2015 Şubat Anneleri

tanıdığım bi abla bana gece yiyip hemen uyuma reflü olursun sütü bile biraz erken iç dikkat et demişti .

Bende 70 le hamile kaldim 3 hafta once 75 dim

dün akşam kendime bi hamile pantolonu aldım benim göbek zaten dışa doğruydu hamileliğin henüz göbeğime katkısı yoktur heralde de sıkı pantolonlar giymek istemedim artık pantolonu deneyince dünya varmış dedim karın kısmı ne rahatmış onların yawww

Benim de normal degerden biraz yuksek cikti tsh hormonum. Cok korktum gec kaldim tedaviye diye. 13.haftadan beri ilac kullaniyorum. 3 eylulde kontrolum var. Insallah bebisler olumsuz etkilenmemistir.
daha telaş yaptım şimdi ben. hemen kan tahlili yaptırmalıyım.

kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz kafama takıldı benimde şimdi
ben 14.haftanın içindeyim daha kilo falan almadım ya
önceden neysem hala aynı, acaba bebeğim beslenemiyor mu ki bu durumda

söylediğiniz test kan testi mi oluyo? bugün hatırlatıyım doktora

ben de aynıyım cnm. burayı okuyunca endişelendim drumla konuştum. 4 ayın bitimine kdr almaman daha iyi kilo sorununun olmaz bebek gayet iyi dedi bana. o yüzden sen de aklına takma bence. herkesin bünyesi farklı. benim karnımda yok hiç. iç karnım baya buyuk galiba.

ya kızlar akşamları yürüyüş falan yapıyoruz ama çok az bile yürüsem göbeğim inanılmaz şişiyor. başına aynı durum gelen var mı? bildiğiniz davul gibi oluyo ve acaip gergin hissediyorum. Neden şişer ki ya ?

benim göbüşüm ufaktan belli de kilom aynı hala 4.ayın içindeyiz
birkaç gündür düşünüyordum açıkçası niye kilo almıyorum diye
hamilelik öncesi tatlı çok yerdim çok severdim, şimdi hiç aklıma bile gelmiyor yemiyorum da aramıyorum da
onunda etkisi olabilir di mi yaa

canım gazdan olabilir
bizde eşimle yürüyüşe çıkardık gaz çıkarayım diye
ama işe yaramazdı çoğu zaman, soda içince rahatlıyordum
çok şükür azaldı şimdi gaz şikayetim

Aynen bende aynıyım hatta 1-2 kilo da eksiğim doktor bana alma daha iyi dedi ilk aylar

kızlar hepinize iyi günlerr.. hayırlı cumalarr. bugün kontrolu olanlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler. benimde saat 3 te randevum. cinsiyet öğrenmeyenler inşallah bebeğiniz size gösterir kendini :)
bizim kontrolümüz de bugün saat 18:15 de . umarım gösterir bebiş çok heyecanlıyım.

canım gazdan olabilir
ben baya bi korktum dün akşam gelince 9 aylık karnım nasıl olucak ben o zaman bu karnı nasıl taşıcam diye düşündüm oturup. Duşa bile girmeye dermanım yoktu inanılmaz büyüdü. İnşallah dediğin gibidir ama öyle bir şeyde hissetmedim pek. Artık doktora kdr az daha dayaniimde iyice onun başının etini yerim

telefonla danışma şansın yok mu canım doktoruna

evet olabilir. ben de tatlı yiyemiorum artık.

canım gazdan olabilir

ben masaj yapıyorum karnıma bebeklere de yapılandan iyi gelio valla

bende 59 la hamile kaldım ama ben sizin aksinize kilo verdim 56yım. bundan sonra alırım heralde.

telefonla danışma şansın yok mu canım doktoruna
aslında var ama her dk vırt zırt aramak istemiyorum bu zamana kdr sadece 1 kez aradım gerçi. mızmız hamile modeli gibi görmesin diye. saçma sapan kendimce takıntılarım var bnm biraz galiba

ben 3 kilo verdim almadım hala onları ama dr.her seferinde gelişimini çok beğeniyo maşallah. stres yapma o alacağını alır senden. ilk 4 ay problem değilmiş zaten. bana aile hekimi ilk 3 ayda alman gereken kilo 1 kilo demişti. ha 1 ha hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…