iki gün girmedim neler olmuş nelerr iki gündür konserve domates yapıyorum 168 kilo domates 65 kilo biber yaptım öldüm öldümmm
maşallahh
allah mutlulugunu bozmasın
gelin ben size bol bol yapıyım ben yemek yapmayı çok seviyorum özellikle et zaten bizim evde etsiz yemek olmuyo eşim yemez mutlaka bi seyde et olucak hiç bişey olmazsa çorbada kıyma olucak=) hem cok kolay et yemekleri var koy kendi olsun makarnadan bile kolay oluyo ama anlatmak istemiyorum canı çeken olursa die
canım allah mutluluğunu daim etsin maşallah kızınadaKizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.
çok hareketsizim orası kesin. evde bile yerimden kalkmıyorum. diyetisyenleri sevmiyorum. kendim dikkat ederim yalnız. sabah ekmek yemedim mesela yumurta,peynir. öğlen etle çorba. ama şu anda açım meyve yiyorum kesmiyor. eskiden olsa çay sigara aç aç dururdum akşama kadar.
Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.
Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.
Normal.cnm bende ilk.hissetmeden snra baya hissedemedim ama bi sure sonra yine basladiBen 2 hafta önce hareketleri hissetmeye başlamıştım . Birkaçgündür tık yok. Neler yaptım yokk hissetmiyorum . Salı günü akşam dışarı çıkıcaktık ayaktayken dahi hissetmiştim ama o akşamdan beri kıpraşma bile hissetmiyorum. Normal mi acaba ?
Normal.cnm bende ilk.hissetmeden snra baya hissedemedim ama bi sure sonra yine basladi
Ben 2 hafta önce hareketleri hissetmeye başlamıştım . Birkaçgündür tık yok. Neler yaptım yokk hissetmiyorum . Salı günü akşam dışarı çıkıcaktık ayaktayken dahi hissetmiştim ama o akşamdan beri kıpraşma bile hissetmiyorum. Normal mi acaba ?
attım canımCanim soğansiz oluyorsa tarifi sabırsızlıkla bekliyorum :)Özel mesaj at istersen cani cekmesin hamişlerin:)
Kızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)
Evet ilk bebegim ama hissediyorm bende burdayim diyo gecen gece uykumdan uyandim pit pit etti cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin tabi ilerde daha cok hissedicem ama suan bile yetiyoÖylemi ?
İnşallah bende en yakın zamanda tekrar hissetmeye başlarım o zaman :/ azıcık su serptin içime teşekkür ederimsen şuan hissediyorsun dimi ? Ilk çocuğunmu birde ?
bizde misafirde çok oluyor cumartesi pazarlarıkız maşalah :) bizde yaptıkta o kadar değil 25 kavanoz 30 falanda soda şişesine yeter yani ama 2 hafta sonra bi bu kadar daha yaparız bütün kış götürür 50 kilo falan yani bizim sen bizim ahaliyi doyurursun
Canım doktora göre 20-22. Haftalara kadar bir hissedip bir hissetmemek normalmiş. Açıkcası bunu daha önce bebiş dünyaya getirmiş anneler cevapliyabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.
Cnm ben hamile kalmadan bi sene once hep ayni ruyayi gordum ve hep erkekti ve suanda oglum.olucak ve ismide hep ruyamda seslendigim isim olucakKızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)
Evet ilk bebegim ama hissediyorm bende burdayim diyo gecen gece uykumdan uyandim pit pit etti cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin tabi ilerde daha cok hissedicem ama suan bile yetiyo
Bende hacettepeye gidyrm memnunum şimdilik doğumuda orda yapcam inşallahmerhaba canım ben muayenehanesi dışarda olan özel bir doktora gidiyorum. Doğumun hani hastanede olacağına daha karar vermedik bakalım sen nereye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?