2015 Şubat Anneleri

Bu yaptığını daha dün düşünmüştüm mantıklı bi hareket :) Zaman'la alışır, ilk gün her zaman zor geçer
2.. günümüz dediğin gibi çok güzel geçti akşam az bişe mizirdandi ve aramızda döne döne yattı ve mucize sabaha kadar hiç uyanmadı maaşallah inşallah böyle gider merycim 09:30 da yattı Sabah 07:00 de kalkti

2.. günümüz dediğin gibi çok güzel geçti akşam az bişe mizirdandi ve aramızda döne döne yattı ve mucize sabaha kadar hiç uyanmadı maaşallah inşallah böyle gider merycim 09:30 da yattı Sabah 07:00 de kalkti
Vay beeee hepimizin hayali sanırım maşallah :)

Ay ben de oyle canim bi paketi actiysam kocaman da olsa kesin bitirmem gerekiyo.Cok seviyorum tatliyi cook:KK37:
Boğa işte :)))
Ama senin dikkat etmen lazım dimi, şeker den dolayı..
Nasıl gidiyor bu arada hayat? Yoğun mu çok, memnun Musun halinden :))

Harikasın, bende mi yapsam diyorum ama o Zaman'da pek emmemiş oluyor, doğru düzgün bi anne sütü alamıyor gün içinde..

Vay beeee hepimizin hayali sanırım maşallah :)

Harikasın, bende mi yapsam diyorum ama o Zaman'da pek emmemiş oluyor, doğru düzgün bi anne sütü alamıyor gün içinde..
Aslında keşke daha önce yapsaydım diyebilirsin ilk günleri atlattinmi galiba gerisi kolay olacak bakalım öyle diyorum ama ilerleyen günlerde tozutabilir . Ama ilk gün gerçekten gece üçte uyandığında çok ağladı ona dayanabilirsen gerisine de dayanabiliyorsun ama çevrende sesten rahatsız olamayacak ben oyalamak için herşeyi yaptım öyle uykusu geldi şimdi yine memesizi kucağımda uyudu yani meme olmadan asla uyumayan bir çocuktu dışarıda uyuyor o ayrı ama ilk gün gerçekten çok üZüldüm dayanmalisin az daha meme verecektim ama tuttum kendimi zor ama imkansız değil eğer dünkü gibi olursa hepimiz için çok güzel olacak meme yi de uykusu olmadığında bol bol ver

Aslında keşke daha önce yapsaydım diyebilirsin ilk günleri atlattinmi galiba gerisi kolay olacak bakalım öyle diyorum ama ilerleyen günlerde tozutabilir . Ama ilk gün gerçekten gece üçte uyandığında çok ağladı ona dayanabilirsen gerisine de dayanabiliyorsun ama çevrende sesten rahatsız olamayacak ben oyalamak için herşeyi yaptım öyle uykusu geldi şimdi yine memesizi kucağımda uyudu yani meme olmadan asla uyumayan bir çocuktu dışarıda uyuyor o ayrı ama ilk gün gerçekten çok üZüldüm dayanmalisin az daha meme verecektim ama tuttum kendimi zor ama imkansız değil eğer dünkü gibi olursa hepimiz için çok güzel olacak meme yi de uykusu olmadığında bol bol ver
Canım çok güzel yaptın inşallah böyle devam eder. Benim oğlum da öyle bıraz önce öğle uykusu için denemek istedim bir saat sürdü ağladı ama uyumadı biberonla süt içti yine yok uğunuyor artık dayanamadim emzirdim uyudu . Sen o ağlarken ne yaptın babası mı ilgilendi?

