- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
ben idare ederim işte canım yazdım yukarda iki gündür neler yaptığımı..
rüyamda seni gördüm geçen. sen annemlerle aynı apartmanda oturuyomuşsun. bende sana geliyorum ona geldiğim zamanlar. gün yaptık resmen senle poçalar böreklerhatta diğer kızları da çağırsaydık keşke dedik :))
sonra sen çok sıcak olduğundan yakındın yine. zaten söylüyodun ya ondan aklımda kalmış. ve Ayaz'ın son paylaştığın fotoğrafı da aklımda kalınca ne olur çıkar çocuğun çoraplarını yandı diye yalvarıyorum sana rüyamdaçorabı vardı o fotoğrafta demekki bakarken çok sıcak çorapla yanıyodur diye düşünmüşüm bilinçaltıma atmışım bu düşünceyi :))
bizim buralarda sıcak ama o kavurucu sıcaklar henüz başlamadı. genelde 25-27 derece arası. ama klima çok işe yaradı. bizim ev de cehennem oluyodu artık azıcık açıp serinletiyoruz ve bize üflemeyince hiç zararı da olmuyo. hatta kaç defa denedik kız sakinleşiyo resmen ortam serin olunca.
zaten yine başladı ensesini kaşımaya her tarafı isilik olcak yine
yaa ama ne tatlı atmış kendini yere öyle o yanakları koparırdım yanımda olsa :))
Bilinçaltım sana çok güzel bir oyun oynamış aöa ne güzel çok gerçekçi bir rüya görmüşsün :)))
Yaaa o çoraplara ne güldüm Nasıl yakıldıysa aklına :) dışarı çıkarken giydirmiştim eve gelir gelmez de yattı halinin üstüne o Zaman çektiydim de ondan :))
Kismet belki bir gün görüşürüz gerçekten :))
Ya klima değil de sanırım pervaneler var ya ondan Alicaz.. İki ay için klima Almayalım dedik ama bakalım.. Yazık demek ki az serinleyince Begüm de rahatlıyorsıcak zor hele de açık tenli olunca daha çok isilik oluyorlar
meriiiim biraz önce nerelerdesin diye yazacaktım bende. özlettin kendini ya. ayrıca sen beceriksizsen biz napalım. bloğunu okurken ağzım açık kalmıştı. çok yaratıcı bir kadınsın sen. bir çok çeşit yemek yapmayı bilmiyo olabilirsin mesela ya da elin ayağına dolabilir ama bunlar sorun değil. ben mesela hiç yaratıcı değilim sen çok hoş şeyler yapabiliyorsun ufacık bir eşyayla bile. büyük meziyet bu bence :)Yakşamlar kızlar. Yine bir iftar misafiri sonrası zavallı sırtım ağım ağım ağrırken yazıyorum bu satırları. Beceriksizim ellam ben. Çağırdığım iki kişi ama sanki kırk kişiye yemek yapar gibi yoruluyorum. Neyse yedik içtik Allah kabul etsin.
Yolculuk hazırlıkları son gaz devam. Arka odada üç tane valiz var. Bi Sapanca valizi, bi Tuna ve benim valizim, bide yaz geliyor diye alıp alıp giymeye fırsat bulamadığımız iki milyon tane kıyafet için valiz. Manyak gibi alıp iki ay içinde giymeye çalışıyorum onca şeyi. Altı üstü bi hafta Deniz kenarına gidiyoruz, yetmişikimilyon tane plaj elbisesi.. Tüketim çılgınıyım zannımca. Ama bu yaz bi elbise aldım bide etek gibi pantolon gergeniş efil efil.
Ay ne yazıyom ben yaa :)) kafanız şişti. Ama burada böyle kimse kimseyi yargılamıyor, istemezsen bişey yazmak zorunda değilsin ya hoşuma gidiyor. :)
Buraya yaz henüz gelmedi.maral gibi bizde soğuklardayız hala. Tuna hala yelekle yatıyor, ben pijamayı çorabın içine sokuşturuyorum :)) Dün gece üşümekten uyuyamadım mesela. Gerçi acıkmıştım ondan da olabilir üşümem. Güya zayıflıcam ya, ama bugün beş tane Kastamonu helvası yedim Can'ınız çekmesin, çeken varsa anında kargolayabilirim hamileler :))
Bide bişey soracam size, pismiyim neyim bilemedim, evde güve kelebeği varNasıl gidecek bunlar.. Evden gitmeden önce dolapların içine ilaç sıksam, pencere önlerine falan olur mu? Bide eylülde ev boyanacak, o yüzden derin temizliği o Zaman yapıcam. O zamana kadar evi iyice yer bitirirler mi yoksa, gitmeden yapıyım mı?
