Daha biraz once yemek.yaparken burdayim dedi simdi yine durdu genelde ben aci yiyince oynuyo yaniyo heralde :)MaşallahAminnn inşallahh
Bende öyleydim ya bi gece okadar çok olmuştu ki uyumadım hissediyim o durana kadar diye .
canım ne oldu sen kardiolağa gittinmi bide yorma kendini olmadı kahvaltı falan idare edersiniz ne olucakBen de ne yemek yapacağımı bilemiyorum. Et sebze hiçbiri evde kalmadı. Alışverişi ben yapıyodum bu hafta yapamadım. Meyve bile yok. Kimseye de alırmısın diyemiyorum.
Sağol tatlımattım canım
Bak o açıdan hiç düşünmedim hahaha alemsin:)Eğer çok erken haftada diyorlarsa çok tecrübesi olan bir doktor değilse değişir. Çünkü 16 haftadan önce söylemek pek doğru değil. Hem %100 emin olmadan neden söylüyorlar ki anlamadım hiç. %60 nerdeyse yarı yarıya. E zaten bizde biliyoruz ya kız ya erkek
Ay cok güzel yaa Allahım gönlüne göre vermisCnm ben hamile kalmadan bi sene once hep ayni ruyayi gordum ve hep erkekti ve suanda oglum.olucak ve ismide hep ruyamda seslendigim isim olucak
Canım doktora göre 20-22. Haftalara kadar bir hissedip bir hissetmemek normalmiş. Açıkcası bunu daha önce bebiş dünyaya getirmiş anneler cevapliyabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.
Cnm benimde hamileligin basinda baldirlarimda bi cikti hala gecmiyo arada dokununca baya acitiyoKızlar benim 3. bebeğim ben de hissetmiyorum daha :) Açıkcası diğerlerini ne zaman hissettim tam hatırlayamıyorum :)
Bu arada hala sivilcelerden çekenler var mı aranızda?Nasıl birşey uygulayabilirim acaba?Sivilcelerimin içi iltihap dolu gibi ve çok acıyorlar.Tam da burun kanadımın yanında çıkmış gözlük takarken zorlanıyorum oraya denk geliyor çünküErgenliğime geri döndüm desem ergenlikte bu tarz sivilcelerim olmamıştı 5-6 tane büyük sivilcem var mercimek kadar filanlar ama çok acıyorlar
Hayırlı olsun canım.
Maşallah allah bozmasın mutluluğunu :) ️bende kendimi erkeğe çok alıştırdığım için kız diyince doktor inanamamıştım bile :) sağlıklı olsun önceliğimiz ama allah içimizi biliyor yalana gerek yok , kız bambaşka :) hem kilosu boyu herşeyi çokkk güzell
Kızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)
canım ne oldu sen kardiolağa gittinmi bide yorma kendini olmadı kahvaltı falan idare edersiniz ne olucak
Kızlar benim 3. bebeğim ben de hissetmiyorum daha :) Açıkcası diğerlerini ne zaman hissettim tam hatırlayamıyorum :)
Bu arada hala sivilcelerden çekenler var mı aranızda?Nasıl birşey uygulayabilirim acaba?Sivilcelerimin içi iltihap dolu gibi ve çok acıyorlar.Tam da burun kanadımın yanında çıkmış gözlük takarken zorlanıyorum oraya denk geliyor çünküErgenliğime geri döndüm desem ergenlikte bu tarz sivilcelerim olmamıştı 5-6 tane büyük sivilcem var mercimek kadar filanlar ama çok acıyorlar
yaa sorma bende aynı dertten muzdaribim iltihaplı sivilceler.biri bitip diğeri başlıyo çokta kötü duruyo.bende patlatıyorum.cildim normalden daha yağlı sanırım bundan dolayı.Kızlar benim 3. bebeğim ben de hissetmiyorum daha :) Açıkcası diğerlerini ne zaman hissettim tam hatırlayamıyorum :)
Oyy annesi kıyamam ona :) biran önce çıkıp gelsinler artıkkkDaha biraz once yemek.yaparken burdayim dedi simdi yine durdu genelde ben aci yiyince oynuyo yaniyo heralde :)
Tesekkur ederim canim :)
Ya aynenn canim aynennn :)
Esim 32 dişin göründü bi kapayamadin agzini diyor :))) Rabbim herkesin gönlüne gore versin saglikli olsun bebeklerimiz inşallah nasil bir mutluluk bu yaz :))
Bu arada canimcigim bende bebegimin hareketlerini iki hafta hissedememistim dün babası gelip sevip öptü gitti 3-4 tekme geldi ardından, hissediyorlar gerçekten anladim artik :)
Sabir canim hic düşünme allah gönlüne gore versin ama artik bir anne olarak hissediyoruz sanirim :) erkek muhabbeti yapanlarla hic konusmuyordum kafa sallayip geciyordum iyikide öyle yapmisim :))
Selamlar :)
İnsallah canim saglikla alalim kucagimiza:) insallah mutlu olmaya ve mutlu etmeye calisiyorum cok tsk ederim destegin icin elden gelen sadece dua etmek dedigin gibi...Canım Allah büyüktür üzülme bebiş inş sağlıkla dünyaya gelecek RAbbime emanet onlar snrada bize :) iyi mutlu olmalı mutlu bebişler doğurmalıyız
bol dua inş canım
Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.
@berenay06 @denizseboo kızlar bendede toxoplazma çıktı.testi tekrarladım aynı şeyler çıktı.
avidite geçmişe ait oldugunu gösteriyor.şuan enfeksıyon yok.sanırım bizim durum bağışıklık yapmış bebeğe zarar vermez durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?