2015 Şubat Anneleri

Oy kıyamam sana merak ediyorsun tabi şu an anneni, insan gözüyle görmeyince de Rahat edemiyor BÖyle Zaman'larda.. İnşallah Merynin anlattığı gibidir ve bişi yoktur.. Bence de bişi çıkmayacak, bol bol dua edelim..

Sana ve begüme de geçmiş olsun, Begüm iyileşince işin daha kolay olur en azından mızmızlıkları kaybokur biraz..

İyi bak kendine bak herkese lazımsın :)

Zor günler anlatmışsınız Can'ım, gelmiş geçmiş olsun.. Bir daha inşallah böyle olumsuzlukluklarla karşılaşmazsınız..

Allah annelerimizi önce eşlerine sonra bize bağışlasın, dermansız dert vermesin.. Annen de çok güçlüymüş maşallah kadına..

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini desekte üzülür insan inşallah en kısa zamanda ameliyatını olur ve iyileşir toparlar kendini daha kötüsü olmaz inşallah kötü düşünme sakın ciddi değilmiş zaten mery nin dediği gibi hormonların seviyesini dengede tutmak için ameliyat olacaktır büyük ihtimal çok yoruldun yıprandın bu sene Allah kolaylık versin güç kuvvet versin sana canım benim begüşün de dişleri çıkıyordur bence canım beratta aşırı huysuz iştahsız geceleri sabaha kadar uyanıp duruyor elleri hep ağzında azı dişleri şişmiş ondandır diyorum geçici bir dönem inş rahatlayacaksınız canım hayat hep kötü ya da hep iyi geçmiyor ama darlığın sonu ferahlıktır böyle düşün ve bizler yanındayız her zaman

canım benim çok sağol ne kadar rahatlattım beni bilsen. şimdiden kötü düşünmemem gerektiğini biliyorum. ama insan engel olamıyor. anneciğine geçmiş olsun ki geçmiş bile ne zor günler yaşamışsınızdır kıyamam.. kuzenimin eşi de bu sıkıntıyı yaşamıştı daha 25 yaşındaydı. ameliyattan sonra kötü huylu çıkınca atom verilmişti iki kere. kimse yanına giremiyordu. çok uğraştılar ama iyileşti şükür. çocuk da yapamıyordu hormonlardan dolayı. on gün önce çocukları oldu 8 yıl sonra.

anneminkiler yüksek mi düşük mü hiç bilmiyorum sanırım yüksek zaten yüksek olunca alıyolar sanırım. bi tane nodül varmış tek bi yanında. çok şükür ses tellerine zarar gelmeyecekmiş. ama senin dediğin gibi herhangi bir diyet ya da başka bi tedavi uygulamadan doktor hemen alalım demiş nedenki acaba? annemde hızlı kilo kaybı yok ama çarpıntı halsizlik gece uyuyamama çok vardı.

zaten 6 yıl önce falanda kollarında kafasında çıkan iyi huylu tümörler vardı onlarda alınmıştı. annem çok hastalıklarla mücadele etti çok öncesinde de olan şeyler var.. şükrediyorum insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor. ama korkmamak elde değil hele uzakta olunca bişey olduğunda yanında olamamak ve kötü bişey olursa benden saklanması düşüncesi beni hep düşündürüyor üzüyor.. bundan da sağ sağlim çıkmayı nasip etsin allah sizin gibi inşallah

26 sında gidicem iki gün sonra ameliyat olacak. bakalım Begüm en azından inşallah zorlamaz üzmez beni. peki bu ameliyattan sonra patoloji sonucu hemen gelmiş miydi? bi de ne kadarda normal yaşantısına dönmüştü anneciğin?

tatlım çok teşekkür ederim inşallah bu da geçecek.. sağlık konusunda çok zor günler atlattık ailecek. bunu da atlatıcaz inşallah dularınızı eksik etmeyin

Begüm gittikçe iyileşiyor daha iyi ama ben fenayım. dünden iyiyim ama bugün oruç tutmadım. dün bilemediğim için tutmuştum çok kötü olmuştum. kendimi biraz toparlamam lazım. 10 gün sonra gidicez evde çok işim var dışarda da işlerim var halletmem için toparlanmam lazım.

kayınvalidem beni daha aramadı eşim dün gece söyledi ona durumu. arar herhalde aramazsada artık yazıklar olsun ne diyeyim. o yüzden kızı bırakmam yani canım. bugün daha iyi üzmüyor beni sağolsun..

sağol canım benim.. dularınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum. anlıyorsun biliyorsun işte uzakta olma durumlarını. yine ben şanslıyım atlayıp gidicem. gidemeyenlerde var. ama tabii aynı şehirde olmak çok farklı olurdu.. şükür olsun buna da ne diyelim. o iyi olsunda. hani diyoruz ya tek derdimiz özlem olsun herkes iyi olsun yeterki aynen öyle.

sağolasın canım evet çok yıprandım yoruldum ben bu sene ya allah beterinden saklasın ama. isyan etmekde istemiyorum allahın gücüne gider daha beter şeyler gelir başımıza.

dişler mahvetti bizide eli hep ağzında bi çıkamadı niye çıkmıyo onuda anlamıyorum. inşallah istanbulda böyle olmaz ve teşekkür ederim iyiki varsınız.

