2015 Şubat Anneleri

günaydın hayırlı cumalar bu akşam benim doktor randevum var. inşallah gösterirse cinsiyetini öğrenicez. allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin bu cuma saati tüm dualarım hamile olanlarla ve olmak isteyenlerle. yine heyecan korku stres mutluluk bir arada yaşıyorum

İYİ EĞLENCELER KUZUŞUMMMMMMMM

İYİ EĞLENCELER KUZUŞ

İYİ EĞLENCELER KUZUŞ

Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.
Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim

Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.
Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim

Doktor ilk 3 ay icerisinde tsh hormonu azalip cogalabilir dedi. Sasirtici olabilirmis. Asil etkisi simdi gozukuyormus. Bilemedim. Her kafadan bi ses cikiyor. Bazi insanlar da ilk 3 ay cok onemli falan yazmis.

Bana da öyle dediler
Her yerde endokrin uzmanı yok
Olan da çok yoğun diye geç buldum randevu
İçim içimi yedi çok önemli ilk 3 ay dedikleri için
Dahiliyeye gittim ilaca başlamak için hemen, sonrasında da randevu tarihim gelince endokrine göründüm şu an daha iyiyim şükür
Darısı başına

yaa bişey sorucam dün doktora gittim ama kendiminkine deil başkasına da gidiyorum özel bi hastanede oradada lazer yapılıyor bende sordum lazer sakıncalı mı die 12. haftadan sonra normal sen yaptırabilirsin dedi ama güvenemedim ben jiletle alıyordum ama şimdi çok fazlalaştı bide akşama geri çıkıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum ağda bi iki yaptırmıştım ama çok fazla acıyorr

Doktor ilk 3 ay icerisinde tsh hormonu azalip cogalabilir dedi. Sasirtici olabilirmis. Asil etkisi simdi gozukuyormus. Bilemedim. Her kafadan bi ses cikiyor. Bazi insanlar da ilk 3 ay cok onemli falan yazmis.

Bana da öyle dediler
Her yerde endokrin uzmanı yok
Olan da çok yoğun diye geç buldum randevu
İçim içimi yedi çok önemli ilk 3 ay dedikleri için
Dahiliyeye gittim ilaca başlamak için hemen, sonrasında da randevu tarihim gelince endokrine göründüm şu an daha iyiyim şükür
Darısı başına

İkili test sonucuma internetten baktım

1.TRIMESTER TARAMA ( PAPP-A+SERBEST BETA HCG ) FBHCG 30,3

Yazıyo : S ne demek acaba
Randevum 15:00 ten sonra..

yaa bişey sorucam dün doktora gittim ama kendiminkine deil başkasına da gidiyorum özel bi hastanede oradada lazer yapılıyor bende sordum lazer sakıncalı mı die 12. haftadan sonra normal sen yaptırabilirsin dedi ama güvenemedim ben jiletle alıyordum ama şimdi çok fazlalaştı bide akşama geri çıkıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum ağda bi iki yaptırmıştım ama çok fazla acıyorr

cnm zor bır durum ama sende onu anlamaya calıs. allah korusun senın baban hasta olsa senı tutabılıcekler mı evde? sahsen ben gıderım yanına. ayrıca hamılelıkte sakınmak lazım tabıkı ama muayne ıcınde gıdıyoruz hastaneye, acil bır durum olsa bızıde yatırırlar. ozamanda mı reddedıcez gıtmeyı. sen zıyarete gıttıgınde uzerınde olan kıyafetlerı gelınce hemen yıka, duş falan al. aynı seyı eşindende rica et kırmadan . Allah yardım eder ben bırsey olacagını dusunmuyorum. ayrıca eşin ne kadar zor durumdadaır suan ona destek olmaya calıs

agda gercekten acıtan bır işlem ama jiletten sonra daha cok acıtıyor. bırkac kez ustuste agda yaptır. kıllar ınceldıgı ıcın acısıda azalıyor. jilet cok kotu bır yontem. agdanın rahatlıgını gordukten sonra ben donemıyorum jılete

Ben daha önce sormuştum ama yapma demişlerdi sen yinede riske atma bende jiletle idare ediyorum cnm napalım bi süre böyle olacak artık. Bu knuda herkes başka bişiker söylüyor çünkü

bende hamileliğin en başından beri troid için ilaç kullndım
dahiliye doktoru tahlil istedi baya düşmüş ilacı bırak dedi
tekrar yükselirmi dedim takip edeceğiz 1 ay sonr tekrar bakalım dedi
ama bu ilaçsız 1 ay sıkıntı olur mu yükselir mi bilemiyorum
gerçi 3 ayı tamamldık inş sıkıntı olmaz

İkili test sonucuma internetten baktım

1.TRIMESTER TARAMA ( PAPP-A+SERBEST BETA HCG ) FBHCG 30,3

Yazıyo : S ne demek acaba
Randevum 15:00 ten sonra..

beta hcg haliyle azalıyor. ama papp-a değerin ne ki canım. olay şu beta hcg azalırken papp-a değerin yüksek olmalı ozaman risk olmuyor.

benim beta hcg 23 idi papp-a değerim ise 5,2 idi.

Öyle tabi ama ben sadece kendimi düşünsem bencillik olur ama kendimi düşündüğümden yapmıyoruml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…