2015 Şubat Anneleri

Ay insallah bizimkiler de uslu olur Maralim. Ozledim seni de ben de fazla giremiyorum bu ara. Emre duzeldi tamamen?

Canimm kac gundur yazicam cok gecmis olsun. Hersey ust uste gelmis. Cok korkmussundur eminim. Allah yavrularina bagislamis. Dikkat et kendine. Oglusun da kisa surede iyilesecek eminim hic uzulme. Kv konusuna hic girmek istemiyorum cok sinir bi durum

Canim insallah gececek zor gunler ben inaniyorum. Buyuk bir adim atmissin bile.

Günaydın kızlar berat anlaradayken sabaha kadar mışıl mışıl uyuyordu bir kere ya uyanıyordu ya uyanmıyordu ama evimize geldik yine yarım saatte bir uyanmaya başladı ben hiçbişey anlamadım bu işten neden acaba kendi evinde daha az uyanması lazım değil mi tatilden geldiğimizden beri burnumuzdan getiriyor her gece ankaradayken yer yatağında uyuyordu dün gece yine yer yatağı yaptım belki ona alışmıştır diye yok yine uyandı sürekli tatilde hep dışardaydık çok yoruluyordu ondan mı acaba dedim dışarı çıkardık dün baya bi süre dışardaydık yine çok yorulsun da uysun diye yok yine uyandı sabaha kadar uyku eğitimi vermediğin için diyecek olursanız ankarada da hiçbişey yapmadım ayağımızda sallayarak uyutuyorduk yine ve sabaha kadar uyuyordu uyanmadan artık evimizde bi uğursuzluk mu var nedir diye düşündüm gece gece

Yer degisikligi yolculuk huzursuz yapabilir, bir iki gune eski duzenine girer

Merhaba kızlar, kaç gündür okuyorum ama yazma fırsatım olmadı, telefonu ayazdan Nasıl saklayacağım dersindeyim, telefonu görünce hemen alıyor video açıyor kendi Başına, ben de sadece akşamları ben yemek yaparken izin veriyorum yoksa hiç rahat bırakmıyor beni yemek yaparken

K Kafkanistan canım, Allah korumuş seni, berkimiş sadakan varmış, okurken tüyleirm diken diken oldu çok geçmiş olsun sana da oğlunla da.. Şimdi iyisiniz inşallah? Küçük çocuk ayağı kırılması da kötü olmuş yazık yavrum..

yeb4 canım, annen inşallah bir an önce iyileşir de sende birazcık dinlenirsin, o kadar bekledin yazın gelmesini azıcık dinlenirim diye yine fırsat olmadı.. Sağlık olsun ama, inşallah em kısa Zaman'da toparlanır anneciğin..

MaRaL_ ah Maral o sıcaklar burda da var.. Evin içi akşama doğru 32 derece oluyor tam çıldırmalık, kan ter içinde kalıyoruz ayazla.. Tabi gece uykuları da sıcaktan dolayı cozuttu..

mery60 kv yi takma Dicem ama Nasıl olacak burnunun dibinde sürekli.. Umarım üçünüz tatile gidersiniz bir de dediğin gibi o Zaman unutursun olanları.. Ben şu an çok rahatım, çok yoruluyorum, ayaz iki dk Tuna gibi yerinde durmuyor ama olsun kafam rahat.. Eşimi de akşamdan akşama görüyorum dert yok bişi yok yanı :)))

angeloflove canım umarım ilaçlar ve tedavi sana iyi gelir, ki eminim iyi olacak, sen yeter ki istekli ol! İhmal etme bizleri de ara ara yaz, anlar kurtul içindekilerden :)

BRBM canım, yine kürkçü dükkanına dönmüşsün :) Çocukşar yer değiştirince kafaları karılıyor, uyum sağlamaları biraz uzun sürüyor biliyorsun :) benim fikrim şöyle, Çocuklar basıl kötü şeylere çabuk alışıyorlarsa biz de iyi şeylere çabuk alışıyoruz.. Yanı uyku, yemek vb gibi konularda 1 ay deliksiz uyudu tamam oldu bu iş olmuyor maalesef, her zaman hazırlıklı olmalıyız, sonuçta biz de her zaman aynı değiliz.. Ayaz da çok güzel uyuyordu bir süredir ama şimdi bozuldu yine, uyanıyor bi de eğer yatak odası kapısını kapatmazsam yataktan çıkıp evi turluyor deli :))

