2015 Şubat Anneleri

yaaa umarım hareketini hissetmişimdir, uykumdan uyandığıma göre ona yoruyorum annelik içgüdüsü herhalde :))) okşadım göbüşümü hemen :)

ya herkes öğrenmiş cinsiyeti ben öğrenemedim daha=(

ben de öğrenmedim canım doktorum 16. haftadan önce söylemem dedi mecbur bekliyorum hem değişme ihtimali de ortadan kalkmış olur ozaman. Eylül'ün ilk haftası gidip öğrenicem heyecanla bekliyorum :)

cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde

cnm geçen bnde yazmıştım aynısını artık bnde hissediyorum bnmki de ilk dönüp duruyor içimde

Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde

Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde

Canım ben de minik daha diye ihtimal vermiyim diyorum ama uykumdan uyandıran güzel his ancak bebeğimdir diye düşünüyorum bilmiyorumki bebek oynayınca ne hissedilir. Bilsem kesin oydu desem keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…