2015 Şubat Anneleri

tesekkür ederim canım benim hiç kanamam olmadı ama önceki bebeğim kan pıhtılasması nedeniyle yaşamadı o zaman daha teshis edilmemisti sorunun ne oldugu. sanırım dr tedbiri elden bırakmak istemiyor o yuzden devam ettiriyor sürekli. yok o kadar siddetlide degil hatta yok denicek kadar az ama 2 gün gazla birlikte agrı yapınca yeniden kullanmaya basladım progestanı[/QUOTE]

hımmm,inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın/alırız. kan sulandırıcı kullanıyosun o zmn[/QUOTE]

amin canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. 12.haftada bıraktık canım kan sulandırıcı iğneleri her gün bir tane bebe asprini ile devam ediyoruz.

Gunaydin canim gelmedi mi esin niye yalnizsin kiz biz varız; )
Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.

Günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese..
Günlerdir işlerin yoğunluğundan yazamıyorum. cepten de giremiyorum bu yeni format sonrasında. umarım herkes iyidir. bizim bugün 12. haftamız bitiyor. hala devam eden hazımsızlık ve mide problemlerim inşallah biter artık..

dogru soyluyosun cnm. gecen yıne forumda okudum. sıgarayı bırakamayan bır anneye doktoru ultrason sırasında sıgara yakmasını soylemıs. kadın sıgarayı cekınce bebgın kese duvarına yaklasıp buzustugunu gormus. dıs etkenler , zararlı alıskanlıklar dırekt etkılıyor bebıslerı. aslında hepımız o manzaraya sahıt olup ona gore dusunmelıyız ama anlatmak bır cok ınsanda pek etkı bırakmıyor. bırde dun bır yazı okudum. 16. haftadan ıtıbaren annenın bebegı ıle konusması gerekıyormus. sık sık ona seslenmelı , uygun muzikler dınletmelı vesohbet etmelıymıs. bu anne bebek iletısımını guclendırıyormus ayrıca dogumdan sonrada aynı muzıklerın seslerın tekrarlanması cocugu sakınlestırmeye yardımcıymıs. ben sımdıden arastrıyorum. bırkac klasık muzık ındırıp gece dınletıcem bebısıme :) şimdiden baslayalım. bırde yanlız kalınca sohbet etmek lazım. ınsan ıcınde yapınca iş yerınde falan pek bır komık oluyor :)

bnede oyleyım. reklamlara aglıyorum, haberlere aglıyorum, fılmler dızıler zaten salya sumuk gecıyor. gecen forumlarda okudum. hamiş anne bır anda fenalasmıs acıl doguma almaya karar vermıs doktor ama durum rısklıymıs falan. kadın dıyorkı o anda sedyede bagırıyordum bebgımı kurtarın benı bosverın dıye . onu okudum saatlerce agladım. eskıden olsa yazık ya der gecrdım. sımdı hersey devlet meselesı benım ıcn

senin bebiş popoyu donmus sana sımdıden :) işin sakası bı yana ikili testin ne guzel cıkmıs maasallah bır ay gec ogrenırsın ınan hıc muhım degıl. ben cınsıyetı ogrendım ama ayın 25inde 3 lu taramam var sımdıden tırnaklarımı yemeye basladım stresten

kızlar bizde bu gece yola cıkıyoruz. aylardır bekledıgım tatıle gıdıyorum sonunda . bır hafta gıremeyebılırım foruma. sımdıden herkes kendıne ıyı baksın ve tabıkı mınık kuzularınada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…