- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
tatlım bana bi çocuk göster çarşı pazarda uslu duran :) gerçi vardır da bize denk gelmez :) Begüm dışarısını çok seviyor uykusu varsa arabasında uyuyorda bazen ama bi mağazaya girmeyegörelim aman allahım.. o arabanın kemerinden fırlayacak nerdeyse etrafı karıştırıcak diye. hele bi kere pazara gittim iki saniye bişey aldıktan sonra döndüm baktım tezgahtan patlıcan almış yiyorYa dışarı çıkıyorum her gün ayazı dolaştırıyorum, parka gidiyoruz falan o Zaman tüm dikkatim onda olduğu için sıkıntı yok seviyor :) ama çarşı pazar mümkün değil iki dk bişi bakamıyorum arka ı döndüğümde her yer darmadağın tüm tişörtler yerde falan :) dışarıda olmak istiyor mağazalarda olmak istemiyor.. Yapısı bu, ah uyusa arabasında o Zaman uyku saatlerinde çıkarım rahat ederim hem :)))
Sen de gerçekten ne iş yaptın ya bu yıl.. Helal olsun walla, benim hiç bir şey gözüm almıyor.. Can silinecek ütü var.. Ama akşamları artık ayaklarım zonkluyor her yerim ağrıyor yine yapamıyorumbi temizlikçi şart oldu bana sanki..
Ayyy ilk defa mı denize girecek? Çok güzel oluyor suyla buluşmaları bol bol yüzsün, simit büyük gelebilir yanı rahat hareket edebilmesi açısından, kolluk daha güzel olur belki ama daha bakarsın :))
Yaaaa ben de gitmek istiyorum artık buralardan sikildimbi ayazı görüyorum bütün gün başka kimse yok burda pfff
Bu arada çeşitli Kuramlar var ve bir çoğu saldırganlık ve cinselliğin içgüdüsel iki temel dürtü olduğunu savunuyor.. Öğrenmeleri gerekmiyor zaten dürtüysek olarak var :)
ahh kuzuma kıyamam geçmiş olsun neden çıktı ateşi acaba? dişlerden mi?Günaydın kızlar, sadece 2 saat uyuduğum bir güne merhaba..
Ayzcık ateşlendi gün akşam, ağladı bi saat sonra da sızdı Uyudu, gece boyu da uyumadı, inledi, Ateş'ini düşürmeye çalıştık hep.. Sabaha kadar hep 38.5 civarı seyretti.. Şimdi sabah bi Ateş düşürücü verdim artık çünkğ git gide artıyordu ateşi.. Uyudu yavrum, Nasıl halsiz, dizleri titriyor resmen ama yine de yaramazlık peşinde kerata :)
Sizler neler yapıyorsunuz bakıyım :))
Evet canim ben de o konuda cok celiskideyim. Gormezden gelince duygusunu gormezden gelmis mi olurum diye. Konussam da kafa vurmaya devam ediyo anlar gibi olmuyo yani. Valla cok yaramaz cikti bizim cocuklar. Bi yere gideyim pisman oluyorum. Hep kosturuyorum pesinde. Iki dk oturamiyorum. Pazar gunu bebek gormeye gitcem bkalim oralarda neler yapcak canavarimHenüz başlamadı ama her an yapabilir :)
Bu çocuklarda çok sık görülüyor diye biliyorum Can'ım ben, birçok da nedeni olabilir ama en önemli nedeni, sinirlendiğinde duygularını ifade edememesi ve tepkisini bu şekilde göstermesi.. Özellikle sinirlendiğinde yağıyor dediğin işin de herhangi bir Ağrı'sı (kulak, dış gibi) olduğu ihtimalini düşünmüyorum.. Bazı çocuklar benimki gibi mesela, yere atar kendimi tepinir ağlar bazıları da öyle yapar.. Korkma sen kendine zarar vermediği sürece bişi olmaz.. Görmezden gelim diyor genelde uzmanlar ama o Me kadar doğru emin değilim sonuçta dikkat çekme aracıyla yapılıyor ve o anda görmezden gelice duygularını açığa vurduğunu önemsemediğimizi göstermeiş oluyoru gibi oluyor.. Yanına gidip, neler hissediyor olabileceğini ona söylemek bence en doğrusu be sonrasında da onunla birlikte farklı bir odaya gitmek veya farklı bir yöne dikkatini çekmek..
