- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Sen Hakan'ı süte alıştırmakla çok iyi yaptın. Ayaz pek içmiyor bir yudum alıyor bırakıyor, ben de isterdim ki dışarıda süt içsin ara öğünlerde o azıcık tok tutar diye ama yok beyfendi sevmedi illa meme.. Sanırım meme işi bitince o da biter :)bilmemki kaç hafta eylulun basina glecek gidenler
esime dedim durmam ben burda gotur beni babma lardesime bunalima gireim valla hiç boyle denk gelmemisti bu sene fana çuvalladim , ben gitigim sende kimse gitmiyor nasil is anlamadim :)
bende oyle yapiyorum envayi çesit oyuncaga nesneye ragmen agzini açmiyorsa birlaiyorum sut yapiuyorum bu sefer :))
benim elimden kurtulamaz sut yigurt peynir meyva illa bisey tikarim agzina kaçari yok benden :))))))
bayramdan sonra bi dr çikdisi yapalim bakalim kaç kg gelcek
gecen arkadasin tartisinda 12 geldi ama fazladir o bence 750 gr mi aldi bu çocuk 3 haftada imkansiz
bende 59 geldim bende fazaldrim insallah :)))))))))))
benimki sevdigi bisey godumu olse agzini açmaz otekine illa o istedgi olucak
gecen sabah tabakda yumurta haslamasi ve kalamar vardi ( tr si ne bilmiyorum balik olyor :)
naptim nettiysem yumurtayi yediremedim agzini açmiyor gorunce kalamari anliyor agzini açiyor nasil biliyor çozuyor anlamadim gitti
yumurtayi gorunce agzini kilitliyor sonra tepinmeye baliyor tabagi gosterip mama mama diye
isteigini veriyom susuyor ardina yumurta yine ayni
oyle devam ettik tek lokma yutmadi benim dedigimden kendi istedigini yedi kalkdi
senin tek çaren erken uyumak baska yolu yok maalesef
iftardan sonra ban bi yorgunluk çokdu
lutfak berbat su an,oglanin odasini dagittim yatagin altindan kullanmadigim dosegi çikarmek içi oyle kaldi daginikligi toplamam lazim
bugun koltuklarim gitti 15 gun yerde oturcaz iyimi :))
Ayyy ayaz çok fena isilik oldu teyzesi sıcaklardanKizlar bu ara cogunuz memlekete gitme telasinda henuz gitmemis olanlara iyi yolculuklar. Gidenler de cok guzel zaman gecirsin insallah. Yavruslar hic yormasin sizi.mery60 canim ne kadar zor bi yolculuk olmus oyle. Yine de sag salim varmissiniz sukur. yeb4 canim kavustun mu annecigine? gelincikgibi Ayaz napiyo sicaklarda cok zor dimi?
Biz de klima taktirmaya karar verdik. Bakalim faydasini gorecek miyiz.
Haftasonu yatak odasiyla baska bi odanin yerini degistirdik. Resmen tasinmis kadar olduk. Oruclu oruclu bittim resmen. Ama cocuksuzken daha zor gelirdi oruc bitkin duserdim iftara kadar. Simdi hep dinc durumdayim ilginc
yok yok oyle deil emzirmeyi birakinca sut içer yani benim buyuk oglan içti çokda sever versem 1 lt içecek gunde sipa :))) ama tabi onunde ablasi içerdi onunda etkisi vardir belki , gerçi bizim evde sut içmeyen yokda neyse yeter bu kadr sut konusu :)))))Sen Hakan'ı süte alıştırmakla çok iyi yaptın. Ayaz pek içmiyor bir yudum alıyor bırakıyor, ben de isterdim ki dışarıda süt içsin ara öğünlerde o azıcık tok tutar diye ama yok beyfendi sevmedi illa meme.. Sanırım meme işi bitince o da biter :)
İşte küçücük bebeklerin bile kendilerime göre damak zevkleri var :) çocuk Me istiyorsa onu yesin elbet her şeyden vitaminini alır o, yeter ki doysun :)) kalamar da iyiymiş hasa sosyete seniiii :))))
Almasam benimkinin uyku böyle geldi böyle gider herhal :)) kız walla sen üç çocukla Nasıl oruç tutuyorsun hele de Fransa da hava çoooook geç kararır bu aylarda, ben olsam düşüp bayılırım.. Maşallah walla size tü tü tü :)))
yinemi yaa ne patlamasi ben hiç bakmadim daha haberlereyeb4 canımm sen İstanbul'da neredesin şu an? Patlama olmuş ya, Allah korumuş sizi iyi ki
Bugün gelmediniz offfsiz duydunuz mıydı bişi?
