2015 Şubat Anneleri

Canim gecmis olsun kiyamam. Yaramazliktan da hic vazgecmezler sorma. Simdi nasil?
İyi canım benim, ateşi gitti ama gece hiç uyumadı yavrum, sabah kalkınca bi baktım ki son köpek dişi de bembeyaz çıktı çıkacak.. MaRaL_ inanmıyor ama köpek dişler hakikaten zorluyırmuş çocukları onu anladım, özellikle de bi türlü patlayamıyotss.. Maral kız nerdesin bu arada :)

Ben iyi değilim ama, hepimiz gibi moralim çok bozul, geleceği düşünüyorum, artık gelecek ile ilgili hayal bile kuramıyorum, Ayaz'ın yüzüne baktığımda ağlayasım grliyor, en ufak bir sesi bomba beta silah sanıyorum.. Çok garip bir haldeyim..

arkadaşlar Merhaba hem tunanın peşinde koşmaktan hem de ülkenin Genel sevimsiz ruh halinden yazamadım bir türlü. tek tek yanıt veremiyorum kızlar nolur kusura bakmayın. en basitinsen şu an bile tuna toprakla oynuyor yer gök ağız burun toprak içinde ben de peşinde ayakta yazıyorum buraya. aşırının aşırısı yaramaz ötesi. nerde tehlikeli bi oyun var onu bulup çıkarıyor. inatçı bir serseri oldu. dün gece gaz sancısından uyutmadı. Bütün gün suyun içinde üşüttü sanırım. kv ile beraberiz. oda ayrı bi sıkıntı zaten. aöan anlatmaya değmez.

ülke desen bok çukuru kıvamında. olan gariban gencecik askere polise oldu. allah topunun belasını versin.
hiç keyfim yok. gelecekten endişeliyim. yapılan kıtlamaları aklım almıyor. kaderde darbe de görmek varmış. yazacak çok şey var da .. korkuyorum açıkçası..

öptüm kızlar bebeleri de sizleri de!

merhaba hanimlar
ulkemin ve sizlerin yardimcisi olsun rabbim
kardesimin yanina gittim 4 gun ugune bugu geldik
hiç bisey anlaamdim hakanin uykusu yemesi pesinde kosucam diye
artik çok yoruldum bi yerde hata yapiyorum ama nerde bulucam insallah ..

Ben de diyorum nerde bu kadın :)
Ya merak aynı sorun bende de var.. Yaşlandım artık, ayazı yedirmeye çalışmaktan ve uyutmaya çalışmaktan usandım, bıktım demek istemiyorum ama harbi bıktım
Sürekli meme istiyor gün boyu, oynamıyor, bişiler oynatmaya çalışıyorum yok, her şeye ağlıyor, sabah bi saat ağladı uyanınca emzirmedim diye ben de inat ettim emzirmedim.. Sinirlenirim bozuluyor ne yapıyor veya yağacaksan bana da söyle de ben seda yapyım yoksa akıl sağlığımı kaybedicem

valla birakiyorum agliyor napuicam
ama bi yere gittiysem utaniyorum halimden,insan içine çikmak istemiyorum inan
gittim guya gezmeye ama nasil durdum bi be bi Allah bilir gelmek için saatleri saydim, esime giderken ben kalicam sen kendin gel deemistim , o çalisiyor ama benim çocuklarin bi engeli yok klmak için, gelinlede iyi anlasiriz yegenim çocuklarla guzel oynar ,evleri musait ama iste amasi varrrr
kendimi eve zor attimm
b ugunde ishal gibi civik kaka yapti iki defa 1 saat içinde sahdik sahbaz oldukk
emzirme pek yok bende sutum çok az çogu zaman emzirincede susmaz zaten , sussada iki dk durmaz

esim abiside boymeydi diyor bebn unuttum hatirlamiyorum
sabir çekiyorum ya nsabirrrr