Zaman'la geçiyor bu tür şeyler çok sabır lazım, benim ayaz da en nefret ettiğim şeyi yapıyor dışarıda da istediği şey olmayınca yerlere atıyor kendini böğürerek :))))
Ben de onla da cikmak istemiyorum onsuz da oyle olunca da patliyorum. Eskiden hep bi planim olurdu haftasonuÜzülüyorum ama böyle olunca.. Kan ter içinde kalıyorum ve Dışarı sırf bu yüzden çıkmıyorum.. Hatam da burda azlında çıkmam lazım alışması lazım ama işge uğraşmak yerine eve gitmeyi veya evde kalmayı tercih ediyorum salak gibi, kendim ettim kedim buldum
Canim bakiyorum videolara cok tatli cok mutlu kuzucuk masallah. Yerim onu. Tatil ona yaradi. Sen de bi kurtulamadin isten. Cok sorumluluk sahibi fedakar bi insansin bence. Sen de umarim tadini cikarabilirsin tatilin. En azindan ailenin yaninda olmak herseye bedeldir.selam kızlar canlar nasılsınız? yazamadım kaç gündür ama inanın tatil yapmaktan değil iş yapmaktanbenim kaderim bu herhalde..
bizde durumlar idare eder şükür. daha tatile başlayamadığımıx için anlamadık tabii.
yolculuk harika geçti maşallahı vardı Begümün. 8 saatin 4 saatini uyudu. mola verdiğimizde ve feribotta uyanıktı bi de son bi saat uyanıktı ama beni hiç üzmedi. iyiki oto koltuğunu halledebilmişiz asla kucağımda olmazdı. hem güvenlik açısından hemde kucağımda asla durmuyo inmek istiyo sürekli. çanakkalede feribot beklerken bayağı koştu eğlendi sahilde kedilerin peşinden sıpam.
eve geldiğimizde şok olduk ama evi su basmıştı terastaki küçük bi odamızı. komşuşar demişti sağolsun çıkıp temizlemişlerdi öyle bi kabasını ama tabii ev perişan olmuş. inanın dün hayatımın en zor temizliğini yaptım. babam hatta benden daha çok yoruldu. annemi yormamak için üçümüz giriştik bi günde yaptık şükür. ama mahvolduk.
Begüme gelince terasa bayıldı. kocaman terasımız var koşup duruyo. ama bazen de bi ağlama krizi size anlatamam. illa kucağıma gelecek. beni kapıdan çıkarken gördüğü an krize giriyo. yapışıyo bana illa kucak istiyo. iki gündür ilgilenemedim o da haklı ortam değiştirdi bide. inşallah böyle devam etmezde alışır. dün temizlik yaparken terasta anneannesi ilgilendi onun yanında uyudu. inşallah burayada alışıcak bi kaç güne. burası onun için daha iyi eve tıkılıp kalmayacak. bi de şu ağlama krizleri bitse
onun dışında iyiyiz şükür. hava çok sıcak ama istanbul gibi daralmıyo insan tabii. gece kaz dağlarından püfür püfür rüzgar esti öyle güzel uyudukki Begüm bile gece boyu hiç uyanmadan 9 buçuğa kadar uyudu. beşiğini getirmiştim iyiki getirmişim. önce yanımda uyutup sonra koyuyorum. artık evimize dönünce tekrar bi kampa sokarım napalım
Kız olmaz mı, çok var öyle çarşı pazar gezerken uslu uslu duran ve uyuyan benim çevremde de var kıskanıyorum :)))tatlım bana bi çocuk göster çarşı pazarda uslu duran :) gerçi vardır da bize denk gelmez :) Begüm dışarısını çok seviyor uykusu varsa arabasında uyuyorda bazen ama bi mağazaya girmeyegörelim aman allahım.. o arabanın kemerinden fırlayacak nerdeyse etrafı karıştırıcak diye. hele bi kere pazara gittim iki saniye bişey aldıktan sonra döndüm baktım tezgahtan patlıcan almış yiyormümkün değil alışveriş en azından bi sene daha böyle alıştıralım kendimizi
vallahi ben bu sene cidden çok yoruldum.. mecbur kalınca yapıyorsun. inan evde olsam bende üşenirdim. ki daha eve dönüşüm var. halılar yıkamaya verilcek perdeler camlar leş. belki temizlikçi tutarım. sende tut ya boşver canımızdan kıymetli değil. kendime en güzel hediye oluyo vallahi eve temizlikçi tutunca..
