Ohh ohh ne güzel. Midesi rahatsız olanlarda o zamanla geçiyor mide genişliyor. Ben sabah kahvaltı yaptım arada 2-3 meyve yedim daha bir şey yemedim.yalacımıyım ne. Bir kutu zararlı yiyeceği unuttum.canan ablanın düşmanı olduğu.hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artık
amin cnmm haklısın valla aldım kesin ama bakmıcam doktora gidinceye kadar orda yaşıcam büyük şokuuee melike bacım nasıl kilo almayasın bir ekmek yiyiyosun ayolllayy şaka şaka bal kan can olsun bebişine inşşş
kız nerden bilecekler sürekli papağan gibi hergün söyleniyoruz hepimiz aynıyız birde ben kendimde ne fark ettim bak yeminle psikolojik bu bende eşim eve adım atar atmaz sanki her tarafım ağrıyor nazlanıyorum yaaa o gidince iyleşiyorum zaten söylüyor ben yokken kızla dışardan çıkmıyonuz ben gelirekn niyeyse hep hastasın diyebi bende var ondna sanıodum :):) benim eşimde öyle ne zaman nazlanasım gelse atıorum basım agrısa onuda ağrır onunda midesi bulanıo bende sordum bacım seninki kaç aylık daha göbük çıkmamış dedim ay sorma benim iç karnım büyükmüş ondan hemen çıkmazmış dedi şok şok şokk buı adam bunları nerden biliooooo koptum yarıldım gülmekten
bazen şişlik oluyor kilo olmayabilir canımm bende iştahla yemesemde yiyiyorum yani 2 kilo almıştım ama 300 gr vermişim ne kadar sevindim buna bile bir bilsenamin cnmm haklısın valla aldım kesin ama bakmıcam doktora gidinceye kadar orda yaşıcam büyük şokuu
Günaydıınnn uleynnn benim herif bugün evde şimdi kahvaltı hazırlycam sonra kızcemi okula yazdırıcaz inşş darısı sizin minnoşlara kızlarr[/QUOTE
Yenimi basliyo cnm bende anaokuluna yazdirdim bakalim cok heyrcanliyim:)
hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artık
ben normalde gec yatar sabahta alarmdan once kalkardım. hamile kaldığımdan beri başım yastığa değmesin anında uyuyorum. inş gece uykusu düzgün olur. çalışıyorum çünkü sabaha kadar onu uyutmaya çalışırsam işyerinde de ben uyurum herhalde.
Kesinlikle öyle ben dün gece 12 de yemek yiyince sabah 900 gram almışım düşün bir insan bir günde 1 kilo nasıl alır:))Gece 12 de yemek yersen alırsın işte:))Bütün gün aç gezdim dikkat ettim gece patladım:))Çok sinilerim bozuk bugün iradesizliğime kızdım kendime!!!bazen şişlik oluyor kilo olmayabilir canımm bende iştahla yemesemde yiyiyorum yani 2 kilo almıştım ama 300 gr vermişim ne kadar sevindim buna bile bir bilsendr bana şaşkın şaşkın baktı bu kadar grama seviniyorsa demiştir içinden
Bende doktorda tartılıcam eğer çok aldıysa diyete başlıyorum. Doğana kadar dikkat şart.100 kilo olcam. En son 86 idim.95 olsun maxamin cnmm haklısın valla aldım kesin ama bakmıcam doktora gidinceye kadar orda yaşıcam büyük şokuu
Aaa aynı aynı. Birde benimki şehir dışında sadece pazar evde geçen pazar baygın yattım hep. H.sonu diye mi sıcak diye mi akşama kadar yorumluyoruz ya da nazlanıyoruz.kız nerden bilecekler sürekli papağan gibi hergün söyleniyoruz hepimiz aynıyız birde ben kendimde ne fark ettim bak yeminle psikolojik bu bende eşim eve adım atar atmaz sanki her tarafım ağrıyor nazlanıyorum yaaa o gidince iyleşiyorum zaten söylüyor ben yokken kızla dışardan çıkmıyonuz ben gelirekn niyeyse hep hastasın diye
ben hiç almadım ama hissediorum son bir haftada 2-3 kilo aldım :) hamileyken nası diyet yapcankiiiiiiiiiiiiiiiiiBende doktorda tartılıcam eğer çok aldıysa diyete başlıyorum. Doğana kadar dikkat şart.100 kilo olcam. En son 86 idim.95 olsun max
oww cok iimiş benim eşimde beni cok yoldan cıkardı bu hafta oyy sonra da siskosun dicek ben o zaman soracam ona :)Ohh ohhh ne güzel sizin daha yeni açılmış benim hiç kapanmadı:)Dün gece 12 de hain kocamın tuzağına düştüm ve oturup neler yedim gece 3 tü uyumadım daha sabah bir kalktım şişmişim davul gibiSabah küstüm kocama bana yedirdi diye:))))
tez zamanda gecer inş ama herkes şiştin dio kesin kilo aldım son bir haftada ama tartılmaya korkuyorum
olur başka emri ağanınkız bu halimle yemek yapıyorum birde şu yok mu bu yok mu diye mızmızlanıyor yaa o zaman iyice delleniyorum gözlerime bakıyor öfkelendiğimi görünce tamam karıcım ben alırım dolaptan diyor e manyak madem benim sinirlendiğimi biliyorsun söylemeden git kendin al yok yok bazen hak ediyolar
Ohh ohhh ne güzel sizin daha yeni açılmış benim hiç kapanmadı:)Dün gece 12 de hain kocamın tuzağına düştüm ve oturup neler yedim gece 3 tü uyumadım daha sabah bir kalktım şişmişim davul gibiSabah küstüm kocama bana yedirdi diye:))))
Canım Allah dağına göre kar verirmiş sen çalıştığın için ona göre düzenin olur herhalde...Umarım uykusu güzel olur benim oğlum 5 yaşına kadar her gece kalktı ....
Diyet dediğim hamilelik tarzı beslenmeben hiç almadım ama hissediorum son bir haftada 2-3 kilo aldım :) hamileyken nası diyet yapcankiiiiiiiiiiiiiiiii
bi bende var ondna sanıodum :):) benim eşimde öyle ne zaman nazlanasım gelse atıorum basım agrısa onuda ağrır onunda midesi bulanıo bende sordum bacım seninki kaç aylık daha göbük çıkmamış dedim ay sorma benim iç karnım büyükmüş ondan hemen çıkmazmış dedi şok şok şokk buı adam bunları nerden biliooooo koptum yarıldım gülmekten
aminn cnm cümlemizi.. aa ama sen hamilesin moral bozuklugu yasak sana lütfeeennn.. bizim ev zaten hep bu modda ciddi takılmak nereyse imkansız..koptum resmen yaao kadar moral bozmuştum ki arabeske bağlamıştım. ama sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün canım :):))
ben actıgım yolda gösterdiğim hedefte durmadan yürüyeceğime andiçtim sanırım valla diyet miyet yok yiyiorum anasını satım bebek emerse zaten hepsi gidiomuş öyle diyollaaDiyet dediğim hamilelik tarzı beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?