tamam canım isimleri karıştırdım ondan tekrardan sormuşumyazmıştım biraz önce 50 nin altında ama kız dedi.
Aynen gitmiyo o tat ne yersen ye
aynen canım en önemlisi o :)çok sorduk ama bi dahaki muayene bakalım dedi.hayırlısı canım be sağlıklı olsun da
aynen canım en önemlisi o :)çok sorduk ama bi dahaki muayene bakalım dedi.hayırlısı canım be sağlıklı olsun da
Doktorumuzdan mutlu döndük çok şükür
İkili testimiz yapıldı, ense kalınlığı iyi çıktı dedi bakalım 10 gün sonra asıl sonucu çıkacak
Doktor ultrasonla bakarken hareket etmesi için göbeğimi hoplattı yavrum sıçrayıverdi elleri ayaklarını ilk kez hareket ederken gördüm
Sonrada gözümüzün önünde parmağını ağzına götürüp emmeye başladışok oldum
Devit-3, Ferrum Fort, Decavit'e başlıyorum bugünden itibaren bakalım. Cinsiyetimiz için birşey öğrenemedik
Okuduğunuz kitapları paylaşabilir misiniz? Ben yurtdışında yalnız yaşadığım için kitaplara gömülmüş durumdayım çok beğendiğim nir kitabı sizinle paylaşmak istiyorum ve okumanızı şiddetle tavsiye ederim ve tavsiye edeceğiniz kitap varsa gezmeye gelecek olan arkadaşlarıma sipariş edebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynen gitmiyo o tat ne yersen ye
olayı kaçırdım ama H&M mi yok bursada aaasanki ben gördüm alışveriş merkezinde ya :S
Benim de yanma bulantidan baskin hic de azalmiyo meret
Onun tadi da kotu geliyor icemiyom ki ; (
suphen varsa ver bi tahlil gebelikte illet seylerden biri bu idrar yollari da
ben de yiyemyiyemiyorum tatli erkej mi acep
="_Aliya_, post: 36488676, member: 597388"]öhüümmm öhümmmmmmmm
Evet Bendeki A o kitabın B olması lazım not aldım. Teşekkür ederim. :)
aynı kitabın 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' isimli olanı var onu okuyorum hafta hafta her şey harika bir şekilde yazıo. çok memnunum o kitap olmasa ben sürekli ay şu oldu ay bu oldu diye panik içinde gezerdim. bir hamilenin başına gelebilecek her şey detaylı bir şekilde yazıo. çok faydasını görüyorum tavsiye ederim..
Kızlarrrrr ikili testimin sonucu temiz cıktıçook mutlu oldum ayrıcaaaaaaaaa KIZ görüyorum ama yanılabilirim dedi çook mutlu oldum bebişimide gördüm cook hareketli ve sanki hafif dombik olcak
Bu güzel bir başlangıç olabilir o zaman bebeğin hakkında merak ettiğin her şeyi öğrenebilirsin. Ehliyet sınavı için de tavsiyem soru kitapçığı alıp soruları ezberlemeni tavsiye ederimKitap mı
Hiç okuma alışkanlığım yok maalesef
Çocuk olmadan ehliyete yazılmak istedim
Okursam sürücü kursu kitabını okuyacam daha
Kızlar naneli sakız çiğnemeyi denediniz mi?
ya kızlar beslenmesine ciddi anlamda dikkat eden var mı? Mesela ben çalıştığım için yok ceviz yok arada meyveler bilmemneler yapamıyorum. İş yerinde çok zor oluyo çünkü. Zaten ceviz içim almıyo hala yağlı gelio ve mideme çok dokunuo. Ben normal hayatıma devam ediyorum. Zararlı şeyleri seven biri olmadım zaten hiç bir zaman ama dediğim gibi ekstra şunu bunu yemem lazım yapamıyorum
Zeytin seviyorum nedense
Bi de su
Kızlarrrrr ikili testimin sonucu temiz cıktıçook mutlu oldum ayrıcaaaaaaaaa KIZ görüyorum ama yanılabilirim dedi çook mutlu oldum bebişimide gördüm cook hareketli ve sanki hafif dombik olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?