Ben güya az ve tuzsuz yiyecektim. Şu Kars'ın ünlü yiyeceğine taktım sürekli yesem yetmiyor. O da çok tuzlu işte.Tunaydin canlar mutlu pazarlar guzel bi kahvalti yaptim ama hep bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
Anasina cekmis uykuyu seviyo :)Bende uyku yok da eşim uyanmıyor.yedi de uyanıyorum 11-12 é kadar bekliyorum.iyi uyutuyor senin çocuk
Ben güya az ve tuzsuz yiyecektim. Şu Kars'ın ünlü yiyeceğine taktım sürekli yesem yetmiyor. O da çok tuzlu işte.
Geçmiş olsun. Ben de dün gece öyleydim hiç uyumadım.ama benimki sarımsaktan oldu.camın önünde oturdum sabaha kadar. Bir de öyle olunca ağlıyorum çokKızlar bugün çarpıntım var resmen ne yapsam duramıyorum yerimde kiloda yok bende niye böyle oldum bilmiyorum acile gittik tansiyon falan filan herşey normal havada çok gerdi beni acayip nem var ve bunaltıcı doktorum eğer sürerse bi kalp doktoruna görün dedi inşAllah bu kadarıyla kalır bir daha olmaz
Karşın ünlü hamur işi olandan mıGeçmiş olsun. Ben de dün gece öyleydim hiç uyumadım.ama benimki sarımsaktan oldu.camın önünde oturdum sabaha kadar. Bir de öyle olunca ağlıyorum çok
Yok hamuriçini bilmiyorum. peyniri.ohh mis misKarşın ünlü hamur işi olandan mıBenim köküm kars'tır iyi bilirim onu Anacım pek yapardı :).,
Selam herkese bu arada :)
Afiyet olsun yarasın :)Yok hamuriçini bilmiyorum. peyniri.ohh mis mis
Herkese merhaba, yarın büyük gün bizim için oğluşum okula başlayacakNeler yaşayacan umarım alışırız
Hadi gozunuz aydin canim ilk okulmu bizde anaokuluna baslicaz ama haftayaHerkese merhaba, yarın büyük gün bizim için oğluşum okula başlayacakNeler yaşayacan umarım alışırız
Ya bu ishal salgin biseymi var acaba burda bikac kisiden daha duydum da bende 10 gundur var geciyo gibi oluyo sonra tekrarliyo biseymi dojunuyo acaba
Yok hamuriçini bilmiyorum. peyniri.ohh mis mis
Niye düzelemediniz siz.ben mi anormalim siz mi acaba? Çoğunlukta olan normaldir sanırım. Ben de iştahsızlık ilk öğrendiğim hafta oldu. sevindim o sıra canım bir şey istemiyor diye Sonra geçti.Normalde bayılırim peynir çeşitlerine su an hic sevimli gelmiyolar zevkle istekle yemek istiyorum artik ben de
Haftaiçi sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum,bakıyorum tabak komple peynir çeşidi. Bir iki kez domates falan kestim ama yiyemiyorum sebze bana göre değil.Normalde bayılırim peynir çeşitlerine su an hic sevimli gelmiyolar zevkle istekle yemek istiyorum artik ben de
Eğer nabzın 100 ün altındaysa normal canım,çünkü kan hacmimiz arttı ve kalbimiz daha çok çalışıyor.. Benimde oluyor arada 100e dayanıyor,bazen geçiyorda doktorum normal dedi,endişelenme.. Sürekli 100 ün üzerindeyse kardiyoloğa gidersin..Kızlar bugün çarpıntım var resmen ne yapsam duramıyorum yerimde kiloda yok bende niye böyle oldum bilmiyorum acile gittik tansiyon falan filan herşey normal havada çok gerdi beni acayip nem var ve bunaltıcı doktorum eğer sürerse bi kalp doktoruna görün dedi inşAllah bu kadarıyla kalır bir daha olmaz
Niye düzelemediniz siz.ben mi anormalim siz mi acaba? Çoğunlukta olan normaldir sanırım. Ben de iştahsızlık ilk öğrendiğim hafta oldu. sevindim o sıra canım bir şey istemiyor diye Sonra geçti.
Haftaiçi sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum,bakıyorum tabak komple peynir çeşidi. Bir iki kez domates falan kestim ama yiyemiyorum sebze bana göre değil.
Doktor en gec 9 da kahvalti tap bebek beslensin demiştiesoba .!.:Günaydın.biz bu saat oldu hala kahvaltı yapmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?