Başka kim vardı İstanbul'da, Kocaeli'de Polat var biliyorum Ama İstanbul yok demi
Başka ?
sicak tek basiba yeter zaten, iki gun 30 u geçti sicaklikda çocuk napacagini sasirdi valla sizi dusunemiyorum bile Allah kolaylik versinvalla perişanız. sıcak bir yandan ,huysuz çocuk bır yandan .bitmeyen diş sıkıntısı.oruçlu ve çocuklu olmak da zor.
tabii sen x3 ama deneyimlisin artık zorluklara alışkınsıdır.
nerdee avrupa turu kim biz kim :)Yok daha bavul hazır değil. Plan ve liste yapıyorum en son koyarım artık. Zaten alacağım 3-5 bişey. Alışveriş yapacam Türkiye'de :)))))
Sizde civar yerleri gezin Avrupa turu Ohhh miss)
o @cermelek ti canım karıştırdın :)
himm tamam ikisininde uç çcougu var ya hatlar karisti benimO @cermelek ti kiz
bol bol yika canim varsa klimanin onunden ayirmakızlar yardım edinBegüm öyle bi isilik olduki iki günde. omuzları ve boyun kısmı. omuzlarını kaşımaktan resmen uyuyamıyo. gözler kapalı öyle bi kaşıyoki yırtacak. tırnakları uzunken yırttı yara yaptı zaten. istanbula gelincede isilik oldu. yavrum kıyamam uykuya dalamıyo o yüzden hergün de yıkıyorum ama ne fayda.
napılırki bu durumda? yarın burdaki sağlık ocağına gideyim diyorum. ama acaba isiliğe kortizonlu merhem mi veriolar? belki de egzama oldu çünkü aynı öyle kaşınıyo deli gibi
kiz araya kaiyor bazi sorular farkina avrmadimBizim kendi işimiz olduğu için eşimin istifa etmek gibi bir lüksü yok :)) Ama bahsettiğin şeyler güzel geldi birden yeni şehir yeni düzen filan :) Anacım tabii ki eskidik 3 çocuk büyütürken ne badireler atlattık acısıyla tatlısıyla yıllarımız geçiyor çok şükür Rabbim yuvalarmızın düzenini bozmasın herşey bir şekilde halloluyor iş de öyle başka şeyler de yeter ki sağlıklı ve birlikte olalım aşılamayacak problem yok bence
Sen ne yapıyorsun dedim hiç cevaplamamışsn bile gelmiyor musunuz Türkiye'ye? Hakan nasıl kız abisine ablasına benziyor mu huyları yoksa o da ayrı bir kişilik mi?Çocuklar mızırdanmaya başlayınca çok komik oluyor ya her kafadan bir ses çıkıyor o arada devreler yanıyor tabii bende
Ah Can'ım yaa sıcaktan mahvolmuş yavrucak. Siz bir an önce serinletici bişey alın odaya. Biz bile burda mahvolduk sıcaktan. İnşallah yarın annenin ameliyatı güzel geçer Can'ım. Dua edicem.selam kızlar..
sabah sağlık ocağına götürdüm kızı çünkü 7de ağlayarak uyandı saçı sırılsıklam olmuş terden ve kaşınıyodu deli gibi. banyo yaptırdım hemen götürdüm sonra. isilik dedi zaten ve ona yapılcak bişey yok terlemeyecek ve bol banyo dedi. nasıl terlemeyeceksebi krem verdi biraz rahatlatır dedi. sonra yemeğini yedirdim 11 gibi uyudu o kadar uykusuzduki daha şimdi kalktı.
