Benim ilk oglumun son aylarindaki goruntusu geldi gozumegünaydın cnm maşallah baya baya yüzü gözüküyormu
attım canım
demek ki sen titiz annesinnnnnİnşallah canim valla ben heyecan yaptim. Herşeyi önden planlarim huyum kuruşun uykulari kaciririm ama günü geldiğinde rahat oluyor en azindan birde senin gibi yaninda arkadaslarim olmayinca mecbur kaliyorum hepsini önden düşünmeye :) esi, dostu, akrabasi yaninda olanlar cookk sanslisiniz :) hayir ben bu kadar düşünüyorum da gelecek pekte kimsem yok :)
Yeni dogan cekimi ilk on gun icinde yapilirsa rahatlikla yapiliyor.ben hem bayb shower hem hastane odasi hazirliklari ayrica dogumdan sonra yapamam diye mevlut hazirliklari kendim yaptigim icin bi yerlede anlasmak istemiyorum hersey ozenli olsun diye plan yaparken daha zaten bir haftam geciyo ve bu sadece kagida yapilicaklarin yazilmasiyetişir beee daha nerdeyizz ama şu olsun demek güzel kesinlikle katılıyorum sana işimiz daha doğumdan sonra kuzulara bilirsin ince çoraplardan çarşaflardan materyallerden görsel şölen yapıyolar bebişleri üstüne kenara koyup şık şık çekiveriyolar çok şirin yapıyolar bendeee yapıcam bendeeeee
Canimmm yapma boyle stres. Zaten o kadar belli belirsiz ki bugün yarin hissedersin ama beklemekle olmaz. Ben bi hissettim sonra iki hafta hissedemedim hic kötüye yormadim düşünmedim de sonra yine hissettim. Kitap oku kafani en güzel dagitacak olan şey tavsiye ederim :)
herşey senin öz emeğin olcek yani ne güzel şanslı bir bebek olcak senin kuzucanın allah kolaylık versin canımm insanın kendi elleriyle yaptığı gibisi yok allah nasip ederse kış bebeği olcak yaa bizimkiler kış manzarası yapıcam örtülerle karlar vs yapıcam üstüne koyup çekicem inşş yaz bebeği olsaydı mayolarla deniz güneş manzarası yapıcaktım ama değilYeni dogan cekimi ilk on gun icinde yapilirsa rahatlikla yapiliyor.ben hem bayb shower hem hastane odasi hazirliklari ayrica dogumdan sonra yapamam diye mevlut hazirliklari kendim yaptigim icin bi yerlede anlasmak istemiyorum hersey ozenli olsun diye plan yaparken daha zaten bir haftam geciyo ve bu sadece kagida yapilicaklarin yazilmasi
Hayirli olsun isminiz :)Kizlar Nasılsıniz nasil gidiyor bebislerinizin cinsiyetleri belli olmuştur artk :)) allah hayirli evlatlar versin :)) asidan bahsetmissiniz doktorum vurdurma gerek yok dedi ben kurtuldum:)) bu arada bu carsamba aayrıntılı ultrasonumuz var sanirim ilk olcam oglumu bide renkli görsem hayirlisiyla:)) kizlar bide bebisler 18.haftada yavas yavas hareketleniyor merak etmeyin dün gece ilk defa minik minik tekmelerini hissettim açıkçası noldgnu ilk defa gördüm bugün artk döndüğünü de hissediyorum hamdolsun darisi basiniza :)) bide ismini hasan eren düşündük :))
Kis.manzarasi.cok guzel fikir tulleri bi sepete koyup icine bebegide yatirabilirsin buda yenidogan Çekimde en basitlerdenherşey senin öz emeğin olcek yani ne güzel şanslı bir bebek olcak senin kuzucanın allah kolaylık versin canımm insanın kendi elleriyle yaptığı gibisi yok allah nasip ederse kış bebeği olcak yaa bizimkiler kış manzarası yapıcam örtülerle karlar vs yapıcam üstüne koyup çekicem inşş yaz bebeği olsaydı mayolarla deniz güneş manzarası yapıcaktım ama değil
kız ilahi güldürdün beniii sanki kuzular bizim beklemeye göremi kıpraşıyolar canları isterse pıtlıyolar merak etmem bende kızımda erken hissetmemiştim hissedersin yakında
içim pır pır ediyor valla birde cinsiyetini öğrenseydim az kaldı inşş ya kız bebişe süslü montlar herşey var ama erkeklere ise pek bişey yok onada sade bir mont giydircez süsleyecek değiliz yaa başımıza nazik bir oğlan kesilmesin sepet işi çok şirin yaaa eşime bunlarıda yapıcam dersem hepten boşar beni kıııı yavaş yavaşKis.manzarasi.cok guzel fikir tulleri bi sepete koyup icine bebegide yatirabilirsin buda yenidogan Çekimde en basitlerden