İşte böyle şimdilik. Mühim bişeyler yok, sıradan sıkıcı bi köy hayatından başka :)) ama pek yakında maceralar başlar. Otobüs yolculuğumuz gibi mesela. Allah güzellik versin yeterki adios
Bayağı az uyuyo hem de .5 de uyanırsa 8 gibi falan tekrar uyuyo.sonra da uyandığı saat 1 2 civarı.ama arada o zamana kadar uyandıklarını saymıyorum bile.nerdeyse 17 aylık oldu ama hala bi uyku düzeni yok.çok geç yatıp kalkıyo.erken uyutsam gece yarısı kalkar oturur..Oy oy çok az uyuyor sanki dimi.. Yani gece uyuduğu sadece bu mu? 1-5 arası mı?? Dayanmak çok çok zor olur dediğin gibi, gündüz uyuyor mu barı? Uyursa sen de hemen yat öyle bir imkanın varsa
Hep burdayım Can'ım da yazmaya fırsat bulamıyorum. Ay elbiseni çok merak ettim, boyun da uzun eminim çok hoş duracaktır üstünde. İnşallah güzel günlerde giyersin, Mutlu Mutlu :) ben de Bala'yı Zaman'ı baya bi elbise almışım minnacık minnacık. Tabi o Zaman çol yok çocuk yok, memeler küçük beller ince :)) şimdi etek uçlarına dantel mantel bişey ekleyip giyicem. Yazık iki kez ancak giyilmiştir. İnternetten alıyordum önceden ama şimdi inan internetten bakmak tek tek incelemek Zaman kaybı geliyor.meriiiim biraz önce nerelerdesin diye yazacaktım bende. özlettin kendini ya. ayrıca sen beceriksizsen biz napalım. bloğunu okurken ağzım açık kalmıştı. çok yaratıcı bir kadınsın sen. bir çok çeşit yemek yapmayı bilmiyo olabilirsin mesela ya da elin ayağına dolabilir ama bunlar sorun değil. ben mesela hiç yaratıcı değilim sen çok hoş şeyler yapabiliyorsun ufacık bir eşyayla bile. büyük meziyet bu bence :)
tatil için tüm kadınlar öyle yapıyo bence :) bende öyleydim on günlük tatile iki bavulla giderdim. bu sefer fırsatım bile olmadı ama. internetten alışverişide sevmiyorum üstümde görmeden alamıyorum. ama dün dışarı çıkınca bende emzirmeyi bırakmanın şerefine kendime çok güzel bi elbise aldım tiril tiril ohh.. yazın bende bol ince kumaştan pantolonlar elbiseler sandaletler giymeyi seviyorum çok rahat oluyor.
güve kelebeği dediğin nasıl oluyor canım? hani mesela bişey kurtlanınca sonradan kelebek gibi bişey oluyo ufacık uçuyo o mu? hiç anlamam böyle şeylerden ama ilaçlayıp git istersen ne de olsa yoksunuz bişey olmaz.
inşallah tatilin muhteşem geçer canım benim..
