2015 Şubat Anneleri

gece hiç bişey vermiyorum aynı şekilde kendi döne döne uyuyo. yatağın bi ucuna atıyo kendini bi diğer ucuna

ama gündüz öyle olmuyo bişey vermezsem hemen kalkıyo ve ağlıyo beni al diye. ilgisini çeken bişeyle oynayarken uyuyor.

Doktorun söylediğini çok da yabana atma Canım bence.. Ne olur ne olmaz :)

Doktora gidip geldikten sonra çocuklar bi uslanır nedense bizim de öyle oluyor :) maşallah de annesi böyle devam eder inşallah

Hahah hiiiiiiç önemseme, bu çocuk 5-6 aylık değil ki tepki alasın, oluk oluk süt de akmıyor sonuçta.. Kime ne, sen bir karar verdin zor olan bir karar ki seni az çok tanıdıysam, ciddi anlamda zorlamasaydı seni hiç böyle girişimlerde bulunmazdın.. Artık gerçekten bitkin olduğun ve psikolojin etkilendiği için bu karar verdin.. Boşver sen, anne en iyisini bilir

Afferin Begusume de cok kolay ogreniyo masallah. Cok iyi basladiniz. Daha da kolaylasir insallah

Doktorun söylediğini çok da yabana atma Canım bence.. Ne olur ne olmaz :)

Doktora gidip geldikten sonra çocuklar bi uslanır nedense bizim de öyle oluyor :) maşallah de annesi böyle devam eder inşallah
valla dr da bilmiyordu ne diycegini ebnce :)
bide disari çikar dedi , disarda aglmaiyor evet ama eve girince yine ayni
ama bugun çok sukurrr iyiydi
simdide yatti uyudu dilimi siriyim biyerlerimi kasiyim da maasallahhhhhhh :)

Ben gece bıraktırdım, sabaha karşı bir, öğleden sonra uykuya geçerken, birde akşam yatmadan önce emiyor. Tuna da düşkün bıraksam her dakika yakama yapışır ama sanırım saatli emzirmemi kabullendi :)

Canım bende bilmiyorum şuan yeb4 uyguluyor ona sor

Tuna'nın küçücük bi ayıcık var ama yüzüne bile bakmıyor:) elim dururken ayıyı kim napsın..

Belki Nasıl yiyeceğini bilmiyor Can'ım. Sen önüne koyup hiç karışmıyormuydun yemesine?

yeb4 Can'ım anladığım kadarıyla güzel geçmiş gününüz geceniz. İnşallah bu gece de bi sıkıntı çıkmaz. Sen hep böyle aniden karar verip uyguluyorsun. Sallama olayında da böyle olmuştu. En güzelini de yapıyorsun. Bunu da başarıyla atlatacaksınız.

Tabi ki haksızlık etmiyorsun böyle düşünme lütfen. Sen Annesin ve çocuğun için en iyisini sen bilirsin. İlk günlerden keyfi için emzirmeye ler var senin ki artık mecburiyet .belki de bundan sonra herşey yoluna girecek ve sen iyi ki emzirmeyi kesmişim diyeceksin

Yakşamlar kızlar. Bütün gün dur durak bilmeden koşturuyorum.. Tuna yemeye karşı aşırı tepki geliştirdi. Özellikle sabah kahvaltıda çıldırtıyor bizi.. Ağzında tutuyor ve ne yapsak
yutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı?? .ben sabah altı gibi emziriyorum Tuna'yı. O emziğiyle doyuyor olamaz herhalde dimi? Birde okula yetişecek diye acele ediyoruz mecbur hızlı hızlı yedirmek zorunda kalıyoruz. Ahh ahh istediğim blw ama vakit yok..

Onun dışında tepkileri çok değişti. Aldığımız kitapları incelemeyi çok seviyor. İşi gücü nay nay :)) dans ediyor, hayvan sesleri çıkarıyor, gece uykuları da iyi sayılır ama işte bi yemek sıkıntı..

