- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorumyaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken
cumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorumyaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken
Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heraldeKızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktanikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
Olsun sen bebeğe yorduysan odur o. Zaman.sabah kalkıp tatlı yiyorum belki kıpırdar diye. Benim 13 haftalık düştü ve düşen bebeği.gördüm eli kolu her şeyi.vardı hatta parmakları bile ama minicik bie şeydi o nasıl hissedilir anlamıyorum.Canım ben de minik daha diye ihtimal vermiyim diyorum ama uykumdan uyandıran güzel his ancak bebeğimdir diye düşünüyorum bilmiyorumki bebek oynayınca ne hissedilir. Bilsem kesin oydu desem keşke
çok tşk ederim tatlım allah hepimizin bebişlerini korusun inşGeçmiş olsun canim son olur umarim bu korkular.
Bankada aynini dedi canim sagolasin ya içim rahatladi biraz. Dediğin gibi is olsun yapiyolar demekki.
Eskişehire bi seyahat ayarla rsoba sonbahar kendini hissettiriyor resmen az nefes alorsin
Merak ettim bende gezeyim hemen
öncelikle gözün aydın canım kızcen olcek heee şipşiri bir kızce sağlıkla gelsin inşşcumartesi verdim bugun aldım bayya ii hastanem ama bırakmak zorunda kalcam üzülüorumyaa inş değişmez hep içime kız doğuyordu şükür kız dedi doktordaa nası kahkaha attım hayırdır dedi çook mutlu oldum dedim.. kızıcımda içerde hopladı durdu ben gülerken
bende kızımı öyle erken hissetmedim ilkti elki ondan ama diğer bebişimide bnuda erken hissettim ya saniyelik bişey oluyor zaten pıt pıt oluyor karnınRahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu iştesizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum
Yaa bana da olsun ne kadar sabırsızım.mucize gibi olmasını bekliyorum.orda kıpır kıpır neden hissedebiliorum minik diye heralde
Olsun sen bebeğe yorduysan odur o. Zaman.sabah kalkıp tatlı yiyorum belki kıpırdar diye. Benim 13 haftalık düştü ve düşen bebeği.gördüm eli kolu her şeyi.vardı hatta parmakları bile ama minicik bie şeydi o nasıl hissedilir anlamıyorum.
oyy canım geçmiş olsun bendede arada sertleşiyor ama normal sanırım sen büyüdün artık yat uzan güzelce dinlen canımKızlar karnım kasılıyor ya sizde de var mı ?
Rahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu iştesizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum
Rahim duvarına değmesi için biraz daha zaman lazım bence, daha küçük bende acele ediyorum ama oğlumda 16. Haftamdı. Kızlar daha erken mi oynarmış ne Buda kurgu iştesizinkide öylemi bilmiyorum yatınca kasığımda portakaldan biraz daha büyük çıkıyor, nasıl desem ilerde bebek büyüdükçe sağa doğru gitse sağ tarafınız yamulacak öyle işte, elimin altında kesesi ama hissedemiyorum
Inanirmisin aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu :)Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktanikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktanikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
Kızlar dün gece enteresan birley oldu. Bir anda karnımda böyle tekme gibi bir hisle uyandım. Böyle karnımın alt kısmı hatta içimde birşey kıpırdadı gibi oldu ve beni uykumdan uyandırdı elimi karnıma götürdüm çok enteresan bir histi tarif de edemiyorum ama gaz da değildi acı vermedi ağrı yapmadı. Bebiş için de erken heralde diyorum ama ilk bebişim olduğndan emin de olamıyorum ne hissedeceğimi bilemedim ana uyandığım gibi ilk içine doğan bebeğimin ya tekne atmış olması yada pozisyon değitiemiş olmasıydı ve içim kıpır kıpır oldu mutluluktanikinci üçüncü bebişini bekleyen anneler ne dersiniz sizce bebişim olabilirmi ilk tekme nası bi his bırakıyor ?
bi sonraki muayenede sende öğrenirsin annesiii az daha büyüsünnBense ogrenemedim dha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?