Gecmis olsun canim.dualarima anneni de eklicem.insaallah bir an evvel sifa bulur.morali gayet yerinde.sen de yuksek tut canim.

yeb4 geçmiş olsun canım. İnsanın aklına hemen en kötüsü geliyor tabi normal ama sakin ol lütfen . Erken gitmwn iyiolmuş annene babana destek olursun. Nodül annemde de var ve ne yazık ki ses tellerine yapışık hiç birşey yapamıyorlar inşallah kötü birşey olmazda öylece kalır ..
Mery çok güzel açıklamış sende içini ferah tut kötü birşey çıkmayacak emin ol bundan ki çıksa bile tedavisi var çok şükür. Allah dermansız dert vermesin kimseye. Tekrar çok geçmiş olsun. .

Gecmis olsun canim.dualarima anneni de eklicem.insaallah bir an evvel sifa bulur.morali gayet yerinde.sen de yuksek tut canim.
çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız allah razı olsun.

çok teşekkür ederim tatlım. anneciğine de çok geçmiş olsun inşallah hiç zarar vermeden öylece durur durduğu yerde. bu troid nodüllerinin bir sürü çeşidi varmış kötü olanlarınında. annemin sonucunda kötü bi çeşidi için şüpheli yazıyor. ancak ameliyattan sonra öğrenebilicez bakalım..

amin canım çözümsüz olsa napardık, allah şifa versin tüm hastalara..

Can'ım pataloji sonucu on günde gelmişti. Ama kardeşimin bir ayda gelmişti, değişiyor yani. Annem çok çabuk toparlamıştı Can'ım, mecburdu bi yerde.. Bir de çok çok morali yüksekti, çok güçlüydü ki annem çok panik bi insandır, çabuk yılar normalde. Demek ki Allah o gücü veriyor bilemiyorum. Hastanede çok vakit geçirdiğin için evi özlemiş ve evine bize ev işine dört elle sarılmıştı, onun da etkisi çok.
Hem sen şimdiden boşver bunları. Bak neler neler atlatmışsınız bak. Hiç merak etme, iyi gelecek sonuçları. Seni çok iyi anlıyorum çok haklısın endişelerinde, uzakta olmak hele böyle şeyleri daha da zorlaştırıyor. Ama sen annenin yanında olacaksın zaten.
Bu tiroid çok yaygın bi hastalık olmaya başladı, çevremde çok duyuyorum nodül modül. Ameliyat çok zor geçmiyor, ses telleri riski de yoksa hemde ne iyi. Hem de bir parça. Annemin iki üç tane ayrı ayrı yerlerdeydi.
Dua edicem Can'ım Allah içini ferahlatsın inşallah, annene güç versin..

yeb4 canım çok geçmiş olsun.iyi düşün iyi olur inşallah.bundan 2 yıl önce annemin göğsünde kitle vardı.biyopsi tahlil derken kanser çıktı 10 gün içinde ameliyat kemoterapi vs...erken teşhis olduğu ve yayılmadığı için şanslıydı annem.şimdi maşallah eskisinden çok daha iyi ve sağlıklı..seni çok iyi anlıyorum ben..umarım senin anneninki kötü çıkmaz ama hayat işte her şey biz insanlar için.. annemin sağlığını etkileyen bişey alınması annem için çok daha iyi olacak de ve mutlaka pozitif düşün...çok geçmiş olsun Allah şifa versin..

