- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ben çok iyi anladım seni :) benc tek uykuya geçiren sen olma, tabi eğer geçmek için sinyalleri vermiyorsa Tuna.. Kendi hazır olduğunda zaten geçecek tek uykuya yazık gündüz uykuları önemli dinlenmeleri için.. Bence 10-10.30 arası ilk uyku öğlen de 3-4 arası ikinci uyku daha güzel bir yöntem.. Bence tüm bir yıldır akşam 8.3 gibi en geç uykuya geçmeye alıştığı için akşam üstü kaçta uyanırsa uyansın yine o saatle de uykusu gelir :) tabi mayısa kadar daha bir buçuk ay var en az o Zaman neler değişir bilemeyiz :))Yakşamlar kızlar.. Fikrinize ihtiyacım var. Benim süt iznim mayıs başı bitiyor ve Tuna'nın uyku saatlerinde bi değişikliğe gitmem lazım. Şöyleki normalde bakıcı sabah uyutuyor, öğleden sonrada ben birbuçuk ikiye doğru uyutuyordum ve yaklaşık iki saat uyuyordu. Şimdi öğleden sonrada çalışacağım ve 2:40 da okul bitiyor, bakıcı yine benim gibi bir buçuk ikiye doğru uyutsa ben almaya geldiğimde uyanacak ve 40 dakkanın uyumuş olacak. Uyanınca alıyım desem bakıcının kızı benim gibi okuldan o saatte çıkıyor ve evde gürültü patırtı yapar, Tuna da çıt sesine uyanır, yani değişen bişey olmayacak ve yine uyanacak.
Ay lafı çok k uzattım, bakıcı sabah uyutmayıp öğlen on iki buçuk bir gibi uyutsa ve günde tek uykuya mı düşürsek; yoksa sabahki uykusunu onbuçuk onbir buçuk gibi uyuyup öğlenki uykusunu ben okuldan geldikten sonra üç gibi mi uyutsam?? Akşam da en geç sekiz buçukta yatacak, onu unutmayalım tabi..
Ay kızlar umarım anlatabilmişimdir..