2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar, sadece 2 saat uyuduğum bir güne merhaba..

Ayzcık ateşlendi gün akşam, ağladı bi saat sonra da sızdı Uyudu, gece boyu da uyumadı, inledi, Ateş'ini düşürmeye çalıştık hep.. Sabaha kadar hep 38.5 civarı seyretti.. Şimdi sabah bi Ateş düşürücü verdim artık çünkğ git gide artıyordu ateşi.. Uyudu yavrum, Nasıl halsiz, dizleri titriyor resmen ama yine de yaramazlık peşinde kerata :)

Sizler neler yapıyorsunuz bakıyım :))

tatlım bana bi çocuk göster çarşı pazarda uslu duran :) gerçi vardır da bize denk gelmez :) Begüm dışarısını çok seviyor uykusu varsa arabasında uyuyorda bazen ama bi mağazaya girmeyegörelim aman allahım.. o arabanın kemerinden fırlayacak nerdeyse etrafı karıştırıcak diye. hele bi kere pazara gittim iki saniye bişey aldıktan sonra döndüm baktım tezgahtan patlıcan almış yiyor mümkün değil alışveriş en azından bi sene daha böyle alıştıralım kendimizi

vallahi ben bu sene cidden çok yoruldum.. mecbur kalınca yapıyorsun. inan evde olsam bende üşenirdim. ki daha eve dönüşüm var. halılar yıkamaya verilcek perdeler camlar leş. belki temizlikçi tutarım. sende tut ya boşver canımızdan kıymetli değil. kendime en güzel hediye oluyo vallahi eve temizlikçi tutunca..

Begüm geçen yaz da girdi ama bizim orda. plajlar var bizde de çok güzel yazın gidiyoruz. geçen yaz 5 kez falan gidebildik. ama küçüktü tabii. bu ilk sayılır yani :)
eşinin mi izni yok? keşke sizde kaçabilseniz gerçekten çok iyi gelirdi

saldırganlık konusuna gelince bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü kimse öğretmedi vurmayı. sinirlendi mesela biraz önce bi tane geçirdi suratıma sonra ayağımı tırmaladı. bende sert bi tonla hayır dedim uyardım ama doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum..

ahh kuzuma kıyamam geçmiş olsun neden çıktı ateşi acaba? dişlerden mi?

şimdi nasıl peki? hasta olmasınlar ya herşeye katlanır insan yeterki hasta olmasınlar.

bizde durumlar aynı. Begümün nedensiz ağlamaları devam ediyo. keyifliyken çok keyifli huysuzkende inanılmaz kötü oluyor..

dün denizde herkese el salladı. yaşlı amcalara dede diye bağırdı. millete öpücük attı. özellikle erkeklerle elektriği daha iyi kadınlara pek gitmiyo. plajda herkes eridi bitti sevimliliğine. içimden bi de diğer yüzünü görseniz dedim

denize ilk soktuğunda çok ağladı. buraların denizi soğuktur. karadeniz çok ılıktır. ondan ürktü ağladı. dedesi dolaştırdı sakinleşti. sonra kıyıda yavaş yavaş oynattım kovalarla. küçük kızlara aba aba diye diye kıyıda yüzdük acaip sevdi bayıldı. benim hatam ilk çok hızlı soktum sanırım üşümesin diye. ama sevdi yani zaten suyu çok seviyor.

akşam eve geldi koca bi tabak yemeğini yedi ve onun için erken sayılabilecek bi saatte uyudu. hep 12de uyurdu 10 da sızdı yorgunluktan :)

bzide böyle durumlar yani canım..

Selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes tatilde ayazbeyaz dışında ben de ankadarayım hala tatil sayılırsa bi annemlerdeyiz bi kaynanamlardayız genelde dışarı çıkıyoruz avm ye filan beratın düzeni alt üst olmuş durumda iştahı zaten yoktu şimdi tamamen gitti sadece sabah kahvaltısıyla diğer günün sabahını ediyor hiçbirşey yemiyor bu arada bugün doktora gittik bizim bebişte erkekmiş :)

Pazar akşamı yola çıkıyoruz bu arada muşa döncez annem de yok bu sefer beratla 14 saat bakalım nasıl geçecek

Evet canim ben de o konuda cok celiskideyim. Gormezden gelince duygusunu gormezden gelmis mi olurum diye. Konussam da kafa vurmaya devam ediyo anlar gibi olmuyo yani. Valla cok yaramaz cikti bizim cocuklar. Bi yere gideyim pisman oluyorum. Hep kosturuyorum pesinde. Iki dk oturamiyorum. Pazar gunu bebek gormeye gitcem bkalim oralarda neler yapcak canavarim

Ben de onla da cikmak istemiyorum onsuz da oyle olunca da patliyorum. Eskiden hep bi planim olurdu haftasonu Bol bol cikip hem onlari hem kendimizi alistirabilir miyiz bilmiyorum. Cunku hic oturmayan bir bebek surekli ciksa da oturmayacak yerinde dimi ama?

Canim bakiyorum videolara cok tatli cok mutlu kuzucuk masallah. Yerim onu. Tatil ona yaradi. Sen de bi kurtulamadin isten. Cok sorumluluk sahibi fedakar bi insansin bence. Sen de umarim tadini cikarabilirsin tatilin. En azindan ailenin yaninda olmak herseye bedeldir.

mery60 canim dogru soyluyosun bizi kullanmayi iyi biliyolar hep yeni huylar cikariyolar valla. Bana iyice yaklasmissin insallah siz donmeden gorusebiliriz.

