2015 Şubat Anneleri

Bende sebze yemek istemiyorum elimde olsa her daim et,peynir,yumurta bunları yicem...Ama mecburen sebzede yiyorum çok olmasa bile zorla diyelim

Inşallah bana da istemez seker yuklemesi iğrenç bisey onun tadi dayanamıorum ben. Ayrıntılı 18-24 haftalar arasinda bakiliyor 20 22 daha iyi diyolar

Ayrintili icin benimki de bisey demedi
Belki 4 boyutluyla hersyine baktigi icin ayrica bi inceleme yapmayabilir. 28 ine randevu verdi bakalimGidince ne derse onu yapcaz :)

Ne guzelmis..
Ben normalde tatlikolik oldugum halde dikkat edip yememeye calisiyorum. İlk gebelikte cikmadi seker bunda da canan karatau korkuttu.. Ben oyle de boyle de yaptirmamayi dusunuyorum
Bakalim dr ne dicek

Bende temizlik yaptim kizlar evi supurup sildim ev resmen hayvanat bahcesine donmus bayadir supurmeyince yerde kelebekler sinekler

Simdide ne yemek yapsam derdi:) ben yarin gidicem bakalim seker yada detayli icin bisey solicekmi

Inşallah bana da istemez seker yuklemesi iğrenç bisey onun tadi dayanamıorum ben. Ayrıntılı 18-24 haftalar arasinda bakiliyor 20 22 daha iyi diyolar
Evet çok iğrenç bende sevindim istemediğini duyunca inşallah sendende istemez canım:)

Belki 4 boyutluyla hersyine baktigi icin ayrica bi inceleme yapmayabilir. 28 ine randevu verdi bakalimGidince ne derse onu yapcaz :)

Benimde doktorum 4 boyutlu bakıyor canım ilk bebeğimde de öyleydi onda istememişti ama şimdi ne olur bilmem hergün yeni birşey çıkıyor....

Ne guzelmis..
Ben normalde tatlikolik oldugum halde dikkat edip yememeye calisiyorum. İlk gebelikte cikmadi seker bunda da canan karatau korkuttu.. Ben oyle de boyle de yaptirmamayi dusunuyorum
Bakalim dr ne dicek

Bende tam bir tatlı delisiyim malesefİlk hamileliğimde yediğim tatlının aldığım kilonun haddi hesabı yok.Şimdi biraz daha dayanmaya çalışıyorum ama yine de hep açım hep açım

Neyse ben biraz şekerleme yapayım gece 3 tü uyumamıştım daha ağırlık bastı:)Çok öptüm hepinizi:)

Merhaba subat anneleri bebegimin ultrason resmini yuklesem cinsiyeti hakkinda yorum yapsbilir misiniz?

Benimkide biz burda her şeyine tek tek bakıyoruz ama ayrıntılı başka bir şey. Onda rapor yazılıyor dedi. Biraz pahalı istersen bir yere yönlendiririm dedi. Ne kadarki acaba pahalı dedi.300-500 é mi pahalı diyorlar yoksa daha mı fazla.

Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin

Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
Bende oleydim bugun 3. Gun anca geçti buz koy biraz basina bide ben en son gece patatesleri dolaba koydum soguyunca tulbente dizip alnima ve sakaklarima gelecek sekilde sardim iyi geldi o.ve cok su ic vucut susuz kalincada bas agrisi yapiyor

benımkıde bı kac gun cok fecı ağrıdı ama ılac bıle kullanmadm sabrettm yıne ara ara agryr ama yemek yemeyı dene bıde agrı varken tansıyona baktr

Sen şu buz torbası şeklinde jel.göz bantlarından alsana onlar da iyi geliyor.

Benkendi gittiğim doktora gitcem ztn perinatlg bnce en iyisi kendi doktorun yaa gidişatı bilyr en azndan başından beri

Bende oleydim bugun 3. Gun anca geçti buz koy biraz basina bide ben en son gece patatesleri dolaba koydum soguyunca tulbente dizip alnima ve sakaklarima gelecek sekilde sardim iyi geldi o.ve cok su ic vucut susuz kalincada bas agrisi yapiyor

benımkıde bı kac gun cok fecı ağrıdı ama ılac bıle kullanmadm sabrettm yıne ara ara agryr ama yemek yemeyı dene bıde agrı varken tansıyona baktr

Kızlar sağolun ya inşAllah benimkide yarına kadar geçer bide yarın işe gşdicem öyle böyle değil kafamı dik tutamıyorum bide tansiyon baktırdım ama normal sadece şunu hissedşyorum sanki kan beynime tazyik yapıyor gibi bi ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…