Begüm geçen yaz da girdi ama bizim orda. plajlar var bizde de çok güzel yazın gidiyoruz. geçen yaz 5 kez falan gidebildik. ama küçüktü tabii. bu ilk sayılır yani :)
eşinin mi izni yok? keşke sizde kaçabilseniz gerçekten çok iyi gelirdi
saldırganlık konusuna gelince bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü kimse öğretmedi vurmayı. sinirlendi mesela biraz önce bi tane geçirdi suratıma sonra ayağımı tırmaladı. bende sert bi tonla hayır dedim uyardım ama doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum..
Bilmiyorum canım neden çıktığını ama alt dol köpek dişi patlamadı hala, diğerleri patladı da acaba o mı diyorum.. Burun akıntısı falan yok yanı üşütmüş olamaz, ya sıcak çarptı ya da köpek dişi bunaltıyor.. Ama çok zor hastaykrn cidden zaten mızmız hastaykrn de bu 1000e katlanıyor, sürekli kucakta olmak istiyor çünkğ hali yok garibiminahh kuzuma kıyamam geçmiş olsun neden çıktı ateşi acaba? dişlerden mi?
şimdi nasıl peki? hasta olmasınlar ya herşeye katlanır insan yeterki hasta olmasınlar.
bizde durumlar aynı. Begümün nedensiz ağlamaları devam ediyo. keyifliyken çok keyifli huysuzkende inanılmaz kötü oluyor..
dün denizde herkese el salladı. yaşlı amcalara dede diye bağırdı. millete öpücük attı. özellikle erkeklerle elektriği daha iyi kadınlara pek gitmiyo. plajda herkes eridi bitti sevimliliğine. içimden bi de diğer yüzünü görseniz dedim
denize ilk soktuğunda çok ağladı. buraların denizi soğuktur. karadeniz çok ılıktır. ondan ürktü ağladı. dedesi dolaştırdı sakinleşti. sonra kıyıda yavaş yavaş oynattım kovalarla. küçük kızlara aba aba diye diye kıyıda yüzdük acaip sevdi bayıldı. benim hatam ilk çok hızlı soktum sanırım üşümesin diye. ama sevdi yani zaten suyu çok seviyor.
akşam eve geldi koca bi tabak yemeğini yedi ve onun için erken sayılabilecek bi saatte uyudu. hep 12de uyurdu 10 da sızdı yorgunluktan :)
bzide böyle durumlar yani canım..
Hayırlı olsun canım :) aslında böyle olması Berat için güzel erkek kardeşle paylaşımları daha çok olur :))Selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes tatilde ayazbeyaz dışında ben de ankadarayım hala tatil sayılırsa bi annemlerdeyiz bi kaynanamlardayız genelde dışarı çıkıyoruz avm ye filan beratın düzeni alt üst olmuş durumda iştahı zaten yoktu şimdi tamamen gitti sadece sabah kahvaltısıyla diğer günün sabahını ediyor hiçbirşey yemiyor bu arada bugün doktora gittik bizim bebişte erkekmiş :)
o çocuklar bize rast gelmedi :)) aman neyse sağlık olsun. bu yıllar da geçecek. biraz önce komşularımız geldi 16 yıldır komşumuz burda onlar çok yakınız. gelininin de bi kızı bi oğlu var. onların bebekliğini biliyorum düşün. onlar çalıştığı için yazın buraya bırakırlardı. öyle ağlarlardıki. annesi çok zor durumda kalırdı uzakta bide. mızmız huysuz çok zor çocuklardı. şimdi işte onu anlatıyodu anneleri hepsi geçecek ve inan unutacaksın dedi. şimdi biri 16 biri 10 yaşında çocukları. unutuyosun gerçekten hiç dert etme çabucak geçiyo dedi. bakalım görücez :))Kız olmaz mı, çok var öyle çarşı pazar gezerken uslu uslu duran ve uyuyan benim çevremde de var kıskanıyorum :)))
Bizim çocuklar böyle, dediğin gibi ya ağlaya ağlaya alıştırıcaz ya da sabredip bekleyeceğiz :) olan bize olmaya devam etsin :))