Anacım ne yemek tarifiymiş hepiniz merak ettiniz. Yaptınız mı bari?Masalalh cnm ayni enerji bendede mevcut allah bozmasin buyun islerimi hallediyorum artik cok mutluyumbu arada o et tarifini banada atarmisin zahmet ilmazsa
Allahım allahım ne istiyon çocuktan hatun işte uslu uslu duruyor kaşınıyormusunBaktim kafama takcak birşey aradım bunu buldum
Bende erkeklere kıyafet yok derdim ama Dün bebek görmeye gittik ona renkli çizgili penye giydirmişler nasıl tatlı. Erkeğin güzeli de başka oluyor. Kızım olacak kız istiyordum ama erkek de çok sevimliiçim pır pır ediyor valla birde cinsiyetini öğrenseydim az kaldı inşş ya kız bebişe süslü montlar herşey var ama erkeklere ise pek bişey yok onada sade bir mont giydircez süsleyecek değiliz yaa başımıza nazik bir oğlan kesilmesin sepet işi çok şirin yaaa eşime bunlarıda yapıcam dersem hepten boşar beni kıııı yavaş yavaş
Arayinca erkeklerede cok sey cikiyo ben simdiden oglumun suslu kiyafetlerini hazirladim bile babasiyla bir ornek giyincek.benim esim.işimden dolayi aliskin oldugu icin suan masraf.ne kdr cikcak diye bekliyo :)) ama oda biliyo ogluna feda olcak hersey esimde benle.oturdu.fikir.bulmaya calisiyoiçim pır pır ediyor valla birde cinsiyetini öğrenseydim az kaldı inşş ya kız bebişe süslü montlar herşey var ama erkeklere ise pek bişey yok onada sade bir mont giydircez süsleyecek değiliz yaa başımıza nazik bir oğlan kesilmesin sepet işi çok şirin yaaa eşime bunlarıda yapıcam dersem hepten boşar beni kıııı yavaş yavaş
Ahahah bende buyusun diye bekliyorum :)))Kızlar benim göğüsler büyüdü bayağı ve ben büyük göğüslerden nefret ederim şu an bildiğiniz şu bez sütyenlerden takıyom onlarda ucunu gösteriyor çok gıcık oluyorum nadide sultanı geçtim beeeee
sevimli olmaz mı canım yaaa mutlaka vardır ama heryerde yok maalesef ben bir çok şeyini nasipse lcw dan alcam bazen 3 lü zıbınlar çok uygun oluyor çok almıycam kızımdan tecrübeliyim hemencecik büyüyolar ziyan olmasın bizim burda pazarda bile o kadar şirin şeyler var ki kaliteli hemde uygun lazım oldukça alırım diyorum evdede var zaten valla kızda olursa onları giydircem evde bişey olmazBende erkeklere kıyafet yok derdim ama Dün bebek görmeye gittik ona renkli çizgili penye giydirmişler nasıl tatlı. Erkeğin güzeli de başka oluyor. Kızım olacak kız istiyordum ama erkek de çok sevimli
ayy ne güzel işte allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşş senin ilk sanırım ben kızda bi dünya aldım canımm bücürük mü dersin başka marka mı dersin ooo dünyanın parasını yedi böcük sıhhat olsun ama akıllandım bunda ihtiyacı kadar birde söylemesi ayıptır yeni ev aldık eşime yüklenmek istemiyorum insan isterse her şekilde bebişine süperr bakarArayinca erkeklerede cok sey cikiyo ben simdiden oglumun suslu kiyafetlerini hazirladim bile babasiyla bir ornek giyincek.benim esim.işimden dolayi aliskin oldugu icin suan masraf.ne kdr cikcak diye bekliyo :)) ama oda biliyo ogluna feda olcak hersey esimde benle.oturdu.fikir.bulmaya calisiyo
olsada azcık seninkilere versem buna en çok adamlar seviniyor tabi orasıda malum ahahaaaaAhahah bende buyusun diye bekliyorum :)))
En iyisini yapıyorsun bende aynı. Cam perde perişan ama yapmıyorum. Cam temiz olsun diye bebeğimi tehlikeye atamam. Dün süpürdüm sabah kahvaltıda battı. Birde öyle gelen gidenimiz olmaz pek.bırak pis desinler ben ne bayramda yaptım ne de önümüzdeki bayram yapıcam. gelip batırmaktan başka bildikleri yok insanların. kendimi yıpratamam başkaları için. annem dedi geleyim yapayım camları koltukları filan dedim gerek yok sen yorulduğun la kalırsın ertesi gün yine aynı olur diye. o yüzden doğuma yakın yapıcaz annemle büyük temizliği. şimdilik süpürüp arada siliyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?