Yaz bize de cinsiyetini :)Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun zaten yarısı bitti az kaldı bu sıcakta eminim çok zordur ben tutamıyorum çok uzun geliyor zaman kursada gidiyorum beynim kalmıyor. Bizde dün ilk kez bi arkadaşa iftara gittik pek tanımıyorum ben eşimin cAmiden arkadaşı çok güzel ağırladılar yemekler harikaydı onlarında 9 aylık oğulları var pehlivan gibi bizim oğlan küçücük kaldı yanlarında biZim oğlan ilk ke gece 12 ye kadar uyumadan durdu ve şuanda hala uyuyor :) misafirlikte dikkatimizi çeken detay oldu ve çok üzüldüm eşimle şok olduk malum terör örgütünün ele başının fotoğrafı asılıydı ilk kez böyle birşeyler karşılaşıyorum bu şekilde ben arkadasligimi surderemem. Onun dışında bizim yememiz gayet iyi ama neresine gidiyor bilmiyorum boyu persentilin altında kilosu iyi. Uykusu zaten maaşallah artık hiç uyanmıyor onu memeden kestikten sonra duzeltmistik. Hergün disardayiz bizde havalar maalesef hala soğuk burda hergün yağmur yağıyor Hamileligimde çok iyi gidiyor pazartesi cinsiyeti öğreneceğiz inşallah. Bizden böyle :)
Gece emiyor mu canım? Valla söyledin mi hatırlamıyorum pek.. Uyku eğitimi falan yaptın mı?Bayağı az uyuyo hem de .5 de uyanırsa 8 gibi falan tekrar uyuyo.sonra da uyandığı saat 1 2 civarı.ama arada o zamana kadar uyandıklarını saymıyorum bile.nerdeyse 17 aylık oldu ama hala bi uyku düzeni yok.çok geç yatıp kalkıyo.erken uyutsam gece yarısı kalkar oturur..
O uyudu mu ben de uyumaya çalışıyorum ama yat kalk yapmaktan beynim uyuşuyo artık bi yerden sonra pes edip akşama kadar gözlerim yana yana dolaşıyorum ortalıkta...
Ben bi yandan gelin bohcasi hazirliyorum nisan icin bi yandan tatil icin valizleri ayarlicam.bi karisturdim yatak odasiniki pazar yerinden farksuz.niye bu kadar dagildi anlamadim.toparlayamiyom da cok sicak.dilim damagima yapisiyor.cok hareket edince sagolsun cocuklarda daginikliga daginiklik katmada ustalar.tatilden donuste kiz tarafi nikah mobilya icin gelcekmis hemen.ev berbat.nasil paklicam bilmiyorum.Yakşamlar kızlar. Yine bir iftar misafiri sonrası zavallı sırtım ağım ağım ağrırken yazıyorum bu satırları. Beceriksizim ellam ben. Çağırdığım iki kişi ama sanki kırk kişiye yemek yapar gibi yoruluyorum. Neyse yedik içtik Allah kabul etsin.
Yolculuk hazırlıkları son gaz devam. Arka odada üç tane valiz var. Bi Sapanca valizi, bi Tuna ve benim valizim, bide yaz geliyor diye alıp alıp giymeye fırsat bulamadığımız iki milyon tane kıyafet için valiz. Manyak gibi alıp iki ay içinde giymeye çalışıyorum onca şeyi. Altı üstü bi hafta Deniz kenarına gidiyoruz, yetmişikimilyon tane plaj elbisesi.. Tüketim çılgınıyım zannımca. Ama bu yaz bi elbise aldım bide etek gibi pantolon gergeniş efil efil.
Ay ne yazıyom ben yaa :)) kafanız şişti. Ama burada böyle kimse kimseyi yargılamıyor, istemezsen bişey yazmak zorunda değilsin ya hoşuma gidiyor. :)
Buraya yaz henüz gelmedi.maral gibi bizde soğuklardayız hala. Tuna hala yelekle yatıyor, ben pijamayı çorabın içine sokuşturuyorum :)) Dün gece üşümekten uyuyamadım mesela. Gerçi acıkmıştım ondan da olabilir üşümem. Güya zayıflıcam ya, ama bugün beş tane Kastamonu helvası yedim Can'ınız çekmesin, çeken varsa anında kargolayabilirim hamileler :))
Bide bişey soracam size, pismiyim neyim bilemedim, evde güve kelebeği varNasıl gidecek bunlar.. Evden gitmeden önce dolapların içine ilaç sıksam, pencere önlerine falan olur mu? Bide eylülde ev boyanacak, o yüzden derin temizliği o Zaman yapıcam. O zamana kadar evi iyice yer bitirirler mi yoksa, gitmeden yapıyım mı?
