Amin canım inşallah..Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın...
sen nerdesin canim kaç derece sicak kiValla sıcaklar bizi de mahvetti.yavrumun poposu beli hep pişik oldu.ben de bezinin bel kısmına bebekken kullandığı ağız bezlerinden koyup öyle bağlıyorum.uyurken bile sürekli eli belinde kaşımak istiyo
.2 haftadır zaten gece uykusu yok 10 kere uyanıyo gece 1 buçukta yatıp sabah 5 te uyanıyo.bu girişle vücudum iflas etmese iyi...
bar ne demek canim evimiz bar demisin yaEneeeem kimse yok ya biralarda
Sıcaktan herkes bayıldı mı ne oldu
Şaka bir yana merak ettim gerçekten ben de giremiyorsun kaç gündür de böyle bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmemiştim..
Felaket sıcak kızlar bize buralar.. Hele evimiz bar yaa dışarıdan daha da sıcakne yapacam ben ayazla böyle bilmiyorum geçen yıl da çooook zor geçmişti hayırlısı bakalım..
Sizler ne yapıyorsunuz acaba inşallah itidir herkes
Ben bursa dayım canım.valla gün içinde 40 derece oluyodur kesin.bi de evim güneş içinde kışın iyi de yazın kötü oluyo malesef..sen nerdesin canim kaç derece sicak ki
yavrum ya isilik mi oldu kiyamamm
valla su an benim oglanda body pyjama uzerindede battaniye var ama battaniyey biraz atiyor ustunden hemde terlemiyor bile:))
bar ne demek canim evimiz bar demisin ya
bilmiyorumki neden gelmiyolar
kimse yazmayinca bende yazamiyorum
yasemin niye gelmiyorki o gelip yazardiyeb4
biz uykuyu duzelttik baya sukur uyku aralarini çok açinca yaninda durmuyorum birakip çikiyirum bayiliyor uykusuzlukdan :)
ama yeme olayi fena hasta etti beni bu çocuk , hayatda boyle bi çocuk gormedim ben
aç ama yemiyor, açlikdan agliyor mama diye dolaniyor yemek veriyorum kafayi çeviryior
emzirsem sut yok, biberon da hep sut olmazki
napcagimi sasiriyorum
çok bunaldim artik bu yeme olayindan, yemek saati geldikçe gerginlesiyorum, beni bi stres basiyor
babasi çocuk acikdi yedirsene diyor ben o çocugu alip mama sandalyesine koymak istemiyorum biliyorum basima gelecekleri çunku
off offf bi buyuseydi hayirliisyla
Bizde koyuyoruz kaba su oyuncaklarini batirip cikarirken balkonda yediriyoruz .tabi arada kabi basindan asagi doktugu de oluyorkandırarak yedirmeyi denedin mi mesela biz şuan mutfak lavobosunun başında yediriyoruz. suyu açıyoruz bardak çanak yıkıyor güya öyle kaptırıyoruz. yoksa öyle sandalyeye koyayım yesin desem hayatta yemez. bundan öncede tv de reklamlarla yediriyordum. ondan sıkıldı. sonra kremlerin kapaklarını açıp kapatmayı sevdi bi dönem de öle yedi. böle değiştire değiştire gün geçiriyoruz
Bizde koyuyoruz kaba su oyuncaklarini batirip cikarirken balkonda yediriyoruz .tabi arada kabi basindan asagi doktugu de oluyor
o zamanları yaşarken çok zor geliyor ama dönüp baktığında buda hayattan bi parçaydı yaşadık bitti diyor insan. çok geçmiş olsun tekrar canım. ve çok teşekkür ederim..İnşallah canım..bi de ben tam o dönem işe girmiştim eğititmim vardı annem ameliyat oldu 2 gün sonra istanbul a dönmek zorunda kaldım.o halde bırakıp gitmem içime sinmedi ama allah tan ablam yanındaydı.bi de annem hep pozitif düşündü hiç karamsar olmadı senin annende de öyle bi durum sezdim ve onların güçlü olması kadar bizim güçlü olmamız da çok önemli..umarım kısa sürede iyi şekilde sonuçlanır bu süreç...
amin maralım çok sağolç_ok geçmis olsun yasemincim , kizlar ne guzel açiklamaislar Allah korkdugunuzla sinamasin inallah, acil sifalar versin annecigine
ben idare ederim işte canım yazdım yukarda iki gündür neler yaptığımı..Eneeeem kimse yok ya biralarda
Sıcaktan herkes bayıldı mı ne oldu
Şaka bir yana merak ettim gerçekten ben de giremiyorsun kaç gündür de böyle bir manzarayla karşılaşacağımı düşünmemiştim..
Felaket sıcak kızlar bize buralar.. Hele evimiz bar yaa dışarıdan daha da sıcakne yapacam ben ayazla böyle bilmiyorum geçen yıl da çooook zor geçmişti hayırlısı bakalım..
