2015 Şubat Anneleri

Cok sukur esim erinmez yardim eder ALlah razi olsun o da olmasa zor pazartesi isbasi yapiyorum malesef hahaftaiçi Sansim olmaz temizlge artik haftasonlari halledicez biseklde sana da cok kolay gelsin simdiden

Aman gelince ına yaptr bnce laf etmeye hakkı yok kimsenin kimene rahatsız olan gelsin temzlesin yardmcıolsun

haha buldun adamini olsem su vermez nerde yardim edecek istemem de zaten zerre minnetini

Evet ben iki bebeğe en mantıklı oark yatak diye düşünyrm ama büyük alcam 4-5 yaşlarına kadar kullansınlar tekerlekli oluyo nede olsa yatak odamda durur birz sonra çocukodsn

Bitane al istersen ikizi olan baya bi sure ayni park yatakta goturebiliyor sonra hareketlndklerinde ayri besik yatak yapiyorlar nasilsa kalkicak diosan tabi hep kullanirim dersen iki tane lazm gelir herhalde

15+2 de gitmistim canim doktora ben erkek beklerken kiz deyinci sok oldum resmen butun belirtiler takvimler hisler hep erkekti % 99.9 kiz dedi doktor hala inanmak istemiyorum insaAllah bizde erkek annesi oluruz canim
inşallah ya önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar da.belirtlileri ne canım senin.

Ay bu cinsiyet degsmesi de fena bi alisiyorsun sonra hopp baska diyolar gec öğrenmek daha iyi bu sartlarda her ikisinin de sagliklisini versn rabbim

Benim kendi fotorafcim var cnm musterilerime ayarladigim benim.o.konuda.sikintim yok

Anladim canim kolay gelsin şimdiden.

Haklisin canimm çok tesekkur ederim sanada bol sans canimvigim :)

Ay bu cinsiyet degsmesi de fena bi alisiyorsun sonra hopp baska diyolar gec öğrenmek daha iyi bu sartlarda her ikisinin de sagliklisini versn rabbim
aminnn.keşke değişse ama benm hoş belli değil dediler ama yinede kız gibi deyince ona odaklanmış durumdayım.seninde mi değişti yoksa

Basin agridiginda tansiyonunu olctur canim, ben laf olsun diye olcturdum sok oldum. Cok yukselmis, sebebi oymus.
Cnm suanda baktircak yerim yok hala ayniyim ben tam hafifledi diyorum yine basliyo sen ne durumdasin

kızlar hepinize teşekkür ederim yazdığınız bütün isimler benimde beğendiğim isimler ama babasina bi türlü begendiremedim asya masal mısra mira almira duru rüya bunlar benim beğendiklerim baba da yelda cansu yeliz melike diyor en güzeli sizce hangisi

kzlargeçmiş olsun herkese bnmde bir bacağımın kemiği ağrıo ağrıo bir iki saat snra geçio bi süre sonra tekrar başlıo. Arada belime vuruo ağrı. bugün misafirlerim vardı yemeğe çaya yoruldum baya belki ondandır. Ayağımı uzattım dinleniyorum. Baş ağrım ise arada hafif hafif gelip geçio. geceleri uyuyamıyorumda sol tarafa yatmak ölüm gelio bana ben yüzüstü yatmaya alışıktım herşey bebişler için

erkek ismi önerilerinizi de bekliyorum biz babacıkla ortak noktayı zor bulcaz gibi o başka telde ben başka teldeyim isim konusunda

Cnm hepsi guzel.isim ama ben daha cok ismn guzelligindense anlami daha onemli anne babanin cocugu ustunde en buyuk hakki isim cunku ahirette ilk bu sorulcak o yzden iyi dusunun

Misafir agirladin ondandir cnm agrin ama mumkun oldukca sol tarafa alistir kendini..ben daha oglum olmadan once hep dedemin ismini istedim ve saolsun esimde hic tanimadigi halde kabul etti benim pasamin ismi safer

Biz Asya istiyoruz :) Asya çok güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…