Merhaba Kızlar iyi pazarlar herkese...
Benim doktorum geçen hafta çok detaylı bir kan tahlili istedi demi tsh fsh vb.....Ayrıca kanda şekere baktırdı eğer iyi çıkarsa boşuna şeker yüklemesi yaptırmıcam dedi.Çok şükür şeker sonucum iyi çıktı şeker yüklemesi yaptırmıcam..Bir dahaki randevum 21 hafta da ayrıntılı usg için birşey demedi kaçıncı haftada yapılıyor ki?
Ne guzelmis..Merhaba Kızlar iyi pazarlar herkese...
Benim doktorum geçen hafta çok detaylı bir kan tahlili istedi demi tsh fsh vb.....Ayrıca kanda şekere baktırdı eğer iyi çıkarsa boşuna şeker yüklemesi yaptırmıcam dedi.Çok şükür şeker sonucum iyi çıktı şeker yüklemesi yaptırmıcam..Bir dahaki randevum 21 hafta da ayrıntılı usg için birşey demedi kaçıncı haftada yapılıyor ki?
Pazar Böyle oluyor ama ben kalkıp meyve yiyorum.normalde iş var 8 de yapıyorum.Doktor en gec 9 da kahvalti tap bebek beslensin demişti
Evet çok iğrenç bende sevindim istemediğini duyunca inşallah sendende istemez canım:)Inşallah bana da istemez seker yuklemesi iğrenç bisey onun tadi dayanamıorum ben. Ayrıntılı 18-24 haftalar arasinda bakiliyor 20 22 daha iyi diyolar
Ayrintili icin benimki de bisey demedi
Belki 4 boyutluyla hersyine baktigi icin ayrica bi inceleme yapmayabilir. 28 ine randevu verdi bakalimGidince ne derse onu yapcaz :)
Ne guzelmis..
Ben normalde tatlikolik oldugum halde dikkat edip yememeye calisiyorum. İlk gebelikte cikmadi seker bunda da canan karatau korkuttu.. Ben oyle de boyle de yaptirmamayi dusunuyorum
Bakalim dr ne dicek
Benimkide biz burda her şeyine tek tek bakıyoruz ama ayrıntılı başka bir şey. Onda rapor yazılıyor dedi. Biraz pahalı istersen bir yere yönlendiririm dedi. Ne kadarki acaba pahalı dedi.300-500 é mi pahalı diyorlar yoksa daha mı fazla.Ayrintili icin benimki de bisey demedi
Belki 4 boyutluyla hersyine baktigi icin ayrica bi inceleme yapmayabilir. 28 ine randevu verdi bakalimGidince ne derse onu yapcaz :)
Bende oleydim bugun 3. Gun anca geçti buz koy biraz basina bide ben en son gece patatesleri dolaba koydum soguyunca tulbente dizip alnima ve sakaklarima gelecek sekilde sardim iyi geldi o.ve cok su ic vucut susuz kalincada bas agrisi yapiyorKızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
benımkıde bı kac gun cok fecı ağrıdı ama ılac bıle kullanmadm sabrettm yıne ara ara agryr ama yemek yemeyı dene bıde agrı varken tansıyona baktrKızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
Sen şu buz torbası şeklinde jel.göz bantlarından alsana onlar da iyi geliyor.Kızlar başım geçmiyor napıcam ya iki gündür kaldıramıyorum kafamı uyuyorum uzanıyorum kalkıyorum aynı ağrı bu kadar uzun süren var mı ya? Napayım nolur bişey söleyin
Benkendi gittiğim doktora gitcem ztn perinatlg bnce en iyisi kendi doktorun yaa gidişatı bilyr en azndan başından beriAyrintili ultrason icin yer arastirdiniz mi? Kendi devam ettiginiz dr mu yapıcak radyolog mu yoksa bu iste özel uzman perinatoloji uzmani bir dr mu? Kizimda fehmi yaziciogluna gitmiştim perinatolog kendisi memnundum da smdi fiyat arastrmasi yapmaya calisiyorum maliyetli bir usg mübarek. Karar verip randevumu almam lazim 22.haftaya falan bayramn ertesi oluyor sanirim denk getrp gelmsken gideyim diyorum istanbulda sonra randevu bulamam bi de. Var mi bu konuda fikri hazrligi olan diyin bakeyim
Bende oleydim bugun 3. Gun anca geçti buz koy biraz basina bide ben en son gece patatesleri dolaba koydum soguyunca tulbente dizip alnima ve sakaklarima gelecek sekilde sardim iyi geldi o.ve cok su ic vucut susuz kalincada bas agrisi yapiyor
benımkıde bı kac gun cok fecı ağrıdı ama ılac bıle kullanmadm sabrettm yıne ara ara agryr ama yemek yemeyı dene bıde agrı varken tansıyona baktr
Sen şu buz torbası şeklinde jel.göz bantlarından alsana onlar da iyi geliyor.
Kızlar sağolun ya inşAllah benimkide yarına kadar geçer bide yarın işe gşdicem öyle böyle değil kafamı dik tutamıyorum bide tansiyon baktırdım ama normal sadece şunu hissedşyorum sanki kan beynime tazyik yapıyor gibi bi ağrı varSen şu buz torbası şeklinde jel.göz bantlarından alsana onlar da iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?