İşte böyle şimdilik. Mühim bişeyler yok, sıradan sıkıcı bi köy hayatından başka :)) ama pek yakında maceralar başlar. Otobüs yolculuğumuz gibi mesela. Allah güzellik versin yeterki adios
cinsiyetini yaz mutlaka canım. benim içimden erkek geçti birden :)Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun zaten yarısı bitti az kaldı bu sıcakta eminim çok zordur ben tutamıyorum çok uzun geliyor zaman kursada gidiyorum beynim kalmıyor. Bizde dün ilk kez bi arkadaşa iftara gittik pek tanımıyorum ben eşimin cAmiden arkadaşı çok güzel ağırladılar yemekler harikaydı onlarında 9 aylık oğulları var pehlivan gibi bizim oğlan küçücük kaldı yanlarında biZim oğlan ilk ke gece 12 ye kadar uyumadan durdu ve şuanda hala uyuyor :) misafirlikte dikkatimizi çeken detay oldu ve çok üzüldüm eşimle şok olduk malum terör örgütünün ele başının fotoğrafı asılıydı ilk kez böyle birşeyler karşılaşıyorum bu şekilde ben arkadasligimi surderemem. Onun dışında bizim yememiz gayet iyi ama neresine gidiyor bilmiyorum boyu persentilin altında kilosu iyi. Uykusu zaten maaşallah artık hiç uyanmıyor onu memeden kestikten sonra duzeltmistik. Hergün disardayiz bizde havalar maalesef hala soğuk burda hergün yağmur yağıyor Hamileligimde çok iyi gidiyor pazartesi cinsiyeti öğreneceğiz inşallah. Bizden böyle :)
sağol tatlım şımarttın beniHep burdayım Can'ım da yazmaya fırsat bulamıyorum. Ay elbiseni çok merak ettim, boyun da uzun eminim çok hoş duracaktır üstünde. İnşallah güzel günlerde giyersin, Mutlu Mutlu :) ben de Bala'yı Zaman'ı baya bi elbise almışım minnacık minnacık. Tabi o Zaman çol yok çocuk yok, memeler küçük beller ince :)) şimdi etek uçlarına dantel mantel bişey ekleyip giyicem. Yazık iki kez ancak giyilmiştir. İnternetten alıyordum önceden ama şimdi inan internetten bakmak tek tek incelemek Zaman kaybı geliyor.
İnşallah harika bir yaz geçiririz forumcak :)
allah yardımcın olsun çok işin var senin bu yaz inşallah kolaylıkla geçer canım.Ben bi yandan gelin bohcasi hazirliyorum nisan icin bi yandan tatil icin valizleri ayarlicam.bi karisturdim yatak odasiniki pazar yerinden farksuz.niye bu kadar dagildi anlamadim.toparlayamiyom da cok sicak.dilim damagima yapisiyor.cok hareket edince sagolsun cocuklarda daginikliga daginiklik katmada ustalar.tatilden donuste kiz tarafi nikah mobilya icin gelcekmis hemen.ev berbat.nasil paklicam bilmiyorum.
daha iyi canım ama ne yapacağı belli olmuyor. uyanınca hep ağlıyor. emerken öyle değildi mızmız eder kalkardır emip yatardı ama çok kalktığı geceler olurdu. şimdi direkt ağlayarak kalkıyo bazen sakinleştirmek çok zor oluyo salona gelip tv açıyoruz düşün. bazen de hemen su verip emzik verip koynuma alıyorum kanepede uyuyoruz hemen.yeb4 bu arada Can'ım begümün uykusu Nasıl oldu uyuyor mu gece? gelincikgibi ayaz Nasıl uykusu falan, serilmiş yerlerde yatıyor paşam :)) hayret ki tuna gece artık uyanmıyor, ay inşallah böyle devam eder..
Gece emiyo hem de ne emmek..bi kalkıyo yarım saatte memeden ayıramıyorum.uyku eğitimi denedim canım ama olmadı acayip ağladı en son kendini tokatlamaya falan başladı vazgeçtim ben de.dayanamadım o haline..Gece emiyor mu canım? Valla söyledin mi hatırlamıyorum pek.. Uyku eğitimi falan yaptın mı?
