Saglik ocaginda hiç kan vermedimki aile hek. Daha yeni gidip kayıt olduk kimsede demedi test falan bunu kontrolde doktoruma sorayim peki lazim bişey mi neye bakiyolar
herkese merhaba ben ilk 3 ayda rahat olup ikinci 3 ayda yamulanlardanım halim yok ve hergün yeni bir rahatsızlıkla uyanıyorum forumda yazılanlar ve etrafımdan duyduklarıma bakılırsa çoğu insan benimle aynı durumdayakın zamanda şu sıkıntılardan kurtulalım hayırlısıyla.... yazdıklarınıza cevap vermek istiyorum ama pek yetişemiyorum :) size birkaç kapı süsü göstericem ahşap boyamadan yapılmış ben bu tarz birşey boyamak istiyorum birde hastane odası için değilde evde bebek görmeye gelenler için hatıra birşeyler olsun istiyorum ama ( çok yetenekli değilim ama ısrarla ben yapmak istiyorum ve etrafımda yardımcı olacak kimse yok :):):) ) nasıl birşey yapılır pek bulamıyorum fikirlerinizi görsellerle birlikte paylaşırsanız çoookkk sevinirim. bu arada bende haftaya dr gidicem 4lü test ve cinsiyet için Allahım sizler gibi bana da hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
cevap veren kimse yokmumerhaba kızlar bu 3. hamişliğim 2 kızım var 14+4 günlük hamileyim.ilk doktor 11+3te çok ısrar ettiğim için kız gibi dedi ama ultrasonda bakarak değil kalktıktan sonra sorunca kız gibi dedi.dün şehir dışına cıkmıştım orda bi görüneyim dedim 14+3 iken göstermedi biz bu pozisyonda kız deriz ama pipi bazen küçük olur veya göbek altına katlanır ve görülmeyebilir dedi.çok merak edyorum bir oğluşum olmasını çok istyorum ne yapmalıyım gerçi bu saatten sonra yapılacak bişey yok rabbim neyi uygun gördüyse o.neyse allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.16-17de netleşir dedi dünkü doktor duyduğunuz bildiğiniz varmı kıza benziyor deyipte erkek olan
cevap veren kimse yokmu
inşallah cnm 1. doktora pek itimat etmemiştim 2.si de kız olabilir ama belli değil deyince herhalde kız diyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek.gönül her meyveden tatmak istyor 15 hafta kaç günlüktü gittiğinizde benm 14+3tü en so nMerhaba dilek062
Benimde bir kizim var bunu erkek hissettim hatta doktor 12 haftalikken erkek dedi simdi 15 haftaligim ve kesin kiz dedi bende yanlis gormustur insaAllah diye dua ediyorum erkek cocuklarini cok seviyorum ve oglum olmasini istiyorum Allah gonlune gore versin canim
Bir kişi var kız olup da sonra erkek çıkan.cevap veren kimse yokmu
tşk esoba arkadasım kacıncı haftasında erkek dedişerBir kişi var kız olup da sonra erkek çıkan.
memnun kalındığına sevindim. 2 yaşına kadar idare eder park yatakta sonra odasını yaparım diye planlıyorum şimdilik. yada bebiş doğduktan 6 ay sonra da yapabilirim. açıkçası ne zaman odasını ayıracağıma karar veremedim. ne zaman ayırırsam o zaman odasını yapcam inşaAllah. bu konuda topikçe görüşlerinizi de merak ediyorumBen direk odasini yapicam ve belli bi sure icin yanima sepet alicam ama park yataktan kullanan herks cok memnun
tşk esoba arkadasım kacıncı haftasında erkek dedişer
hepimize hayırlı evlatlat versin allahValla kim hatırlamıyorum görürse yazar belki. Sanırım 13-14 haftada dediler kız sonra erkek çıktı.bu durum az oluyor ama tersi daha fazla oluyor.benim 13+1 kız dedi değişmedi kesin kız.w
Cnm cevremde cok uzun sure yaninda yatirip ayiranlar biliyorum odaya alismalari zor olmustu bebegin.geçenlerde gorustugum bi pedagog bir iki ay yatir sonra odasini ayir dedi cunku seninde onunda saglikli uykuya ihtiyaci var dedi benimde dusuncem oyleydi zaten ve oyle yapicam ayırdığında uyuyana kadar yaninda dur yeter ona demistimemnun kalındığına sevindim. 2 yaşına kadar idare eder park yatakta sonra odasını yaparım diye planlıyorum şimdilik. yada bebiş doğduktan 6 ay sonra da yapabilirim. açıkçası ne zaman odasını ayıracağıma karar veremedim. ne zaman ayırırsam o zaman odasını yapcam inşaAllah. bu konuda topikçe görüşlerinizi de merak ediyorumne zaman ayırılmalı odası ?
Kizim.olsaydi erva veya ikra koyucaktim bu arada hayirli olsun meleginkızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
seni çok iyi anlıyorum dilekçim ablam kız çocuklarına bayılır ilk oğlu oldu ardına birde kız olsun diye yine doğurdu oda oğlan oldu oğlanlardan 7 sene sonra tekrar istedi 3. de oğlan oldu çok ağlamıştı hatta herkes kızmıştı inanmayacaksın ama yine kız olur diye hamile kaldı şimdide kız hayalleri kuruyor buda oğlan olursa adını hürrem sultan koycam artıkın inşş seninde erkektir ama hakkında hayırlısı her zaman allah veriyor elden bişey gelmez canım benimde bir kızım var buda erkek olsun isterim tabi değişik duygular tatmak ister anneler ama takdir yüce allahınmerhaba kızlar bu 3. hamişliğim 2 kızım var 14+4 günlük hamileyim.ilk doktor 11+3te çok ısrar ettiğim için kız gibi dedi ama ultrasonda bakarak değil kalktıktan sonra sorunca kız gibi dedi.dün şehir dışına cıkmıştım orda bi görüneyim dedim 14+3 iken göstermedi biz bu pozisyonda kız deriz ama pipi bazen küçük olur veya göbek altına katlanır ve görülmeyebilir dedi.çok merak edyorum bir oğluşum olmasını çok istyorum ne yapmalıyım gerçi bu saatten sonra yapılacak bişey yok rabbim neyi uygun gördüyse o.neyse allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.16-17de netleşir dedi dünkü doktor duyduğunuz bildiğiniz varmı kıza benziyor deyipte erkek olan
gözün aydın canım hayırlı olsun kızcen benim kız olursa elif mısra düşünüyorum ama daha net değil hira da olabilir şimdiki prensesimin adıda ecem öykükızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
canım Allahın işi işte onun işine karışılmıyo neyi kime uygun görürse onu veriyor.ama istyorum gerçekten erkek bebişi inş dua saatim açıktır da karnımdaki melek oğluş olurseni çok iyi anlıyorum dilekçim ablam kız çocuklarına bayılır ilk oğlu oldu ardına birde kız olsun diye yine doğurdu oda oğlan oldu oğlanlardan 7 sene sonra tekrar istedi 3. de oğlan oldu çok ağlamıştı hatta herkes kızmıştı inanmayacaksın ama yine kız olur diye hamile kaldı şimdide kız hayalleri kuruyor buda oğlan olursa adını hürrem sultan koycam artıkın inşş seninde erkektir ama hakkında hayırlısı her zaman allah veriyor elden bişey gelmez canım benimde bir kızım var buda erkek olsun isterim tabi değişik duygular tatmak ister anneler ama takdir yüce allahın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?