Öyle işte kızlar.. Bana da bugün görümceler kv kp geliyor, aman ne özledim bilemezsiniz.. Yemek yapmak, tatlı yapmak, temizlik yapmak lazım ve az önce haber verdiler 3te geliriz diye.. Ayaz oğlan uyuyor şu anda bakalım Nasıl olacak

Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :)

sağol canım benim teşekkür ederim.. inşallah güzel olur herşey.

sıcakları dört gözle bekledik ama gerçekten hepimiz mahvolduk ya. cidden çocuklar çok etkileniyor. ben cildiyeye götürdüm ya doktor kesinlikle klimalı ortamda durmalı serin olmalı hep dedi. çünkü terleyince gözenekler kapanıyor ve egzamasını azdırıyormuş. kaşıntıda cabası. hep karşı çıkıyordum eşime klima için ama çok iyi oldu. çünkü bizim evde sizinki gibi inanılmaz sıcak. babam yazın gelince köye çıkmak istiyodu bizde kalmak istemiyodu bana rağmen düşün. o kadar sıcak oluyor yani.

sürekli duşa sokuyorum bende burda denize gitmediğimiz zaman, ya da terasta havuza. sende yapıyosundur ne kadar mutlu oluyorlar dimi :)

Hherhalde bizim kuzuların tam haylazlık zamanları canım. inan Begümde iki dakika durmuyor. hep bi yaramazlık peşinde. anlattım ya telefonumu nasıl artı terastan bu günlerde geçecek ama ya herkes öyle dediğine göre. laftan anlayacaklar, mantık yürütebilecekler. şu an hala bebekler :)

kaynananlarda ne kadar erken haber vermişler sağolsunlar. kendini zorlama yapabildiğin kadarını yap küçük çocuğun var hiçde ayıp olmaz.

Aynen canım dükkanımıza döndük :) tabi ki değişiyor bebekler aynı olmazlar sürekli ama tatile gitmeden önce hiç uyku düzeni yoktu anlatmıştım sabaha kadar uyanıyordu yarım saatte bir ama ankarada hiç uyanmadı belki bir iki kere uyanmıştır ama şimdi eve dönünce yine tatile gitmeden önceki düzensizliğine döndü kısacası kendi evine gelince dengesi bozuluyor çocuğun halbuki tam tersi olur genelde tatilde düzen bozulur eve gelince düzelir bizim evde ne var da uyuyamıyor onu çözmüş değilim canım :)

Ay insallah bizimkiler de uslu olur Maralim. Ozledim seni de ben de fazla giremiyorum bu ara. Emre duzeldi tamamen?
Installah canım
Emre iyi turp gibi maşallah. Bu hafta oyun grubuna da başladı
Ağustosta varsa kuran kursuna git dedim
Okul yoksa oyun grubu varmış o yoksa Kur'an kursu varmış oda yoksa okul varmış
Evde rahat durmuyorum hiç dedi bana. Bi yaşıma dha girdim hiç böyle şeyler demezdi emre, severdi değişik aktuvutelerı

Evde rahat olmak derken bilgisayar oyununu kastediyor olmalı, boş kaldığı her dakikayı pc oyunuyla geçiriyor çünkü
Şimdi kolay valla hakan büyükler de çok zorlanıyorym ben
Zaman makinesi olsada içine ben girsem çocuk olmak istiyorum büyümeyim kalıyum öyle

Ankara nun havası nasıl canım oraya göre. Daha serin deilmi
Bence havadan olabilir
Hakan bile kere uyanıyor kardeşime gittiğimdede aynı uyandı

Ankara nun havası nasıl canım oraya göre. Daha serin deilmi
Bence havadan olabilir
Hakan bile kere uyanıyor kardeşime gittiğimdede aynı uyandı
Bilmiyorum ki canım havadan mıdır bana aynı gibi geldi ankarayla muşun sıcaklığı iki yerde kavruluyor sıcaktan annem de diyor muşun havası yaramıyor ona diye

