2015 Şubat Anneleri

Meraba serefnaz bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı üstelik hiç şikayetim yokken. Ben ayda bir idrar veriyorum ağrı eşiğim yüksektir çünkü bazı şeyleri hissetmem kontrol amaçlı verdim. Üst sınır 200ken benimki 2009 çıktı! Bende antibiyotiğe başladım ama 2.gün ishal oldum doktorumda yan etki dedi kesti. Yarın tekrar gidip test yaptıracam geçmemişse başka bir ilaç verecek sanırım. Ben iş yerinde wcye gidemiyorum kadın-erkek ortak wc midem almıyor. Çok sıkıştığım için olduğunu düşünüyorum. Sende idrarını çok tutuyorsan ondan olabilir. Geçmiş olsun

Ben demir hapını içmiyorum bu yüzden ama hala ağzımın tadı garip

nasilsin canm[/QUOTE]

bence bu belırtılere kulak asma canım. yanlıs cıkıyor bır cok zaman. sen doktorun soyleyecegıne bak
Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi

benım gobiş baya baya cıktı cnm. artık anlıyor herkes hamıle oldugumu. saklamak mumkun degıl yanı

Ben demir hapını içmiyorum bu yüzden ama hala ağzımın tadı garip
Bu güzel bir başlangıç olabilir o zaman bebeğin hakkında merak ettiğin her şeyi öğrenebilirsin. Ehliyet sınavı için de tavsiyem soru kitapçığı alıp soruları ezberlemeni tavsiye ederim
İnşallah
Teşekkür ederim ( :

C

Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnm

Rica ederim canım. Burda birbirimizin içine korku salmak için değil doğru bildiğimizi aktarmak birbirimizi rahatlatmak için varız. Yazışmalardan sonra tedirginliğinin arttığını farkettim yorum yapma ihtiyacı duydum. Doktor serbest betahcg değerinin yüksek olduğunu söylemiştir. Buda olumsuz bişey anlamına gelmez. Bende ikili test için kan verdim sonuç çıkmadı henüz ama 4lü testi de yaptırmayı düşünüyorum. Sevgiler :)

Gözün aydın , darısı başımıza ben daha sonucu almadım
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorum yaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi :) çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken :)

Kızlarrrrr ikili testimin sonucu temiz cıktı çook mutlu oldum ayrıcaaaaaaaaa KIZ görüyorum ama yanılabilirim dedi çook mutlu oldum bebişimide gördüm cook hareketli ve sanki hafif dombik olcak
hadi hayırlı olsun bakalım ve gözünaydın . herkesin kız olacak heralde.
kızlar hareketli oluyormuş.

Bende 12.sinde verdim 15.inde alacam nasipse sonucu, hayırlısı
Gözün aydın inşallah değişmez ama sen yine de pembe bi hazırlığa başlama, bekle bence :)

hadi hayırlı olsun bakalım ve gözünaydın . herkesin kız olacak heralde.
kızlar hareketli oluyormuş.
kız gibi evladın olsun derler şaka bi yana cok kız haberi aldık cidden çok çok teşekkür ederim
Bende 12.sinde verdim 15.inde alacam nasipse sonucu, hayırlısı
Gözün aydın inşallah değişmez ama sen yine de pembe bi hazırlığa başlama, bekle bence
yok tam neticelensinde bakalım hemen gaza gelipte almam cnm :) doktorumu değiştircem ya 16. haftada yeni doktora gitcem inş o en güzelinden en kesininden verir müjdeyi bana :)

Canim sana da geçmiş olsun benim de 2 binlerin ustu cikti deger ve dunku asiri bulantiya kadar agri yanma gibi sikayetim olmadi. Wc isi evdeyim ve aksi gibi tuvaletten beri gelemeyen bir tipim hani mikrop kaptim desem onu da konduramiyorum. Bir ay kadar evvel kum dokmustum onun devaminda bi enfeksiyon mu olustu farketmedik de ilerledi artik bilemiyorum gecer inşallah

Merhaba... 11. hafta kontrolümde doktor yüksek ihtimal bir oğluşum olacağını söyledi Tabi yine de bir yanılma payı bırakalım dedi ama doktorlar genelde yapısından anlıyorlar pek değişeceğini sanmıyorum Ense kalınlığı 2.5 cm'e kadar normal kabul ediyorlarmış, bizimkinin ensesi çok şükür minicik 0,5 cm. İkili testimin sonucunu da şimdi doktorum arayıp haber verdi. Hiç bir problem yokmuş çok şükür 14. haftada dörtlü testimiz var bir de o da hayırlısıyla güzel çıkar inşallah. Daha çok varken adım adım ilerliyoruz artık hissetmeye başladım.

nasıl yaaaaa
elini ağzına mı götürdü
ayy çok heycanlıııı

evet canım ya biz tam bak bak hareket etti derken hoooop parmak ağızda
doğru mu anladım diye şaşırdım doktora sordum evet evet parmağını ağzına götürdü deyince çok şaşırdım
Allah'ım çok garip birşey ya içimizde bir canlı bizden habersiz hareketler yapıyor ruhumuz duymuyor (henüz)
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle süreçlerimizi tamamlar yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz..

Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktan :) ikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?

nasıl yaaaaa
elini ağzına mı götürdü
ayy çok heycanlıııı

ya bayıldım yaa
bende görmek istiyorummmm
ya

ayy yesin onu teyzesii
tekme atmıştır kızz
öyle durumlarda hemen göbüşünü ovuşturup salavat getir yerim yerrrr oyhh

selam kızlar uzun zamandır girememiştim bebişerimiz büyüdü dimi artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…