2015 Şubat Anneleri

günaydın cnm maşallah baya baya yüzü gözüküyormu

attım canım
Benim ilk oglumun son aylarindaki goruntusu geldi gozume
Yani karinda oldugu icin belli bi bulaniklik oluyor ama agiz burun kas goz belli oluyor goruyorsun tipini hareketlerini az bucuk :)
Benim doktorum hep 4 le bakiyor ilk oglumda da oyleydi o yuzden ona gidiyorum
Sedyenin karsisinda ekran var doktorun ekranini ordan izliyorsun. Agzin burnun maymun oluyor tabi :)

demek ki sen titiz annesinnnnn oh oh ne güzelll bende aileden herkesten uzağım yaaa sanki uzak olmasam ne olcekk hepsi çalışıyolar gelen olmaz ki neyseki çok sevdiğim bi kaç dostum var onlar yeter beeeee şimdiden liste yap ne alınacak edilecek kafanada çok takma insan isterse bir örtüden bile neler çıkarır şimdiden booolll şans kuzum

Yeni dogan cekimi ilk on gun icinde yapilirsa rahatlikla yapiliyor.ben hem bayb shower hem hastane odasi hazirliklari ayrica dogumdan sonra yapamam diye mevlut hazirliklari kendim yaptigim icin bi yerlede anlasmak istemiyorum hersey ozenli olsun diye plan yaparken daha zaten bir haftam geciyo ve bu sadece kagida yapilicaklarin yazilmasi

Ben de bir kere hissettim birkaç hafta önce sonra bida hissedemedim umarım yakın da hissederim canım

herşey senin öz emeğin olcek yani ne güzel şanslı bir bebek olcak senin kuzucanın allah kolaylık versin canımm insanın kendi elleriyle yaptığı gibisi yok allah nasip ederse kış bebeği olcak yaa bizimkiler kış manzarası yapıcam örtülerle karlar vs yapıcam üstüne koyup çekicem inşş yaz bebeği olsaydı mayolarla deniz güneş manzarası yapıcaktım ama değil

Hayirli olsun isminiz :)
Benimkini iki haftadir hissediyorum abisine benziyor aslanim el ayak durmuyo yaramazin

Kis.manzarasi.cok guzel fikir tulleri bi sepete koyup icine bebegide yatirabilirsin buda yenidogan Çekimde en basitlerden

Kis.manzarasi.cok guzel fikir tulleri bi sepete koyup icine bebegide yatirabilirsin buda yenidogan Çekimde en basitlerden
içim pır pır ediyor valla birde cinsiyetini öğrenseydim az kaldı inşş ya kız bebişe süslü montlar herşey var ama erkeklere ise pek bişey yok onada sade bir mont giydircez süsleyecek değiliz yaa başımıza nazik bir oğlan kesilmesin sepet işi çok şirin yaaa eşime bunlarıda yapıcam dersem hepten boşar beni kıııı yavaş yavaş

Bende erkeklere kıyafet yok derdim ama Dün bebek görmeye gittik ona renkli çizgili penye giydirmişler nasıl tatlı. Erkeğin güzeli de başka oluyor. Kızım olacak kız istiyordum ama erkek de çok sevimli

Kızlar benim göğüsler büyüdü bayağı ve ben büyük göğüslerden nefret ederim şu an bildiğiniz şu bez sütyenlerden takıyom onlarda ucunu gösteriyor çok gıcık oluyorum nadide sultanı geçtim beeeee

Arayinca erkeklerede cok sey cikiyo ben simdiden oglumun suslu kiyafetlerini hazirladim bile babasiyla bir ornek giyincek.benim esim.işimden dolayi aliskin oldugu icin suan masraf.ne kdr cikcak diye bekliyo :)) ama oda biliyo ogluna feda olcak hersey esimde benle.oturdu.fikir.bulmaya calisiyo

Ahahah bende buyusun diye bekliyorum :)))

Bende erkeklere kıyafet yok derdim ama Dün bebek görmeye gittik ona renkli çizgili penye giydirmişler nasıl tatlı. Erkeğin güzeli de başka oluyor. Kızım olacak kız istiyordum ama erkek de çok sevimli
sevimli olmaz mı canım yaaa mutlaka vardır ama heryerde yok maalesef ben bir çok şeyini nasipse lcw dan alcam bazen 3 lü zıbınlar çok uygun oluyor çok almıycam kızımdan tecrübeliyim hemencecik büyüyolar ziyan olmasın bizim burda pazarda bile o kadar şirin şeyler var ki kaliteli hemde uygun lazım oldukça alırım diyorum evdede var zaten valla kızda olursa onları giydircem evde bişey olmaz

ayy ne güzel işte allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşş senin ilk sanırım ben kızda bi dünya aldım canımm bücürük mü dersin başka marka mı dersin ooo dünyanın parasını yedi böcük sıhhat olsun ama akıllandım bunda ihtiyacı kadar birde söylemesi ayıptır yeni ev aldık eşime yüklenmek istemiyorum insan isterse her şekilde bebişine süperr bakar

En iyisini yapıyorsun bende aynı. Cam perde perişan ama yapmıyorum. Cam temiz olsun diye bebeğimi tehlikeye atamam. Dün süpürdüm sabah kahvaltıda battı. Birde öyle gelen gidenimiz olmaz pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…