Bana gelinceeee.... Hani bi ara diyet yapmıştım ya, iki ayda yaklaşık on kilo verdim. Süperdim. Her gün yürüyüş yapıyordum. Midem hafif kendim hafiftim. Gaz şişkinlik hiç hiç yoktu. Ama gel gör ki benim pis boğazım durur mu.. Şu son bir haftadır homini gırtlak.. Yine göbek yapıyorum ay tatil geliyor memlekete gidicem, zayıflamam lazım. Cuma okulda kahvaltı var, hafta sonu geziye gidicez, pazartesi başlıcam yine. İki haftada en az dört kilo vermem lazım. Kilo haricinde ruh halim her zamanki gibi bi yerde bi gökte. Dün baktım dişlerim aşınmış.. Resmen oyulmuş. Dişlerimi sıkmaktan yakında dişsiz kalıcam

İşte böyle tunamery ikilisinden acansları dinlediniz. Esen galın

isarti
Belki Nasıl yiyeceğini bilmiyor Can'ım. Sen önüne koyup hiç karışmıyormuydun yemesine?
yok oyle birakirsam alir yere atar hepsini :)
çatal la olunca yiyorda kasigi tutamiyor
banada tutturmuyor kasigi oylede boylede yemiyordu
cani yemek isteyince bal gibide yiyor kasigi kimin agzina sokduguna bakmiyorki
istahsiz olunca napsam yediremiyorum iste(

dislerini niye SIKIYORSUN canim uykuda mi
o blw yi benmi yapsam napsam vakit avrda sabir yok bendee o nolcak
çok kisiden duydum agizda tutmayi bi kere kesfedince butun çocuklarin yaptigi bisey olmali zamanla gecer

benimkiler de deve inadi oluyyor kasiga agzini açmadiklari için agzinda bekletme olayini çozemeden buyyolar :))

bneim oglanlar çok benziyor ya
buyuge bakdikça kuçuklugunu hatirlamaya çalisiyorum

tam 5 sene oldu bu eve tasinali , oglum 15 aylik kizim 34 aylik , kizi eltime gonderdim ama oglani gondermedim durmaz diye ayni bugunku hakan yani :)
neyse tasiniyorum ama kimsemiz yok butun ev esimle benim sirtimdan geçti desem yeridr , emreyi bi komsuya rica ettim son gunu ki uykusu falan vardi orada uyusun dedim bende çabuk aklan gideni toplayim
tabi 1 saat geçmedi geldi kadin kucaginda emre uyutamamis kendide 6 aylik hamileydi kadincaz,almis kucagina gelmis çok agladi diye , beni gorunce dahada çok aglamuisti ilk defa birine birakmistim o zaman emreyi

ahh nolurdu hafizam zayif olmasada herseyini her dakkaisni hatirlayabilseydim kuçukluklerunin

simdi gondersem geri aramsam girer komsunun koynunda uyur annem evim demzz hiç sormazz

iyi geceler kızlar.. umarım iyisinizdir. en azından bizden iyi bir gece geçirmişseniz iyi sayılırsınız zaten..

yazdıklarınızı okudum ama o kadar yorgun ve uykusuzumki (son zamanlarda hep olduğu gibi) yarın yazıcam hepinize. sizden başka destek verenim yok cidden iyiki varsınız. eşimde yap et sen en iyisini bilirsin diyorda bu akşam kız ağlayınca yardımdan çok zararı dokundu, tartıştık üstüne.

bu akşam dün akşamdan çok daha zordu çok ama çok ağladı içli içli. içim gitti resmen. ne yaptıysam sakinleştiremedim. telefonu bile almadı düşünün. hiç vermem ve fırsatını bulsa sevinçten uçar telefona. ona bile bakmadı. dedim hata mı ettim geceyi birden kesmekle. vereyim gece sadece dedim. verdim mememi asla yakınlaşmadı bile. istemedi. naptım ben bişeyleri yanlış mı yaptım

aldım odadan çıktım salonda zor sakinleştirdik çizgi film açtım. yarım saat sonra sakinleşti. ışıkları tvyi kapattım koltuğa uzanıp yanıma aldım orda uyudu koynumda. ama görseniz boynuma nası sarılıyo küçük kollarıyla. yanağıma dayıyo suratını.. sarılarak uyuduk öyle. saat 12 olmuştu.

kızlar o kadar yıprandım tükendimki kelimelerle anlatamıyorum içimdekileri. volkan var içimde taşacak sanki. o kadar doldumki. tek başımayım her süreçte. eşim bi yere kadar. ve sanırım hep hata yapıyorum. olmuyo düzelmiyo. şimdi vazgeçsem memeyi de almıyo artık.

bu böyle mi sürecek? daha iki gece oldu ama uyku eğitimindeki gibi değil bu daha başka. allahım bana yardım et..

Ah kuzum benim yaa kıyamam aynı durumu yaşadım çok zordu içimde fırtınalar kopmuştu ama çabuk adapte olur sen geriye dönüp vermeye devam etme madem vermedin Oda almamış zaten artık teklif etme birkaç gece söyle böyle uyur sonra alışır sıkma canını.

Son dislerini patlatiyor bu sira benim ki.ihtiyaci var belli.bi haftaya biter.ben de senin saatlerinde emzirmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…