2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun. Ben de dün gece öyleydim hiç uyumadım.ama benimki sarımsaktan oldu.camın önünde oturdum sabaha kadar. Bir de öyle olunca ağlıyorum çok

Geçmiş olsun. Ben de dün gece öyleydim hiç uyumadım.ama benimki sarımsaktan oldu.camın önünde oturdum sabaha kadar. Bir de öyle olunca ağlıyorum çok
Karşın ünlü hamur işi olandan mı Benim köküm kars'tır iyi bilirim onu Anacım pek yapardı :).,

Selam herkese bu arada :)

Herkese merhaba, yarın büyük gün bizim için oğluşum okula başlayacak Neler yaşayacan umarım alışırız

Ya bu ishal salgin biseymi var acaba burda bikac kisiden daha duydum da bende 10 gundur var geciyo gibi oluyo sonra tekrarliyo biseymi dojunuyo acaba

Ya bu ishal salgin biseymi var acaba burda bikac kisiden daha duydum da bende 10 gundur var geciyo gibi oluyo sonra tekrarliyo biseymi dojunuyo acaba

Ya bilmiyorum ki yediğimizden mi dedik ama oyle olsa peşpeşe olurduk aralikli zamnlarda başladı bizde hani nokta atisi sundan diyemiyorum salgindir belki de sicak vb geciyir gibi oluyo yine basliyo aynen

Normalde bayılırim peynir çeşitlerine su an hic sevimli gelmiyolar zevkle istekle yemek istiyorum artik ben de
Niye düzelemediniz siz.ben mi anormalim siz mi acaba? Çoğunlukta olan normaldir sanırım. Ben de iştahsızlık ilk öğrendiğim hafta oldu. sevindim o sıra canım bir şey istemiyor diye Sonra geçti.

Normalde bayılırim peynir çeşitlerine su an hic sevimli gelmiyolar zevkle istekle yemek istiyorum artik ben de
Haftaiçi sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum,bakıyorum tabak komple peynir çeşidi. Bir iki kez domates falan kestim ama yiyemiyorum sebze bana göre değil.

Eğer nabzın 100 ün altındaysa normal canım,çünkü kan hacmimiz arttı ve kalbimiz daha çok çalışıyor.. Benimde oluyor arada 100e dayanıyor,bazen geçiyorda doktorum normal dedi,endişelenme.. Sürekli 100 ün üzerindeyse kardiyoloğa gidersin..

Niye düzelemediniz siz.ben mi anormalim siz mi acaba? Çoğunlukta olan normaldir sanırım. Ben de iştahsızlık ilk öğrendiğim hafta oldu. sevindim o sıra canım bir şey istemiyor diye Sonra geçti.

Valla topic olarak nazli mi ciktik cazli mi bilmiyorum bana da anormal geliyor cunku kizimda hic böyle olmamstm olagan sıkıntılar daha dayanilirdi bu kez sanki hastalik gibi bi ruh hali yasatiyor gebelik gecmiyor da masallah sana en guzeli

Haftaiçi sabah kendime kahvaltı tabağı hazırlıyorum,bakıyorum tabak komple peynir çeşidi. Bir iki kez domates falan kestim ama yiyemiyorum sebze bana göre değil.

peynir iyidir faydali da bebise sana afiyet olsun ilk ay hep domates peynirle geciyirdu smdi onlar da saman gibi geliyor tadi sevdigim seylerden haz alamıyorum bi an ozenip heyecanlandigim da yerken o coskuyu vermiyor valla bi hafif mayhos elmayla aram hos bu ara o da kacirinca mideyi yakiyor cok fena

Ayrintili ultrason icin yer arastirdiniz mi? Kendi devam ettiginiz dr mu yapıcak radyolog mu yoksa bu iste özel uzman perinatoloji uzmani bir dr mu? Kizimda fehmi yaziciogluna gitmiştim perinatolog kendisi memnundum da smdi fiyat arastrmasi yapmaya calisiyorum maliyetli bir usg mübarek. Karar verip randevumu almam lazim 22.haftaya falan bayramn ertesi oluyor sanirim denk getrp gelmsken gideyim diyorum istanbulda sonra randevu bulamam bi de. Var mi bu konuda fikri hazrligi olan diyin bakeyim

Merhaba Kızlar iyi pazarlar herkese...
Benim doktorum geçen hafta çok detaylı bir kan tahlili istedi demi tsh fsh vb.....Ayrıca kanda şekere baktırdı eğer iyi çıkarsa boşuna şeker yüklemesi yaptırmıcam dedi.Çok şükür şeker sonucum iyi çıktı şeker yüklemesi yaptırmıcam..Bir dahaki randevum 21 hafta da ayrıntılı usg için birşey demedi kaçıncı haftada yapılıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…