Sizler ne yapıyorsunuz acaba inşallah itidir herkes
amanin bursa yaniyormusBen bursa dayım canım.valla gün içinde 40 derece oluyodur kesin.bi de evim güneş içinde kışın iyi de yazın kötü oluyo malesef..
Benim kızda bi tek çıtçıtlı zıbın var o bile fazla geliyo yazık.elimden gelse suyun içinde yatırcam çocuğu :) seninki şanslı kıymetini bilsin serinliğin :)
buralardayım canım sorun yok iş güç uğraşıyodum bitmiyo işler..bar ne demek canim evimiz bar demisin ya
bilmiyorumki neden gelmiyolar
kimse yazmayinca bende yazamiyorum
yasemin niye gelmiyorki o gelip yazardiyeb4
biz uykuyu duzelttik baya sukur uyku aralarini çok açinca yaninda durmuyorum birakip çikiyirum bayiliyor uykusuzlukdan :)
ama yeme olayi fena hasta etti beni bu çocuk , hayatda boyle bi çocuk gormedim ben
aç ama yemiyor, açlikdan agliyor mama diye dolaniyor yemek veriyorum kafayi çeviryior
emzirsem sut yok, biberon da hep sut olmazki
napcagimi sasiriyorum
çok bunaldim artik bu yeme olayindan, yemek saati geldikçe gerginlesiyorum, beni bi stres basiyor
babasi çocuk acikdi yedirsene diyor ben o çocugu alip mama sandalyesine koymak istemiyorum biliyorum basima gelecekleri çunku
off offf bi buyuseydi hayirliisyla
evet yaa biri iyi olsa oteki bozuluyorburalardayım canım sorun yok iş güç uğraşıyodum bitmiyo işler..
"evimiz var yaa" demek istemişgelincikgibi bu arada :)
Hakanın da ya uykusu kötü ya iştahı. ay ikisi bi anda iyi olsa bunların şaşarım zaten
amanin bursa yaniyormus
ben izine gelince bursada akliyorum, nemle birlesince sicak dayanilmaz oluyor
hakkaten yazik sen çocugaa
bugunde yagmurumuz var baya bi serin disarii
yaz gormedik gitti haziran bitti
ortasi olsa iyi olucak ne çok sicak ne soguk, normal mevsim yasamak çok buyuk bi hayalmi
Soğuk olunca da olmuyo çocuklar eve tıkılıp kalıyo en iyisi senin dediğin gibi me sıcak ne soğuk olsun...amanin bursa yaniyormus
ben izine gelince bursada akliyorum, nemle birlesince sicak dayanilmaz oluyor
hakkaten yazik sen çocugaa
bugunde yagmurumuz var baya bi serin disarii
yaz gormedik gitti haziran bitti
ortasi olsa iyi olucak ne çok sicak ne soguk, normal mevsim yasamak çok buyuk bi hayalmi
yani hazireanda ne kdr soguk olursa iste :)Soğuk olunca da olmuyo çocuklar eve tıkılıp kalıyo en iyisi senin dediğin gibi me sıcak ne soğuk olsun...
Benim kızı genelde babası çıkarıyo ben baş edemiyorum çünkü.elini asla tutturmuyo bi sağa bi sola koşturuyo.zaten aynı seninki gibi topladığı çer çöpün haddi hesabı yok yarısını ağzına sokmaya çalışıyo yarısını babasına veriyo.eşim artık belediyeye çöpçü olucam diyo :)yani hazireanda ne kdr soguk olursa iste :)
yagmur olmadigi surece gunes var yok abkmiyorum çikiyorum ben
oyle çok sveiyorki benimki disariyi, evde olmasinda nerde olursa olsun karda kista kalsin hiç farketmez :)
parkda yaglur suyunun yaptigi goletde zipliyor , agzina neler neler oskuyor ben gorene kdr, bi hafatdir ishali yeni iyilesti o agzina attiklari yuzunden
o kdr yemek yemese dev adam olurdu simdiye kdr, ne bulursa agzina tiyor çer çop((
yarindan itibaren çok sicak olacak diyoalr 30 u gorecekmisiz hadi bismillah yaz geliyor galiba :)
Oy oy çok az uyuyor sanki dimi.. Yani gece uyuduğu sadece bu mu? 1-5 arası mı?? Dayanmak çok çok zor olur dediğin gibi, gündüz uyuyor mu barı? Uyursa sen de hemen yat öyle bir imkanın varsaValla sıcaklar bizi de mahvetti.yavrumun poposu beli hep pişik oldu.ben de bezinin bel kısmına bebekken kullandığı ağız bezlerinden koyup öyle bağlıyorum.uyurken bile sürekli eli belinde kaşımak istiyo
.2 haftadır zaten gece uykusu yok 10 kere uyanıyo gece 1 buçukta yatıp sabah 5 te uyanıyo.bu girişle vücudum iflas etmese iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?