Selam kızlar Allah ülkemizi vatanımızı ailemizi evlatlarımızı bizi korusun inşallah
Siz Türkiye'de sıkıntı içindeyken bende burada sıkıntıdaydım ödüm koptu resmen darbe olacak die sonraki gün boğuluyordum gölde Amerikalı bir kadın kurtardı Allah hidayet versin lütfen yüzme bilmeyen ya da yeni öğrenen acele etmesin çok kötüyüm psikolojim alt üst düşündükçe sanki yeniden bığuluyorum
Neyse kendimi geçtim bir sonraki gün yani dünde oğlumun bacağı kırıldı ama pazar olduğu için uzman doktor bulamadık bir günü de Ağrı'yla sızıyla alçısız atlattık
Bugün götürdük doktora ağlamaktan yüzü gözü şişti kırık çok büyük anestezi ile uyutalım öyle alçıya alalım dediler damar bulamadılar bir saat aradılar çok ağladı yavrum en sonunda kucağımda anestezi verdiler oğlumun o halini birden gözü açık bilinç kapalı halini görünce odayı ağlayarak terk ettim güya elini bırakmayacaktım hiç dayanamadım Çok şükür şimdi iyi uyuyor ama ben bu günlerin bende bıraktığı yaralarla yaşamaya çalışıyorum
En çok Can'ımı yakan da Kv kp e benim boğulmamı dalga geçer gibi anlatışıydı
Onun anası da bugün boğuluyordu dedi
Kp kim seher mi
Evet
Yüzme biliyor muymuş
Yok da söyledim dinlemedi
Ben yanlarına geçince de sustu hemen
İnsan heryerde kızım dediği insanın arkasından onun anası diye bahseder mi
Allah korudu evlatlarına bağışladı der çok üzüldüm zaten onun yüzünden oğlumun da bacağı kırıldı anne o tahtaların altı boş dedim çok bağırma rahat bırak görünce gitmez dedi ve paat oğlum boşluğa düştü çektiğim acılar böyle iciniz kararmış olabilir Hakkı'nızı helal edin şayet ben çok üzgünüm dertleşmeye ihtiyacım var Türkiye'de olsam hemen annemin kollarına koşardım

ah canım benim yaa.. ne kadar zor günler geçirmişsin. çok çok geçmiş olsun yavruna. bol bol kemik suyu içir, çabucak kaynasın kırığı. sana da ayrıca geçmiş olsun. bunca sıkıntı üst üste gelince bunalman çok normal. üzme kendini evlatların için güçlü ol. hele başkaları için hiç üzme. insan olan zaten demez öyle şeyler. değmez yani. sen gel bize anlat derdini. biz seni anlıyoruz merak etme. .

Cok gecmis olsun.ust uste cok zor seyler yasamissin.kirik kucuk olduklari icin cabuk kayniyor.kuzeniminki de iki yerden kirilmis kayakta.gecmezse ameliyat demis.3 yasinda o da.20 gunde kaynadi.insaallah seninkininde cabucak kaynar.

çok çok geçmis olsun canim ,Allah korumus seni evlatlar'ina bagislamis
ogluna da acil sifalar olsun insallah uzulme onun kemigi çok çabuk kaynar

az once baabmin karisyila konustum senin buyuk oglunda boyleydi , bizdeyken bi ekresinde sabaha kadr araliksiz aglamisti dedi untttum ben onlari

ama bi keresinde halama gittik , ev kalabalik halamla ayni odadaydik, çocuk saatlerce agladi sonrasinda halam ben boyle çocuk gormedim demisti emreden için :) 6 çocugu 10 dan fazla torunu var halamin da :) o geceyi unutmuyorum ama utanmistim insanlari butun ahaliyi rahatsiz ettigimiz için

neyse uyzun lafin kisasi emrem simdi çokkk dadli akilli bi çocuk , sunnetinde bile aglamadi pansumani disinda, bi santranç oynuyor buyuk kuçuk demez onune geleni yeniyor valla ben zor basediyorum, bilgisayarla falan oynayincada kazaniyor
okulunda çevrede çok sevilen bi çocuk, evde biraz yaramazlik yapar ama disarda kurallara uyar hatta fazla sessiz kaliyor keske biraz daha sesi çiksa disardayken boynu bukuk gezmesini hiç istemiyorum

bunu niye anlatiyorum ???
hakan da simdi abisinin ku_çuklugu gibi buyukluk halide benzer insallahhhh
2 seneye cillooppp gibi uslu bi çocuk beni bekliyor insallah yani bizi bekliyor gelincikgibi imm:))

su an benim oglan kucagimda emiyor,youtubeden gelin damatli dugun videosunu açtim ona bakiyor yani keyif yapiyorrr sipammm
bacaklarini da ayirdi tam aga keyfi :)

o zaman bu topiğin en uslu çocuğuna benim sahip olmam gerekiyor MaRaL_
ben de aile içi çok şiddetli zamanlar geçiriyorum. vaktim olsa size uzun uzun anlatmak isterdim. Psikolojik tedaviye başladım. ilaç kullanıyorum şuan. ilaç ve terapi beraber götürcez dedi drum. inş. bu zor günleri de geçircez Allahın izniyle.

