem olcam mesajları silemiyorum ve gelen mesajı okuyamıyorum. sevmedim bu halini yeniliklere kapalıydım ben neden böyle oldu geri gelsin eski hali.