Hah işte süpersin aynen öyle olmalı.. Yani şimdi Boğaz'ımızı tutuyoruz ama diyet bitince de yicez sonuçta yine alınır o kilolar :)) sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek lazım kesinlikle, bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben bugün arayıp bi randevu alayım çünkü 10 kilom bar yanlış yapmamamı lazım yağdan gitmezse yine aynı sorun olur :KK14:
evet bi düzen oturtsak fazlalıkları verdikten sonra aslında bi daha almayız hem bu koşturmaylada. arada kaçamak yapmak hakkımız tabiiki o kadar da olsun.

kim ne derse desin mutfağımızdan pilav makarna kızartma vs şeyler çıkmalı. he belki çok nadir olur. atıyorum kurufasülye yaptın o pilavsız olmaz bence :) daha çok fırında yemekler, ızgara, sebze, bakliyat, balık ağırlıklı beslensek aslında fazlasıyla doyarız ama gözümüz doymuto işte.

hamurişini hiç saymadım bile onu mutfaktan değil hayatımızdan komple çıkarmak lazım :D arada anca birazcık kaçamak olur :)

git bakalım diyetisyene bize de söyle ne dediğini :)

Canim Duru da yastiksiz yatiyodu. Deli yattigi icin de bebek yastiklarinda bi saniye durmuyo kafasi. Yatagin eniyle ayni buyuklukte yastik diktirdim o yuzden anneme. Hem de ince. Yanlara dogru da buyuk oldugundan kafasi pek dusmuyor. Yastiga basma konusuna gelince basinca coker zaten canim yukseklige bi etkisi olmaz bence. Sen de yorgancilara boyle bi yastik yaptirabilirsin. Isime yaradi benim bayagi
herkes yastıksız yatmasından bişey olmaz dedi. ama geniz akıntısı için önemli sen yastıkla ytırmakla iyi yapıyosun. kontrol zamanı geldi bi doktora da sorayım ben bu durumu olmadı senin gibi yaptırayım bende canım sağol :KK15:

kuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi :(

nolur hasta olmayayım nolur ya. olsam da kızıma bakabilecek güçte olayım. başka kimsem yok burda ve ben kayınvalidemi asla çağırmak yardım istemek istemiyorum..

Canım çok güzel yaptın inşallah böyle devam eder. Benim oğlum da öyle bıraz önce öğle uykusu için denemek istedim bir saat sürdü ağladı ama uyumadı biberonla süt içti yine yok uğunuyor artık dayanamadim emzirdim uyudu . Sen o ağlarken ne yaptın babası mı ilgilendi?
İnşallah devam eder bizimki öyle süt delisi de değil dün biraz içine kakao attım yinede çok içmedi zamanla sever inşallah Allahtan yoğurt ve peynir yıkıyor. Babasını ağlarken hiç istemiyor resmen çıldırır gibi ağlıyordu o yüzden o pek bişey yapamıyor sadece yanımızda bulunuyor . İlk akşam yatirdigimda uykusu gelip ağladığında kitap baktık, Biraz öyle yuvarlandik yerlerde oynarken iyicene uykusu geldi yatağımıza geçtik yine ağladı ama normal ağlama telefondan ninni açtım ona bakarken mayisti sonra sağa sola bir sürü döndü durdu uyudu gece uyandığında korkunçtu ama o çocuk değildi sanki bi şekilde sakinlesmesini sağladım kucağıma aldım salladım uyudu . Bugün gece işe hiç uyanmadı sabaha karşı epey döndü ama uyanmadı bir hafta böyle gitsin yatağına alistircam

İnşallah devam eder bizimki öyle süt delisi de değil dün biraz içine kakao attım yinede çok içmedi zamanla sever inşallah Allahtan yoğurt ve peynir yıkıyor. Babasını ağlarken hiç istemiyor resmen çıldırır gibi ağlıyordu o yüzden o pek bişey yapamıyor sadece yanımızda bulunuyor . İlk akşam yatirdigimda uykusu gelip ağladığında kitap baktık, Biraz öyle yuvarlandik yerlerde oynarken iyicene uykusu geldi yatağımıza geçtik yine ağladı ama normal ağlama telefondan ninni açtım ona bakarken mayisti sonra sağa sola bir sürü döndü durdu uyudu gece uyandığında korkunçtu ama o çocuk değildi sanki bi şekilde sakinlesmesini sağladım kucağıma aldım salladım uyudu . Bugün gece işe hiç uyanmadı sabaha karşı epey döndü ama uyanmadı bir hafta böyle gitsin yatağına alistircam
Bizim minik hiç bizimle yatmadı hep kendi yatağında ama işte emerek. Bazen emzirip koyuyorum uyumamışsa su veriyorum yada monoton ses yapıyorum öyle uyuyor. Biraz daha sabırlı olmam lazım galiba ben hemen pes ediyorum.
Senin adına çok sevindim canım kendi kendine uyumaya da alışırsa üstünden büyük bir yük kalkar. İkinci çocuğu hemen alıştır kardeş kardeş uyusunlar :)))

kuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi :KK43:

nolur hasta olmayayım nolur ya. olsam da kızıma bakabilecek güçte olayım. başka kimsem yok burda ve ben kayınvalidemi asla çağırmak yardım istemek istemiyorum..
Hemen Limonlu sıcak bişeyler iç. Aslında sıcak bir duş alıp dinlensen harika olur ama kuzu fırsat verirse. İnşallah başlamadan atlatırsın geçmiş olsun canım

kuzlar sabah kalktığımdan beri boğazımda inceden bi sızı var. bu kış bu kadar salgının içinde hiç hasta olmadım şimdi olursam ağlarım vallahi :KK43:

Geçmiş olsun canım, havalar çok değişken bi de hep bi koşturmaca, hafta sonu da yoruldun tabi.. Hafif atlatırsın inşallah :)

Boğa işte :)))
Ama senin dikkat etmen lazım dimi, şeker den dolayı..
Nasıl gidiyor bu arada hayat? Yoğun mu çok, memnun Musun halinden :))
Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?

İlk uyku eğitimi verdiğimde de çok ağlamıştı, ona dayanmıştım, gece olunca farklı olabilir tabi.. Ev tek kAtlı kimse rahatsız olmaz, bir emzik avantajım var.

Geçmiş olsun Can'ım, bende şu anda fırt fırt burnumu çekiyorum ve çok üşüyorum, bende hiç hasta olmamıştım,.. Biz hasta olursak sistem çöker.. Oğğğ noooo :KK43:

Evet canim dikkat etmem gerekiyo bu ara bozdum. Gecen hafta farkli bi subede calistim etrafta yemek yiyecek yer de yoktu arada evden getirdim arada abur cuburla gecirdim. Oyle oyle bozuldu. Bi de kayinvalide hergun yapiyo tatli biseyler. Ama sagolsun hakkini yemeyeyim bana hic is birakmiyo nerdeyse. Is yapmayi pek seviyo. Halimden memnunum ama asiri ozluyorum. Aksam karsilamasi beni camda paha bicilemez bisey. Calismaya baslayinca hayat da hizlandi sanki. Senin nasil hayat canim hersey yolunda mi? Ayaz kuzum iyi mi?
Ay ne güzel bir kayınvalide her eve lazım :))
Evet karşılamaları çok güzel ama bir yandan da üzücü, ben üzülüyorum.. Ben kapıdan girdiğimde bir saniye bile dayanamıyor hemen kucağıma gelmek ve emmek istiyor..
Çalışırken zamanın Nasıl geçtiğini anlamıyoruz dimi, bir yandan güzel ama diğer yandan bir çok güzelliği kaçırıyor muyum acaba diye düşünüyorum sonra düşünceler ayazın beni öpmesiyle bana sarılmasıysa hemencecik uçup gidiyor :))

iyi hissettiğin yazına yansıyor vallahi ne güzel her işin yolunda gitsin :)

Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.

Ay lafı çok k uzattım, bakıcı sabah uyutmayıp öğlen on iki buçuk bir gibi uyutsa ve günde tek uykuya mı düşürsek; yoksa sabahki uykusunu onbuçuk onbir buçuk gibi uyuyup öğlenki uykusunu ben okuldan geldikten sonra üç gibi mi uyutsam?? Akşam da en geç sekiz buçukta yatacak, onu unutmayalım tabi..

Ay kızlar umarım anlatabilmişimdir..

Back
X