2015 Şubat Anneleri

Tunaydin canlar mutlu pazarlar guzel bi kahvalti yaptim ama hep bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum

gece uykusunda ve bi süre ayakta kaldığında bacağına krampımsı ağrı giren var mı kızlar?benim gece sol kalçama bişey saplanıyor gibi oldu bacağım kasılır gibi uyandım.bikaç saat öncede pazara çıktım aynısı oldu.

Herkeze slm yarin kontrolum var ve tam bir ay oldu cok heyrcanliyim simdi cinsiyetini de ogrenicem insallahhhh boyy kilosu ne durumda napiyo nrkadr buyudu ay cok merak ediyorum kuzucugumu

Herkeze slm yarin kontrolum var ve tam bir ay oldu cok heyrcanliyim simdi cinsiyetini de ogrenicem insallahhhh boyy kilosu ne durumda napiyo nrkadr buyudu ay cok merak ediyorum kuzucugumu
Oy ne guzel.ya benim.gitmeme daha uc hafta var bi bahane uydurup.gitsemmi diyorum ama bulamiyorum bahane

Herkeslere günaydınlarrrrrrr
nasılsınız kuzularrrr???? benim yine uyku halim geri geldi kahvaltı ediyorum sonra geri bayılıyorum öğleden sonrada ev işi yapıyorum şaştım kaldım

Gunaydun canim tamamen bende de ayni işliyor. Temizlik dahi yapamiyorum ben.

Sort ustu yatinca oluyorbazen benimde. Kitleniyor gibi sanki.

Kızlar bugün çarpıntım var resmen ne yapsam duramıyorum yerimde kiloda yok bende niye böyle oldum bilmiyorum acile gittik tansiyon falan filan herşey normal havada çok gerdi beni acayip nem var ve bunaltıcı doktorum eğer sürerse bi kalp doktoruna görün dedi inşAllah bu kadarıyla kalır bir daha olmaz

Iyi pazarlar herkese. Cok sicak bigun dunun acısı tüm kemiklerime islemis durumda heryerim ağrıyor hamlamisim gibi. Yapılacak is cok ama yapcak adam yok esim de ise gitti bugun ekstradan kaldik kizanla evde. Onu bile cekcek gucum yok bugun biter mi bakalm. Bu arada ailecek ishal olduk sanrm mikrop kaptik dışardan yediklermzden bi de ona canm sikiliyor cocuga herseyi de yedremiom ki toparlasin. Yarin ise basliyoz hic hazir hissetmiyom geceligimden ayrilmaya iyiydi boyle sere serpe evde

Hep mi oluyodu ilk defa böyleyse stres sicak etkilemistir gecer inşallah kendini rahatlatmya çalış iyi seyler düşün geçmiş olsun

Sakin ol canim herkesin karin yapisi farkli artik pitpit kucuk dokunuslar hissedileblir.mumkun de minnacik cikiz ayaklarla tekme demek icin erken hala. Benim ikinci gebelik olmasna ragmen ses seda yok ilkinde de gec duymustum herkes bir olmuyor stres yapma boşa kendine

Genelimzde olan bir durum normal bi seyir kiminde agir oluyo kiminde anlik cik zorlarsa icebilirsin parol ya da minoset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…