Çok sağol Can'ım

Cok sevindim senin adina.insaallah kisa zamanda neticelerini almaya baslarsin.

bizim uyku saatleri iyicensasirdi
bu sabah 10 da uayndi benimki tabi ogle geç yuyyacak e aksmda
sicakdan duzen falan kalmadi, çocuk uyaniyor basliyor esnemeye uykusunu alamdan uyandigi içn
hele aksam done donee zor uyudu yavrumm 30 derece evim klima fln da yok tabi
esim pervaneyi getirevekdi unutmus
neyse yarina yagmur geluiyor serinliycez insallah

Selam kızlar okuyorum ama yazamadım bizim için tatil bitti dün geldik ankaradan evimize valla insanın evi gibisi yok bugün işteyim çalışıyorum eşim de berata bakacak okullar açılana kadar okul açılınca da kaynanam ya da annem ikisinden biri gelicek berata bakmaya yolculuğumuz iyi geçti sayılır sadece bingölden sonra berat baya ağladı durduk biz de otoyolun kenarında arabadan inince sustu ama gelen geçen araba bize bakıyordu tabi napıyolar diye neyse bindik yine eve varana kadar uyudu neyseki başka sıkıntı olmadı şükür bu sıcaklarda çalışmakta hiç çekilmiyor ama mecbur işte

selam kızlar.. nasılsınız? umarım iyisinizdir.. yazamadım çünkü internet paketim bitti. şu anda da babamdan bağlandım yazmak için.

okuyamadım geçmişi çok fazla o yüzden inşallah herşey yolundadır. ülkecek zor günlerden geçiyoruz ona da canım sıkkın allah sonumuzu hayır etsin..

bizde durumlar ne diye sorarsanız vallahi tatile mi geldim tatil mi bana geldi belli değil. o kadar yorgunumki koca yaz günü bana yetmiyor. annem kendini toparlayamadı daha kolay değil ameliyat sonuçta. arada bir yemek yapıyor Begümle ilgileniyor ama çok yoruluyor. o sağlıklı olsa yükümü çok hafifletirdi hiç bişey yaptırmazdı ama napAlım feda olsun. yeterki şu sonuçlar iyi çıksın.

Begüm buraya alıştı artık çok fazla nedensiz ağlamaları yok. burda keyfi yerinde kocaman terasta dört dönüyor. bizimkilerle arası çok iyi özellikle dedesiyle. yine de zorluyor tabii acaip yaramaz bişey oldu bi dk yerinde durmuyor sürekli haylazlık peşinde.

hergün denize götürmüyorum çünkü dayanamam. inanılmaz yoruyor. zaten denizi sevdi mi sevmedi mi anlamadım. bazen girmek istiyor bazen ağlıyor. bugün mesela kovalarıyla bile oynamadı zehir etti bize. genel olarak sevmedi denizi sanki ya bi türlü orda keyifli olamadı. terasta bota su koyunca mutluluktan uçuyor ya da banyo yaparkende aynı.

neyse çok zorlamiycam zaten göbeğinde egzamalar azdı. iki gece bir saat boyunca deli gibi kaşınınca cildiyeye götürdüm merhem verdi. denize girsin ama güneşe çıkmasın dedi. o nasıl olacaksa. zaten saat 4ten sonra gidiyoruz. merhem biraz iyi geldi rahatladı şükür. burda çok yorulduğu için kesintisiz uyuyo o da çok iyi oldu bide gece beni ayağa dikse iyice nalları dikerdim.

ama ben tatilden hiç bişey anlamadım tabii o ayrı çooook yorgunum kızlaaar..

onun dışında tüm kuzular gibi sevimli bişey oldu çıktı başıma. mahallede herkesin gözdesi. sokaklarda kedi kovalıyo. geçen babamla çıktılar babam kediyi öptürdü dizleri yara bere içinde ama umrunda değil gayet mutlu. bi de konuşması gelişti baya herşeyi tekrarlıyor.

haaaa bi de üç saat önce terasta uzanıyodum telefonum yanımdaydı Begüm sen gel al telefonu terastan aşağı at inanın 5 saniyede oldu herşey. ve asla atma huyu yoktu. gitti telefon diye ağliycam ben nerdeyse kardeşim indi aldı. beşinci kattan düştü hayatta kurtulmaz dedim hemde yepyeni eşimin hediyesi. meğer bizim bahçedeki büyük ağaca takıla takıla düşmüş toprağa hiç bişey olmadı çok şükür. yaramaz şey ya artık atmayada başladı vay halimize.

neyse sağlık olsun. durumlar böyle kızlar biraz uzun oldu kusurabakmayın. eşimde izin alıp gelebilecek mi bu ülkedeki durumlardan dolayı o da muamma.. bakalım neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…