Kizlar ben henuz hissedemedim bebegimi. Ilk gebelik 20. haftada hissedersin dedi dr um ama yinede heyecan yapiyorum. Bi yerden de tatildeyim yuzuyorum falan amaen ufak harekette aklim cikiyo. Karnim da henuz kucuk bilenler anliyo hamile oldugumu normalde de zayif oldugumdan belki.sizler ne alemdesiniz?
Ben Şu yatağa birleştirilenlerden alıcam.hem uyanınca kolay olur alması hemde uyku arasında görebilirim hep gözümün önünde olsun. Kendimden çok korkuyorum sanırım takıntılı bir anne olucam
merhaba kızlar bu 3. hamişliğim 2 kızım var 14+4 günlük hamileyim.ilk doktor 11+3te çok ısrar ettiğim için kız gibi dedi ama ultrasonda bakarak değil kalktıktan sonra sorunca kız gibi dedi.dün şehir dışına cıkmıştım orda bi görüneyim dedim 14+3 iken göstermedi biz bu pozisyonda kız deriz ama pipi bazen küçük olur veya göbek altına katlanır ve görülmeyebilir dedi.çok merak edyorum bir oğluşum olmasını çok istyorum ne yapmalıyım gerçi bu saatten sonra yapılacak bişey yok rabbim neyi uygun gördüyse o.neyse allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.16-17de netleşir dedi dünkü doktor duyduğunuz bildiğiniz varmı kıza benziyor deyipte erkek olan
herkese merhaba ben ilk 3 ayda rahat olup ikinci 3 ayda yamulanlardanım halim yok ve hergün yeni bir rahatsızlıkla uyanıyorum forumda yazılanlar ve etrafımdan duyduklarıma bakılırsa çoğu insan benimle aynı durumda yakın zamanda şu sıkıntılardan kurtulalım hayırlısıyla.... yazdıklarınıza cevap vermek istiyorum ama pek yetişemiyorum :) size birkaç kapı süsü göstericem ahşap boyamadan yapılmış ben bu tarz birşey boyamak istiyorum birde hastane odası için değilde evde bebek görmeye gelenler için hatıra birşeyler olsun istiyorum ama ( çok yetenekli değilim ama ısrarla ben yapmak istiyorum ve etrafımda yardımcı olacak kimse yok :):):) ) nasıl birşey yapılır pek bulamıyorum fikirlerinizi görsellerle birlikte paylaşırsanız çoookkk sevinirim. bu arada bende haftaya dr gidicem 4lü test ve cinsiyet için Allahım sizler gibi bana da hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
Kizlar ben henuz hissedemedim bebegimi. Ilk gebelik 20. haftada hissedersin dedi dr um ama yinede heyecan yapiyorum. Bi yerden de tatildeyim yuzuyorum falan amaen ufak harekette aklim cikiyo. Karnim da henuz kucuk bilenler anliyo hamile oldugumu normalde de zayif oldugumdan belki.sizler ne alemdesiniz?
Benim karnim erken cikiyo ya boylu poslu kadinim halbuki ama dortte brlli oluyo disaridan
Ani hareket edip kendini yormadigin surece bisey olmuyor ben 15 gun yazlik bi hafta evde durdum yuzdum yurudum bi de canavarim var dort gasinda dusun :)
Insan ne yaparsa zarar gelir diye tahmin ediyor zaten biraz ozenli olduktan sonra korkma tadini cikar seneye uykusuz bitap bi halimiz olacak :)
Benim karnim erken cikiyo ya boylu poslu kadinim halbuki ama dortte brlli oluyo disaridan
Ani hareket edip kendini yormadigin surece bisey olmuyor ben 15 gun yazlik bi hafta evde durdum yuzdum yurudum bi de canavarim var dort gasinda dusun :)
Insan ne yaparsa zarar gelir diye tahmin ediyor zaten biraz ozenli olduktan sonra korkma tadini cikar seneye uykusuz bitap bi halimiz olacak :)
Biz park yatak aldık ilk defa kullanıcam. Bi tarafı aşağı inebiliyo. İlk zamanlarda yatağa bitişik tutucam okısmı da indircem yatağa bitişik gbi olcak. Biraz hareketlenince alt basamağa indiririm yatağı ben olmayınca çıkamaz içinden diye düşündüm. Bakalım kullanışlı olacak mı..
Saglik ocaginda hiç kan vermedimki aile hek. Daha yeni gidip kayıt olduk kimsede demedi test falan bunu kontrolde doktoruma sorayim peki lazim bişey mi neye bakiyolar
Biz park yatak aldık ilk defa kullanıcam. Bi tarafı aşağı inebiliyo. İlk zamanlarda yatağa bitişik tutucam okısmı da indircem yatağa bitişik gbi olcak. Biraz hareketlenince alt basamağa indiririm yatağı ben olmayınca çıkamaz içinden diye düşündüm. Bakalım kullanışlı olacak mı..