2015 Şubat Anneleri

gerginlik ve sinir hali sizde de var mı kızlar? iştahım düzeldi iyi hissediyorum falan yazmışsınız.
benim hiç enerjim yok, sürekli halsizim sürekli uykum var.
her şeye sinirleniyorum.

isim konusunda bizde ayniyiz bakalım ne zaman ıkimizin de beğeneceği bir isim bulacağız erkek ismi olarak emir deniz kuzey ege rüzgar isimleri bence çok güzel

Biz Asya istiyoruz :) Asya çok güzel .
bence de çok güzel hatta hamile kalmadan önce aklındaki tek isimdi ama dayımın kızı yeni doğum yaptı kızına da asya ismini koydu oda önemli değilde babaya begendirediyorum bi türlü

gerginlik ve sinir hali sizde de var mı kızlar? iştahım düzeldi iyi hissediyorum falan yazmışsınız.
benim hiç enerjim yok, sürekli halsizim sürekli uykum var.
her şeye sinirleniyorum.

Aynen bende senin gibiyim . Gün geçtikçe daha kötü oluyorum . 3 ay boyunca istifra etmeyen ben istifra etmeye başladım . Hareket hissetmiyorum. Ben gerilimimde kim gerilsin.

bence de çok güzel hatta hamile kalmadan önce aklındaki tek isimdi ama dayımın kızı yeni doğum yaptı kızına da asya ismini koydu oda önemli değilde babaya begendirediyorum bi türlü

İnşallah ortak bi isim bulursunuz en yakın zamanda diyim o zman :))

Aynen bende senin gibiyim . Gün geçtikçe daha kötü oluyorum . 3 ay boyunca istifra etmeyen ben istifra etmeye başladım . Hareket hissetmiyorum. Ben gerilimimde kim gerilsin.
harekete takilma hic. simdi haraket hssetsen de her gun olmaz icini rahatlatmaz. benim de bulantim var ne sut yogurt ne et ne sebze hicbisey canim istemiyor. artik duzenli beslenmem lazim. bebek buyur de ben cokuyorum. zaten her sey sinir bozucu. boyle gerilmemistim hamile kalali

Kızlar bende daha cinsiyet öğrenemeyenlerdenim:) ya bişi sorcam iki gündür genital bölgemde kemiğimde ağru var. Ama baya ağrıyo yani biraz araştırdım genelde doğıma yakın olurmuş, ama hamileliğinin başlarında olanlar da varmış. Kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı. Şaşırıyorum bende. Böyle bi ağrısı olan varmı?
Bu arada cuma günü kardeşimin düğünü var. Bu gece bende kalıyo yarın temizlik yapıcaz. Kız gelin olcak bide bana temizliğe geliyo:) ee kardeş olmak bu günler için. İlk defa ricada bulundum her işimi kendim yaparım normalde. Benimle dalga geçiyo bide. Göbüşüm çok büyükmüş, ben eminmiymişim 4 aylık olduğuna falan:) ikinci çocuğum, göbeğimin biraz daha büyük olması normal değilmi? :)

14 hafta bitmek üzere dün başlayan baş ağrısı gece şiddetle devam etii üstüne kabuslar iyice sersem oldum..nerden çıktı bu ağrı? normal midir? ne kadar sürer? geçmezse minoset içeceğim dayanılır gibi değil

Bende dün stres oldum ilk bebeğini yeni doğuran bi arkadaşım 16. Haftada baya tekmesini hissetmiş bebişinin . Bende burda acaba o baloncuk mu bu kelebek mi diye bekleyeyim ya bu kadar erken oluyor mu ya oluyorsa bende istiyorum!!!

Kızlar Merhaba uzun zaman oldu ggormeye li foruma maşallah cogalmisiz Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebisleri mızı. .
bizde 17. Hafta ya girdik cuma günü kkontrolüm vardı doktor umuz önce erkek dedi sonra kız sonra yine erkek dedi :) sonra da göstermiyor dedi bir dahaki aya kaldi cinsiyet için..Sağlıklı hayırlı elli yüzü düzgün olsunda hiç önemli değil kızıda bir erkwgide..alışverişe çıktınız mi malum bizimkiler kış bebegi olcak ve suan yazlık kıyafetler var ben iki mağazaya gittim henüz gelmemişkislik kkıyafetler .

Kızlar Merhaba uzun zaman oldu ggormeye li foruma maşallah cogalmisiz Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebisleri mızı. .
bizde 17. Hafta ya girdik cuma günü kkontrolüm vardı doktor umuz önce erkek dedi sonra kız sonra yine erkek dedi :) sonra da göstermiyor dedi bir dahaki aya kaldi cinsiyet için..Sağlıklı hayırlı elli yüzü düzgün olsunda hiç önemli değil kızıda bir erkwgide..alışverişe çıktınız mi malum bizimkiler kış bebegi olcak ve suan yazlık kıyafetler var ben iki mağazaya gittim henüz gelmemişkislik kkıyafetler .

günaydınlarrr. her gün aynı saatte kalkmak adet oldu bende saat 9 oldumu uyku tutmuyor :)

Bende sizdenim. Kim görse erkek dedi ben kız hissettim hep muayenede erkek deyince afalladım resmen

evet o afallama bendede oldu. hatta bı hafta sonra tekrar gıttım belkı degısmıstır falan dıye doktora tekrar bakmasını ıstedım . ama gecen hafta gıttıgımde degıstı demesın dıye dua ettım resmen. ben oglusumu cok sevıyorum

Günaydın canım o nasıl dr muş ayolll hani erken haftalarda yanılma oluyoda bi kız bir erkek demesi çok ilginçmiş ben bile oğlumun 14.haftada herşeyini gördüm

Herkeslere günaydınlarrrrrrr
nasılsınız kuzularrrr???? benim yine uyku halim geri geldi kahvaltı ediyorum sonra geri bayılıyorum öğleden sonrada ev işi yapıyorum şaştım kaldım

Cnm ins bir an once gosterir biz basladik alisverise biraz acele etsek ay sonuna herseyi hazir olmus olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…