2015 Şubat Anneleri

Aynı durum bendede var canim cidden cok üzülüyorum esim et yemegi cok sever ne mümkün et yapmak makarna pilava talim adamcağıZ
ayy evt benimkide öyle et ver adam baska bişi istemez ama et yemekleride öyle kolay yapılmıo bizde kızartma makarna bunları yiyoruz ay tamam canım nolcak acmı kaldık falan dio ama üzülüyorum.. bazen dısarda yiyelim dio direk bıktı patatesten adam naapsınn

ahahaaa iyiymişte şekerim ben doğrucu recebin önde gideniyim valla öyle davranamıyorum aslında biraz yapmacık olmak var hayatta ama hamırımda yokk yinede sağol

gözün aydın canım maşallah kızcene canım o kadar su içip gitmişsen çoğu sudur bence ben sabah 72 çıkıyorum akşama doğru 73.2 çok su tüketemiyorum ama yinede 1,5 2 yi buluyor sen birde sabah aç karnına tartıl bak kilona çok takma taktıkça alırsın canımm rahat ol

ben kızımda yaptım dr um yap derse yapıcam canım

Gözün aydın canımm benim dr şöle bir dürtüyor karnımı dönüveriyor valla ben olsaydım çatlardım bu haftaya kadar inatçı olcak demekki senin kuzucanın

yani kayınvaldenin ısrar etmesi hoş değil tabi allah hayırlısını versin

ben 22. hafta dıye bılıyorm

bende merak cok edıyorum o yuzden sormak ıstedım

evet sorma aynı şeyden bende şikayetçiyim
paşa gibi koç oğlan dogurcam nolmuş
kız kız kız nedir bu
benımde cinsiyet belli değilde bende erkek hissettiğim için
güldürdün beni gülbessssssss erkekler sizin olsun ben kız doğursamda olur caaaaaanıııııımmmm

bende bi gün aksamdan yaparsam rahat oluo ya işten gelirgelmez 45 dak yol yorgunluguyla hiiç yapasım gelmio yaa

off al bendende o kadar. valla evde bı tencere yemek olsa hergun temızlık falan umrumda degıl. calısan ınsanlara yemek yapsınlar yaa

gelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die

canım ben hep kız hıssedıyorumdum ama erkek cıktı. hisler her zaman dogru degıl :)

ayrıca soğan kokusuna dayanamayanlar için söylüyorum annenize yada bi tanıdığınıza birer yemeklik buzdolabı poşetlerine doğratın dondurucuya atın yemek yapıcağınız zaman alın atın tencereye tamam kokmaz ben çalıştığım için bazen dükkanı çok geç kapatıyorum öle dondurucuda hazır oluyor çabuk olsun die boş zamanımda yapıp koyuyorum mesela havuçlarıda alır almaz doğrar atarım patateste atarım

Ohhh cok sukur yemeklerde pisti yemekler piserken pasamda bende burdayim der gibi pit pit etti benden mutlusu yok arada kendini yoklatiyo

Canim soğansiz oluyorsa tarifi sabırsızlıkla bekliyorum :)Özel mesaj at istersen cani cekmesin hamişlerin:)

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.

Uyu uyu uyu . Yinede yetmiyor . Zaman çabuk geçiyor ama hiç birşey yapmadan geçiyor

sürekli et ha..
para var huzur var

maşallahh
allah mutlulugunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…