Sus kıskandırma bizi Allah Allah :) olan var olmayan var :) ama senin kilonda iyimiş yani :) boyun kaç ?? Ben zayıf olduğum için kilo almadan yada spor yapmadan (çünkü genlerimde yok ) olmaz (
Sen nie bu kadar taktınki heleki bide bebişin emerse hepsi gidecek aldıgın kiloların sen simdi kendini üzüosun yaa bebişinde karnında üzülüo kıyamam onaaaaaaa
Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..
Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..
O zman senin kilon gayet normal . Kadın dediğin ele avuca gelicek abi ne öyle bi deri bi kemik . Herkes kendinde olmayını isterle alakası yok bunun . Ciddi ve gerçek birşey . Hangi adam severki ? Manken değiliz sonuçta . İnşallah birgün bende 60lı sayıları görürüm tartıda
O zman senin kilon gayet normal . Kadın dediğin ele avuca gelicek abi ne öyle bi deri bi kemik . Herkes kendinde olmayını isterle alakası yok bunun . Ciddi ve gerçek birşey . Hangi adam severki ? Manken değiliz sonuçta . İnşallah birgün bende 60lı sayıları görürüm tartıda
Kizlar birden heyecanlandim ilk dogum yapcaklar kimler acaba benim sezeryan olacagi icin 1 inde yada ocagin sonu alir bebegi diye dusundum simdi o gunler bi gelse hayirlisiyla dogum hikayelerimiZI yazsak ne kadr guzel bi duygu
bence korkma canım kendını yapabılırım gıbı pozıtıf yonde alıstırmaya calıs. bu kdr kadın yapabılıosa tıbbı sorun olmadıgı muddetce sen de yapabılırsın öle dusun. bi de fazla araştırma video falan izleme. ister istemez etkilenio insan. ayrıca bunyemız o kdr mukemmel kı sanki çok kötü koşullarda doğum yapılacakmış gibi 9 ay boyunca kendini buna hazırlar. yeni hiçbir destek olmasa yiyeceğin bile olmasa doğum yapabilirsin. bu kdr mukemmel hazırlanıyor bunyemız buna. o yuzden once kendını buna psıkolojık olarak ınanarak hazırlamalısın ve bazı hareketler var daha kolay gecmesı ıcın. onları da yapabılırsın.
arkadaşlar ben mart anneleri grubundayım,siz bizden 1 ay önde gidiyorsunuz...benim aşırı bulantılarım var..sizlerin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız..ben şu anda 9+3 üm....yemediğim halde birde üstüne 1 kilo aldım
arkadaşlar ben mart anneleri grubundayım,siz bizden 1 ay önde gidiyorsunuz...benim aşırı bulantılarım var..sizlerin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız..ben şu anda 9+3 üm....yemediğim halde birde üstüne 1 kilo aldım