- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Kızlar Günaydın Dün Bir Yakınım Hamilelikte Biz Ne Yersek Bebekde Onu Sevip Yermiş Birde Erken Yatıp Erken Uyanırsak Anne Karnında Bu Düzene Alıştığı İçin Doğduğundada Bu Düzende Oluyormuş. Sizce Doğrumudur Önceden Doğum Yapmış Anneler Sizler Belki Daha İyi Bilirsiniz.
benim de içime kız diye doğdu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar mrb biz 14+2 haftalığız bebeğimn son resmnı bırde 2 li tarama sonucu paylaşcm henuz doktora göstermdm yarn göstercem cınsıyet ve test sonucuma bakrmsnz bellımı çok heyecanlym sonç ne olursa olsun yavrumu kucağıma alacağm inşallahEki Görüntüle 1224018 Eki Görüntüle 1224019
Kızlar Günaydın Dün Bir Yakınım Hamilelikte Biz Ne Yersek Bebekde Onu Sevip Yermiş Birde Erken Yatıp Erken Uyanırsak Anne Karnında Bu Düzene Alıştığı İçin Doğduğundada Bu Düzende Oluyormuş. Sizce Doğrumudur Önceden Doğum Yapmış Anneler Sizler Belki Daha İyi Bilirsiniz.
sağol cnm cümlemızın ınşallah meraktn ölyrm yhabenim de içime kız diye doğdu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bende aşırı pimpirikliyim ama boyadım.saçımın yarısı beyazdı nine olmuştum.
Canım doğru olabilir belki ben uykuyu hiç sevmem ilk hamileliğimde de gece 1 2 de yatar sabahın köründe kalkardım...Bu hamilelğimde de öğlen uyku çöküyor uyuyorum dün gece 3 tü daha uyumamıştım..Sonuç oğlum 6 yaşında hala uykudan nefret ediyor aynı benim gibi uyku onun için en büyük ceza:)Haklı olabilirsin:)
Ohhhh maşallah kesin öyle olur bende yine uykusuz geceler bebemle sabahlarım kesin:))))ben akşam 9 yatıorum sabah 7 de zor kalkıorum. bızımkı cok uykucu olcak desene
hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artıkHele şükür iştahlar açıldı.
Ohhhh maşallah kesin öyle olur bende yine uykusuz geceler bebemle sabahlarım kesin:))))
ayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaasabah sabah kocama sinir oldum gece şehir dışına çıktık 2 bucukta yatıp sabah 6 da yola çıktık benim işe yetişmem için.
kendi işyerini aradı hanımı doktora götüreceğim öğlene kadar yokum dedi şimdi eve gitti yattı benide işe silkeledi benim uyku gözümden akıyor ayılmak için kendi kendime takılıyorum işte
hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artık
ayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaabenim eşim işten gelirken yemek yedikten sonra bi uyuyor görsen sonraa off her tarafım ağrıyor diyoo bende geçenlerde hamile omayasın dedim koptu resmenn onlar bizlerden nazlı ayolll
bi bende var ondna sanıodum :):) benim eşimde öyle ne zaman nazlanasım gelse atıorum basım agrısa onuda ağrır onunda midesi bulanıo bende sordum bacım seninki kaç aylık daha göbük çıkmamış dedim ay sorma benim iç karnım büyükmüş ondan hemen çıkmazmış dedi şok şok şokk buı adam bunları nerden biliooooo koptum yarıldım gülmektenayyy hiç sorma yaa bu kocalara ne oluyo bende anlamış değilim kız seninki hamile olmasın seni işe gönderip kendine izin almış yaaabenim eşim işten gelirken yemek yedikten sonra bi uyuyor görsen sonraa off her tarafım ağrıyor diyoo bende geçenlerde hamile omayasın dedim koptu resmenn onlar bizlerden nazlı ayolll
yemek konusuna katılmıyorum sebzeyi ağzına sürmezdi benim minik kızım zorla yedirdim bense çok yerdim ama uyku konusunda haklılar şöle düşün ne kadar dinlenirsek stressiz olursak bebek gerçekten daha uysal oluyorKızlar Günaydın Dün Bir Yakınım Hamilelikte Biz Ne Yersek Bebekde Onu Sevip Yermiş Birde Erken Yatıp Erken Uyanırsak Anne Karnında Bu Düzene Alıştığı İçin Doğduğundada Bu Düzende Oluyormuş. Sizce Doğrumudur Önceden Doğum Yapmış Anneler Sizler Belki Daha İyi Bilirsiniz.
tez zamanda gecer inş ama herkes şiştin dio kesin kilo aldım son bir haftada ama tartılmaya korkuyorummaşallah ben hala yiyemiyorum azıcık yesem midem atıyor hemen
olur başka emri ağanınaynen aynen harfiyen aynı olayları yaşıyoruz. benden önce uyuyor. kalkınca da açıktım, şurama masaj yapsana diyor.
ee melike bacım nasıl kilo almayasın bir ekmek yiyiyosun ayollltez zamanda gecer inş ama herkes şiştin dio kesin kilo aldım son bir haftada ama tartılmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?