Cnm ben hala sabahtan beri oyleyim kafam patates tarlasina döndü ama gecmedi bende napcm bilmiyorum disarida ciktim ama yurudukce zonkladiBugün başım çatlıyor kızlarrr salak gibiyim zorla üstümü giyip saçımı tarayıp dışarı çıkmaya haxırlanıyırum belki temiz hava iyi gelir diye ama arkadaşlar patates falan mı demişlerdi geçmezse bişeyler yapmam laxım çünkü
Hayirli olsun canim. Cinsiyeti ogrenemeyen bir ben kaldim sanirim.kızlar bende yeni öğrendim bir kızım olacak şimdiden babasıyla isim derdine düştük sizler isim buldunuz mu bebislerinize aklınızda güzel kız isimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
Cnm bu halinle niye zorluyosun kendini biraksaydin kalsaydi camlar senin canindan degerlimiCoook yoruldum cook.. aylardir silinmeyince camur deryasina dönmüş camlar onum arkam inşaat bi de onlarin tozu kiri..dura dura bu saat oldu anca bitirdim ben de bittim esim de saolsun hali yikadi yine yemek yok çocuk ac giki cikmiyor neyseki acliktan mesut bi cocugum var tovbe yarabbm yine dışarıdan yiycez iyice captan düştüm ya bu gebelikte havlu attim resmen ben
Hayirli olsun canim. Cinsiyeti ogrenemeyen bir ben kaldim sanirim.
Cnm bu halinle niye zorluyosun kendini biraksaydin kalsaydi camlar senin canindan degerlimi
Bosver cnm senin bu halini bilip aaa ne kdr pis evi diyenlerden uzak dur zaten benim evimde aldi basini gidiyo ama bi turlu yapamadim.degmez bacim karnindakini dusun zorlama kendiniGelen gidenm yok diye aylardr birakmistim zaten disarsi görünmüyodu artik bi de perdeler hep stor hani tulu cekip gozunun görmeme sansi da yok. Gorumce hanim gelcek belki bu hfta bigun ikk defa gelcekler insan icine oyle cikmaya utandim iste yavastan hallederm dedim ama ihh harcim değilmiş bu halde
Bana biri gelse kacar valla :))) kafami kaldirip yapamadim bi sadece supurup siliyorum detayli temizlik.icin suan hicbirimiz uygun degilizGelen gidenm yok diye aylardr birakmistim zaten disarsi görünmüyodu artik bi de perdeler hep stor hani tulu cekip gozunun görmeme sansi da yok. Gorumce hanim gelcek belki bu hfta bigun ikk defa gelcekler insan icine oyle cikmaya utandim iste yavastan hallederm dedim ama ihh harcim değilmiş bu halde
geçen bnde sildim üç gün kalkamadım yataktan belim mahvetti bnmde camlar çamur gibiydi merkezde olunca rezil oluor seni anlayabiliyorum cnmCoook yoruldum cook.. aylardir silinmeyince camur deryasina dönmüş camlar onum arkam inşaat bi de onlarin tozu kiri..dura dura bu saat oldu anca bitirdim ben de bittim esim de saolsun hali yikadi yine yemek yok çocuk ac giki cikmiyor neyseki acliktan mesut bi cocugum var tovbe yarabbm yine dışarıdan yiycez iyice captan düştüm ya bu gebelikte havlu attim resmen ben
Aman gelince ına yaptr bnce laf etmeye hakkı yok kimsenin kimene rahatsız olan gelsin temzlesin yardmcıolsunBugun iteleye kakalaya da olsa bi islerin ucundan tutmam lazım artik esim hali yikayacak ben de yavaştan cam silmeyi deniycem basarabilirsem artk. Su gorumce cikmasaydi piyasaya otururdum daha pislik icinde de laf vermiim simdi ele güne is cikti basima
Ucunun aparaı olanKızlar benim göğüsler büyüdü bayağı ve ben büyük göğüslerden nefret ederim şu an bildiğiniz şu bez sütyenlerden takıyom onlarda ucunu gösteriyor çok gıcık oluyorum nadide sultanı geçtim beeeee
inşallah cnm 1. doktora pek itimat etmemiştim 2.si de kız olabilir ama belli değil deyince herhalde kız diyorum bakalım kendi doktorum ne diyecek.gönül her meyveden tatmak istyor 15 hafta kaç günlüktü gittiğinizde benm 14+3tü en so n
Kızlar benim göğüsler büyüdü bayağı ve ben büyük göğüslerden nefret ederim şu an bildiğiniz şu bez sütyenlerden takıyom onlarda ucunu gösteriyor çok gıcık oluyorum nadide sultanı geçtim beeeee
Uçlarında aparta olanlardan al yine penye onlarda rahat belli de etmiyo hemKızlar benim göğüsler büyüdü bayağı ve ben büyük göğüslerden nefret ederim şu an bildiğiniz şu bez sütyenlerden takıyom onlarda ucunu gösteriyor çok gıcık oluyorum nadide sultanı geçtim beeeee
Evet ben iki bebeğe en mantıklı oark yatak diye düşünyrm ama büyük alcam 4-5 yaşlarına kadar kullansınlar tekerlekli oluyo nede olsa yatak odamda durur birz sonra çocukodsnpeki park yatak kullanan kullanmayı düşünen var mı kızlar?
benim büyük kızım ayşe naz küçük kızımınki zeynep berra fikir olursa eğergözün aydın canım hayırlı olsun kızcen benim kız olursa elif mısra düşünüyorum ama daha net değil hira da olabilir şimdiki prensesimin adıda ecem öykü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?