Vallahi brnde detayliya baslicam ama eylul s9nu gibi dusunuyorum kisa temiz girelim diye okulda baslicak kizim okuldayken hergun biyeri hallederim bigun cam kapi perde bigun dolap icleri halikar yikamaya guder derken 3 gunde bitiririm diye kafamda kurmaya basladim S serefraz85 canim sen zaten hastasin niye zorluyosun ki kendini iyilesemeden daha cok sifa kapmada bak kizinda var onuda dusun olmadi bi kadin tut allahtan esin destek olmus bende camlari silerken esimin oldugu gun yapicam destrk olsunlar dimi ama
Aman gelince ına yaptr bnce laf etmeye hakkı yok kimsenin kimene rahatsız olan gelsin temzlesin yardmcıolsun
Evet ben iki bebeğe en mantıklı oark yatak diye düşünyrm ama büyük alcam 4-5 yaşlarına kadar kullansınlar tekerlekli oluyo nede olsa yatak odamda durur birz sonra çocukodsn
inşallah ya önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar da.belirtlileri ne canım senin.15+2 de gitmistim canim doktora ben erkek beklerken kiz deyinci sok oldum resmen butun belirtiler takvimler hisler hep erkekti % 99.9 kiz dedi doktor hala inanmak istemiyorum insaAllah bizde erkek annesi oluruz canim
Benim kendi fotorafcim var cnm musterilerime ayarladigim benim.o.konuda.sikintim yok
demek ki sen titiz annesinnnnnoh oh ne güzelll bende aileden herkesten uzağım yaaa sanki uzak olmasam ne olcekk hepsi çalışıyolar gelen olmaz ki neyseki çok sevdiğim bi kaç dostum var onlar yeter beeeee şimdiden liste yap ne alınacak edilecek kafanada çok takma insan isterse bir örtüden bile neler çıkarır şimdiden booolll şans kuzum
aminnn.keşke değişse ama benm hoş belli değil dediler ama yinede kız gibi deyince ona odaklanmış durumdayım.seninde mi değişti yoksaAy bu cinsiyet degsmesi de fena bi alisiyorsun sonra hopp baska diyolar gec öğrenmek daha iyi bu sartlarda her ikisinin de sagliklisini versn rabbim
O da olabilir yaa evetBitane al istersen ikizi olan baya bi sure ayni park yatakta goturebiliyor sonra hareketlndklerinde ayri besik yatak yapiyorlar nasilsa kalkicak diosan tabi hep kullanirim dersen iki tane lazm gelir herhalde
Hayirli olsun canim. Cinsiyeti ogrenemeyen bir ben kaldim sanirim.
aminnn.keşke değişse ama benm hoş belli değil dediler ama yinede kız gibi deyince ona odaklanmış durumdayım.seninde mi değişti yoksa
Babamiz eve eli bos gelmemis simdiden pabucum dama atildi
Yesinlerde bir an tuhafima gtti hep bana biseyler gelirdi smdi hep oglanaoyy yesinler cicisini
Oyyy saglikla giysin pasa c0k guzelBabamiz eve eli bos gelmemis simdiden pabucum dama atildi
Basin agridiginda tansiyonunu olctur canim, ben laf olsun diye olcturdum sok oldum. Cok yukselmis, sebebi oymus.Cnm ben hala sabahtan beri oyleyim kafam patates tarlasina döndü ama gecmedi bende napcm bilmiyorum disarida ciktim ama yurudukce zonkladi
Cnm suanda baktircak yerim yok hala ayniyim ben tam hafifledi diyorum yine basliyo sen ne durumdasinBasin agridiginda tansiyonunu olctur canim, ben laf olsun diye olcturdum sok oldum. Cok yukselmis, sebebi oymus.
Cnm hepsi guzel.isim ama ben daha cok ismn guzelligindense anlami daha onemli anne babanin cocugu ustunde en buyuk hakki isim cunku ahirette ilk bu sorulcak o yzden iyi dusununkızlar hepinize teşekkür ederim yazdığınız bütün isimler benimde beğendiğim isimler ama babasina bi türlü begendiremedim asya masal mısra mira almira duru rüya bunlar benim beğendiklerim baba da yelda cansu yeliz melike diyor en güzeli sizce hangisi
Misafir agirladin ondandir cnm agrin ama mumkun oldukca sol tarafa alistir kendini..ben daha oglum olmadan once hep dedemin ismini istedim ve saolsun esimde hic tanimadigi halde kabul etti benim pasamin ismi saferkzlargeçmiş olsun herkese bnmde bir bacağımın kemiği ağrıo ağrıo bir iki saat snra geçio bi süre sonra tekrar başlıo. Arada belime vuruo ağrı. bugün misafirlerim vardı yemeğe çaya yoruldum baya belki ondandır. Ayağımı uzattım dinleniyorum. Baş ağrım ise arada hafif hafif gelip geçio.geceleri uyuyamıyorumda sol tarafa yatmak ölüm gelio bana ben yüzüstü yatmaya alışıktım herşey bebişler için
erkek ismi önerilerinizi de bekliyorum biz babacıkla ortak noktayı zor bulcaz gibi o başka telde ben başka teldeyim isim konusunda
kızlar hepinize teşekkür ederim yazdığınız bütün isimler benimde beğendiğim isimler ama babasina bi türlü begendiremedim asya masal mısra mira almira duru rüya bunlar benim beğendiklerim baba da yelda cansu yeliz melike diyor en güzeli sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?