Kız olmaz mı, çok var öyle çarşı pazar gezerken uslu uslu duran ve uyuyan benim çevremde de var kıskanıyorum :)))

Bizim çocuklar böyle, dediğin gibi ya ağlaya ağlaya alıştırıcaz ya da sabredip bekleyeceğiz :) olan bize olmaya devam etsin :))

Tabiki temizlikçi tutmak çok daha iyi, ben de düşünüyorum zaten ama kimseyi bulamadım tanımıyorum çünkü kimseyi.. Bi de ben hiç tutmadım şimdiye kadar yanı şurayı da sil diyemem, bunun için kaynanayı çağırtmak lazım kadınları iyi yönetiyor walla :))

Eşime vize çıkarsa biz Almanya'ya gitmeyi planlıyoruz canım ağustos ayında, bakalım bekliyoruz işte daha.. Burası çok sıkıcı, hele ev var ya bugün akşamüstü tam 32 derece oldu, ayaz artık ateşten bayılıyordu yavrum

Bence uyarmak lazım, en azından bilsin yanlış olduğunu, tabi hayır deyince bir daha yapmayacak anlamına gelmiyor.. Ayaz mesela inadına yapıyor ve yaparken gülüyor :)) ben yine de söylüyorum anlar anlamaz artık, ileride anlar belki :))

Bilmiyorum canım neden çıktığını ama alt dol köpek dişi patlamadı hala, diğerleri patladı da acaba o mı diyorum.. Burun akıntısı falan yok yanı üşütmüş olamaz, ya sıcak çarptı ya da köpek dişi bunaltıyor.. Ama çok zor hastaykrn cidden zaten mızmız hastaykrn de bu 1000e katlanıyor, sürekli kucakta olmak istiyor çünkğ hali yok garibimin

Ayyy keşke Begüm böyle devam etse 10da yatmaya güzel bir yatma saatti bence, belki böyle alışınca evde Devam eder :))

Evet soğuk su begümü rahatsız etmiştir ondan ağlamıştır dediğin gibi, olsun alışmış ya sen ona bak :) maşallah sosyal bir çocuk demek ki, severim ben öyle çocukları, benimki pek öyle değil maalesef aşılır inşallah Zaman'la :)))

Hayırlı olsun canım :) aslında böyle olması Berat için güzel erkek kardeşle paylaşımları daha çok olur :))

Evet benimde öyle ki eminin hepimizin öyledir çünkğ bu yaş çocukları durmaz yerinde :)) aslında hala alıştırmak için şansımız var, ben ağlamalarına tahammül edebilsem, edemiyorum bazen, kızmamak için de elalemin yanında zorlamıuorum.. İleride de mağazadan çıkmak istemicekler anne şunu da alalım diyip duracaklar :)))

o çocuklar bize rast gelmedi :)) aman neyse sağlık olsun. bu yıllar da geçecek. biraz önce komşularımız geldi 16 yıldır komşumuz burda onlar çok yakınız. gelininin de bi kızı bi oğlu var. onların bebekliğini biliyorum düşün. onlar çalıştığı için yazın buraya bırakırlardı. öyle ağlarlardıki. annesi çok zor durumda kalırdı uzakta bide. mızmız huysuz çok zor çocuklardı. şimdi işte onu anlatıyodu anneleri hepsi geçecek ve inan unutacaksın dedi. şimdi biri 16 biri 10 yaşında çocukları. unutuyosun gerçekten hiç dert etme çabucak geçiyo dedi. bakalım görücez :))

inşallah eşine vize çıkar da güzel bi tatil yaparsınız canım. çok iyi gelir sanada inşallah.

hayırı ben deyince etkilemiyo da babası deyince dinliyor. bunların nazı hep bize :)

diştendir büyük ihtimal o zaman canım.. nasıl da sıcak olmuş yaa of. hergün havuzuna sok bence onu yazık

Begüm alıştı dedik ama bugün bi krize girdi plajda sorma.. soğuk geldi deniz daha kıyıdayken bi ağladı. dün çok güzel oynamıştı. ama bugün inan bi saat sakinleştiremedim herkes bize baktı. yanımda da sadece kardeşim vardı. tam toparlanıp gidiyoduk sakinleşti kovalarıyla oynamaya başladı. o ara dayısına bırakıp bi girdim denize serinleyeyim diye. totomdan ter altı çünkğ resmen.

tatil ona güzel yani arada anneme bırakıp gidicem kendim biraz kafa dinliycem.. biraz daha toparlansın diye bekliyorum annem. bi de bot var evde onu alıp doldurup onda yüzdürürüm terasta be denizde belki alışsın diye. öyle yani..

sağol canım benim. zor olsa da dediğin gibi ailemin yanında olmak güzel. Begüm bi öyle bi böyle ama dediğin gibi mutluykende çok mutlu ve sosyal bi bebek.

sen nasılsın canım? eşinle kvlerle ilgili sorunlar ne durumda

Hayırlı olsun canım :) aslında böyle olması Berat için güzel erkek kardeşle paylaşımları daha çok olur :))
Teşekkür ederim canım evet aynen ben de onu düşündüm en çok berat için iyi oldu hem kardeş hem arkadaş olurlar bi bakıma :)

Kızlar Selam neler oluyor Türkiye'de böyle haberi okudum çok heyecanlandım gözlerim doldu çok endişeliyim

Canim gecmis olsun kiyamam. Yaramazliktan da hic vazgecmezler sorma. Simdi nasil?

Canim hayirli olsun. Hep de erkek oldu yaw bu ikinci bebisler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…