annemlerde gitti öğlenben gitmedim çünkü bugün sadece yatış yapılacak. izin alabilirse akşam orda kalmıcak eve gelicek. çok garip oldum. kendim neler yaşadım o kadar korkmadım etkilenmedim. insan kendine cesaretli oluyor ama sevdiklerine daha farklı..
kadın ameliyata gidecek bide hala evi toparlıyo bana iş kalmasın diye. ah bu anneler.. bıraktırdım zorla. onlar gidince kendimi temizliğe verdim. naaıl olsa adetliyim oruç da tutmuyorum yedim bişeyler daldım temizliğe. alt kat bitti Begüm uyandı. şimdi onu bişeyler yedirip üst katı da temizliycem. akşam kuzenim sağolsun iftara çağırdı uğraşma yemekle dedi.
rizeden dayım da geldi o da bizde mi kalır teyzemlere mi geçer bilmiyorum. evde zaten halihazırda üç erkek var. nasıl doyurcam ben bunları bakalım :) herşey karışık evde bu aralar hele annem olmayınca daha eksik herşey. olaun bitsin güzel haberler alalım artık
yarın kızı kuzenime bırakıp gidicem ameliyat olurken inşallah sorun olmaz sütkardeşleriyle güzel oynuyo. onunda düzeni değişti yavrum napsın bide sıcak iyice mahvoldu..
bizden böyle haberler.. sizler iyisinizdir inşallah tatiliniz güzel geçiyodur kızlar..
Can'ım nerdesin sen uçakla mı gelecektin? Haber ver bize geldin mi gittin mi naptın.. Ay çok moralim bozuldu yaAyy evet sen atlattın darısı bizlere. Keşke bir fırsat olsa da görüşsek .eşim olsa arabayla gelirdik de şimdi zor. Siz gelin hem Mevlana'yı ziyaret edersin
evet canım çok üzüldüm çokyeb4 canımm sen İstanbul'da neredesin şu an? Patlama olmuş ya, Allah korumuş sizi iyi ki
Bugün gelmediniz offfsiz duydunuz mıydı bişi?
Başka kim vardı İstanbul'da, Kocaeli'de Polat var biliyorum Ama İstanbul yok demi
Başka ?
evet canım sıcaklar mahvetti. yapmur yapdı biraz bugün şükür. neyse tek derdimiz bu olsun.. dularınıza minnettarım iyiki varsınız canlarım..Ah Can'ım yaa sıcaktan mahvolmuş yavrucak. Siz bir an önce serinletici bişey alın odaya. Biz bile burda mahvolduk sıcaktan. İnşallah yarın annenin ameliyatı güzel geçer Can'ım. Dua edicem.
Bu arada bugün patlama olmuş bak hava alanında, ya bugün orda olaydınız.. Allah korusun. Boku çıktı ülkenin iyice ayyy korkudan napacağımızı şaşırdık yav...
sağol canımbol bol yika canim varsa klimanin onunden ayirma
çok geçmis olsun(
sanki 2 temmuzda gelicem demişti yanlış hatırlamıyosam. haber ver bizedeCan'ım nerdesin sen uçakla mı gelecektin? Haber ver bize geldin mi gittin mi naptın.. Ay çok moralim bozuldu ya
insan kendini çok garip hissediyor değil mi? bunca zaman bu kadar ğatlama oldu ama sürekli gittiğin ya da yakın zamanda buluduğun bi yerde olunca ölüm yakın aslında diyorsun hemde bi hiç uğruna . lanet olası terör.. o yüzden ben senin yerinde olsam gelmezdim diyorum işte.Allahım şimdi okudum haberlerdegelincikgibi içim tuhaf oldu sürekli kullandığımız havaalanı resmen ölüm ensemizde güya havaalanı çok güvenilir didik didik donuna kadar aranirsin nasıl olurda bunlar Allahın belaları içeri girer yahu! AllAh rahmet eylesin yaZık günah sevdiklerine kavusacakti insanlar ne acımasız bir dünya ne kadar kotu insanlar var ((
Hayırlı olsun canım sevindim iki erkek kardeş arkadaş gibi büyürler ne güzel :) sıra bizde bakalım bir ay geçince öğreniriz heralde biz de :)Kız bildin erkek geliyor :) Kim kız demişti unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?