Bilmiyorum ki canım havadan mıdır bana aynı gibi geldi ankarayla muşun sıcaklığı iki yerde kavruluyor sıcaktan annem de diyor muşun havası yaramıyor ona diye
Ne zaman kurtuluyorsunuz siz Muş'tan :))
Bu arada kpss. E oldunuz ertelendi mi?
İlk bölüm Nasıl iyi bir almışsındır inşallah

Canim benim vala okuyunca ben yoruluyorum. Ne kosturdun ya.
Laftan anlayacaklari gunleri iple cekiyorum. Sabirsizlaniyorum. Su ara en tehlikeli donemdeler. Hem asiri meraklilar tehlikeye bayiliyolar hem de tam olarak laftan anlamiyolar anlasalar da islerine gelince duyuyolar. Ben de Duru'yla gittigim her ortamda bi 5dk oturamiyorum. Hep ayaktayiz hep kosuyoruz. Dun bi merdiven buldu inan ki en az 20 kere cikip inmisizdir merdiven hastasi. Iyi ki evim dubleks degil valla.

Ne zaman kurtuluyorsunuz siz Muş'tan :))
Bu arada kpss. E oldunuz ertelendi mi?
İlk bölüm Nasıl iyi bir almışsındır inşallah
1 senemiz var canım önünüzdeki yaz tayin isteyebilecek eşim ama iyi yerler gelmeyebilir diyor kpssden umut yok 60 aldım ilkinden alan sınavı da bu hafta sonuydu ama 1 ay sonraya ertelendi canım atanma ümidim pek yok ama sözleşmeli bari alınaydım iyiydi :)

Canimm kac gundur yazicam cok gecmis olsun. Hersey ust uste gelmis. Cok korkmussundur eminim. Allah yavrularina bagislamis. Dikkat et kendine. Oglusun da kisa surede iyilesecek eminim hic uzulme. Kv konusuna hic girmek istemiyorum cok sinir bi durum
Çok sağol Can'ım daha iyiyiz şimdi

Selam kızlar. nasılsınız? K Kafkanistan şimdi okudum çok geçmiş olsun canım. herşey üst üste gelmiş allah tez zamanda ferahlık versin..

Bizde durumlar normal. Begümün keyfi yerinde koşup oynuyor tüm gün. regl oldum bugün denize bi süre ara vericez. babamla kardeşimde bugün istanbula gitti. hem tercih yapacaklar hemde babam pazartesi annemin sonucu çıkmış mı diye bakmaya gidecek. dört beş gün kızlar takımıyız yani. zaten araba yok denize gitmekde zor olurdu iyi denk geldi.

onun dışında hep böyle diyorum ama çok yorgunum kızlar ya. eskiden böyle değildim neler yapardımda yorulmazdım. tamam çocuk başlı başına yorucu iş ama yinede çok çabuk tükeniyorum. hele şu bel fıtığı beni mahvetti. akşam hava serinleyince pazara çıkalım dedik mahvoldum ya bacaklarım nasıl ağırdı anlatamam. on beş dakika yürüyorum bacaklarım beni taşımıyor artık. daha bu yaşta böyleysem bakalım ilerde ne olacak, allah beterinden korusunda..

öyle yani kızlar, her yorguun hep bitkin..

amanın iyiki değilmiş cidden :/ ben bi yere gitmek istemiyorum inan hele yemek yiyeceğim bir yere uzun bi sğre gitmeyeceğim sanırım. mama sandalyesi hayat kurtarıyomuş bu arada onu anladım. yazlıkta yok ya mahvolduk resmen her yemeğimiz olaylı.

allah sağlık versin onlara en zor zamanları ama elbet gelip geçecek bu günler, hatta arayacağız..

Hey millet naparsınız :)
Dedim bi gireyim bapıyor kızlar ig den takipteyim hepinizi danalar büyüdü hatta bakıyorum da bi çok kişi ikinci bebişi bekliyor ama bende o cesaret yok ne yalan söyliyim :)
Özlemişim buraya yazmayı hepiniz iyisiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…