2015 Şubat Anneleri

Sus kıskandırma bizi Allah Allah :) olan var olmayan var :) ama senin kilonda iyimiş yani :) boyun kaç ?? Ben zayıf olduğum için kilo almadan yada spor yapmadan (çünkü genlerimde yok ) olmaz (
boyun 1,74 normalde 64 falan olmam lazım yani fazlalıgım var bayya.. darısı basına sanada olsun inş en jennifer lopezinden :):)
yok seninde suratından belli zayıfsın sen de. olacak o kadar normalsin bence.
cnm bnunu bide eşime söylesene yaa valla sürekli psikolojimi bozuo melike dogur hemen spora gitceksin dio
Sigortalatmak farz oldu diyorsun
yaa dimi bak bunu bi düşüneyim

ben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.

ben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.
Sen nie bu kadar taktınki heleki bide bebişin emerse hepsi gidecek aldıgın kiloların sen simdi kendini üzüosun yaa bebişinde karnında üzülüo kıyamam onaaaaaaa

Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..

gittiğin yere beni de götür :) bende fazla kilolu (şişmanı kullanmayayım bari) bir anne adayıyım 1,63 boya 76 kilo

göbek fotoları çok şirin :) ben hergün aynaya bakıyorum ama hala öyle bir göbeğim yok ama kilo alıyorum 72+4

Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..

safinaz he bende 175 boya 57 kiloydum hamile kaldığımda. şimdilerde 60 küsürlü rakamlarda geziyorum

safinaz he bende 175 boya 57 kiloydum hamile kaldığımda. şimdilerde 60 küsürlü rakamlarda geziyorum

O zman senin kilon gayet normal . Kadın dediğin ele avuca gelicek abi ne öyle bi deri bi kemik . Herkes kendinde olmayını isterle alakası yok bunun . Ciddi ve gerçek birşey . Hangi adam severki ? Manken değiliz sonuçta . İnşallah birgün bende 60lı sayıları görürüm tartıda

aynen öyle tipim düzeldi kilo alınca. inşallah hamilelikten sonra 60 kilodan aşşağı inmeyi düşünmüyorum artık

Kizlar birden heyecanlandim ilk dogum yapcaklar kimler acaba benim sezeryan olacagi icin 1 inde yada ocagin sonu alir bebegi diye dusundum simdi o gunler bi gelse hayirlisiyla dogum hikayelerimiZI yazsak ne kadr guzel bi duygu
Ben ilk doğum yapcam allah nasip ederse. Aniden gelişse bitse saatlerce sancı çekmesem en çok korktuğum da suni sancı.

Neymiş o hareketler ? Bizimlede paylaşın lütfen .....

arkadaşlar ben mart anneleri grubundayım,siz bizden 1 ay önde gidiyorsunuz...benim aşırı bulantılarım var..sizlerin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız..ben şu anda 9+3 üm....yemediğim halde birde üstüne 1 kilo aldım

benim 12-13. haftalarda düzelti ama simdide bebek yukarı cıktıgı için karnım cok agrıo yani her dönemde bişiler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…