eşime dedim o nedenle taşınıyor diye de alakası yok dedi. ben de öyle inandım.
bakarım bir şekilde artık. Allah düşürmesin, bize güç kuvvet versin bakalım kendi çocuklarımıza.
Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.
kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.
Eki Görüntüle 1227047
Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)
pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)
Eki Görüntüle 1227047
Hahaha lütfen yapma böyle :)
Herkes bir değil , benim arkadaşım ilk üç ay 15 kilo aldı . Karnı 5inci ayda 9 aylık gibi oldu bile . Ama onunda ayrı güzelliği var . Önemli olan sağlık , bebeğin kilosu . Doğumdan sonra sen bu azimle verirsin hepsini :))
Sus kıskandırma bizi Allah Allah :) olan var olmayan var :) ama senin kilonda iyimiş yani :) boyun kaç ?? Ben zayıf olduğum için kilo almadan yada spor yapmadan (çünkü genlerimde yok ) olmaz (