2015 Şubat Anneleri

ay cıddı cıddı tasınıyomuu ne ısı varmıs orda hazrı bebek gelıoken
eşime dedim o nedenle taşınıyor diye de alakası yok dedi. ben de öyle inandım.
bakarım bir şekilde artık. Allah düşürmesin, bize güç kuvvet versin bakalım kendi çocuklarımıza.

15. haftadan sonra göbüşler çıkmaya başlıyo :)

Göbeğimin çıkacağını kabul ediyom düşüncede ama ayna da görünce bi şoka girip kabullenemiyom ya Sizde de öle şeyler oluyo mu?

Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )

kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.
bence görmemiz lazım kendini nie bu kadar yeriosun ki bence sana cok yakısmıstır hamilelik kayınvalidemin deyimiyle oyyyyy pumak pumak olmussundur :)

kızanım bacağın kolun zayıf olduktan sonra göbek kısmı güzel duruyor. istediği kadar çıksın . sen guzelsın ben yusyuvarlak oldum. resım çeksem korkarsınız.

Öyle düşünme lütfen . Her anne , anne adayı çok güzeldir , çok özeldir :)

pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)

haha komik olmuş. ultrason kağıdında dolaş gösterirsin. ama 4,5 aylık olacak artık benımde son ıkı haftadır cok cıktı.
yakın akrabalara özellikle gösterdim yaa kendimi aklamam lazım namus meselesi bu

pembe bluzda iice belirginleşmiş göbeğin ama cok datlı bi hamile olmussun benim gögüslerimde cok büyüdü hepsi bir bütün halinde büyümeye de devam edio :)

Bide popo çıksa şöyle :) :)
ohh ohh göbek gitsin gerisi kalsın hiç hayır demem :)))
Ayrıca teşekkür ederim :)

ben gidiyorum yaa siz beni deli edeceksiniz . ama böyle hamile mi olur . çok zayıfsınız hepınız. şişmanlar nerde niye sesleri çıkmıyor :))

Bide popo çıksa şöyle :) :)
ohh ohh göbek gitsin gerisi kalsın hiç hayır demem :)))
Ayrıca teşekkür ederim :)
benim de hiç popom yoktu ilk popo cıktı bende eşimde bence bu kalabilir dio bende begendim ama sanırım gider geri

ben gidiyorum yaa siz beni deli edeceksiniz . ama böyle hamile mi olur . çok zayıfsınız hepınız. şişmanlar nerde niye sesleri çıkmıyor :))
burdayım iştee cnm ben zayıf deilimki 70 kiloyum balık etliyim :)

Hahaha lütfen yapma böyle :)
Herkes bir değil , benim arkadaşım ilk üç ay 15 kilo aldı . Karnı 5inci ayda 9 aylık gibi oldu bile . Ama onunda ayrı güzelliği var . Önemli olan sağlık , bebeğin kilosu . Doğumdan sonra sen bu azimle verirsin hepsini :))

benim de hiç popom yoktu ilk popo cıktı bende eşimde bence bu kalabilir dio bende begendim ama sanırım gider geri

Benimde eskiye nazaran büyüdü ama yetmez bu ya :/ az daha hadi az daha büyüsün :)))
Seninki çıktıysa gitmez genelde kalçalar kalıyor geri :)))

Benimde eskiye nazaran büyüdü ama yetmez bu ya :/ az daha hadi az daha büyüsün :)))
Seninki çıktıysa gitmez genelde kalçalar kalıyor geri :)))
kalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bende

oooo seninde süper olmuş cıkmıs baya bayaa ama sadece göbek işte benim popom ve gögüslerimde büyüdü

yok be canım nerdeee sadece göbek değil göğüslerim ve popomda aynı hızda büyüdü

kalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bende

Sus kıskandırma bizi Allah Allah :) olan var olmayan var :) ama senin kilonda iyimiş yani :) boyun kaç ?? Ben zayıf olduğum için kilo almadan yada spor yapmadan (çünkü genlerimde yok ) olmaz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…