Can'ım kim nişanlanıyor valla gözümden kaçtı sanırım. Ay düğün işi her içten beter, bir sürü ayrıntı var, hele de sıcakta hiç çekilmez. Bende Tuna'yla hazırlıyorum valizi, ben yerleştiriyorum arkamı bi dönüyorum çekmiş ucundan çıkarmış hepsini :) temizlikçi kadın tut istersen bir günlüğüne bari, tek başına bitmez..Ben bi yandan gelin bohcasi hazirliyorum nisan icin bi yandan tatil icin valizleri ayarlicam.bi karisturdim yatak odasiniki pazar yerinden farksuz.niye bu kadar dagildi anlamadim.toparlayamiyom da cok sicak.dilim damagima yapisiyor.cok hareket edince sagolsun cocuklarda daginikliga daginiklik katmada ustalar.tatilden donuste kiz tarafi nikah mobilya icin gelcekmis hemen.ev berbat.nasil paklicam bilmiyorum.
Her şey yolunda gidecek merak etme, geizip tozacaksınız beraber inşallah :) baya zayıflamışsın harika, fit anne :) bence Ameliyat izin senin ne kadar güçlü olduğunun bi simgesi. Ne kadar ağır birşeyi atlattığının göstergesi, bence utanılacak saklayaca hiç bişey yok. Eşine de bravo, hem sana destek olduğu için hem öyle kısa takıntısı olmadığı için. Kısa iyi güzel de pek yakıştıramadım kendime bu sene :) fazla kısa geldi gözüme, ondan giymiyorum. Yoksa geçen sene sığamamışım bi çok elbiseme sığdığım için çok mutluyum :)sağol tatlım şımarttın benielbisem kirlide yoksa çekerdim ama sıradan bi elbise tiril tiril kumaştan olanlar varya. daha alıcam ama istanbuldan. yani inşallah herşey yolunda giderde alışverişe çıkıp yazlığa gidebiliriz..
sorma inan bende öyleydim hep mini mini elbiseler alırdım yazlıkta minnacık şortlar falan. kilom giymeme engel değil artık şükür hatta doğum önceski kilomdan da aşağı düştüm son yirmi günde 2 kilo verdim. 62 oldum şu an. ama ben bacağımdan ameliyat olmuştum ya dizimin azıcık üstünde ameliyat izim var o yüzden kompleks yaptım bi süre hiç mini giymedim. o komplekstende beni eşim kurtarıyo yavaş yavaş. geçen gittim hani bu dizde olan şortlar var ya onlardan aldım eşim dediki ben bunları hiç sevmiyorum erkek çocuğu gibi. bende aslında pek severek almadım yaram gözükmesin diye aldım dedim harbiden öyleydi :)) saçmalıyosun resmen git bunun minisini al dedi. kocaya bak normalde tam tersini demez mi erkeklergittim değiştirdim bende. tabii onları burda giymiyorum yazlıkta tatilde giyiyorum. ne yazıkki ülkemizde kıyafetinde yeri var. neyse öyle işte konu nereye geldi. ama bu yaz kısmet olursa o elbiselerimi giyicem.
ayrıca sende giyebilirsin o kadar kilo verdin neden giyemiyosunki?
Buna da şükür napalım :) bazen kendi haline bırakmak en iyisi. Diş gerçekten bozuyor uykuyu, sancıyor demek ki napsın.. Dönüşte daha iyi olur dediğin gibi uyku tatilde bozuluyor, ben yatağını götürecem inşallah etkilenmez.daha iyi canım ama ne yapacağı belli olmuyor. uyanınca hep ağlıyor. emerken öyle değildi mızmız eder kalkardır emip yatardı ama çok kalktığı geceler olurdu. şimdi direkt ağlayarak kalkıyo bazen sakinleştirmek çok zor oluyo salona gelip tv açıyoruz düşün. bazen de hemen su verip emzik verip koynuma alıyorum kanepede uyuyoruz hemen.
ama her gece yapmıyo bunu mesela hastayken dişinden çok zorlanıyorken yapıyor. bi ara 4-5 saatlik uykularla ayaktaydım geçen hafta.
ve geç yatıyo ne yazıkki. zaten 10dan önce yatmazdı şimdi 11-12 yi buluyo. ama gündüz iki saatten az uyumuyo. öyle geç yatınca da 9dan önce kalkmıyo. napayım ya hiç takmıyorum zaten düzeni bozulacak istanbulda. hiç zorlamıyorum artık direkt uykusu gelince kanepede bana sarılarak uyuyo kısa sürede. artık önümüzdeki kışa doğru allah sağlık verirse bişeyleri düzene koymaya başlarız.
Tunaya da nazar değmesin daha da güzel uyusun inşallah annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?