2015 Şubat Anneleri

ıyh içim daralıor çok sıkıcı bir gün 1 eylül yaklaştıkça bn hergün pazartesi sendromu yaşıyorum

Gecmis olsun melegin sana sefeatci olsun insallah rabbim tekrar nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ilk bebegim kaybettim bu aci hic bitmez gibi dusunuyorsun rabbim ayni duygulari tekrar yasatmasin saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah
amınn ınsallah cok tesekur ederım. bıde ılk oldugu ıcın bakıyorum ne guzel kımı cınsıyetını ogrenmıs Allah hepınıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın. bıde benım dusukte olmadı kurtaj oldum o yuzden onun psıkolojısı bılmıyorum bı baska gelıyo banaa. ben kalp atısını dınlemeye gıttım bebegımın karnımda öldugunu ogrendım. cok zordu Allah dusmanımın basına vermesın. hala cok zor..

gunaydınnn bıraz karıstırdımda sıteyı daha ıyı olmus ama tabı alsımak zaman alır bır sure... bebegını kaybeden arkadasım cok uzuldum allah sabrını versın ınsallah...
cok tesekur ederım amınn . Allah sızın bebeklerınıze ve sızlere saglık versın..

canım eğer 12. haftadan önce cinsiyet söylerlerse değişme ihtimali vardır ama 12 ve üzeri haftalarda heleki erkek demişse değişmez kuzum çünkü erkeklerin 12 hafta civarında pipileri uzar :) kızların ise düz kalır çok nadir istisnalar vardır ama oda dr yanılmasından oluyor genelde

kızlar merhaba biz bugün doktora gittik 13 haftalık doktor kız gibi ama kesin değil bekleyin dedi sizce değişirmiki? 2li 3lü testleride yaptırmak istemedik.
testleri yapıp yapmamak senin kararın elbette ama bi ense kalınlığına baktırsaydın kan vermzdin o zaman bu arada bebişinde hayırlı olsun canım

Bu da son fotoğrafımız şuan. Ve kafatasında iki tane kist gördü söylemek zorunda olduğum için söylüyorum yoksa hiç bir problem teşkil etmiyor ilerki haftalarda geçer dedi.
oyy maşallah sana sarılmış annesi kızlar çok narinler gerçekten :)

Günaydın herkese. Hava biraz serilerse sanki enerjim yerine gelecek. Bu sıcak hayattan soğuttu resmen.

herkesçiklere günaydın sabah horozu gibi dikiliyorum bugün dr a gidicekler güzel haberlerle dönsün inş bizim dr tatile çıkmış ne yerine bakan var ne eden bu nasıl iştir arkadaş doğum sancın tutsa başka yere göndercekler mecbur onun için allah nasip ederse özelde yapıcam doğumumu riske atamam kendimi ve bebişcanımı

Aa goxun aydin canim baya buyumussunuz siz masallah. Sen istanbulda miydin dr icin soruyorum
Teşekkür ederim :) hepimize maşallah :)
Hayır kocaelideyim ama keşke istanbulda yaşasam ( fakat böyle doktoru orda bulurmuydum bilmiyorum :))) )[/QUOTE]

canım kocaelinde nerdesin. ben de kocaelinde yasıyorum. konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum ama çok da tanımıyorum bu şehri o yüzden bulamadım

selam kızlar nasılsınız
işi bırakma kararı aldım
ama daha eşimle konuşmadım
orda çalışmaya devam edersem bebeğim agresif huysuz bişey olacak

bebek annenin yaşadıklarını birebir yaşıyor. eğer çok ağır bir işin varsa bence de ara vermen ikiniz açısından da daha iyi olacaktır. hakkında hayırlısı olsun.

canım teşekkür ederim tavsiyelerin için denicem
bende de 8 senedir reflü vardı şimdi doruğa çıktı evlere şenlik durumda
limon canım çekiyordu zaten kaç zamandır, midem yanar diye yemiyordum. belki de bu yüzden çekiyormuş canım

testleri yapıp yapmamak senin kararın elbette ama bi ense kalınlığına baktırsaydın kan vermzdin o zaman bu arada bebişinde hayırlı olsun canım
doktor ense kalınlığının normal olduğunu, burun kemiğinin var olduğunu söyledi burun kemiği kısmını pek anlamadım ama herşey yolundaymış teşekkür ederim canım

selam kızlar girip okumaya çalışıyorum. bir çoğunuz cinsiyet öğrenmesiniz ne güzel. bende ikili testin sonucunu öğrendim herşey yolunda rabbime şükürler olsun. dün talihsiz bir olay yasadım trafik kazası geçirdim geri zekalının biri kırmızı ışıkta geçti sağ yandan vurdu biraz dönüp refüşe çarpıpı durabildim çok korktum birşey olacak diye doktora gittim hemen bebeğimde bende iyyiz şükürler olsun detaylı usgdeki doktor kıza benziyor demişti 10 gün önce benim doktorum inatla söylemiyor çıldırtıyor adam beni bizden bu kadar rabbim herkese sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…