Günaydın kızlar :)
Hepimiz iyisinizdir umarım..
Ben bi haftadır akşamları ayazı uyutayım derken uyuya kalıyorum erkenden, aslında bir yandan iyi oluyor uykumu almış oluyorum ama tam ayaz uyudu rahat ediyim eşimle iki sohbet edeyim, çay kahve kitap okuyayım olayı olmuyor bu sefer yaşamıyormuş gibi hissediyorum kendimi :))

Biz tatile girdik, gerçi bize ili hafta daha okula gitme gelme var ve ben bi kaç gün sunum yapmak için başka okullara görevlendirilmişim bu yüzden kv yine gelecek

Kocaman bir yaz tatili var önümde ama evde olucaz hep, ve evimiz fena sıcak, ne Yapcam ayazla bilmiyorum.. Boş boş geçsin istemiyorum ama neler oynayabilirim onu da bilmiyorum :))

Öpüldünüz hepiniz :))

heyecandan korkudan ne düşüneceğimi şaşırdım ama şimdi daha iyiyim. patoloji sonucunun gelme süresi değişir tabiiki sorduğum soruya bak :)
sizde çok zor günler atlatmışsınız, anneciğin eminimki sizin varlığınızla güç bulmuştur. anneler hep öyle değil mi zaten.. benim annemde çok oanik kırılgan bi kadındır normalde ama bu tip durumlarda çok sağlam duruyor, yani kendine bişey olduğunda.

kendi doktoruma yazdım sonucu gönderdim yarın seni arayacağım dedi, bakalım o içimizi ferahlatır belki dediğin gibi ama bi tane olması ve ses tellerine zarar vermeyecek olması büyük şans. babam çok stres yapmış anneme söylememiş ses tellerinin zarar görme riskini. sonra doktor muayene etmiş ses telleriyle ilgili sıkıntı yok deyince babam ağlamış mutluluktan. içine atmış söylememiş stres olmuş demekki kıyamam. allah sonunu hayır etsin inşallah..

bende çok duyuyorum bu hastalığı. özellikle bizim karadeniz insanında zaten çok var. inşallah her şey güzel olur dediğin gibi canım benim. çok sağolun iyiki varsınız içimi ferahlattınız. bi bştse şu süreç hayırlısıyla çok rahatliycam..

çok geçmiş olsun canım allah şifasını vermiş inşallah en kötüsüde bu olur hayatta sizin için. çok zordur eminim annenin onları yaşamasına tanık olmak. allah kimseye yaşatmasın inşallah hep çok sağlıklı olur artık. inşallah dediğin gibi bizim içinde her şey güzel olur çok sağol..

klima düşündünüz mü hiç? ya da serinletici başka aletler en azından biraz rahatlatır.. sıcaktan çok bunalıyorlar. artık bol bol balkonda yüzdürürsün :)
aslında hiç mi izni yok eşinin şöyle güzel bi tatil yapsaydınız en azından bi hafta on gün falan?

erken uyuyunca bende hiç yaşamamış gibi hissediyorum ama arada uykuya doymak için gerekli boşver :) kayınvalidenide azıcık daha çekeceksin sabret gün say elbet geçecek :)

öğretmenler okul bitince seminerleri falan oluyor ya napıyorsunuz bu seminerlerde hep merak etmişimdir?

İnşallah canım..bi de ben tam o dönem işe girmiştim eğititmim vardı annem ameliyat oldu 2 gün sonra istanbul a dönmek zorunda kaldım.o halde bırakıp gitmem içime sinmedi ama allah tan ablam yanındaydı.bi de annem hep pozitif düşündü hiç karamsar olmadı senin annende de öyle bi durum sezdim ve onların güçlü olması kadar bizim güçlü olmamız da çok önemli..umarım kısa sürede iyi şekilde sonuçlanır bu süreç...

Herkes nerde kızlar bebişler nasıllar daha tatile girmeden sessizleşti burası

ç_ok geçmis olsun yasemincim , kizlar ne guzel açiklamaislar Allah korkdugunuzla sinamasin inallah, acil sifalar versin annecigine

selam kizlar kaç gundur gelemedim ne kdr az yazmisiniz , gittikçe yazdiklarimiz azaliyoirmu ne :)
persembe aksam 6 da kardesim aradi abla biz geluyoruz diye, hep son dakkada soyler saolsun :)
o dakkadan beri surekli ayaktayil, gece az uyudum gunduz hiç oturmadim desem yeridir
iki gun sahura zor kalkdim çagiiryolar duymuyiorum, yani basimdaki alarmi duymuyorum ölü ykusu mubarek nasil is bu anlamadim
cuma sabahida sinavim vardi son olarak artik bitti sukur
kapadim bu sinav formasyon defterini
cumarteside gezdik falan bugunde gittiler

kardesim le gelin maasallah oglen 12 den once uyanmiyolar
sabah da sahura kdr oturdular
e ben sabah 7 de kalkiyorum hakanla, geece onlarla oturmak için elimden geleni yaptim ama gozlerim istemsiz kapaniyordu

bugun de gitiler ev sessizlesri diyemiyorum hakan yetiyor ses için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…