2015 Şubat Anneleri

Saglik ocaginda hiç kan vermedimki aile hek. Daha yeni gidip kayıt olduk kimsede demedi test falan bunu kontrolde doktoruma sorayim peki lazim bişey mi neye bakiyolar

LAZIM OLMAZ MI HİÇ
Bİ LİSTE ŞEYE BAKIYORLAR
SEN DOKTORUNDA VERDİN DEMEKKİ??

Kizlar zamanında arkadasim da söylemişti dun de ben arastirdim. Ben iPhone kullaniyordum iphonlar samsunglara gore çok fazla radyasyon yayiyorlarmis. En az note1 mis ödül bile almis. O yüzden esimle değiştim telefonları. Yabancı kaynaklardan da okudum hamilelikte ve bebekli ortamda yüksek radyasyonlu bu tip telefonları kullanmayı onermiyorlar. Aklinizda olsun canlar siz de bi arastirip okuyun.

cevap veren kimse yokmu

Merhaba arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum formu 1 kez de yazmistim bende insaAllah Subat annesi olacagim Herkese saglikli hayirli gobuslu gunler

cevap veren kimse yokmu

Merhaba dilek062
Benimde bir kizim var bunu erkek hissettim hatta doktor 12 haftalikken erkek dedi simdi 15 haftaligim ve kesin kiz dedi bende yanlis gormustur insaAllah diye dua ediyorum erkek cocuklarini cok seviyorum ve oglum olmasini istiyorum Allah gonlune gore versin canim

inşallah cnm 1. doktora pek itimat etmemiştim 2.si de kız olabilir ama belli değil deyince herhalde kız diyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek.gönül her meyveden tatmak istyor 15 hafta kaç günlüktü gittiğinizde benm 14+3tü en so n

Ben direk odasini yapicam ve belli bi sure icin yanima sepet alicam ama park yataktan kullanan herks cok memnun
memnun kalındığına sevindim. 2 yaşına kadar idare eder park yatakta sonra odasını yaparım diye planlıyorum şimdilik. yada bebiş doğduktan 6 ay sonra da yapabilirim. açıkçası ne zaman odasını ayıracağıma karar veremedim. ne zaman ayırırsam o zaman odasını yapcam inşaAllah. bu konuda topikçe görüşlerinizi de merak ediyorum ne zaman ayırılmalı odası ?

tşk esoba arkadasım kacıncı haftasında erkek dedişer
Valla kim hatırlamıyorum görürse yazar belki. Sanırım 13-14 haftada dediler kız sonra erkek çıktı.bu durum az oluyor ama tersi daha fazla oluyor.benim 13+1 kız dedi değişmedi kesin kız.w​

Valla kim hatırlamıyorum görürse yazar belki. Sanırım 13-14 haftada dediler kız sonra erkek çıktı.bu durum az oluyor ama tersi daha fazla oluyor.benim 13+1 kız dedi değişmedi kesin kız.w​
hepimize hayırlı evlatlat versin allah

Cnm cevremde cok uzun sure yaninda yatirip ayiranlar biliyorum odaya alismalari zor olmustu bebegin.geçenlerde gorustugum bi pedagog bir iki ay yatir sonra odasini ayir dedi cunku seninde onunda saglikli uykuya ihtiyaci var dedi benimde dusuncem oyleydi zaten ve oyle yapicam ayırdığında uyuyana kadar yaninda dur yeter ona demisti

kızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim

kızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
Kizim.olsaydi erva veya ikra koyucaktim bu arada hayirli olsun melegin

seni çok iyi anlıyorum dilekçim ablam kız çocuklarına bayılır ilk oğlu oldu ardına birde kız olsun diye yine doğurdu oda oğlan oldu oğlanlardan 7 sene sonra tekrar istedi 3. de oğlan oldu çok ağlamıştı hatta herkes kızmıştı inanmayacaksın ama yine kız olur diye hamile kaldı şimdide kız hayalleri kuruyor buda oğlan olursa adını hürrem sultan koycam artıkın inşş seninde erkektir ama hakkında hayırlısı her zaman allah veriyor elden bişey gelmez canım benimde bir kızım var buda erkek olsun isterim tabi değişik duygular tatmak ister anneler ama takdir yüce allahın

gözün aydın canım hayırlı olsun kızcen benim kız olursa elif mısra düşünüyorum ama daha net değil hira da olabilir şimdiki prensesimin adıda ecem öykü

canım Allahın işi işte onun işine karışılmıyo neyi kime uygun görürse onu veriyor.ama istyorum gerçekten erkek bebişi inş dua saatim açıktır da karnımdaki melek oğluş olur

Benim oglumun hareket ettigi yicekleri tespit ettim aci ve mercimek corbasi icince karnimda kelebek ucuyo sanki

Bugün başım çatlıyor kızlarrr salak gibiyim zorla üstümü giyip saçımı tarayıp dışarı çıkmaya haxırlanıyırum belki temiz hava iyi gelir diye ama arkadaşlar patates falan mı demişlerdi geçmezse bişeyler yapmam laxım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…