Benim arkadaşımda 22 mi 23 mü haftalık hamile . Bırakamadı sigarayı, çay sigara pöfür pöfür götürüyor valla. Ben kimseye yanımda bile içirmiyorum , direk etkiliyor .. Bu anlattığını kesinlikle anlatıcım ona ..
Evet o zman bizimkiler bizi duyabilir artık , konuşmalıyız . Ama ben utanıyorum biliyormusun :/ yani çok saçma gelebilir belki ama değişik hissediliyorum kendimi , kabullenemedim henüz , ondan sanırım ...
Benim daha tamamlanmadı herhalde
3 tne sonra çıkacak denmişti zaten
Sadece bu var çünkü değer olarak
Ense de 1,8mm çıkmıştı
evet çıkmamış olabilir. dediğim gibi bunlar tek başına anlamsız. programa girilip öyle hesaplanıyor. ama maşallah ense piliside iyimiş. benimde 1.6 idi.
Günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese..
Günlerdir işlerin yoğunluğundan yazamıyorum. cepten de giremiyorum bu yeni format sonrasında. umarım herkes iyidir. bizim bugün 12. haftamız bitiyor. hala devam eden hazımsızlık ve mide problemlerim inşallah biter artık..
kızlar bizde bu gece yola cıkıyoruz. aylardır bekledıgım tatıle gıdıyorum sonunda. bır hafta gıremeyebılırım foruma. sımdıden herkes kendıne ıyı baksın ve tabıkı mınık kuzularınada
Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim
yaa bişey sorucam dün doktora gittim ama kendiminkine deil başkasına da gidiyorum özel bi hastanede oradada lazer yapılıyor bende sordum lazer sakıncalı mı die 12. haftadan sonra normal sen yaptırabilirsin dedi ama güvenemedim ben jiletle alıyordum ama şimdi çok fazlalaştı bide akşama geri çıkıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum ağda bi iki yaptırmıştım ama çok fazla acıyorr
Herkeze tunaydin guzel anneler nasilsiniz
peki kaç olması normal orda 1\ gibi şeylerden çokcanım orda yazan değerler önemli 1/ ? bişi yazıyo
gel beraber oturalım salya sümük ağlar dururuz artık :)) hastalık başka tabii. Allah göstermesin tez zamanda sağlık versin.Ya benim eşimin babası hasta kaç gündür gece gidiyor geç geliyor yarında yanında o kalacak inan o zaman bile gıcık oluyorum evde yalnız hele yarın napıcam sabaha kadar hem korkuyorum hem sinirleniyorum üstüne bide bende ziyarete gittim niye gittin hamileler hastane ortamına girmemeli dediler onuda taktım bi kaç gündür patlıcam sinirden her gün eşimde gidip geliyor taşırsa o da taşıyacak enfeksiyon napıcam nasıl korunucam bilmiyorum eşimde sağolsun başka konuşarda çok hassas ama bu konuda hiçte titiz düşünemiyor . Yani seni şimdi daha iyi anladığımı sölemek istedim
İnşallah hep iyi gider
İnsan ister istemez telaş ediyor
Hiç bilmiyoken hamilelik testleri sırasında TSH yüksek çıktı benim bi de
]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]
3 haftada bir tiroidimi ölçtürüyorum bende bu yüzdensıkıntı yapma benimde teyzemin gelinin tsh ve guatr sorunu çıkmıştı şimdi 8. ayında ilaçlarını düzgün kullanırsan hiç sıkıntı olmuyor. yeter ki doktorun dediklerini uygulayalım ve onlara güvenelim
]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]
ohh valla yine hepiniz tatile kaçıyorsunuz. Bir biz kaldık İstanbullarda. ağlarım bak.Donmeden iyi bir dr muayene olayim dedim cinsiyet icin tatil donusu esime gore ayarliyim diyordum tam icime sinen dr buldum derken o da izne cikiyormus kaldi bi hafta hala gonlume gore bir dr bulamadm
Biz de haftasonu uc dört gunlugune kaciyoruz küçük bir tatile inşallah
tünaydınn güzel anneler nasılsınız bakalım.benim bu aralar günlerim dolu dolu geçiyor dünde erkek kardeşime gelin görmeye gittik taa uzaklara aman bir sıcak buralar saat7 de bile 34 dereceydi hava ayıla bayıla gittik geldik işim olmadıkca da daha da çıkamam sıcağa ya evim güzel evim
Selam Aliya
Nişanda düğünde dombili olacan o zaman ( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?