Günaydın dünkü aşırı bulantılarm normal degil diye gece acile gittim nöbetçi dr muayene etti bebisimi gördüm büyümüş kuzum. Dönmüş sırtını uyuyordu zahmet edip donmedi edepsiz
yine kum dokuyorum sandim ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu cikti hem de en bol bakterilisindensasirdim kaldim o kadar su iciyorum evden ciktigim yok nerden cikar bu enfeksiyon aklim almadi. Kulturun sonucu beklemeden antibiyotik baslatti gunde uc kez tez sifa olur insallah da bebisim etkilenmez. Gece yarisi geldim az biraz uyumusum iyi gibiyim derken uyandim ayni bulanti devam
siz siz olun degisik her bulanti vbde tahlil verin muhakkak
ben demir hapı içmiyorum vitamin içiyorum ama benimde aynı öyle ağzım uzun süredir sanırım hamileleikten :)o tat demır hapından ıste kızalr bende gıcık oluyorum..
Benim de yanma bulantidan baskin hic de azalmiyo meret
Onun tadi da kotu geliyor icemiyom ki ; (
suphen varsa ver bi tahlil gebelikte illet seylerden biri bu idrar yollari da
ben de yiyemyiyemiyorum tatli erkej mi acep
="_Aliya_, post: 36488676, member: 597388"]öhüümmm öhümmmmmmmm
Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
İnşallahBu güzel bir başlangıç olabilir o zaman bebeğin hakkında merak ettiğin her şeyi öğrenebilirsin. Ehliyet sınavı için de tavsiyem soru kitapçığı alıp soruları ezberlemeni tavsiye ederim
C
Canim benim cok sagol yorumun icin zaten doktorum telde sonucun iyi ama kan degerin biraz yuksek dedi bende onu anlamadim ondan 4 lu yapalim dedi sanirim dedigin gibi onlem icin cok tskederin cnm
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorumGözün aydın , darısı başımıza ben daha sonucu almadım
hadi gozn aydin kocaman bir masallah [/QUOTE .!.:Çoklu alıntı yapmayı yeni sistemde beceremedim yaaçok teşekkür ederim cnm üstümden kocaman bi yük kalktı şükür :)
hadi hayırlı olsun bakalım ve gözünaydın . herkesin kız olacak heralde.Kızlarrrrr ikili testimin sonucu temiz cıktıçook mutlu oldum ayrıcaaaaaaaaa KIZ görüyorum ama yanılabilirim dedi çook mutlu oldum bebişimide gördüm cook hareketli ve sanki hafif dombik olcak
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorumyaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken
kız gibi evladın olsun derlerhadi hayırlı olsun bakalım ve gözünaydın . herkesin kız olacak heralde.
kızlar hareketli oluyormuş.
yok tam neticelensinde bakalım hemen gaza gelipte almam cnm :) doktorumu değiştircem ya 16. haftada yeni doktora gitcem inş o en güzelinden en kesininden verir müjdeyi bana :)Bende 12.sinde verdim 15.inde alacam nasipse sonucu, hayırlısı
Gözün aydın inşallah değişmez ama sen yine de pembe bi hazırlığa başlama, bekle bence
Meraba serefnaz bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı üstelik hiç şikayetim yokken. Ben ayda bir idrar veriyorum ağrı eşiğim yüksektir çünkü bazı şeyleri hissetmem kontrol amaçlı verdim. Üst sınır 200ken benimki 2009 çıktı! Bende antibiyotiğe başladım ama 2.gün ishal oldum doktorumda yan etki dedi kesti. Yarın tekrar gidip test yaptıracam geçmemişse başka bir ilaç verecek sanırım. Ben iş yerinde wcye gidemiyorum kadın-erkek ortak wc midem almıyor. Çok sıkıştığım için olduğunu düşünüyorum. Sende idrarını çok tutuyorsan ondan olabilir. Geçmiş olsun
nasıl yaaaaa
elini ağzına mı götürdü
ayy çok heycanlıııı
Evet bende kullanıyordum fakat yenilenmedi uygulama . Oyuzden internetten giriyorum zaten telefon formatında açıyor .
Kullanıyodum canım. Haftasonundan beri güncellemiyodu. Bugün de hiç açılmadı bile.. Herhalde siteyle birlikte onu da güncelliyolar. Biraz daha bekleyelim, düzeltirler.
Doktorumuzdan mutlu döndük çok şükür
İkili testimiz yapıldı, ense kalınlığı iyi çıktı dedi bakalım 10 gün sonra asıl sonucu çıkacak
Doktor ultrasonla bakarken hareket etmesi için göbeğimi hoplattı yavrum sıçrayıverdi elleri ayaklarını ilk kez hareket ederken gördüm
Sonrada gözümüzün önünde parmağını ağzına götürüp emmeye başladışok oldum
Devit-3, Ferrum Fort, Decavit'e başlıyorum bugünden itibaren bakalım. Cinsiyetimiz için birşey öğrenemedik
evet canım ya biz tam bak bak hareket etti derken hoooop parmak ağızda
doğru mu anladım diye şaşırdım doktora sordum evet evet parmağını ağzına götürdü deyince çok şaşırdım
Allah'ım çok garip birşey ya içimizde bir canlı bizden habersiz hareketler yapıyor ruhumuz duymuyor (henüz)
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle süreçlerimizi tamamlar yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz..
Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktanikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
nasıl yaaaaa
elini ağzına mı götürdü
ayy çok heycanlıııı
ya bayıldım yaa
bende görmek istiyorummmm
ya
ayy yesin onu teyzesii
tekme atmıştır kızz
öyle durumlarda hemen göbüşünü ovuşturup salavat getir yerim yerrrr oyhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?