2015 Şubat Anneleri

Cnm ben hala sabahtan beri oyleyim kafam patates tarlasina döndü ama gecmedi bende napcm bilmiyorum disarida ciktim ama yurudukce zonkladi

Coook yoruldum cook.. aylardir silinmeyince camur deryasina dönmüş camlar onum arkam inşaat bi de onlarin tozu kiri..dura dura bu saat oldu anca bitirdim ben de bittim esim de saolsun hali yikadi yine yemek yok çocuk ac giki cikmiyor neyseki acliktan mesut bi cocugum var tovbe yarabbm yine dışarıdan yiycez iyice captan düştüm ya bu gebelikte havlu attim resmen ben

kızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
Hayirli olsun canim. Cinsiyeti ogrenemeyen bir ben kaldim sanirim.

Daimi bir yardimcim olsa keske evim temiz yemegim hazir kafam rahat olsa oh miss.. destek olcak kimse de yok gurbetin gozu ciksin. Bu eve tasinali sene oldu cok tanimiyorum muhiti bi kadin bulup arada alabilsem super olacak yetisemiyorum iki bebeyle hic yapamicam herhalde hayar kadinlara zor anacim

Cnm bu halinle niye zorluyosun kendini biraksaydin kalsaydi camlar senin canindan degerlimi

Cnm bu halinle niye zorluyosun kendini biraksaydin kalsaydi camlar senin canindan degerlimi

Gelen gidenm yok diye aylardr birakmistim zaten disarsi görünmüyodu artik bi de perdeler hep stor hani tulu cekip gozunun görmeme sansi da yok. Gorumce hanim gelcek belki bu hfta bigun ikk defa gelcekler insan icine oyle cikmaya utandim iste yavastan hallederm dedim ama ihh harcim değilmiş bu halde

Bosver cnm senin bu halini bilip aaa ne kdr pis evi diyenlerden uzak dur zaten benim evimde aldi basini gidiyo ama bi turlu yapamadim.degmez bacim karnindakini dusun zorlama kendini

Bana biri gelse kacar valla :))) kafami kaldirip yapamadim bi sadece supurup siliyorum detayli temizlik.icin suan hicbirimiz uygun degiliz

geçen bnde sildim üç gün kalkamadım yataktan belim mahvetti bnmde camlar çamur gibiydi merkezde olunca rezil oluor seni anlayabiliyorum cnm

Vallahi brnde detayliya baslicam ama eylul s9nu gibi dusunuyorum kisa temiz girelim diye okulda baslicak kizim okuldayken hergun biyeri hallederim bigun cam kapi perde bigun dolap icleri halikar yikamaya guder derken 3 gunde bitiririm diye kafamda kurmaya basladim S serefraz85 canim sen zaten hastasin niye zorluyosun ki kendini iyilesemeden daha cok sifa kapmada bak kizinda var onuda dusun olmadi bi kadin tut allahtan esin destek olmus bende camlari silerken esimin oldugu gun yapicam destrk olsunlar dimi ama

Aman gelince ına yaptr bnce laf etmeye hakkı yok kimsenin kimene rahatsız olan gelsin temzlesin yardmcıolsun

Bende bayramda alicam kadin o zamana kadr pis diyen gelsin temizlesin :))

15+2 de gitmistim canim doktora ben erkek beklerken kiz deyinci sok oldum resmen butun belirtiler takvimler hisler hep erkekti % 99.9 kiz dedi doktor hala inanmak istemiyorum insaAllah bizde erkek annesi oluruz canim

Uçlarında aparta olanlardan al yine penye onlarda rahat belli de etmiyo hem

peki park yatak kullanan kullanmayı düşünen var mı kızlar?
Evet ben iki bebeğe en mantıklı oark yatak diye düşünyrm ama büyük alcam 4-5 yaşlarına kadar kullansınlar tekerlekli oluyo nede olsa yatak odamda durur birz sonra çocukodsn

Ya bizim hukukumuz hic yok aramiz limoni hatta sirf esim hatirina davet etcem buraya tatile geliyormus cunku yemek falan alamam hic cay kek yallah cok bile. Sekizinci yilimizdayiz evlilikte bikere bile gelmediler ilk olunca oyle diline laf vermiyim dedim iste yoksa onun ayiplamasi vb değil derdim zaten yaz temizlgi yapilcakti da hastalik vb kaldi hersey ertelendi by piyango vurunca ucundan besmele dedik fakat ben amin de dedim artik kapiydi dolapti esimin ellerinden oper benden pes. Kadin da bulamıyorum aksi gibi bulsam hic ugrasmicam da burda yayla donusu zamani herkes buyuk temizlik yapiyor kadin bulmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…