Tabiki temizlikçi tutmak çok daha iyi, ben de düşünüyorum zaten ama kimseyi bulamadım tanımıyorum çünkü kimseyi.. Bi de ben hiç tutmadım şimdiye kadar yanı şurayı da sil diyemem, bunun için kaynanayı çağırtmak lazım kadınları iyi yönetiyor walla :))
Eşime vize çıkarsa biz Almanya'ya gitmeyi planlıyoruz canım ağustos ayında, bakalım bekliyoruz işte daha.. Burası çok sıkıcı, hele ev var ya bugün akşamüstü tam 32 derece oldu, ayaz artık ateşten bayılıyordu yavrum
Bence uyarmak lazım, en azından bilsin yanlış olduğunu, tabi hayır deyince bir daha yapmayacak anlamına gelmiyor.. Ayaz mesela inadına yapıyor ve yaparken gülüyor :)) ben yine de söylüyorum anlar anlamaz artık, ileride anlar belki :))
diştendir büyük ihtimal o zaman canım.. nasıl da sıcak olmuş yaa of. hergün havuzuna sok bence onu yazıkBilmiyorum canım neden çıktığını ama alt dol köpek dişi patlamadı hala, diğerleri patladı da acaba o mı diyorum.. Burun akıntısı falan yok yanı üşütmüş olamaz, ya sıcak çarptı ya da köpek dişi bunaltıyor.. Ama çok zor hastaykrn cidden zaten mızmız hastaykrn de bu 1000e katlanıyor, sürekli kucakta olmak istiyor çünkğ hali yok garibimin
Ayyy keşke Begüm böyle devam etse 10da yatmaya güzel bir yatma saatti bence, belki böyle alışınca evde Devam eder :))
Evet soğuk su begümü rahatsız etmiştir ondan ağlamıştır dediğin gibi, olsun alışmış ya sen ona bak :) maşallah sosyal bir çocuk demek ki, severim ben öyle çocukları, benimki pek öyle değil maalesef aşılır inşallah Zaman'la :)))
sağol canım benim. zor olsa da dediğin gibi ailemin yanında olmak güzel. Begüm bi öyle bi böyle ama dediğin gibi mutluykende çok mutlu ve sosyal bi bebek.Canim bakiyorum videolara cok tatli cok mutlu kuzucuk masallah. Yerim onu. Tatil ona yaradi. Sen de bi kurtulamadin isten. Cok sorumluluk sahibi fedakar bi insansin bence. Sen de umarim tadini cikarabilirsin tatilin. En azindan ailenin yaninda olmak herseye bedeldir.
Teşekkür ederim canım evet aynen ben de onu düşündüm en çok berat için iyi oldu hem kardeş hem arkadaş olurlar bi bakıma :)Hayırlı olsun canım :) aslında böyle olması Berat için güzel erkek kardeşle paylaşımları daha çok olur :))
darbe girişimi oldu. ortalık karıştı. olaylar karışık burdan konuşmak da doğru olmaz.Kızlar Selam neler oluyor Türkiye'de böyle haberi okudum çok heyecanlandım gözlerim doldu çok endişeliyim
Canim gecmis olsun kiyamam. Yaramazliktan da hic vazgecmezler sorma. Simdi nasil?Günaydın kızlar, sadece 2 saat uyuduğum bir güne merhaba..
Ayzcık ateşlendi gün akşam, ağladı bi saat sonra da sızdı Uyudu, gece boyu da uyumadı, inledi, Ateş'ini düşürmeye çalıştık hep.. Sabaha kadar hep 38.5 civarı seyretti.. Şimdi sabah bi Ateş düşürücü verdim artık çünkğ git gide artıyordu ateşi.. Uyudu yavrum, Nasıl halsiz, dizleri titriyor resmen ama yine de yaramazlık peşinde kerata :)
Sizler neler yapıyorsunuz bakıyım :))
Canim hayirli olsun. Hep de erkek oldu yaw bu ikinci bebisler:)Selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes tatilde ayazbeyaz dışında ben de ankadarayım hala tatil sayılırsa bi annemlerdeyiz bi kaynanamlardayız genelde dışarı çıkıyoruz avm ye filan beratın düzeni alt üst olmuş durumda iştahı zaten yoktu şimdi tamamen gitti sadece sabah kahvaltısıyla diğer günün sabahını ediyor hiçbirşey yemiyor bu arada bugün doktora gittik bizim bebişte erkekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?