2015 Şubat Anneleri

hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artık
Ohh ohh ne güzel. Midesi rahatsız olanlarda o zamanla geçiyor mide genişliyor. Ben sabah kahvaltı yaptım arada 2-3 meyve yedim daha bir şey yemedim.yalacımıyım ne. Bir kutu zararlı yiyeceği unuttum.canan ablanın düşmanı olduğu.

kız nerden bilecekler sürekli papağan gibi hergün söyleniyoruz hepimiz aynıyız birde ben kendimde ne fark ettim bak yeminle psikolojik bu bende eşim eve adım atar atmaz sanki her tarafım ağrıyor nazlanıyorum yaaa o gidince iyleşiyorum zaten söylüyor ben yokken kızla dışardan çıkmıyonuz ben gelirekn niyeyse hep hastasın diye

amin cnmm haklısın valla aldım kesin ama bakmıcam doktora gidinceye kadar orda yaşıcam büyük şokuu
bazen şişlik oluyor kilo olmayabilir canımm bende iştahla yemesemde yiyiyorum yani 2 kilo almıştım ama 300 gr vermişim ne kadar sevindim buna bile bir bilsen dr bana şaşkın şaşkın baktı bu kadar grama seviniyorsa demiştir içinden

hemde çok fena açıldı cnm bi oturuşta bi ekmege yakın yer oldum gün içinde de ağzım asla boş durmuo meyve kraker falan ne gecerse elime artık

Ohh ohhh ne güzel sizin daha yeni açılmış benim hiç kapanmadı:)Dün gece 12 de hain kocamın tuzağına düştüm ve oturup neler yedim gece 3 tü uyumadım daha sabah bir kalktım şişmişim davul gibiSabah küstüm kocama bana yedirdi diye:))))

Canım Allah dağına göre kar verirmiş sen çalıştığın için ona göre düzenin olur herhalde...Umarım uykusu güzel olur benim oğlum 5 yaşına kadar her gece kalktı ....

Kesinlikle öyle ben dün gece 12 de yemek yiyince sabah 900 gram almışım düşün bir insan bir günde 1 kilo nasıl alır:))Gece 12 de yemek yersen alırsın işte:))Bütün gün aç gezdim dikkat ettim gece patladım:))Çok sinilerim bozuk bugün iradesizliğime kızdım kendime!!!

amin cnmm haklısın valla aldım kesin ama bakmıcam doktora gidinceye kadar orda yaşıcam büyük şokuu
Bende doktorda tartılıcam eğer çok aldıysa diyete başlıyorum. Doğana kadar dikkat şart.100 kilo olcam. En son 86 idim.95 olsun max

ay kiloları mı konuşuyorsunuz ben 59 ile hamile kaldım. her ay 1 kilo aldım şimdi 64 filan çıkıyorum. iştahım benim hiç kesilmedi. ama ağır yağlı yemekler yiyemiyorum hala. baya büyük bir göbeğe sahibim ben içe değil dışa veriyorum göbeği doktorda öyle diyor senin ne güzel hemen ultrasonu değdirdiği anda gözüküyor oğluşum :) ama tabi bu ileri ki zamanlarda koca bir göbek olarak geri dönecek bana :) içe değilde dışa giderse böyle eşimin dediği gibi vinçle çıkarıcakmış beni evden :)

Aaa aynı aynı. Birde benimki şehir dışında sadece pazar evde geçen pazar baygın yattım hep. H.sonu diye mi sıcak diye mi akşama kadar yorumluyoruz ya da nazlanıyoruz.

ben bugün iş yerinde sevmediğim halde 1 tane brokoli yedim sıf bebek tadını alsın diye. ama akşam 9 dedimi yatakdayım ve hemen uyuyorum ama gece wc ye 3-4 kere kalkıyorum sabahda 7 de uyanıyorum oda zorla

Bende doktorda tartılıcam eğer çok aldıysa diyete başlıyorum. Doğana kadar dikkat şart.100 kilo olcam. En son 86 idim.95 olsun max
ben hiç almadım ama hissediorum son bir haftada 2-3 kilo aldım :) hamileyken nası diyet yapcankiiiiiiiiiiiiiiiii

oww cok iimiş benim eşimde beni cok yoldan cıkardı bu hafta oyy sonra da siskosun dicek ben o zaman soracam ona :)

tez zamanda gecer inş ama herkes şiştin dio kesin kilo aldım son bir haftada ama tartılmaya korkuyorum

inş. biran önce geçer de ben de biraz kilo alırım. yoksa annem gelip bakcak bana

evet ben de söleniomuşum sürekli kızıomuşum ona. hamile psikolojisi die birşey var araştır biraz dedim.

amin inş. huzurlu uysal olur da annesini üzmez. ama Allaha şükürler hiç sıkıntı yaşamadım hamileliğimin ilk gününden beri. mide bulantısını saymıyorum o kdr olcak tabi.

Herkeze merhaba kizlar ya kilo konusunu hic acmayin cok moralim bozuluyo en son 3 ayda 5 kilo almistim ay basinda kontrolum var kedin en az 2 kilo daha almisimdir yani 4 ayda 7 kilo yapar buda ben esime solimde kosu bandini dogum hediyesi degil simdi aldirim en iyisi

Çok kilo aldım diyenler çok mu zayıf hamile kaldınız acaba?Kaç ile hamile kaldınız ve şimdi kaçsınız ?Eğer zayıf hamile kaldıysanız 4 kilo aldım diye üzülmeyin?Mesela ben 69.5 ile hamile kaldım zaten 6 kilo fazlam vardı ideal kilom 63...Ve şimdi 73.5 oldum 16.hafta da 4 kilo aldım ve ben kilolu olduğum için çok aldım diyorum

koptum resmen yaa o kadar moral bozmuştum ki arabeske bağlamıştım. ama sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün canım :):))

koptum resmen yaa o kadar moral bozmuştum ki arabeske bağlamıştım. ama sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün canım :):))
aminn cnm cümlemizi.. aa ama sen hamilesin moral bozuklugu yasak sana lütfeeennn.. bizim ev zaten hep bu modda ciddi takılmak nereyse imkansız..
Diyet dediğim hamilelik tarzı beslenme
ben actıgım yolda gösterdiğim hedefte durmadan yürüyeceğime andiçtim sanırım valla diyet miyet yok yiyiorum anasını satım bebek emerse zaten hepsi gidiomuş öyle diyollaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…